PDA

View Full Version : Езици



cold_arrow
02-19-2008, 16:50
здр.значи проблема е че без да искам си махнах тфа дето е за езиците на екрана и не мога да го намера.може ли дда ми кажете куде да ги намера или как мога да си го направа езика на бг ама не със червените букви и както е на анг . офф дано сте ме разбрали. 10х предварително ;]

chipi_kaoo
02-19-2008, 17:03
За flex type ли говориш? Ако да... ми дръпни си ново и си го инсталирай :shock:

cold_arrow
02-19-2008, 17:11
За flex type ли говориш? Ако да... ми дръпни си ново и си го инсталирай :shock:
не е за тфа :)

PerfectByNature
02-19-2008, 17:32
probvai s restart

XaMcTePKa
02-19-2008, 18:24
отиди в контрол панел и там на регионалните опции на езици върви и си оправи настройките -> ок и пак ще ти излезе

cold_arrow
02-19-2008, 18:36
отиди в контрол панел и там на регионалните опции на езици върви и си оправи настройките -> ок и пак ще ти излезе
мерси мн стана :grin: :-)