PDA

View Full Version : "Великия" Amatorium - Отговор

amatorium
02-19-2008, 18:41
Ne iskah dori da cheta taq tema kato q vidqh predi malko, no reshih da q pogledna i gledam, che e zakluchena. Tazi tema mojete da q zakluchite vednaga sled tova mnenie.

Iskam da poqsnq purvo - vuv foruma sum ot kakto edin priatel mi go pokaza i me zaribi po edno mnenie na Milena_Pld. Po stechenie na obstoyatelstvata imam ot Nova godina vreme ot vreme na vreme da vlizam tuka i da pisha mneniq. Ne si tursq maloletni gadjeta za zapoznanstvo, prosto mi e zabaven foruma. Ako tolkova ne mojete da me traete pusnete v kofata ili nqkude anketa dali ne iskate da me izgonite i shte spra da pisha. Ponqkoga mi se iska da nqmashe tolkova zavist u bulgarite i napadki za gluposti. Uvi.

Po vuprosa za mneniqta - vsichki neshta, koito pisha tuk sa moi. Ne sa postove na statii i procheteni gluposti. Aко nqkoi nameri neshto, koeto e pisano ne ot men a ot nqkoi drug i az sum go postnal kato moe moje da pishe i shte mu podarq edna butilka Glenmorangie. Pisha raboti, koito sa mi qsni ot opit ili izkazvam mnenie kato vsichki vas. Ako na nqkoi ne mu haresvat moje da me kritikuva svobodno ili da ne mi obrushta vnimanie. Ako gresha za neshto obiknoveno se izvinqvam.

Naistina ne moga da razbera kakvo vi burkam tochno az, che vtora tema puskate sreshtu men. O:)

sh3_1s_7h3_0n3
02-19-2008, 18:47
Заключвам отговора ти, за да не се превърне тук в разгорещен дебат.

Пак казвам, ако някой има оплакване от друг, нека пусне тема в "Похвали и критики..." и там да се аргументира...кой какво защо.

Айде да не правим пак теми-сеири като за други потребители.. пхах... :? Грозно и неприятно е.