Влез

View Full Version : Как да покажем?

MAKEmeFEELgood
02-19-2008, 22:50
Эдравейте.
Ами нещо ми става и мви е дошла муэата да пускам теми :-D Ще пусна една и тук.Дано да получа хубави и сериэни отговори.И дано темата е от полэа.
Ето и въпросът ми.как дискретно можем да покажем на едно момче,че представлява интерес эа нас?Момчета,каква постъпка от страна на момиче,което си пада по вас,би ви харесала?Момичета,а вие имате ли някаква традиционна стратегия,която винаги прилагате?Или чакате момчето да действа?Аэ лично не мисля,че трябва винаги момчето да прави крачката.Не е лошо и момичето да я направи,стига да не се притеснява.А то няма от какво.Но ,ако момичето е по-притеснително,как да постъпи?Хм,май эададох прекалено много въпроси,но се надявам да получа отговори.Очаквам ги с интерес. :)
ДОри може да кажете някакви эакачливи ,ДВУСМИСЛЕНИ фраэички,които пускате на представители от противопожния пол. :D
Вие сте :)

jony
02-19-2008, 23:01
Традиционна стратегия? Не.
Според зависи от реакцийте на мацката, на това което казвам. Иначе се старая да бъда нежен, когато видя, че разговорът има някакъв ефект (нали се стремим да я забием) почвам със закачки, които могат да се приемат като намеци. Ако ги вземе на сериозно и ги хареса-супер, ако не минавам с номера, че се базикам, започвам нещо по-сериозно и така. Опознавам "жертвата" и търся подходящ подход. Ако не стане от 1-та среща, пробвам 2, ако пак не оставаме приятели, ако има сми, ако не "bye, bye life, bye bye happiness" 8)

Vladokaaa
02-20-2008, 04:20
Традиции чак няма :grin:

hooliganka89
02-20-2008, 06:32
Аз нямам някакъв определен начин,но то си идва от вътре.

trittico
02-20-2008, 07:19
Предполагам за всеки си е индивидуално...аз като се замисля нямам никакви "тактики" , просто се държа естествено и това е :-)

sweet_sorcerer
02-20-2008, 09:32
Аз май нямах определен подход...пфуу не помня, от толкова време не съ зарибявала някой че... :lol: :lol: :lol: :P

*SwEeTy_KiTtY*
02-20-2008, 12:55
Аз не съм от ония най-добрите свалячки,даже като се замисля,въобще не съм такъв тип момиче,но според мен тия неща наистина си идват отвътре...зависи от ситуацията и отсрещния човек.Тактики,заучени фрази и подобни...може ч път да проработят...и то по случайност!Най-добре е съвсем внимателно да "разузнаеш" какъв е другия и после с леки намеци...към нещо по-сериозно! :-D

led_i_ogyn
02-20-2008, 12:56
Най-важното е да бъдеш себе си...

desi_listoto
02-20-2008, 13:10
mi az naprimer im pra6tam [na mom4etata :D ] lubovni sms-i no anonimno i sled nai mn 3-4 dni gi kanq da izlezem i natat1k kot kae gospod :-D :-D :-D

BlueFace
02-20-2008, 14:56
Предполагам за всеки си е индивидуално...аз като се замисля нямам никакви "тактики" , просто се държа естествено и това е :-)
+1

sexy&crazy
02-20-2008, 19:15
mi az naprimer im pra6tam [na mom4etata :D ] lubovni sms-i no anonimno i sled nai mn 3-4 dni gi kanq da izlezem i natat1k kot kae gospod :-D :-D :-D
+1

MindYourMind
02-20-2008, 19:21
Момичето да заголи бедро например е достатъчен жест.

x-PeRiMenT
02-20-2008, 21:09
Спрямо постъпката на момичето към мен... бих казал да ми обръща внимание по някакъв начин, но не прекалено да ми се вре. Не мисля, че съм глупав, мога да се усетя на къде духа вятъра. Например да идва и да говори за нещо, но да е на обща тема. Все пак на никой не му се занимава с на хората проблемите. В общи линии това, което на вас, момичетата, би ви се сторило като някакъв жест, важи и за нас.

WILD__BOY
02-20-2008, 21:58
Като харесваш някой просто търси контакта с него! Няма да ви изяде...
елементарно.. отиваш при обекта и почваш бла бла... готин ден.. кжо ще праиш.. а м/у другото се казвам Киро. А ти си Иво.. екстра.. искаш ли да се разходим .. аре некво кафе..

infierno_6966
02-21-2008, 19:18
hahaha da ti kaja li ob6to vzeto kak sedqt ne6tata?
ima razli4i hora i sledovatelno razli4ni taktiki moqta e da prusna 4ar navsqkade :grin: i da zaintriguvam mom4eto,a posle se drapvam se 1 4e ne mi dreme ama za nqkakvo kuso vreme vednaga uspqvam momi4etata kato mene napravo deistvat ,a drugi momi4eta puk 4akat ti da napravi6 parvata kra4ka za6toto gi strah dali da ne im se podigrae6 dali q haresva6 i drbr :D

skatemore
02-21-2008, 19:22
имам подход и стил 8)