View Full Version : Какво става?Защо?????????
искам да Ви попитам нали работехте по вапроса за за вращане на квадрата в които се виждаха новите теми и имам още едно вапросче защо не направи един рес на форума да се изтрият всички теми мойе да останат само тея които има много полезна информация
Какви ги, говориш, човек, как ще се изтрият всички теми?! :shock: :x :shock:
Когато някой има да каже нещо по темата, предполагам би го направил тук. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=152387
i kvo i tam ne vijdam otgovor na vtoriq mi vapros ne pi6e koga 6e go varnete a i tva na mene mi go kazahte predi nova godina a po praviq za6to pak da ne gi :?:?
swords1010
02-20-2008, 17:05
Здраей, ludia_s!
Да, по въпроса се работи. Скоро квадрата ще бъде върнат. :)
nz za vas kolko e skoro za6toto predi okolo mesec pak taka kazahte 4e skoro :)
swords1010
02-20-2008, 18:24
В момента има по наложащи проблеми, очакващи решения.
i kvi sa tiq problemi dobre za6to kato ima tolko rabota v toq forum ne hvanete i ne zemete pove4e moderatori i administratori kat ima tolko rabota na4i trqbvat pove4e hora mislq 4e ima tuka hora koito zaslijavat da stanat :-o 8) :-o i togava ne kazvaite skoro 8)
chipi_kaoo
02-21-2008, 11:03
mislq 4e ima tuka hora koito zaslijavat da stanat :-o 8) :-o Мен ли имаш предвит, или себе си? :D :D :D :D аман от проблеми тук, но не с модовете а с админите... аве трябват си повече програмисти иииии да има кой да оправя мигновенно тези проблеми, защото наистина имаше даста проблеми които бяха отстранени. И за това съм още тук, защото криво/лево се опитват да направят форума по-добър :)
LadyCarameL
02-21-2008, 11:46
Не става като да щракнеш с пръсти...Ако всички казват кво не му е наред на форума то ше стане ..
chipi_kaoo
02-21-2008, 11:59
Не става като да щракнеш с пръсти...Ако всички казват кво не му е наред на форума то ше стане ..Не се притеснявай, много хора си изливат мъката тук. Ми да, не става като да щракнеш с пръст, но за това си има квалифицирани програмисти, които са учили много години за това, и взимат доста добри парички за техния труд. Ако тук има такива, можеше да стане по-бързо, но явно не са чак толкова квалифицирани.
Този рездел е за да си даваме препоръките и НЕ съгласията в този форум, след като е демократичен, всеки може да си се оплаче :-P
swords1010
02-21-2008, 14:40
ludia_s, хайде да не ни държиш сметка, за това как се поддържа форума! Ако имаш някакви претенции към него, вземи се хвани ти да направиш нещо. Заключвам темата! :)