PDA

View Full Version : Уж с приятели, а сама!!



Malka_Taina
02-21-2008, 07:17
Nemoga pove4e taka.Predi nqkolko meseca zagubih nai-dobrata si priqtelka,za6toto trugna s mom4eto koeto xaresvah! I Izvednuj sqka6 celiqt mi svqt stana siv...imam priateli,no vsi4kite sa obvurzani i ne mi e kakto trqbva kogato izlizam s tqh..prosto ne sam na mqsto nqkak si ! Vijdam se s tqh ,no prez denq a kusnite ve4eri vmesto na kupon4e gi prekarvam sama pred komputara ,za6toto vsi4ki sa izlezli s gadjetata si !Bivshata mi priatelka si e happy ..,a az sama i pottisnata! Moga da si namerq priqtel,prosto mislq 4e o6te ne sam sre6tnala 4oveka...i prosto nito si imam polovinka nito ima s kogo da izlizam .V edin moment se ozovavam v krug m/y obvurzani hora ..i mi e strashno nelovko! Nemoga pove4e da produljavam taka.Daite mi nqkakvo savet4e! Sajalqvam ako sam vi otek4ila imah nujda da spodelq s nqkoi!

Spider4eto
02-21-2008, 07:21
ми от това което прочетох мисля че ще ти е най-добре да си намериш някой приятел и да излизаш с френдовете си на двойки и можете на кино да си ходите и на други места и няма да се чувстваш ненамясто. Или ако не искаш приятел започни да правиш нещо което да ти отнема част от времето- да ходиш на фитнес примерно или на танци или плуване. Нещо което ще ти отвлече мислите а и повод да срещнеш нови хора :)

Blab
02-21-2008, 07:27
И к'вооо?
Много се самонавиваш гледам. Не е на хубаво.
Приятелите ти са обвързани - ми ху'а'о, моите също.
Като излизаш си прави веселото, к'во като са по двойки. Т'ва не би трябвало да ти пречи, освен ако отчаяно искаш да си намериш половинка, или ако другите те пренебрегват, когато сте заедно.

ПП:Тук в действие влизат познатите :)

hooliganka89
02-21-2008, 07:32
Епа как нямаш,нито една необвързана приятелка,тва малко съмнително.
Недей се депресира толкова,ще намериш решение.Успех!

Malka_Taina
02-21-2008, 07:37
Istinata e ,4e naistina vsi4kite mi priqtelki sa obvurzani- govorq za istinski priqtelki!

SINDEL
02-21-2008, 08:07
И като са обвързани какво? Няма абсолютно никакво зна4ение. Излизате, за да си правите кефа, което няма нищо общо с това кой си има гадже и кой не.. :?

MiMcHeToOo
02-21-2008, 09:11
И к'вооо?
Много се самонавиваш гледам. Не е на хубаво.
Приятелите ти са обвързани - ми ху'а'о, моите също.
Като излизаш си прави веселото, к'во като са по двойки. Т'ва не би трябвало да ти пречи, освен ако отчаяно искаш да си намериш половинка, или ако другите те пренебрегват, когато сте заедно.

ПП:Тук в действие влизат познатите :)

Много точно казано за познатите! Излез с някой познат.. Все ще има някой без гадже :)

Hilary_
02-21-2008, 15:38
ммм дам...значи ето какво мисля аз че можеш да направиш...щом не се чувстваш добре и не на място в компанията им не мисля че е нужно да си търсиш нов приятел ако се чувстваш че не си готова(както и казваш че е така)мисля че малко разнообразие ти е нужно...спри да мислиш за тях и за техните гаджета...и затова колко ти е кофти...започни нещо друго...например отдели време за себе си...просто ако сама не осъзнаеш че не трябва да се замисляш над това няма скоро да излезеш от тази депресия...намери си други занимания...и когато вече почувстваш че не ти пука си прави кефа и тва си е!!! айде успехче! :P :wink: :smt001

nencuHka
02-21-2008, 15:49
Напълно познато.. :( Съвет не мога да ти дам.. аз сама не мога да си помогна .. :shock:

WithLove
02-21-2008, 16:39
Эдравей,мила.
Наистина е кофти положението.Аэ попринцип много пъти съм иэлиэала с приятели,които са обвърэани.Но не съм се чувствала неловко.Е,явно твоите приятели ,когато иэлеэете си гукат :lol: и не ти обръщат много внимание.Така,че описуемо е да се чувстваш така.
Аэ не мисля,че трябва да се хванеш с някое момче,само эащото си самотна.Просто няма смисъл.Съветвам те вместо това,да се пробваш да намериш нови хора,с които да иэлиэаш.Това става лесно.Например можеш да се эапишеш на някакъв спорт.Аэ помня,че като се эаписах на тенис,намерих много приятели.Дори с някои от тях сме доста блиэки.Така,че това е добра оферта.Даже и ще тренираш нещичко :-D Или пък се эапиши в някаква школа по пеене или танци.эависи какво предпочиташ.И там 100% ще намериш нови хора.Абе,ако си по-общителна,където и да отидеш,ще успееш да эоавържеш нови поэнанства.Мисля,че това ще ти помогне.Хем ще си эапълниш времето с нещо полеэно,а не само да седиш на компа,хем ще намериш нови хора :)
А пък и аэ например имам хора,с които се виждам много рядко.Просто поэнати сме си и от време на време иэлиэаме да пием кафе,да се раэходим,на кино,абе ей така колкото да се видим и да не се эабравим.Общо вэето са приятни хора,но не сме особено блиэки по стечение на обстоятелствата.И въпреки това ми пе приятно с много от тях.Предполагам и ти имаш някакви поэнати,така че може и до тях да примбегнеш.
Айде късмет и недей само да циклиш пред компа..... :o

Pliok0019
02-21-2008, 17:07
Ммм чувствам се по същия начин :) Както и да. При мен най-добрата ми приятелка е в друг град, скъсах с поредното гадже понеже не ми беше достатъчно интересно... Не ми се занимава да излизам. Не мога да ти дам съвет по простата причина че не мога да си помогна сама.

Успех!