View Full Version : Има ли смисъл да правя още компромиси?
Octavarium
02-22-2008, 08:09
В продължение на 8 месеца от както сме заедно с моя приятел, аз давам всичко от себе си той да се чувства щастлив. На него му е добре, но аз не съм щастлива... Твърди, че ме обича и че дава абсолютно всичко за мен, че аз съм най-важното нещо в живота му, че ще плаче дори, ако се разделим... Твърди го от време на време в скайп.. И после? Та той не полага поне малко старание, за да ме накара да се чувствам човек...или е твърде малко.На него му стига това, да си мисли за мен... да знае, че има някой, който го подкрепя за всичко. Но това, че ме обича, аз го чувствам 2-3 пъти в месеца... Говорили сме доста пъти, твърди, че ще се промени.. но не го прави... вчера говорихме отново, дадох му последен шанс, бяхме на ръба да се разделим. Трябва ли още да му прощавам и да му давам шансове? Обичам го, това е факт и за това толкова време се боря и правя компромиси. Но има ли смисъл, след като аз не съм щастлива?
п.с. Той продължава да вярва, че (цитирам) "Ти си най-доброто ангелче и си твърде добро ,за да сложиш край..."
hooliganka89
02-22-2008, 08:13
Какво ти липсва?Да ти казва,че те обича ли?Не те търси много или какво?
Не мога да схвана,как така не си показва любовта,или как така рядко го прави?
XaMcTePKa
02-22-2008, 08:18
ще ти кажа как бих постъпила аз.....бих се отдръпнала така че той да го усети...нали все пак казват че човек най-лесно осъзнава че обича като изгуби човека до себе си ...незнам може и да греша :)
Octavarium
02-22-2008, 08:26
Ами показва любовта си в 2 думички по скайп... в 2 смс-а на седмица.. в това, че ме търси единствено когато трябва да ходим на репетиция (свирим в 1 група)...
И накрая ми се сърди, когато му кажа, че ще почна да се отнасям така с него, както той с мен...
tsvety_91
02-22-2008, 08:29
Ами да бих се отдръпнала,но не прекалено много просто да усети какво ще е ако не си до него,защото явно ти си главната виновница за щастието му и той трябва да го оцени!Освен това трябва да види,че това че си твърде добра няма да те спре да търсиш щастието си....Късмет :)
hooliganka89
02-22-2008, 08:44
Ами показва любовта си в 2 думички по скайп... в 2 смс-а на седмица.. в това, че ме търси единствено когато трябва да ходим на репетиция (свирим в 1 група)...
И накрая ми се сърди, когато му кажа, че ще почна да се отнасям така с него, както той с мен...
Направи точно това,покажи му,какво е от другата страна,и ако тва няма ефект,значи просто не те обича,надявам се да не е така,но опитай с това,мисля,че ще има ефект.
Yanichka
02-22-2008, 10:26
Направи точно това,покажи му,какво е от другата страна,и ако тва няма ефект,значи просто не те обича,надявам се да не е така,но опитай с това,мисля,че ще има ефект.Съгласна съм давай по неговия начин..като ти пише СМС не му отговаряй или му отговори след 3-4 часа и кажи че си била заета и го търси само когато сте на репетиция.Така би трябвало да разбереш дали наистина те обича или само така твърди
ioancheto
02-22-2008, 10:48
ostavi go...ne se zablujdavai pove4e s takav 4ovek...ne e lesno i da go ostavi6 i da prodalji6 posle,no o6te po trydno e da si s nego...dobre znam kakvo e .. ne se zanimavai pove4e s nego-ni6ty hubavo nqma da izleze...takiva hora deto ti kazvat "Ти си най-доброто ангелче и си твърде добро ,за да сложиш край..." sa prosto izpolzva4i...tova na men mi e go kazval 100 pati edin takav 4ovek...koito me e zipolzval samo za li4nite si oblagi kakto ti v momenta dava6 svi4ko a toi ne pravi ni6to..samo vzima bez da dava..taka prave6e i toi i nakraq jertvata bqh az 4e sam se doverila i sam posvetila 1 4as ot hubaviq si jivot na takova kopele...ostavi go momi4e ne te zaslujava :)
GabisiTa
02-22-2008, 11:40
ostavi go...ne se zablujdavai pove4e s takav 4ovek...ne e lesno i da go ostavi6 i da prodalji6 posle,no o6te po trydno e da si s nego...dobre znam kakvo e .. ne se zanimavai pove4e s nego-ni6ty hubavo nqma da izleze...takiva hora deto ti kazvat "Ти си най-доброто ангелче и си твърде добро ,за да сложиш край..." sa prosto izpolzva4i...tova na men mi e go kazval 100 pati edin takav 4ovek...koito me e zipolzval samo za li4nite si oblagi kakto ti v momenta dava6 svi4ko a toi ne pravi ni6to..samo vzima bez da dava..taka prave6e i toi i nakraq jertvata bqh az 4e sam se doverila i sam posvetila 1 4as ot hubaviq si jivot na takova kopele...ostavi go momi4e ne te zaslujava :)ю
Не съм особено съгласна... :? Защо когато едно нещо е по-трудно трябва да го остави, да спре да се занимава (в случая да остави момчето) ?
Щом си му дала последен шанс, изчакай да видиш какво ще стане. Едва ли всичко ще се промени толкова бързо, но ако видиш, че има някаква промяна от негова страна мисля че трябва да изчакаш, може пък да се оправят нещата :neutral: Ако те обича, би трябвало да не те остави само да правиш компромиси, а самият той да направи нещо, за да се чувстваш добре и щастлива. Успех и дано да се оправи всичко :) :-)
cool_angel
02-22-2008, 12:27
az bih go ostavila,6tom ne si 6tastliva ima li smisal da bade6 s nego?moje6 da si namerih drug koito 6te te napravi naistina 6tastliva...
r3al_l0ff
02-23-2008, 18:25
ми някои хора просто са такива не си показват мн мн чувствата ...или трябва да го приемеш или ако не те устройва... какъф е смисъла от любофта ви като не си щастлива..
Ми покажи му,че не си чак "толкова добро ангелче" :-D
Да, мисли си, че не ти стиска да го направиш, обаче го е казал по хубавия начин, звучащ толкова нежно...
Обаче в крайна сметка всичко си има някакви граници.Всъщност той какво е правил - не се сеща за теб ли, нищо не прави за теб...това не можах да разбера.Какво точно означават грешките му.
ThE PrInCeSs AvI
02-24-2008, 08:45
ebi my maikata..toi si misli 4e ima ve4no 4ovek do sebe si i ne misli za ni6to dr....puk i 8 meseca....stigat ti tolkova..vreme e da opita6 nova plut 8-) :smt050