View Full Version : Какво да правя Плс кажете
Vanko_Bs1
02-22-2008, 09:35
Какво да прая тая по МАТЕМАТИКА само се заяжда и тая по Бг.Език
Дали ще ме оставят на испит ако и аз се заяждам вече.?
Само ме местят на последния чин>;( изолиран от сички кво да прая
върни се на твоя си чин и питай госпожата що те мести 8-) а може да те оставят на испит само ако имаш по малко от 3 оценки за втория срок
PinkFloydSound
02-22-2008, 10:04
върни се на твоя си чин и питай госпожата що те мести 8-) а може да те оставят на испит само ако имаш по малко от 3 оценки за втория срок
е, извинявай, ама и 4 оценки да има, двойки ли са-изпитът ти е гарантиран...явно не се държиш добре в часовете, щом те местят така...помисли си добре обмисли държанието си и поведението си, оправи го и тъй...
е, извинявай, ама и 4 оценки да има, двойки ли са-изпитът ти е гарантиран...явно не се държиш добре в часовете, щом те местят така...помисли си добре обмисли държанието си и поведението си, оправи го и тъй...
тогава може и 3 3-ки :D едно момиче от групата ни по немски език първия срок го завърши с 2 и не се е явявала на испит , т.е. госпожата дори не е казвала нещо такова :lol:
анонимка
02-22-2008, 11:39
Еми има една лесна-оправи си държанието!
На иЗпит няма да се явяваш,ако годишната ти оценка не е по-малка от 3.Имаш ли 2.99 дори ще се явяваш на изпит в зависимост от това на кой/кои предмети е слабата оценка.
bebeto0o
02-22-2008, 12:02
pff bati tupata tema. mi ddz nie dali 6te te ostavqt i 6to te mestqt :-x
Опф .. това е тъпо ! За да те местят значи имат причина ... оправи си държанието и ще видиш и те как ще мирясат .. седми малко си понаучи и оценките ти да се вдигнат и няма да повтаряш
Vanko_Bs1
02-22-2008, 16:28
Мерси че ми казахте какво да правя в понеделник ЩЕ ГО ПРОБВАМ!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА
Мерси че ми казахте какво да правя в понеделник ЩЕ ГО ПРОБВАМ!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА
кфо ше правиш в понеделник ?
Vanko_Bs1
02-22-2008, 16:51
1. Ще си седна на мястото
2. Ще питам защо ме мести
3. Ще си променя поведението в час
4. Ще почна да уча малко
:oops:
1. Ще си седна на мястото
2. Ще питам защо ме мести
3. Ще си променя поведението в час
4. Ще почна да уча малко
:oops:
и ако пак те премести вземи дневника и го скъсай в главата и :D 8-)
FOOTSOLDIER
02-22-2008, 17:00
Сложи си перука и кимоно :lol:
Vanko_Bs1
02-22-2008, 18:53
Да може :grin: :?
В моя клас има един такав само се лигави и се дърви на даскалите и като извади оная невинна усмивка и каже ама аз сега кфо съм направил и направо ми бърка в здравето!!
otnasqi se s uvajenie i dobronamerenost kum tui zaslujilite bulgarski u4iteli (tejka doza sarkazum)
Виж, пич, като ти гледам правописа поне по бел си си за изпит, така че няма защо да се оплакваш, а по-добре сядай да учиш. :lol: