Влез

View Full Version : Разведени родители.. последствия

tqnko1
02-22-2008, 18:14
Като бях малък наште са се разделили :(...... сега ве4е като сам на по4ти ре4и 17 години изпитвам много голяма липса от оби4, ба6та ми ме мисли за 4овек който няма по4ти никакви интереси, маиками незнам какво мисли.. няма 4овек които да може да ме разбере :x и си избивам т1пите комплекси над компа ми по цялден вися и се дразня.. препора4аите не6то друго за6тото това немисля 4е е живот.. поне не хубав :-x

splendour
02-22-2008, 18:48
izлизаи с проятели :)

Vanko_Bs1
02-22-2008, 18:55
Купонясваи кораво и няма да забележиш липсата и наще са така :lol:

SoVieT
02-22-2008, 19:31
Трудно е така като ти кажат купонясвай яко. И аз съм така пич, цялата работ е в това да споеляш всички нещастия и въобще сичко(+последствията).Аз правя така и живота ми се промени положително,има и друг начин.Другият начин обаче е несигурен, това е с повод и без повод, общо зето винаги да се усмихваш, наистина помага ако незабравиш и не се потопиш пак в избиване на комплекси.Споделяй с хора от противоположния пол за да има значителни успехи, може и със същия но няма да получиш разбиране(а от това следва и успокоение). Надявам се ти бях полезен.

tqnko1
02-22-2008, 20:54
мерси много мисля 4е наистина ми бе6е полезен 6те се опитам же4е да гледам полойително в не6тата макар и .. да не е мн за положително както е и при мен :(

the_flower
02-25-2008, 16:38
az bqh v sa6toto polojenie. sega posledstviqta ot razvoda na na6ite napravo me ubivat no nqma kak. stegni se. zapoznai se s novi hora. IZLIZAI !!! ne stoi pred kompa i se radvai na jivota. va6ite sa razvedeni tova ne zna4i 4e ti trqbva da si propilqva6 jivota zaradi tqh. vse pak tova e moe mnenie ti si re6ava6 :)

Amateur
08-08-2008, 00:20
Споко и аз съм така живея само с мама баща ми 10 години не го бях виждал миналата се мерна за малко да финансира и да ми купи тва онова и пак си еба маиката на някъде!

Wrathchild
08-08-2008, 08:56
Споко, не си единствена. То като че моя баща е умрял да знае нещо за мене...

muhumorko
08-08-2008, 11:33
Това, че родителите ти са разведени не означава, че трябва да се затваряш и по цял ден да седиш на компютъра. Намери някой познат, излезте.. ще намериш още няколко.. ще намериш и кой да те обича. Не е чак толкова трудно, нали?
Колкото повече се затваряш, толкова повече ще се комплексираш от факта, че вашите са разведени.

SabrinaAa
08-09-2008, 13:11
Da kofti e i moite roditeli sam razvedena...i na men mnogo mi se iska da imam maika koqto da me razbira i da mi pomaga kogato imam nyjda no tq e zaeta da hodi i da se 6iba nalqvo i nadqsno....a s ba6ta mi s kogoto jiveq izob6to ne se razbiram i edva li nqkoga 6te sedna da mu spodelq ne6to!!!!!!!! :( :( :( :( :(

fiama
08-09-2008, 13:19
Като стоиш по цял ден на компютъра няма как родителите ти да помислят, че си човек с кой знае какви интереси. Какви всъщност са интересите ти? Спорт, езици, някакво хоби? Опитвал ли си да общуваш повече в родителите си? Макар и разведени, те най-вероятно те обичат много и искат да прекарват време с теб. Защо не поканиш баща си да идете да гледате мач заедно, да поговорите "по мъжки", да пиете бира след това? Или да кажеш на майка си да те запише на курс по език, помагай й вкъщи, макар и момче, можеш да вършип доста неща от домакинството. Така и двамата ще видят, че ти си личност т интереси, чувства и преживявания. Ще общуваш повече с тях и ще опознаеш и техния свят и проблеми. Предполагам е ужасно да си дете на разведение родители, но и това се случва и за жалост няма как да промениш нещата, просто свикваш да живееш така... Желая ти късмет!

Vancho_Vanchoviq
08-09-2008, 20:00
И наште са разделени вече доста години. Честно казано въпреки че бях на 10-11 години, когато баща ми се изнесе, не съм страдал чак толква много от тоя факт. Даже бях доста по- спокоен, защото ги нямаше постоянните скандали. Е, да, имал съм, и продължавам да имам много проблеми с нашите, защото те се мразят в червата едва ли не, но важното е да не ти пука чак толква много и да не приемаш нещата прекалено навътре. Въпреки че родителите ти са разведени те си те обичат и са готови да направят всичко за теб .

mirelS
08-09-2008, 20:10
Nameri si nqkoi stimul :)) naprimer mnogo haresvash nqkakva kola i ot sega zapochvash da rabotish za da suberesh pari za neq.. mejduvremenno izlizai s priqteli s momicheta...zapishi se na nqkukuv sport .. ili si suzdai nova maniq .. no kakvoto i da naprvish bez priqteli jivotut ti nqma da e hubav :))