View Full Version : Връзка от разстояние?
GVG2BG4eva
02-22-2008, 18:34
emi poznavam se s momi4e ot 6 godi6en (sega sum na 17). purvona4alno be6e edno takova pulni4ko groznovato momi4ence no sega e perfektna nakratko. predi 2 leta bqhme neprestanno zaedno i nqkakvi 4uvstva se probudiha v nas. az oba4e poneje sum flirtadjia po natura se zaka4ah i s drugi momi4eta (vse pak sum neobvurzan). stigna se dotam 4e 5 momi4eta me haresvat. s tova momi4e oba4e se razbiram nai dobre. no v posledno vreme poprekalih s flirta (makar i na 6ega) i tq pochna da ochakva ne6to. dopulnitelno jiveem na hilqdi kilometri razstoqnie i se vijdam vednuj v godinata.
kakvo predlagate trqbva da napravq????
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
crazy_style
02-22-2008, 18:37
mhm po skype li q zaribqva6 6tom s evijdate tolkova kratko ili kvo? otkade znai6 4e o4akva ne6ty..
Веднъж в годината...няма да коментирам колко малко е това и ми се струва невъзможно да се поддържа връзка от разстояние в този случай.
led_i_ogyn
02-22-2008, 18:45
Веднъж в годината...няма да коментирам колко малко е това и ми се струва невъзможно да се поддържа връзка от разстояние в този случай.
+1
:D fsushtnost kolkoto i stranno da fi se strua moje da ima vruzka prez rastoqnie ako horata si imat dostatu4no fqra edin dryg!
eclipseee
02-22-2008, 19:30
:D fsushtnost kolkoto i stranno da fi se strua moje da ima vruzka prez rastoqnie ako horata si imat dostatu4no fqra edin dryg!
След време това разстояние убива всичката вяра и търпение, ако не на 1ния, на другия му писва. Спри се навреме. (Личен опит)
sh3_1s_7h3_0n3
02-22-2008, 19:37
вЕрно?! Веднъж в годината... за колко време? 5 месеца? 3седмици? :?
Щели да си имат вяра... сигурно. Може дори и да си бъдат верни през цялото време, но така докога? Нищо не може да замени живия контакт... нежностите и ласките, които си разменят влюбените не в скайп, не в mIRC, не в ICQ.
Eдно е да сте на хиляди километри и да се виждате на 1-2-3месеца за по 2-3седм примерно, лятото за 2-3месеца... съвсем различно е за една година - 10 дена. Разликата е оттук до небето и обратно.
Аз като човек на връзките от разстояние трябва да кажа, че толкова ми е писнало да чакам с надежда, да посрещам с усмивка и да изпращам с насълзени очи, че няма накъде повече.
Струва си до едно време. В началото докато те е повалила любовната треска можеш да повдигнеш огромна скала с 2 ръце, да преплуваш морета и океани само и само да стигнеш до любимия човек, но накрая ако се абстрахираш от чувства и емоции и разбираш колко налудничаво е всичко.
В книгите и филмите стават чудеса... там любовните приказки винаги завършват с хепиенд. Истинския живот далеч не е толкова 'розов'...
zna4i az jiveq na 1500km ot bylgaria i sym imala vryzki.Vsi4ko si be6e ok kogato si bqh v bg (samo za lqtoto sym tam za 2 meseca) no kogato si trygna prosto.....ne6to nestava nz za6to taka se polu4ava.No na vtorata mi vryzka az bqh vlubena v priqtelq si i naistina bqh gotova da stoq i da si 4akam 4ak do lqtoto da se vidim,no vryzkata se provali ot negova strana.Vypreki tova smqtam 4e ako 4uvstvata sa mn silni i vzaimni moje da imate vryzka za6toto znam kak e :-D
И кфо? Вярата ще махне растоянието ли? Да, любов от растояние има, обаче за колко дълго? И кфа е алтернативата, че няма да свърши бързо? Според мен тфа е само временна "любов". А по темата - едва ли ще се получи сериозна връзка...Пък ако флирта ти е бил само игра..обясни и внимателно и повече не си играй така..Да ти е за урок... :-P
sLaDkA_GrEsHkA
02-22-2008, 19:59
SAMO NE I DAVAI NAPRAZNI NADEJDI !!! tova e nai gadnoto.... povqrvai mi !
ot razstoqnie samo oslovno kazano-golqmo krushkane pada :D
SAMO NE I DAVAI NAPRAZNI NADEJDI !!! tova e nai gadnoto.... povqrvai mi !
:)
Според мен няма да стане...както и да го гледам.
Има и друг вариант като си на 17 и толкова се искате ставаш на 18 почваш яко бачкане и отиваш при нея, или тя идва при теб.Но тук става вече много дебела работата.Съветвам те да не се занимаваш...
VinDiesel
02-22-2008, 22:12
Невярвам да излезне нещо сериозно
ami fsushtnost tiq neshta sa verni koity kazahte! :) msi za mnenieto koety iskazahte no nevqrfam nqkoi ot fas da zapovqdfa na 4ystfata si kakfo da praqt!????a i ne az iam problem :D a momi4eto po nagore!?smisal na mene ko mi treashe reshenie na problema otdafna da sam go poiskala!?a i kato q zapo4nah taq vruzka mn dobre sam si dala rafnosmetka za tfa koety prafa! 8) 8) 8) 8)
hooliganka89
03-10-2008, 15:56
Az pak ako sam na tvoe mqsto,i ako si zaslujava(ako imate chustva)shte opitam da sam s neq,kolkoto i daleche da sme edin ot drug.
Edin den moje da se saberete,ne se znae.
evelinka1122
03-10-2008, 19:23
Връзка? От разстояние? Неее... излъгали сте са... няма такова нещо.... :? :? :?
neee ti si se izlugala....ima takova ne6ty...dr e vuprosa che ne go priemash :) no spored men razstoqnieto ne e golqma prechka stiga da imash 4yvstva...ot opit go kazvam ve4e 2 gvodini poddurjam takava vruzka i nito mi e omruznalo nito ne6to mi e poprechilo :-D
neee ti si se izlugala....ima takova ne6ty...dr e vuprosa che ne go priemash :) no spored men razstoqnieto ne e golqma prechka stiga da imash 4yvstva...ot opit go kazvam ve4e 2 gvodini poddurjam takava vruzka i nito mi e omruznalo nito ne6to mi e poprechilo :-D
+1
Според мен връзка от разтояние неможе да има... Да кажем да е заминала за година и да се върне-да, но щом постоянно живее на хиляди километри и се виждате по 1 път годишно.... Според мен няма шанс за такава връзка, още повече щом си женкар( тва флиртаджия ми звучи точно така)
MartiSSima
03-13-2008, 22:58
Съгласна съм връзка от разтояние може да съществува защото аз самата съм имала такава.Стига да има СИЛНИ чувства всичко е възможно, да не говорим за доверие и т.н :) :P :-P
Darling88
03-14-2008, 01:18
Абе няма значение колко сте надалеч ,аз с моя за 3ти пореден път се разделяме ,а той на края на света ,но сме заедно,обичаме се и се подкрепяме....Но чак пък веднъж в годината да се виждате ....Аиде стига....По-добре си прекарвай готино с мацката когато е тук,а като си замине давай с друга!
Но не лицемерно,а обясни как стоят нещата ,за да не страдате и двамата!
Wrathchild
03-14-2008, 03:25
И кфо? Вярата ще махне растоянието ли? Да, любов от растояние има, обаче за колко дълго?Ако съдя за майка ми - преди сватбата около 1-2 години. И то буквално на двата края на света.
Но майка ми все пак е прехвърлила 17 доста отдавна и случая е малко по-различен...
А ти не я обичаш, така че смисъл няма
slun4ice_90
03-14-2008, 09:30
Връзка? От разстояние? Неее... излъгали сте са... няма такова нещо.... :? :? :? \:D/
evelinka1122
03-14-2008, 11:04
neee ti si se izlugala....ima takova ne6ty...dr e vuprosa che ne go priemash :) no spored men razstoqnieto ne e golqma prechka stiga da imash 4yvstva...ot opit go kazvam ve4e 2 gvodini poddurjam takava vruzka i nito mi e omruznalo nito ne6to mi e poprechilo :-D На най-добрата ми приятелка точно това разстояние и попречи... скъсаха с човека който единствено е обичала истински... Виждаха се по рядко, той е по-голям и учи в др град, тя много страдаше и просто нямаше начин, не можеше така да продължават... за това аз съм на това мнение, а това че твоята връзка е оцеляла еми шапка ви свалям!! Лично мен съмнените че той може да е с друга би ме побъркало... нз...