Влез

View Full Version : !!!!!ПРОБЛЕМ!!!!!

locoboy
02-23-2008, 08:36
имам проблем до иуздичката или там както му се вика имам бели работи се едно изсъхнала кожа ако оспея да я хвана и го мога го махна отлепя сеи отдоло си и е чисто и др проблем по цялата кожа имам някакви като пъпки белезникави и имат косамче малко друдно се стискат и когато оспея има нещо бяло нямал съм полов контакт

lwsu
02-23-2008, 08:54
ми аз познавам една много добра погребална агенция, може да ти уредим добро разположение ако искаш, за малко по солидна сума разбира се..

:grin: абе нищо ти няма бе човек, тва всеки ги има тия

locoboy
02-23-2008, 08:56
ако може да има изглед към некои хубав корен и пръста да е по плодородна готов съм да дам добри пари :D мерси за отговора ;)

Shu7teR
02-23-2008, 09:13
Аз лично бих се съветвал с родителите си най-добре.Ако пък не се разбираш с тях иди анонимно на лекар.Не отлагай за да не се окаже нещо по сериозно.

PatkoPatkov
02-23-2008, 14:47
аве къв доктор ве... то пъпчиците са си нормални... ама другата част с люспите не я разбрах много кжо ти има !!! СПОКО

padnal_angel
02-23-2008, 16:32
имам проблем до иуздичката или там както му се вика имам бели работи се едно изсъхнала кожа ако оспея да я хвана и го мога го махна отлепя сеи отдоло си и е чисто и др проблем по цялата кожа имам някакви като пъпки белезникави и имат косамче малко друдно се стискат и когато оспея има нещо бяло нямал съм полов контакт

Ako temata ne e ebavka otivai na lekar

locoboy
02-23-2008, 18:00
ми то не са луспи :D Ами некви като мъртва кожа един път след чекия ми се разрани иуздичката да не е от тва ?

Liar
02-23-2008, 18:30
Ако става въпрос за белите пъпчици за които си мисля-няма проблем,стига да не те сърбят,да нямат гной/иу/ или там кво беше по тях...абе ако не ти създават дискомфорт всичко е наред.Те са мастни образувания и не се премахват.
За тия люспи не знам...Давай по-полека 8-)
И все пак за да си спокоен може да посетиш уролог,щот по едни обеснения не може да се прецени точно,особено от такива кат нас =p

locoboy
02-23-2008, 18:43
EM меррси за мненията за сега нема хода на доктор ако пукна ще пиша :D

gamercheto_
02-23-2008, 20:59
хахахха бахти оптимиста :D :D

gandi
02-24-2008, 09:51
ми то не са луспи Ами некви като мъртва кожа един път след чекия ми се разрани иуздичката да не е от тва ? :shock: :lol: :D bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee