View Full Version : !!!!!ПРОБЛЕМ!!!!!
имам проблем до иуздичката или там както му се вика имам бели работи се едно изсъхнала кожа ако оспея да я хвана и го мога го махна отлепя сеи отдоло си и е чисто и др проблем по цялата кожа имам някакви като пъпки белезникави и имат косамче малко друдно се стискат и когато оспея има нещо бяло нямал съм полов контакт
ми аз познавам една много добра погребална агенция, може да ти уредим добро разположение ако искаш, за малко по солидна сума разбира се..
:grin: абе нищо ти няма бе човек, тва всеки ги има тия
ако може да има изглед към некои хубав корен и пръста да е по плодородна готов съм да дам добри пари :D мерси за отговора ;)
Аз лично бих се съветвал с родителите си най-добре.Ако пък не се разбираш с тях иди анонимно на лекар.Не отлагай за да не се окаже нещо по сериозно.
PatkoPatkov
02-23-2008, 14:47
аве къв доктор ве... то пъпчиците са си нормални... ама другата част с люспите не я разбрах много кжо ти има !!! СПОКО
padnal_angel
02-23-2008, 16:32
имам проблем до иуздичката или там както му се вика имам бели работи се едно изсъхнала кожа ако оспея да я хвана и го мога го махна отлепя сеи отдоло си и е чисто и др проблем по цялата кожа имам някакви като пъпки белезникави и имат косамче малко друдно се стискат и когато оспея има нещо бяло нямал съм полов контакт
Ako temata ne e ebavka otivai na lekar
ми то не са луспи :D Ами некви като мъртва кожа един път след чекия ми се разрани иуздичката да не е от тва ?
Ако става въпрос за белите пъпчици за които си мисля-няма проблем,стига да не те сърбят,да нямат гной/иу/ или там кво беше по тях...абе ако не ти създават дискомфорт всичко е наред.Те са мастни образувания и не се премахват.
За тия люспи не знам...Давай по-полека 8-)
И все пак за да си спокоен може да посетиш уролог,щот по едни обеснения не може да се прецени точно,особено от такива кат нас =p
EM меррси за мненията за сега нема хода на доктор ако пукна ще пиша :D
gamercheto_
02-23-2008, 20:59
хахахха бахти оптимиста :D :D
ми то не са луспи Ами некви като мъртва кожа един път след чекия ми се разрани иуздичката да не е от тва ? :shock: :lol: :D bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee