Влез

View Full Version : САМА...!!!?

natity91
02-23-2008, 14:58
здравейте Искам просто да си излея мъката и мрачните мисли, а ако някой има мнение може да коментира но ПЛС без някви подигравки и разни такива. Значи никога не съм била от тези които имат мн приятели Винаги съм се водила с максимум 3 момичета.Всички в бившото ми училище ме използваха,защото имах хубави оценки и те ми се мазнеха за да им помагам.Слава Богу се оттървах от тия лицемери.Защото съм прекалено добра и неможех да им отказвам.Като се преместих в др даскало се водих с една съоченичка от предния клас(заедно влезнахме)И така близо 2 год се водех с нея.Тогава дойде той!Моето момче.Излизах единствено с нея и с него.Това беше моя кръг от приятели.После тя ме разочарова супер мн.Говорила глупости за мен,за брат ми и толкова мръсно ми направи че спрях да излизам с нея.С момчето късах,тръгвах,но винаги съм знаела че е до мен.И сега когато и той замина,се чувствам страшно сама!Нямам приятели,само познати!Не съм лош човек-напротив.Много помагам и за приятелите си човек убивам.Но е факт...стоя си сама и няма на чие рамо да поплача.Всички ме изоставиха..а момчето така ми липсва..липсва ми и след него е празно...Самотна съм и ме боли...
Благодаря на тези които прочетоха до края и на тези които ще ме разберът...Благодаря Ви :-k :cry:

zvezdichka777
02-23-2008, 15:06
намери нови приятели :с :(

Spider4eto
02-23-2008, 15:08
запиши се да тренираш нещо. Плуване, танци, карате и т.н. Хем ще срещнеш нови приятели, хем ще ти отнема част от времето и няма да мислиш толкова за старите. :P

sasha_90
02-23-2008, 15:14
Опитай с нещо да промениш живота си-с някакво ново хоби.

VinDiesel
02-23-2008, 15:26
Неможе около мястото кадето живееш да нямаш приятели опитай от там да тръгнат нещата

fafla
02-23-2008, 15:31
Oh mila razbiram te...ako 6te te yspokoi-v 4yjbina sym nqmam priqteli,znam ezik ama o6te ne moga da prejiveq '6oka' i mi e trydno i vse pak sym s nadejdata 4e edin den 6te se opravq :D za tova gore glavata!

PS-pyk i horata koito sa komentirali po-gore ti davat mnogo dobri syveti,vsly6ai se ;)

0psss
02-23-2008, 15:32
Аз преди година и половина се скарах с приятелите си с които прекарвах всеки ден по цел ден. Абе ниия бяхме 5/6 момчета и не се разделяхме никога-винаги излизахме заедно и т.н. Само че тия мойте френдове бяха много задръстени и аз започнах да излизам с едни познати. И приятелите ми нещо започнаха да се сардат че не излизам само с тех и спреха да ме викат. И една вечер уж кога трябваше да минат през мен да излезем на кафе не минаха да ме викнат а се бяхме уговорили. И аз си помислих че няма да излизат и затова реши аз да мина през един френд да го викна да излезем ама като звънкам на вратата майкаку ми вика, че е на кафе. Звъннах му да питам на кое кафе са и никой не ми дига. И така и аз спрях да ги търся и повече от година и половина не съм бил никъде с тях. А иначе супер добри приятели бяхме.

nicolepcd
02-23-2008, 15:34
Милата... :-# Много кофти е станало... Но наистина - ти си умна, добра... с времето всичко ще се подреди :) Независимо, че сега си отчаяна... някой ден всичко ще се оправи... Наистина... запиши се на нещо, опознай нови хора :)

VinDiesel
02-23-2008, 15:35
Аз преди година и половина се скарах с приятелите си с които прекарвах всеки ден по цел ден. Абе ниия бяхме 5/6 момчета и не се разделяхме никога-винаги излизахме заедно и т.н. Само че тия мойте френдове бяха много задръстени и аз започнах да излизам с едни познати. И приятелите ми нещо започнаха да се сардат че не излизам само с тех и спреха да ме викат. И една вечер уж кога трябваше да минат през мен да излезем на кафе не минаха да ме викнат а се бяхме уговорили. И аз си помислих че няма да излизат и затова реши аз да мина през един френд да го викна да излезем ама като звънкам на вратата майкаку ми вика, че е на кафе. Звъннах му да питам на кое кафе са и никой не ми дига. И така и аз спрях да ги търся и повече от година и половина не съм бил никъде с тях. А иначе супер добри приятели бяхме.
Това не са приятели а предатели 1 човек може да има най много 2 3 истински приятели на които може да сподели за всичко другите са познати само

sexa_na_kompleksa
02-23-2008, 15:39
Много е лошо да нямаш приятели. :( Изпадала съм в такова положение. :( Да си намериш някакво хоби, наистина е добър съвет. Гледай да си запълваш времето, за да не можеш да мислиш за това и се опитай същевременно да подобриш отношенията си с някои стари приятели или пък с хора от класа.

rezarta
02-23-2008, 16:07
zdravei mila! az su6to sam ot horata koito nqmat mnogo priqteli i ne se subirat s 6umni kompanii,ne hodqt vsqka subota na diskoteka...ako ti e trudno da izpulni6 suvetite na vsi4ki koito iskat da ti pomognat, prosto ostavi ne6tata taka kakto sa. kogato sam sama i imam svobodno vreme obojavam da 4eta kniga i to4no tova mi hobi se zarodi blagodarenie 4e bqh sama. za6to ne otvori6 i ne pro4ete6 ne6to? a i 6te vidi6 4e s vremeto bavno vse pove4e hora 6te se se6tat za tvoq tel. nomer...

0psss
02-23-2008, 16:09
Това не са приятели а предатели 1 човек може да има най много 2 3 истински приятели на които може да сподели за всичко другите са познати само

Мда може да се каже защото, а и бяха много завистливи, дразнеха ме с много неща, ама по добре с такива отколкото да няма с кой да изляза навънка :(

Vladokaaa
02-23-2008, 16:16
Опитай с нещо да промениш живота си-с някакво ново хоби.

mon4eto
02-23-2008, 16:17
Potarsi novi priqteli kakto kaza Spider4eto zapi6i se da trenira6 ne6to i se 6e sre6tne6 novi hora...aide Uspeh :)

malka_svalka{pol}
02-23-2008, 16:20
:( сигурно ти е било много трудно и тежко,когато приятеля ти и тази твоя "приятелка" са си тръгнали,но не можеш да стоиш и да се самосъжаляваш... няма смисъл просто а и по този начин си съсипваш психиката...
наистина ще е много по-добре да си намериш някакво занимание,хоби просто прави нещо,но избягвай компютъра!!!верно той е неизбежна част от живота на съвременните хора,но не се забучвай пред него по цял ден с оправданието 4е нямаш какво да правиш
успех =]

Anf3tamin4o
02-23-2008, 16:34
Не знам от къде си но ако си от голям град ти се чудя защо не почнеш да ходиш по клубове.Там със сигурност ще намериш много приятели, аз съжалявам че не съм израснал в някой голям град

AnIcHkAtA
02-23-2008, 16:39
запиши се да тренираш нещо. Плуване, танци, карате и т.н. Хем ще срещнеш нови приятели, хем ще ти отнема част от времето и няма да мислиш толкова за старите. :P

nikinkaa
02-23-2008, 16:40
Нали знаете-няма приятели...Има само добри познати....

По темата: Горе главата !Не се отчайвай ! 100% съм сиг,че има мнооого хора,които да те ценят,но просто не си ги намерила!Като изпадна в някакво такова състояние,се успокоявам с това,че надеждата умира последна!! ;)