izkLuchenieto
02-24-2008, 08:10
Здрвейте всички!Значи..имам голям проблем с майка си!С тази жена хич не се разбираме..просто немога да я понасям и всичко събирам събирам вътре в себе си и някой ден така ще избухна..Много съм объркана..може би това е от възрастта,да сме в такви лоши отношения но аз вече не издържам..Като почнем да говорим и двете си крещим и не се стига до никакъв смислен разговор. :-x Тя е много дребнава постоянно ми вика че не съм се интересувала от нищо вкъщи,само по кафета съм ходила и не ми е пукало за семейството, била съм много мързелива и какви ли още не ..ходела съм с вдигната глава и съм имала някакво огромно самочувствие.Аз с майка ми не споделям нищо от личния си живот..просто знам че тя няма да ме разбере и ми е много тежко.Винаги преживявам всичко сама без никой да разбере за проблемите ми и майка ми си мисли че не ми пука,но ако можеше за момент да се постави на мое място,с мойте чувства щеше да разбере какво е! От друга страна си признавам че не съм от най работливите..но чистя и подреждам вкъщи и правя това което е по силите ми но тя пак не го разбира и не отценява това което върша. Като почна да се оправям за навън тя не спира да мърмори че 2 часа съм пред огледалото,че само се гримирам,косата си оправям .. абе един вид мисля че неможе да разбере че не съм малко дете вече (на 16 съм) Незнам ,хора, вече какво да мисля ..Дали някога ще можем да говорим спокойно и да си споделяме като майка и дъщеря.Тя е някаква много консервативна .. и това ме измъчва .. В един спор даже така силно се ядосах и й изкрещях в лицето "МРАЗЯ ТЕ!" ..Понякога нямам търпение да се махна от този дом..чувствам се нежелана .. :( :(
Моля ви дайте някакъв съвет как да постъпя ..и да не се караме толкова често ..знам че и в мен има вина,разбирам го това.. но никога вината не е само в единия ..Майка ми неможе да го разбере мисли се за безгрешна и не осъзнава че ще ме загуби като дъщеря. Имам чувството че не й пука за мен!Какво да правя.. :( :( Всички опити да се проведе някакъв разговор се провалят ..
Моля ви дайте някакъв съвет как да постъпя ..и да не се караме толкова често ..знам че и в мен има вина,разбирам го това.. но никога вината не е само в единия ..Майка ми неможе да го разбере мисли се за безгрешна и не осъзнава че ще ме загуби като дъщеря. Имам чувството че не й пука за мен!Какво да правя.. :( :( Всички опити да се проведе някакъв разговор се провалят ..