View Full Version : Въпрос относно коректността на модераторите във форума?
love_girls
02-24-2008, 09:27
Искам да попитам, защо се затварят теми с думите т. 11 или т.(еди коя си) , без да се дава обяснение?
Днес модератор Алеандра затвори моя тема , без да ми даде каквато и да е конкретна причина. Написа само т.11 :-o
В точка 11 от правилника се казва следното:
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите.
За мен лично темата не беше с несериозен характер, понеже в предишна тема /до момента още не е заключена/ тематиката й беше подобна!
Аз лично съм забелязал доста безмислени теми във форума , но почти никоя от тези теми не е затваряна, защо?!
Имам ли правото да изисквам обяснение от модератора или тук просто хората са модератори, за да правят каквото си искат без да обясняват защо го правят?! /един вид да отбият номера, че има някакъв контрол/!
Моля на хората от сайта да разгледат моята критика , защото оставам с впечатлението , че хората не си вършат качествено работата!!! :x
GetNasty
02-24-2008, 09:31
дай да видим подобната тема поне :)
chipi_kaoo
02-24-2008, 09:32
Така е, има доста теми които са за модериране, но явно работата им е доста. Не мога да виня никого. Не съм видял тамата ти, или какво и е съдаржанието. А тва за обясненията, дори и да напишат "т. 11" е достатъчно да го разбереш. Не е нужно да цитират правилата. :P
love_girls
02-24-2008, 09:33
дай да видим подобната тема поне :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157952
Тази тема ме подбуди да пусна моята!
love_girls
02-24-2008, 09:39
Така е, има доста теми които са за модериране, но явно работата им е доста. Не мога да виня никого. Не съм видял тамата ти, или какво и е съдаржанието. А тва за обясненията, дори и да напишат "т. 11" е достатъчно да го разбереш. Не е нужно да цитират правилата. :P
Да но като затваряш темата на някого все пак трябва , като човека поиска да му обясниш, защо си я затворил да обясниш?
Защото аз попитах лично модераторката , защо я е затворила и тя не ми обяснява , за мен го е направила , защото има нещо против мен , а не защото темата е толкова безмислена.
Аз така си мисля , след като не ми е дадено основателно обяснение за затварянето й. За мен това е минус за сайта, като има недоволни потребители!
ProstoAz
02-24-2008, 09:54
Обяснение за заключена тема е съответната точка от правилника! Какво повече искаш да ти се каже? Темата е безсмислена... да не казвам тъпа. ;) А Алеандра да има нещо лично към теб? Пълни измишльотини. ;)
love_girls
02-24-2008, 10:01
Обяснение за заключена тема е съответната точка от правилника! Какво повече искаш да ти се каже? Темата е безсмислена... да не казвам тъпа. ;) А Алеандра да има нещо лично към теб? Пълни измишльотини. ;)
В правилника се казва (цитирам) "по преценка на модераторите."
Искам да ми обясни преценката си. Защото и най-смислената тема може да се затвори (по преценка). Толкова ли е трудно , когато поиска човек обяснение, то да му се даде?
Или просто това е "некомпетентност" от страна на модератора , да не може да се обоснове за действията си?!
chipi_kaoo
02-24-2008, 10:02
Обяснение за заключена тема е съответната точка от правилника! Какво повече искаш да ти се каже? Темата е безсмислена... да не казвам тъпа. ;) А Алеандра да има нещо лично към теб? Пълни измишльотини. ;)"Явно трябва да се извинявате за затварянето, и да пишете минимум 10 реда с аргумени " :razz: разбира се че само точката е достатъчна. Ако потребителят е заинтересуван, ще отвори правилата и ще види за какво са му затворили темата :P
chipi_kaoo
02-24-2008, 10:03
В правилника се казва (цитирам) "по преценка на модераторите."
Искам да ми обясни преценката си. Защото и най-смислената тема може да се затвори (по преценка). Толкова ли е трудно , когато поиска човек обяснение, то да му се даде?
Или просто това е "некомпетентност" от страна на модератора , да не може да се обоснове за действията си?!По преценка да я затвори, изтрие или модерира!!! Чети внимателно :P
love_girls
02-24-2008, 10:09
Обяснение за заключена тема е съответната точка от правилника! Какво повече искаш да ти се каже? Темата е безсмислена... да не казвам тъпа. ;) А Алеандра да има нещо лично към теб? Пълни измишльотини. ;)"Явно трябва да се извинявате за затварянето, и да пишете минимум 10 реда с аргумени " :razz: разбира се че само точката е достатъчна. Ако потребителят е заинтересуван, ще отвори правилата и ще види за какво са му затворили темата :P
Аз отворих правилата и не ми стана ясно , каква аджаба е преценката на модераторката , че да ми затвори темата. За това и написах лично съобщение да я попитам за аргументите й, но както казах и споменах по-горе тя не ми отговори?!
А вие ще се научите ли да четете преди да пишете и действате?!
Крайно съм недоволен от "НЕКОРЕКТНОСТТА" на персонала на сайта!
MusicIsTheKey
02-24-2008, 10:42
Темата е яко малоумна, всеки нормален мод би я заключл. Достатъчно е да погледнеш отговорите на потребителите и ще разбереш - спам, спам и пак спам.
За това и написах лично съобщение да я попитам за аргументите й, но както казах и споменах по-горе тя не ми отговори?!
Аргумент? Темата е несериозна и си личи от сто километра, как не го разбираш това. Утре и аз ще пусна една "С кой герой от списание Мики Маус бихте спали?" Супер сериозно, а?
Моля на хората от сайта да разгледат моята критика , защото оставам с впечатлението , че хората не си вършат качествено работата
Крайно съм недоволен от "НЕКОРЕКТНОСТТА" на персонала на сайта
Все ще се намери някой, който само да мрънка и да говори, че е недоволен. Не си мисли, че е 'леко' да си модератор. Лесно е да гледаш от страни и да критикуваш.
chipi_kaoo
02-24-2008, 10:42
Дай да ти видим темата и тогава се аргументирай. Ти изобщо не си дала темата, пък спориш. Може наистина да е била безмислена :P И персонала е много готин и печен :P
ramaiana
02-24-2008, 15:35
Дай линк към твоята тема,не на другия потребител.
Може да си приличат,но поне дай да видим...
На мен и тази тема ми се струва несериозна...тък като е широко обсъждна я оставям,ако някой друг модератор реши да я заключи-ок...
А за твоята тема,не смятам,че трябва да има 100 едни и същи безмислени теми,все пак...
да не правим форума на боза!
chipi_kaoo
02-24-2008, 16:36
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157956&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=75c78f2a640ef46b32c53587c3c3203e
ето я темата й...
нека не се чуди, защо е заключена..И на тва му викаш сериозна тема!!!! Тва напрово да го трият, а да не го заключват :lol: :lol: :lol: Уникално!!! Просто и имаш очи да спориш и да се жалваш, а и да плюеш срещу екипа :shock: :shock: :shock:
love_girls
02-24-2008, 16:52
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157956&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=75c78f2a640ef46b32c53587c3c3203e
ето я темата й...
нека не се чуди, защо е заключена..И на тва му викаш сериозна тема!!!! Тва напрово да го трият, а да не го заключват :lol: :lol: :lol: Уникално!!! Просто и имаш очи да спориш и да се жалваш, а и да плюеш срещу екипа :shock: :shock: :shock:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157952
А това е темата , която подбуди мен /не съм жена, но това едва ли би ви направило впечатление, нали не виждате по-далече от носа си/ да пусна моята тема. Безочие или незнам какво да го нарека и аз , но аз се чудя ти как имаш очи да ми говориш глупости и да ми обясниш защо другата тема не е заключена при положение , че тематиката , която толкова парадоксално ви се струва "Уникално Малоумна".
Така де нали си вършите работата както трябва!
Обяснение не ми е нужно, защото виждам как се справяте изобщо с простотията в сайта и теми от сорта "не си измих руцете и си бърках в п...а дали ще забременея" :razz:
Или тема "150 сантиментра ми е а съм на 13 , това нормално ли е"...
И да не изброявам темите , които са за затваряне!!!
Не плюя екипа като цяло, просто казвам да се вземат мерки срещу неадекватното поведение на някои модератори...
Seducti0n
02-24-2008, 17:04
Не можеш да отречеш, че темата ти е несериозна и лишена от смисъл, имайки се предвид факта, че не всеки аватар представлява снимка на живо същество...Ам я си представи, да пише по темата някой, на чиито аватар има бебе....яко... :-o И какво някой ще се изцепи-"Да бих го прастнал това бебе..."Виждаш ли смешно е, нелепо е...
Казваш, че има други несериозни и абсурдни теми-да така е.Това, че не са модерирани, далеч не означава, че новото на екипа ни не е добро.Стараем се да даваме всичко от себе си в името на общото благо и наистина е неприятно, когато някой не го оценява и си мисли, че е толкова лесно да подържаш форум с такава голяма посещаемост, брой на теми и т.н. и т.н.... :-o
love_girls
02-24-2008, 17:13
Не можеш да отречеш, че темата ти е несериозна и лишена от смисъл, имайки се предвид факта, че не всеки аватар представлява снимка на живо същество...Ам я си представи, да пише по темата някой, на чиито аватар има бебе....яко... :-o И какво някой ще се изцепи-"Да бих го прастнал това бебе..."Виждаш ли смешно е, нелепо е...
Казваш, че има други несериозни и абсурдни теми-да така е.Това, че не са модерирани, далеч не означава, че новото на екипа ни не е добро.Стараем се да даваме всичко от себе си в името на общото благо и наистина е неприятно, когато някой не го оценява и си мисли, че е толкова лесно да подържаш форум с такава голяма посещаемост, брой на теми и т.н. и т.н.... :-o
Мерси за обстойностния отговор.
В предишен пост написах , че не казвам , че целия екип не е на ниво , а само един определен, защото все пак исках мнение /като твоето да речем/. Аз все пак знам , че темата ми не е била много сериозна, но също така , като забелязвам че много по-несериозни теми и те не са заключени се питам , защо точно моята е заключена. След като получих този задоволителен отговор не искам да ви притеснявам в работата ви. Не мисля , че е лесно да модерираш такъв голям сайт, но след като сте го направили толкова голям , значи трябва да отговаряте на нивото за такъв голям сайт.
Желая успех на екипа и на форума. Дано се развивате само в полжителна посока.
Seducti0n
02-24-2008, 17:19
Радвам се, че породилите се надоразумения се изгладиха.Пак казвам, че се стремим да подържаме форума, понякога правим пропуски, признавам го...Ако за напред забележиш нередност, от каквото и да естество, която ние модераторите можем да поправим, моля сигнализирай в темата за модераторска помощ, в раздел "Новини и съобщения".
Колкото до сайта-да голям е, посещаемостта нараства с всеки изминал ден което може само да ни радва разбира се.Стараем се, вие потребителите да бъдете доволни и да влизате с кеф в тийнпроблем. :) Радвам се, че труда ни се цени и благодаря за благопожеланията.Всичко добро и на теб. :)
DjBaloon
02-24-2008, 19:35
Много е "сериозна" темата на девойката предлагам да бъде важна :-o :-o :-o
Заключена е и другата малоумна тема за секса с анимационни герои.
Дискусията приключи.