View Full Version : Момчето,което харесвам е наркоман :(
The Angel
02-24-2008, 14:13
Mom4eto koeto xaresvam e narkoman!!!Dori priqtelite mu sa narkomani...zapo4nax da se vodq s tqx no ne s1m probvala ni6to i nqma da probvam!!!Az i moqta best fr sme v tqxnata kompania ot 2 meseca no nikoi ne ni e karal da vzemame nasila!!!Molq vi kajete kakvo da pravq s moeto mom4e da go ostavq li?
Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
1 научисе да пишеш грамотно и разбираемо
2 след това с твойто момче си бийте Хикса и се наебете
3 после сподели да ли ви е било гот
Abigoria
02-24-2008, 14:17
Бягай оттам момиче! Няма да усетиш кога ще почнеш и ти като тях!!! Събуди се, огледай се, има толкова други момчета... Мани го тоя... Кофти е да ходиш с наркоман, бившия ми беше... Държеше се спр неадекватно, докато един ден не го видях как смърка (затова и вече ми е бивш) Пак ти казвам: БЯГАЙ!
TheNewReligion
02-24-2008, 14:40
Зависи от много неща дали е добре да го оставиш или не ! Ако го обичаш и искаш да му помогнеш да се откаже се опитай , но ако не го обичаш , а само го харесваш е по-добре нищо да не правиш и да го забравиш , тъй като той е психично болен ! 8-)
sweet_sorcerer
02-24-2008, 14:43
Според мен трябва да го оставиш...за сега не си вземала нищо, но и това ще стане - просто с каквито се събереш, такъв ставаш! Аз бих го зарязала веднага! От толкова свестни момчета ти наркоман ли хареса?.... :? :? :?
blackfate
02-24-2008, 14:50
Обичаш ли го или го харесваш...???
Ако го обичаш направи всичко възможно да си с него и му помогни да остави наркотиците. убеди го че това което прави макар да му носи временна наслада преебава живота му като цяло. Но в никакъф случай не потъвай с него. Ако и той те обича ще ги откаже и няма да те понесе надолу.
Но ако само го харесваш и нищо повече - най добре ще е да се отдръпнеш. На този етап не можеш да му помогнеш, но можеш да помогнеш на себе си - и го направи. избави се от тази компания - и ти и приятелката ти, не започвайте и вие...
Можеш също да му поставиш ултиматум - или наркотиците или ти...
макар че ако не се обичате вероятно ще избере наркотиците незнам... или можеш да го уплашиш - незнам как ще реагира... поговорете когато НЕ Е дрогиран и ще разбереш.
Късмет и умната
TheRunaway
02-24-2008, 15:01
Mom4eto koeto xaresvam e narkoman!!!
Честито. :D
MiMcHeToOo
02-24-2008, 15:40
Бягай оттам момиче! Няма да усетиш кога ще почнеш и ти като тях!!! Събуди се, огледай се, има толкова други момчета... Мани го тоя... Кофти е да ходиш с наркоман, бившия ми беше... Държеше се спр неадекватно, докато един ден не го видях как смърка (затова и вече ми е бивш) Пак ти казвам: БЯГАЙ!
Абсолютно. Тоя човек може да ти съсипе живота.
HuBaVo7o
02-24-2008, 16:27
Ако той наистина те обичаше,както ти го обичаш,нямаше да ти позволи да се движиш със глутницата му насмъркани приятели.Разкарвай го тоя със проблемите му и си хвани друго момче.По възможност да не е наркоман 8-) Разбирам приятелят ти да се опитва да спре наркотиците и ти да си до него в този труден момент за него,но той даже и не се опитва да направи тази стъпка.Пък и не си ли се замисляла,че когато е надрусан,човек прави всякакви глупости ? .......Зарязвай го,той си има проблеми,не позволявай и на теб да ти създаде :booooomb: :-o
led_i_ogyn
02-24-2008, 16:27
Бягай...
Sweet__Dream
02-24-2008, 16:36
Po-dobre ne se zanimavai s nego,za6toto rano ili kusno i ti 6te trugne6 po negoviq put.Nameri si drugo mom4e i gore glavata..Uspeh... :)
natity91
02-24-2008, 17:41
trudno 6te ti e no po dobre bqgai za6toto dori da ne se poddyde6 nezabravqi 4e narkotika ubiva a ti 6te hlytne6 po nego qko i posle 6te byr6e6 sylzi za6toto toi 6te se uni6tojava pred o4ite ti i ni6to nqma da moje6 da napravi6
osven tova kato se nadrusat nz ko praqt...moje da te narani po mn na4ini
S nego samo 6te strada6!
VinDiesel
02-24-2008, 17:47
Ако продължиш да се водиш с него просто няма да усетиш кога ще затънеш като него
BlueFace
02-24-2008, 18:02
Режи го!Ти нормална ли си да ходиш с някъф дето след 5-10 години ще умре!??!?! :?
к'во значи наркоман???Видяла си го 2-3 да пафка тревица...или нещо по твърдо зима?ако е трева или бонбони няма от какво да се притесняваш - 50% от младежите днес ги зимаме тия неща и не сме "затънали"....
MemoRieS
02-24-2008, 18:37
MiMcHeToOo написа:
Абсолютно. Тоя човек може да ти съсипе живота.
Доста истина има в тези думи!!
skatemore
02-24-2008, 19:01
в днешно време наркоманите са хора който употребяват херойн
та начи
ако зима сичко без херойн , просто го кефи
и съм сигурен че не зима кокайн щот предполагам неможе да си го позволи
ако на тва му викаш наркоман ,
ти не ro заслужаваш
ако е на херца и ако си мислиш че ш спре заради тебе :razz:
тва че пуши трева и шмърка амфети (по достъпните)
или лапа гъби или там хиксове просто му е скучно
ако е пробвал кокайн е заради тръпката
ако е на херойн както казах по горе , оправия нема
само 1 човек познавам дет е бил на херойн и е успял да спре
ама за сметка на тва е изсъънал
а да последно ако пуши крек , напрао го отписвай НИКОГА нема да спре
ИЗВОД:
дръж го ако не е на херойн и крек
mihichkaaa
02-24-2008, 19:19
+111111111111
+111111111111
Дим да те няма :)
hooliganka89
02-25-2008, 07:08
Ако постоянно е надрусан,значи наистина е наркоман,ако го прави от време на време,ти вземи да се ограмотиш,след като използваш една дума,трябва да знаеш,какво означава,и каква е нейната тежест.
Аз и приятелят ми,през събота и неделя,пушим трева или хашиш,това правили ни наркомани?Според теб,сигорно сме...ахахахаха
Ако наистина е наркоман, бягайййййййй.Няма да се усетиш как ще си съсипеш живота, ако стоиш с него.
Ам не ти трябва да се занимаваш....
Pliok0019
02-25-2008, 07:43
Толкова много хора пушат трева, шмъркат или земат бонбони. Това не означава, че е наркоман. Просто така му харесва, така е избрал. Ако на теб не ти изнася - махай се. Ако не се чувстваш удобно в компанията му и се страхуваш от наркотиците - бягай.
Колкото и да ти е трудно по-добре го остави. Досега не си вземала нищо, но това незначи че неможе да ти съсипе живота. Просто няма да усетиш как ще почнеш да потъваш с тези хора... Просто намери някой друг вместо да се излагаш на опастност.
skatemore ти го написа екстра. Щом си хлътнала по него, щом ти е кеф с него и още повече щом никой не те кара да правиш нищо не виждам реален проблем.
mickelangelo
02-25-2008, 09:12
От личен опит ще ти кажа да не се занимаваш с такива хора .. само ще страдаш ...
prettyIdeath
02-25-2008, 12:58
Само едно ще ти кажа - Махай се от там! Не ми се вярва да ти харесва ..
prettyIdeath
02-25-2008, 13:00
Толкова много хора пушат трева, шмъркат или земат бонбони. Това не означава, че е наркоман. Просто така му харесва, така е избрал.
А, и е много хубаво така ли? Ейй така бе , просто да вземаш наркотици, да смъркаш... кво толкова.. ? А? Не е наркоман , просто едвам издържа да си земе дозата... :shock: :?
Abigoria
02-25-2008, 13:25
Толкова много хора пушат трева, шмъркат или земат бонбони. Това не означава, че е наркоман. Просто така му харесва, така е избрал.
А, и е много хубаво така ли? Ейй така бе , просто да вземаш наркотици, да смъркаш... кво толкова.. ? А? Не е наркоман , просто едвам издържа да си земе дозата... :shock: :?
:D
Така излиза... Може би заради този начин на мислене доста тийнейджъри започват наркотиците... :x
sapphirr
02-25-2008, 14:10
съмнявам се това да е любов,заради която би жертвала вси4ко.не проваляй живота си заради мометно привли4ане.тръпки тапърва ще изживяваш и ако искаш те да са факт трябва да си пълноценна.такава компания рано или късно влияе.достатъ4но е само да ти излезе име и да те наро4ат за една от тях (за да изпатиш),после ходи се обяснавай,4е свястна!
Mom4eto koeto xaresvam e narkoman!!!Dori atelite mu s anarkomani...zapo4nax da se vodq s tqx no ne s1m probvala ni6to i nqma da probvam!!!Az i moqta best fr sme v tqxnata kompania ot 2 meseca no nikoi ne ni e karal da vzemame nasila!!!Molq vi kajete kakvo da pravq s moeto mom4e da go ostavq li?
Редактирано от ramaiana
Моето лично мнение е ,че трябва да го оставиш !!!
С такива хора нищо не излиза ...най-много и ти да пострадаш :x
I_am_your_coca
02-25-2008, 16:30
bqgaite ot tam momi4eta nikoga ne kazvai nikoga tova ne pro6tava na nikogo a jivota e pred vas...rano ili kasno 6te stanete kato tqh...
BlueFace
02-25-2008, 16:33
к'во значи наркоман???Видяла си го 2-3 да пафка тревица...или нещо по твърдо зима?ако е трева или бонбони няма от какво да се притесняваш - 50% от младежите днес ги зимаме тия неща и не сме "затънали"....
Ooo да вий изобщто не сте затънали щом ги зимате.... :? :? Нужна ти е помощ! :-D
Ooo да вий изобщто не сте затънали щом ги зимате.... :? :? Нужна ти е помощ! :-D
ела да ми помогнеш де..
MartyParty
02-25-2008, 17:11
Дори сега да не се вслушаш в чиито и да е съвет,сама ще разбереш,че такъв човек само ще ти тежи!
princesa_viki
02-25-2008, 17:17
Според мен трябва да го оставиш...за сега не си вземала нищо, но и това ще стане - просто с каквито се събереш, такъв ставаш! Аз бих го зарязала веднага! От толкова свестни момчета ти наркоман ли хареса?.... :? :? :?
Не съм съгласна с теб.Мога да съдя по себе си,защото съм била в най-различни компании,не е така!Ако човек мисли с главата си,няма да се повлече по другите.
А по темата-прецени дали момчето си заслужава :)
So unbelievable love..
02-25-2008, 17:42
Мога да съдя по себе си,защото съм била в най-различни компании,не е така!Ако човек мисли с главата си,няма да се повлече по другите.
изобщо не съм съгласна с тебе! И аз съм била с различни компании и малко или много започваш да заприличваш на тези хора,да се съобразяваш с тях и за да се забавлявате заедно трябва да имате общи интереси,неможе да излизате заедно те да пушат трева и ти да стоиш и да ги гледаш!Човек дори и да мисли с главата си,след известно време приема уж "невъзможни" неща за възможни.Пък и всеки е склонен да се повлияе най вече от близък човек (нейното момче). По темата - Ако не го зареже6 и не се откъсне6 от тази среда Ще станеш част от нея!А ако приемаш всичко,което приятелят ти прави за добро,нормално и т.н бъди с него :)
Pliok0019
02-25-2008, 17:55
Да. Поне е интересно и е разнообразие.
prettyIdeath
02-25-2008, 17:55
Така излиза... Може би заради този начин на мислене доста тийнейджъри започват наркотиците... :x
Ем да.. щото си мислят че е нещо безобидно, 1-вия път може да не се заребиш и ще кажеш защо пък не и 2-ри .. ами 3-ти? ... и така и така .. такива като lizzard .Много такива са като тях, защо не още един...
Не казвам че lizzard е такъф... нищо лично. Просто не мислиш правилно по въпроса.
:?
Pliok0019
02-25-2008, 18:04
Ем да.. щото си мислят че е нещо безобидно, 1-вия път може да не се заребиш и ще кажеш защо пък не и 2-ри .. ами 3-ти? ... и така и така .. такива като lizzard .Много такива са като тях, защо не още един...
Не казвам че lizzard е такъф... нищо лично. Просто не мислиш правилно по въпроса.
Това е право на избор в живота на всеки един. Тревата не те проваля като личност. Всичко в умерени граници е добро. Не си човекът, който може да критикува останалите. Най-малкото не си в състояние.
офффф а пък ти си гледала някво филнче за разкаял се наркоман от '97 година и си мислиш че знаеш всичко за наркоманите...даже в днешно време понятието "наркоман" се размива защото човек който пуши тревица 3-4 пъти в годината и зима някви бонбони през 2-3 месеца за мен не е наркоман...това не е едно време когато всички са зимали твърди неща и са бъгвали след половин година...днес има много видове забавления,някои от които са да не кажа безобидни но са малко вредни..затова понятието наркоман което използва момичето е доста общо..
prettyIdeath
02-26-2008, 04:01
bibo Не казвам че знам всичко за наркоманите - напротив, знам много малко , а и какво ми трябва да знам ?... за мене тва е провален човек .
Имам приятели които пушат трева от време на време и не мисля че са наркомани.
Но пък познавам момче което само ейй така пушеше от време на време ... и така се зареби, че не мога да го позная...
Pliok0019 според теб хубаво ли е да пушеш?
fr3e_s7yle
02-26-2008, 06:00
Хмм ти го харесваш много .. а той харесва ли те ? Ако те харесва много много :D би трябвало да може да спре наркотиците зарди тебе. А ако не ги спре значи не те харесва достатачно. (ПП говорил съм с хора които са били наркомани - дрогата се спира АДСКИ ТРУДНО ! шанс 1/100) :(
Pliok0019
02-26-2008, 07:58
bibo Не казвам че знам всичко за наркоманите - напротив, знам много малко , а и какво ми трябва да знам ?... за мене тва е провален човек .
Но пък познавам момче което само ейй така пушеше от време на време ... и така се зареби, че не мога да го позная...
Да хубаво е. Лично аз не съм пушила от 1 месец просто ей така, за да видя дали мога. Е мога. Към тревата не можеш да се пристрастиш.
Замислих се защо го правя...правя го, защото така ми е по-интресно.
BlueMushroom
02-26-2008, 08:11
тъй като той е психично болен ! 8-)
ти моми4е лууда ли си?
и искам авторката да ми дефинира думата "наркоман"...
според мен и двамата сте в разли4ни филми..няма как да стане нещо след като неговия свят ти се струва толкова страшен..и дали той би заебал приятелите си и неговия си свят заради теб..ти сама трябва да си отговориш......аз ли4но не бих..
миии не знам. Според мене след време ще почнеш и ти да се друсаш... комапнията влияе много, даже и да не го усещаш. Ако си чак толкова силна, че да не пробваш и ти остани с него, ако не го остави и си намери друг. И за какво трябва да го променя не разбрах... живота си е негов, той сам избира по кой път да тръгне...рано или късно ще се осъзнае, ама дано не е късно :)
по-добре изчезвай .. изобщо не се захващай с него, и се махнете от тяхната компания.няма смисъл да си проваляш живота заради един наркоман.. ззащото ако наистина е истински наркомаи може да стане много зле.. и да се опитваш да го разубеждаваш да спре, няма да спре :? просто се махай навреме..!!!! Защото тези хора са способни на всичко ....
BlueFace
02-26-2008, 11:13
ела да ми помогнеш де..
Ако имах необходимата кфалификация щях,ама за съжеление я нямам!А и btw ти как им викаш на тревата и бомбоните ????Тва са наркотици ,по слаби са примерн от кокаина ама пак са си нали? :? :?
prettyIdeath
02-26-2008, 11:15
Да хубаво е. Лично аз не съм пушила от 1 месец просто ей така, за да видя дали мога. Е мога. Към тревата не можеш да се пристрастиш.
Ми ОК.. щом ти харесва .. няма какво друго да кажа... :-o
acidburn1
02-26-2008, 11:23
Една от причините моята БИВША да ме зареже е че тяхните разбрали , че се друсам.Но от както трънгах с нея и обещах , че няма да зимам нищо и така и стана.Което беше добре за мен...докато не се раделихме...Може ти ще си причината той да спре , ако държи на теб , не знам...така си мисля...Пък и ако пуши трева , нека пуши , тя НЕ Е вредна :) ...
BlueFace
02-26-2008, 11:23
Хах казваш интересно.....Много ли ще ти е интересно като след години хванеш рак ...?? Сигурно тогава ще си мислиш "О боже много ще ми е интересно да видя колко време ще издържа без химиотерапия." :? :x
:? :? И после защо Бългатия е западнала... Ми кво няма като 50% от младите пушат,пият (в големи количества) даже и някой се дорогират....Това са деградирали личностти.И друго лошо нещо е,че много деца стават наркомани за да се покажат като "маняци".Уж 1 път ама щеш нещеш ...... Накркоман.. :? :? :? Опази боже....
princesa_viki
02-26-2008, 12:32
Мога да съдя по себе си,защото съм била в най-различни компании,не е така!Ако човек мисли с главата си,няма да се повлече по другите.
изобщо не съм съгласна с тебе! И аз съм била с различни компании и малко или много започваш да заприличваш на тези хора,да се съобразяваш с тях и за да се забавлявате заедно трябва да имате общи интереси,неможе да излизате заедно те да пушат трева и ти да стоиш и да ги гледаш!Човек дори и да мисли с главата си,след известно време приема уж "невъзможни" неща за възможни.Пък и всеки е склонен да се повлияе най вече от близък човек (нейното момче). По темата - Ако не го зареже6 и не се откъсне6 от тази среда Ще станеш част от нея!А ако приемаш всичко,което приятелят ти прави за добро,нормално и т.н бъди с него :)
Била съм в такава компания-нито цигари пуша,трева не съм и опитвала,а пък за друго да не говорим.
И ако момчвто държи на нея,няма да я кара.
Аз съм на мнението,че ако се пазиш и мислиш с главата си,няма да се повлияеш от тях.
The Angel
02-26-2008, 12:43
Наркоман-ако не можеш да разбереш смисала съжелявам!!!! :D Човек,който пуши трева не е наркоман...дори и аз пуша трева!!!И кво наркоманка ли съм????
BlueMushroom
02-26-2008, 17:01
Наркоман-ако не можеш да разбереш смисала съжелявам!!!! :D Човек,който пуши трева не е наркоман...дори и аз пуша трева!!!И кво наркоманка ли съм????
аз смисала много добре го знам и те питах защото искам да знам ти какво разбираш под думата "наркоман"..ама ти щом решаваш да ми се правиш на интересна...заеби...
Най-добре,е да се махнете с твоята приятелка от тази групичка.Няма да разбереш кога ще станеш като тях.
Чакай, бе... Аз пуша наргиле през няколко седмици, а ти ме изкара първото наркоманче... 8-)
Имах предвид, че повечето тийнейджъри не са запознати с наркотиците достатъчно и се въвличат в лайната без да искат (с по-тежките наркотици, де).
Не знам какво взима, но хората, които са си сериозни наркомани(поне така са ми казвали) стават неконтролируеми, ако не си получат дозата.Аз не познавам такъв човек, но бих се притеснила за него и бих поговорила, въпреки че той сам не иска да си помогне и не го осъзнае - няма как да стане.
sexy&crazy
02-26-2008, 17:50
Mom4eto koeto xaresvam e narkoman!!!Dori atelite mu s anarkomani...zapo4nax da se vodq s tqx no ne s1m probvala ni6to i nqma da probvam!!!Az i moqta best fr sme v tqxnata kompania ot 2 meseca no nikoi ne ni e karal da vzemame nasila!!!Molq vi kajete kakvo da pravq s moeto mom4e da go ostavq li?
Редактирано от ramaiana
e kfo moita gadje e narko ma dosa ne me e karal nasila nali govorili sme po taq tema i toi mi kaza 6tom ne iskash nedei tfa 4e az go pravq ne zna4i 4e i ti si zadaljena pak i toi e neshto kato dilar ot vreme na vreme se drusa
BlueMushroom
02-26-2008, 18:07
Не знам какво взима, но хората, които са си сериозни наркомани(поне така са ми казвали) стават неконтролируеми, ако не си получат дозата.Аз не познавам такъв човек, но бих се притеснила за него и бих поговорила, въпреки че той сам не иска да си помогне и не го осъзнае - няма как да стане.
хах така е да..един мой познат в пристъп на абстиненция ско4и от третия етаж,защото тяхните го заклю4или в тях и нямало на4ин как да излезе..ваобще даже не е разсаждавал трезво... :(
хах така е да..един мой познат в пристъп на абстиненция ско4и от третия етаж,защото тяхните го заклю4или в тях и нямало на4ин как да излезе..ваобще даже не е разсаждавал трезво... :(
От него е нормално да се очква това. Родителите е трябвало да съобразят този факт...
Наркотиците са си шибана работа, откъдето и да ги гледаш... :?
Просто не се занимавай с него, винаги има начини да се отдръпнеш по интелигентния начин.
PaChanGa_GiRl
02-26-2008, 19:44
Обичаш ли го или го харесваш...???
Ако го обичаш направи всичко възможно да си с него и му помогни да остави наркотиците. убеди го че това което прави макар да му носи временна наслада преебава живота му като цяло. Но в никакъф случай не потъвай с него. Ако и той те обича ще ги откаже и няма да те понесе надолу.
Но ако само го харесваш и нищо повече - най добре ще е да се отдръпнеш. На този етап не можеш да му помогнеш, но можеш да помогнеш на себе си - и го направи. избави се от тази компания - и ти и приятелката ти, не започвайте и вие...
Можеш също да му поставиш ултиматум - или наркотиците или ти...
макар че ако не се обичате вероятно ще избере наркотиците незнам... или можеш да го уплашиш - незнам как ще реагира... поговорете когато НЕ Е дрогиран и ще разбереш.
Късмет и умната
И аз така мисля...
Искам да ти кажа, че и моят приятел има подобен проблем , с тази разлика, че аз не се движа с тайфата му. Многократно когато съм му поставяла условие да си избере между мен и наркотиците казваше, че иска само мен. вече не знам колко пъти го е обещавал и колко пъти не го е спазвал. И аз мислех, че може да се откаже, но явно е по-силно от него. Оценявам го като пропиляно време и съжалявам. Вече стана късно за поправяне на моите грешки. Дано осмислиш и ти положението си слвд като ти споделих опита си в същата насока.
moon_flower
02-26-2008, 20:33
Не мисля,че трябва да се отказваш.Поне аз не бих.В крайна сметка може да не се движиш с неговата компания.Пък и можеш да го промениш.Примерно,момчете, което съм в момента,никога не е бил наркоман,но отвреме на време е пушил трева.Отказа се,защото аз го накарах.Както си решиш.Преценката е твоя. :)
оо бягай оттам. Рано или късно ще те въвлекат. А и такива хора са способни на много неща и то опасни... !!
Ае деца. Какви наркотици зема. и аз съм пушил трева пък някои мои приятели са редовни на хапове... ама тфа не ги прави некви ужастни наркомани.
Виж ако е на жълто. Абе и бялото не е океъ. За всички други сте в голяма заблуда. Те водят само до нещо подобно като пристрастяване към цигарите.
nikol4eto0o0o
02-27-2008, 04:02
ne 4e sum mn naqsno ama nqkoi pyt ne6to mai sfruh doza zimat i furlqt topa :( :? , tyi 4e po dobre go ostavi da ne zeme da umre i da reve6 za nego posle a i ima t0o0o0o0olkova mn mn mn dr mom4eta 4 ne si stryva da se zanimava6 s narkoman4eta. :)
да мрът скапаните дроги :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x ахххх как ги мразя изсъкналите наркомани :x :x :x :x
бягай бягай бягай бягай...с каъвто се събереш такъв ставаш повярваи ми ... по добре се махни оттам колкото се може по бързо...по добре да тъжиш изестно време за него от колкото цял живот да се ваикаш защо си взела наркотик бягай бягай бягай :) :) :)
Ако го обичаш,както и той теб.Обясни му(ако можеш) следствията и последствията (също и ако той не ги знае)...кажи му че ако продължава ще го зарежеш...това вариант в който много хора са спирали наркотици(дори няколко познати)...жената може да накара човека до себе си да се осъзнае...!!!Във клиниките не успяват толкова добре колкото човека до теб който те обича...всичко е воля...ако той те желае ще го направи...
*Тва се отнася ако не е на хероин ахах...там вече бягай... :(
BlueFace
02-27-2008, 12:27
Ае деца. Какви наркотици зема. и аз съм пушил трева пък някои мои приятели са редовни на хапове... ама тфа не ги прави некви ужастни наркомани.
Виж ако е на жълто. Абе и бялото не е океъ. За всички други сте в голяма заблуда. Те водят само до нещо подобно като пристрастяване към цигарите.
И това не е вредно ??? :? Не е ли достатъчно...??
sentient_
02-27-2008, 12:35
Съгласна!!!
hooliganka89
02-27-2008, 12:50
(ПП говорил съм с хора които са били наркомани - дрогата се спира АДСКИ ТРУДНО ! шанс 1/100) :(
Не съм съгласна с теб!В продължение на няколко години и аз вземах наркотци,говоря за доста силни,няма да казвам имена,защото няма значение,сам може да се сетиш.И ако знаеш колко лесно ги спрях,нямаш си представа,една вечер в дискотеката,така ми просветна,че вече трябва да спра да взимам,и тва беше повече не взимах нищо,оставих си само тревата,която пуша 3-4 пъти в месеца.
Отказах се лесно,и то от много силни наркотици.Така,че който не разбира да не изказва такива мнение.
(ПП говорил съм с хора които са били наркомани - дрогата се спира АДСКИ ТРУДНО ! шанс 1/100) :(
Не съм съгласна с теб!В продължение на няколко години и аз вземах наркотци,говоря за доста силни,няма да казвам имена,защото няма значение,сам може да се сетиш.И ако знаеш колко лесно ги спрях,нямаш си представа,една вечер в дискотеката,така ми просветна,че вече трябва да спра да взимам,и тва беше повече не взимах нищо,оставих си само тревата,която пуша 3-4 пъти в месеца.
Отказах се лесно,и то от много силни наркотици.Така,че който не разбира да не изказва такива мнение.
+99999~
DevilWish
02-27-2008, 13:30
CaMo uckам да ти кажа ,че бивш наркоман няма . . . бившият ми приятел беше наркоман от 3 години ,секи ден на помпа /говорих за хероин/ ,просто много зле ,хуаво ,че изчезнах от БГ ,щот и аз бях почнала и ся сигурно щях да съм най-проваленото момиче на махалата :shock: :( И е тъжно като го гледаш като изпадне в няква депресия и чак иска да умре и тн ,колко пъти си е казвал ,край писна ми от всичко и един път за малко да си бие повече от нормалното и познай - смърт . . . колкото ми е било мъчно за тфа момче и как са почнах и аз незнам ,обаче моя съвет е - надалеч бягай от него ;)
Не ти е там мястото според мен!!Може да не са ви предлагали,но рано или късно ще го направят или пък ти сама ще проявиш желание да пробваш..И после още веднъж..и още веднъж....и постепенно ставаш като тях.
Нали знаеш...с какъв се ставиш такъв ставаш...
:booooomb: :booooomb: