View Full Version : Дали да и вярвам ?
NightGuardian
02-24-2008, 20:09
Ето как стоят нещатата. Момичето ме виждало много пъти и ме е харесало и ме намери в сайт за запознанства.Харесвам я.Писа ми и после ми поиска Skype. Продължихме там в skype да си пишем това в продължение на 1-2 седмици. Видяхме се в една дискотека , поговорихме там допадна ми и я харесвам(и на характер и на външен вид).Но уви след като вече исках да се срещнем за 2ри път все излиза с номера(поне мисля ,че са номера), че тяхните не я пуснали незнам си какво била в Симеоновград и няколко пъти така седя пред кафето и чакам ! После в skype ми пише извинявам ,че така се получи и много мили работи...
Но се чудя дали наистина тяхните не я пускат ? Да допълня.Казват ми ,че излизала през петък , а ако тогавя я пускат защо не пожелава да излезним ?
VinDiesel
02-24-2008, 20:21
има 2 варианта 1-вия е че наистина не те лъже 2-рия вариант е че тя си харесва тебе и друго момче и се чуди кой да избере и затова избягва да излезне с тебе !
skatemore
02-24-2008, 20:35
бей с тия истории еби я таа
Alabalaportokala
02-24-2008, 20:46
Ти сам си отговори на въпроса пич : "Но се чудя дали наистина тяхните не я пускат ? Да допълня.Казват ми ,че излизала през петък , а ако тогавя я пускат защо не пожелава да излезним ? ". Просто те и върти и само не се хващай на сладките и мили думички. Не бъди глупак - това е пясък в очите. Я се замисли ? Уж те харесвала пък на 1 кафе не ще да излезе с тебе. Въобще не и цепи басма, а я махни няма да е последната която ще те хареса. Само номера ти върти.
`Krissi`
02-24-2008, 21:37
Ако те харесваше щеше да излезе с теб! :? Според мен нещо си измисля... Не се занимавай.
hooliganka89
02-25-2008, 06:22
Повече недей да й предлагаш да излизате,ако наистина те харесва,сама ще се сети да те покани,и тогава ще станат нещата,имай търпение!
Ето уроци за женското тяло.
1-во ако я поканиш и тя просто каже"заета съм" значи те реже
Ако я поканиш и тя почне да се обяснявам и оправдава, значи наистина не може. помисли си малко кое от 2-те е.
Освен това. Пич не се занимавай с тез сайтове за запознанаства.