View Full Version : как да му кажа,че го обичам ?
Love_me_
02-24-2008, 21:15
С приятеля ми ходим от 2 месеца и го обичам-колкото и да не им се вярва на някои хора.Понякога много искам да му го кажа,но незнам как да ще реагира тои.. Какво да правя? :o
MiMcHeToOo
02-24-2008, 21:21
Поглеждаш го в очите и го казваш.
r3al_l0ff
02-24-2008, 21:23
амии предполагам ти си го познаваш достатъчно добре би трябвало да знаеш каква ще е реакцията му ... пък и нали ходите кфо толкова се притесняваш ?!..съмнявам се че ще ти се присмее или нешо 0т сорта .Просто го направи няма нищ0 страшно ;)
led_i_ogyn
02-24-2008, 21:24
Ако те е страх от неговата реакция изчакай малко, защото наистина може да го стрстнеш...Но ако наистина искаш да му го кажеш и си готова за това...Просто изчакай подходящия момент и му го кажи...
Love_me_
02-24-2008, 21:27
знам,че аз би трябвало да знам как ще реагира,но...много пъти ми е казвал,че ме харесва страшно много,с мен го направи за 1-ви път...държи се много мило,ноо незнам...
r3al_l0ff
02-24-2008, 21:36
ами ако те притеснява тфа че примерно той все 0ще не ти го е казал (поне доколкото разбирам).. спок ,някои момчета просто се притесняват да го кажат.. за да не ги сметнат за твърде "нежни" примерно ;) тфа не значи че не го изпитва .. пък и както казваш ако наистина всичко върви 0к и той се държи добре с теб ..давай бъди по смела..а ако все пак не можеш.. не насилвай нещата ,и този момент ще дойде :)))
VinDiesel
02-24-2008, 21:48
Да бъда честен спрямо вас.Ние момчетата по трудно изказваме своите чувства също така по-бързо се влюбваме и по-бързо настъпва обичта при нас но винаги ние си мълчим
Love_me_
02-24-2008, 22:01
Да бъда честен спрямо вас.Ние момчетата по трудно изказваме своите чувства също така по-бързо се влюбваме и по-бързо настъпва обичта при нас но винаги ние си мълчим
ми тогава според теб обича ли ме?щото все пак и му бях първата,а аз първия с които го направих много го обичах...о0ффффффф много съм злееее :oops: :? :o :(
led_i_ogyn
02-24-2008, 22:50
Абе давай пък кфото ще да става...Все пак може би наистина и той го мисли, обаче като тебе се притеснява да го каже...
Ей, ш , бате недей им говори така на тия моми, че ще вземат да ти повярват. И ако за тебе е така не говори в множествено число.
А по темата. 2 месеца заедно... хм. Мислиш си, че го обичаш според мене по-скоро си доста хлътнала, ама това е временно щи мине по-нататък. Не искам да се обиждаш или нещо, ама повяврвай ми за 2 месеца не се влюбва човек, или поне е доста рядко.
hooliganka89
02-25-2008, 06:17
В подходящ момент,на романтична обстановка му го кажи!
Последния път, когато казах ''Обичам те'' го казах без да искам. Сякаш ми излезе от устата без да го осъзная. Беше на първата седмица и изобщо не съм предполагал, че ще го кажа толкова рано, но по-нататък осъзнах, че не съм го казал ей така и даже може да се каже, че още я обичам... Нищо, че скъсахме преди ~6 месеца.
Ех, как искам пак да се съберем... :(
Та, не го мисли много-много - ще усетиш подходящия момент...
GabisiTa
02-25-2008, 13:35
Щом чувстваш, че го обичаш му го кажи, няма нищо лошо в това ;) Може пък и той да се притеснява ти как ще реагираш ако той ти каже.. :P Не го обмисляй толкова, просто му го кажи ;)
С приятеля ми ходим от 2 месеца и го обичам-колкото и да не им се вярва на някои хора.Понякога много искам да му го кажа,но незнам как да ще реагира тои.. Какво да правя? :o
Еми според мен няма лошо да му го кажеш ... ама ако искаш изчакай ... все пак важно е ,че го чувстваш и може би показваш ... а не толкова да го кажеш :) нали така ?
moon_flower
02-25-2008, 16:01
Ми просто му го казваш.. :D
НЕ МУ ГО КАЗВАЙ!!!АМИ АКО ТЕ ЗАРЕЖЕ :( :(
TheRunaway
02-25-2008, 16:04
Я стига с тия филми.. :x
Плясни му два шамара и му кажи. :)
MartyParty
02-25-2008, 16:58
Кажи му го ,когато наистина го почувстваш.Първият път ,когато казах на моето момче,че го обичам изобщо не се поколебах.Просто думите сами си излязоха.Целувахме се,после аз го погледнах с леко притворени очи и му го казах.После и той ми го каза и продължихме и така :lol: .Честно да ти кажа,ако сега го питаш ,как е било-нищо няма да помни,така че споко.
WindfaLL
02-25-2008, 17:19
е кфо толкова ще стане ако му го кажеш..обичаш го и му казваш :}
Просто му го кажи....ако и той изпитва същото много ще го зарадваш, ако ли не маже да се замисли над връзката ви..може пък и да реши, че така ще те върти на малкият си пръст...Да кажеш обичам те на човека до теб е нещо много хубаво и не бисли как да му го кажеш, просто щом ти се прииск го изречи, съвсем спонтанно..Едно истинско обичам те винаги е нужно да го чуеш..
боже... :lol: как да му кажела :lol: бе момиче, като го чувстваш, защо да не му го кажеш?
happy end
02-26-2008, 09:32
заставаш пред него и му го казваш в очите... :)
Първо се увери дали си сигурна в чувствата си.Да не стане така да му кажеш, а после да съжаляваш, защото почваш да ставаш несигурна.Сега при най-малкото харесване или забивка всички казват "обичам я/го", но въпреки това изричането на тея две думички си е сериозна работа.
Ilinkata08
05-31-2008, 14:15
когато ходите е лесно....не е лесно когато не ходиш с някой да му го кажиш !!! :o
ami prosto mu go kaji :-D
Ivalinka
05-31-2008, 20:13
изчакай още два месеца....или пък давай,пък каквото ще да става
Mай трябва да напиша Guide: How to tell " I love you "
Абе ако си сигурна, че го обичаш.. просто му го кажи :grin: няма да реагира отрицателно Я :-P
evelinka1122
06-01-2008, 11:54
ех кат почнете еу тай.... мн ли е трудно да изразиш чувствата си ?!?!? ако наистина го обичаш няма да ти е трудно да го кажеш.... имам чувството че повече се колебаеш дали го обичаш истински или не, отколкото как и къде да му го кажеш! :? може и да греша.....
TreeHill
06-01-2008, 23:55
Еми според мен няма лошо да му го кажеш ... ама ако искаш изчакай ... все пак важно е ,че го чувстваш и може би показваш ... а не толкова да го кажеш :) нали така ?
Дежа-ву се разписа..(фен съм му от малък-честно)
PrettyInScarlet
06-02-2008, 14:46
То трябва да ти дойде отвътре и да го кавеш спонтанно .. така е най-яко
Grozen1010
06-02-2008, 15:11
3в1 в кенефа - това ще отговори на много въпроси
GregoryHouse
06-02-2008, 15:15
3в1 в кенефа - това ще отговори на много въпроси
Кретен тебе да не са те ебали 3ма на едно в гъза че толкова му се кефиш на 3в1 ве ретард? Ако искаш да си задоволяваш смачканото от лошите ти съученици его върви го прави върху хлапетата пред блока...
rusoto_baby_f
06-02-2008, 15:36
…не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците.. :)
alex_devv
06-02-2008, 19:26
Това как ще реагира не трябва да те притеснява. Карай смело напред, изрази чувствата си и бъди спокойна. Щом се обичате би трябвало да очакваш същото и от него :) Успех!
sexy_eJlz
06-02-2008, 21:14
Mi prosto my go kaji! :)
Това са просто думи..... 8)
Не го планирай...Кажи го спонтанно,без да мислиш за последствията...Когато си го помислиш,че го обичаш,просто му го кажи.Няма нищо страшно и според мен той ще се зарадва,още повече,че ако той го изпитва и също не може да ти го каже...Ще си отвориш много врати.Но го направи само ако наистина си сигурна...Не заради него или който и да е друг,а заради себе си.Късмет :-)
angel4eto26
09-22-2011, 04:37
kajete mi kakvo da prqvq. Priqtelqt mi sled 17 dena zaminava za Garciq i neznam kak da mu kaja da ostane :(
bonbona102
09-22-2011, 05:39
Просто не му го казвай ти.Поне с думи недей.Гледай го 6те го разбере и най-вероятно той 6те ти го каже.А ако все пак иска6 ти да му го каже6 и ако не го приеме добре значи не е за теб.
anonymous708973
09-22-2011, 07:25
kajete mi kakvo da prqvq. Priqtelqt mi sled 17 dena zaminava za Garciq i neznam kak da mu kaja da ostane :(
Защо заминава за Гърция?
Към авторката: Ако си сигурна, че и той те обича, а няма да ти каже същото, за да не стане неловко, давай.
[quote=Vin Diesel]
А по темата. 2 месеца заедно... хм. Мислиш си, че го обичаш според мене по-скоро си доста хлътнала, ама това е временно щи мине по-нататък. Не искам да се обиждаш или нещо, ама повяврвай ми за 2 месеца не се влюбва човек, или поне е доста рядко.
има разлика между влюбване и обичане. Тя може да се е влюбила в него, не да го обича...
По темата: Ако мислиш, че го обичаш му го кажи, ще го стреснеш малко в началото, дори и той да те обича, ама после като се осъзнае малко и вс ще си е 6
Ако го чувстваш истински, ще ти дойде отвътре
Ами просто като сте сами един поглед в очите и му кажи. Просто трябва да бъдеш готова за отговор, който няма да ти хареса :) ама дори и да ти отговори, че той не те обича все още не означава, че и за в бъдеще ще е така! Два месеца са малко за да обикнеш даден човек, на някои хора им трябва повечко време :)
dream1707
09-22-2011, 12:33
Бъди малко по-смела... но все пак подбери и момента, не като го видиш и да му го изтърсиш, да се чуди какво да прави после... Някак си го предразположи, защото може и той просто да се притеснява да ти го каже...
Limitless
09-22-2011, 17:07
Ти: Здравей
Той:Здравей
Ти: Обичам те.
Той: И аз.
после ЦЕЛУВКи
После СЕКС
После: БЕБЕТА
После: Брак
После : Развод
И накрая : Смърт :-D :-D
sapphire5
09-22-2011, 17:11
Ти: Здравей
Той:Здравей
Ти: Обичам те.
Той: И аз.
после ЦЕЛУВКи
После СЕКС
После: Брак
После: БЕБЕТА
И накрая : Смърт :-D :-D
всичко хубаво...само махам развода ииииии бебето след брака ;) ;д 8-)
angel4eto26
09-22-2011, 18:31
Защо заминава за Гърция?
Към авторката: Ако си сигурна, че и той те обича, а няма да ти каже същото, за да не стане неловко, давай.
mi zaminava da raboti za 2 meseca dnes mi go kaza
Anonimen05
09-22-2011, 18:50
Заедно сте от 2 месеца и още не сте си го казали. :shock: Спокойно и аз на моя първа му го казах. Просто ми дойде отвътре, а и той го заслужаваше и ме погледна странно. и аз знаеш ли какво казах? :D Казах му: Хората попринцип отвръщат с и аз, но.. и той вика: Първо трябва да го усмисля, а сега и аз те обичам. И от тогава си идваше от само себе си. :D И до сега помни къде точно сме били, когато съм му го казала, значи се е зарадвал. :-D Ее, случва се и да ми каже Обичам те, аз да съм се заблеела някъде и да отвърна с: Ъъмм, да добре. :grin: И той само казва: Мерси, много си мила и се почва смях. :D Така, че действай. :)
dontcare
09-22-2011, 19:32
Виж си никнейма ;)
angel4eto26
09-24-2011, 03:22
ms na vsi4ki