View Full Version : Трудно уцелвам
Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е имал като моя пробем. Всеки път като правя секс с приятелката ми и той най-вече при мисионерската поза ми е доста трудно да оцеля дупката. Благодаря предварително за съветите които може би ще получа
т.7
krem4et0
Е, това едва ли може да се нарече проблем, но едва ли има момче, което може да нацели от първия път.
едва ли е проблем ако се случи ведньж, а сато е постоянно мисля че е .....
Ако го правиш за 2-3 път-нормално е да не знаеш.Но ако го правиш от доста време,тва вече си е проблем :?
в 75% от случаите се получава така. Има ли някаква точна техника в позата....
най-точната "техника" е да кажеш на момичето да го насочи и намести, а иначе малко по малко и ти ще се научиш :wink:
amatorium
02-25-2008, 12:26
Hm. Tova obiknoveno se sluchva purviq ili vtoriq putt chovek kato cqlo kato pravi sex. Posle dori sam trqbva da vliza taka da se kaje. Bih ti preporuchal purvo da si poigraesh s vaginalnite i ustni s glavichkata kato q raztriesh nagore nadolu malko. Samiqt otvor e v dolnata strana i taka kato spuskash glavichkata nadolu i natisnesh shte vleze direktno i osven tova nqma da ima "preskripvane na ustnite" i dosta elegantno shte se poluchi. 8)
besnicataa
02-25-2008, 12:34
еми са като не мое да уцели6 кво да прайме 8-)
Казваш на женската да го намушка :D
Anna5339
02-25-2008, 13:46
Ами накарай приятелката си да си сложи табела и упътване :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BodyBuilder
02-25-2008, 14:41
това се получава когатомомичето е по-пълничко. Просто в началото я карай тя да е отгоре
Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е имал като моя пробем. Всеки път като правя секс с приятелката ми и той най-вече при мисионерската поза ми е доста трудно да оцеля дупката. Благодаря предварително за съветите които може би ще получа
Споко ве като не я нацелиш от първия път има 2-ри ,а и нека тя да го хване и да хо насочи :D Така де тва никав проблем не е спокс ;)
Ами сложи оптика на хуя бе...
Абе началник, допираш го до срамните устни, плъзгаш го надолу и натискаш навътре и си влиза като у дома. Пък и тая твоята да си го намести, няма само да лежи като дърво и ти да я клатиш...
ima edni magazini .... oryjeini sa nari4at .... tam prodawat edni ne6ta ... optika sa nari4a ...... moje i remont da praqt idi pitai 6ti opreqt li optikata .........
sq ser po temata !! ...... na4i ako prawi6 ot skoro sex e normalno da ti kaja i az bqh taka pyrwite 5/6 pyti i wse s razli4ni jeni mi tq sqka si e razli4na be ...... ama posle sa swikwa ;) ! be cool ne se ot4aiwai !
v3nDe77a
02-25-2008, 22:09
Hm. Tova obiknoveno se sluchva purviq ili vtoriq putt chovek kato cqlo kato pravi sex. Posle dori sam trqbva da vliza taka da se kaje. Bih ti preporuchal purvo da si poigraesh s vaginalnite i ustni s glavichkata kato q raztriesh nagore nadolu malko. Samiqt otvor e v dolnata strana i taka kato spuskash glavichkata nadolu i natisnesh shte vleze direktno i osven tova nqma da ima "preskripvane na ustnite" i dosta elegantno shte se poluchi. 8)
ами ако му е било за 1/2ри път като разтрие малко с главичката вагиналните устни ше хване да свърши.
а по темата ми случвало ми се е веднъж
ne mislq 4e e problem4e, si4ko s vremeto si kakvoto e pisano tova e pisano :D kasmet, btw nqkoi ot komentarite bqxa mnogo grubi :-o
elitututu
02-26-2008, 07:20
еми кажи на девоиката сама да си го мушне 8)