PDA

View Full Version : Нещата малко се преебаха..

SlAd!4kYy
02-25-2008, 13:40
Ами ходех с едно момче и той значеше супер много за мен,но скъсахме след време.Така мина година събирахме се късахме и не се получаваше до преди няколко месеца бяхме нон стоп заедно и се гушкаме целуваме и аз викам сигурно пак сме заедно и го питам и са кво ходиме ли и той вика ми НЕ и аз некфа шах и викам ми ок не да е. И на другия ден той ми звъни слънце айде да се видим и аз викам защо и той е как така защо и аз му викам кво очакваш да стане от всичко това и той еми нищо и аз му викам ами на мен ми е писнало всяка моя връзка да е несериозна и да не става нищо и той еми ок аз точно това търса и аз му викам хубаво аз търся друго.И се оставихме бяхме си само пряители и аз отдавна ходех с едно момче с което много се обичахме и на един рожден ден миналата седмица или по миналата беше нинам и двмата бяха там и аз нищо,обаче се напих много.. и спах с бившия на една приятелка но тя още го обича ! Тя разбра и се скарахме много аз и се извиних 100 пъти тя спа с бившия ми с който мн се обичахме и сега ходи с другото момче с което се занимавахме .. но той не спира да ми се обажда да ме търси и в събота бяхме на диско и "мойта приятелка" отиде до тоалетна и аз седа такава и той идва и почва да ме гушка и аз му викам адриано какво правиш и той Обичам те винаги съм те обичал съжалявам за всичко искам да съм с теб обичам те много и ме целува такъв и аз го бутнах и викам аа не преебах един път Викито няма пак да я прееба и той ама аз не изпитвам нищо към нея и аз сега незнам какво да правя ;(

AllenWallker
02-25-2008, 13:54
:shock: Тфа целия ти живот ли беше веее :-D

А ми по добре и обясни на приятелката ти кфо станало кфо не и така тя ак оти е приятелка ща разбере

coolkiss
02-25-2008, 14:18
Баси ... тази спала с бившия на, онази спала с бившия ... ей - баси оргийката сте си спретнали - чак съжалих, че не съм бил на този купон...

Nasindo
02-25-2008, 14:26
Ами ходех с едно момче и той значеше супер много за мен,но скъсахме след време.Така мина година събирахме се късахме и не се получаваше до преди няколко месеца бяхме нон стоп заедно и се гушкаме целуваме и аз викам сигурно пак сме заедно и го питам и са кво ходиме ли и той вика ми НЕ и аз некфа шах и викам ми ок не да е. И на другия ден той ми звъни слънце айде да се видим и аз викам защо и той е как така защо и аз му викам кво очакваш да стане от всичко това и той еми нищо и аз му викам ами на мен ми е писнало всяка моя връзка да е несериозна и да не става нищо и той еми ок аз точно това търса и аз му викам хубаво аз търся друго.И се оставихме бяхме си само пряители и аз отдавна ходех с едно момче с което много се обичахме и на един рожден ден миналата седмица или по миналата беше нинам и двмата бяха там и аз нищо,обаче се напих много.. и спах с бившия на една приятелка но тя още го обича ! Тя разбра и се скарахме много аз и се извиних 100 пъти тя спа с бившия ми с който мн се обичахме и сега ходи с другото момче с което се занимавахме .. но той не спира да ми се обажда да ме търси и в събота бяхме на диско и "мойта приятелка" отиде до тоалетна и аз седа такава и той идва и почва да ме гушка и аз му викам адриано какво правиш и той Обичам те винаги съм те обичал съжалявам за всичко искам да съм с теб обичам те много и ме целува такъв и аз го бутнах и викам аа не преебах един път Викито няма пак да я прееба и той ама аз не изпитвам нищо към нея и аз сега незнам какво да правя ;(

Според мен каквото и да ти напишем няма да се промени всичко това ........ трагедияя... направо за Оскър

comics
02-25-2008, 14:28
Ае ти що не спиш със целия свят ? Се по 1 "твоя приятелка" ще ти се сърди за нещ0 п0не няма да ти е така скучно само с нея! ХахахХа :D

Desire_
02-25-2008, 14:29
Мацка едно нещо мога да ти кажа- момчета бол, но истински приятели се намират много рядко...Постави се на мястото на момчето, ако те обича ще ходи ли с твоята пр-ка и ще те поставя ли в такава ситуация?..Постави се и на нейно място- ако ти е истинска пр-ка, защо е спала с бившия ти..Прецени какво би направила ти и в двата случая и избери..

Nasindo
02-25-2008, 14:29
Ае ти що не спиш със целия свят ? Се по 1 "твоя приятелка" ще ти се сърди за нещ0 п0не няма да ти е така скучно само с нея! ХахахХа :D

Хах тва беше лудо :Р ... Аз даже си мисля ,че тая тема е измислица ... ама знае ли се :oops:

SlAd!4kYy
02-25-2008, 14:45

Хах тва беше лудо :Р ... Аз даже си мисля ,че тая тема е измислица ... ама знае ли се :oops:

amii deja vu neee e izmislica i e napulno realno i prosto tova momi4e se opita da mi go vurne po tozi na4in no az sega neiskam gadje ne mi se zanimava iskam da se promena da stana po seriozna tfa onova a ne pak da se zanimavam s basi dramite no neznam kakvo da prava tfa mom4e mu kazah ako o6te edin put mi se obadi mn 6te sujalqva ha dori nz po kuf na4in 6te sujalqva neka si e s moita fr i da me ostavi .. pravila sum super mn gre6ki no se promenqm ako pak se naviq da buda s tova mom4e 6te naprava mn golqma greshka no mislq da kaja na moita fr kvo gadje si e namerila .. ;( super gadno mi e zaradi vsi4ko deto se slu4va :(

IrReplacaBle
02-25-2008, 14:55
ъъъъъ...много объркано,бе мила..нищо не разбрах,ама към края чатнах и мисля,че ще е добре да кажеш на "приятелката" си ;)

Nasindo
02-25-2008, 15:00

amii deja vu neee e izmislica i e napulno realno i prosto tova momi4e se opita da mi go vurne po tozi na4in no az sega neiskam gadje ne mi se zanimava iskam da se promena da stana po seriozna tfa onova a ne pak da se zanimavam s basi dramite no neznam kakvo da prava tfa mom4e mu kazah ako o6te edin put mi se obadi mn 6te sujalqva ha dori nz po kuf na4in 6te sujalqva neka si e s moita fr i da me ostavi .. pravila sum super mn gre6ki no se promenqm ako pak se naviq da buda s tova mom4e 6te naprava mn golqma greshka no mislq da kaja na moita fr kvo gadje si e namerila .. ;( super gadno mi e zaradi vsi4ko deto se slu4va :(

Еми виж ся ,нз на колко г. си ама аз съм по - голям от теб със сигурност и съм видял повече ... така ,че 1-во СПОРЕД МЕН си подбирай много внимателно и правилно приятелите/ките и след това се замисли над това какво точно искаш от живота :)

GabisiTa
02-25-2008, 15:03
Ти си спала с бившия й, после тя с твоя бивш... ?! :-o Адски объркана история. Щом казваш, че ще направиш грешка като отново си с момчето (което и да е от всички, не разбрах особено :-o ) не бъди с него. Остави приятелката си да ходи с него, а ти си намери някой друг, освен ако не искаш известно време да останеш самичка ;)

SlAd!4kYy
02-25-2008, 15:09
neiskam da narana priqtelkata si v nikakuv slu4ai .. naa 16 sum po4ti 17 mnogo ne6ta se preebaha poslednite meseci i iskam da oprava ne6tata vupreki 4e izpitvam 4uvstva kum tfa mom4e i go haresvam neka moita priqtelka e 6tastliva s nego a puk az 6te sum sama pone zasega no ne sum mn sigurna dali taka trqbva da postupq

tisho21
02-25-2008, 15:10
Ама вие с твоята приятелка сте обида за идиотите бе :razz:

moon_flower
02-25-2008, 15:25
Баси разврата. :razz:

MartyParty
02-25-2008, 16:26
Викам да се съберете сички и да стане оргия.Ко ше каеш ,брат? 8-)

kkkl
02-25-2008, 16:28
И след тази поучителна история дойде дядо коледа с джуджетата да направят оргия с Целия Ви заобръжаващ Свят ?!

Слез малко на земята...От тия "Тийн синдроми" ми се повдига...