View Full Version : Момичета, мастурбирате ли?Ако да-колко често и ако не-защо?!
InDuStRiOuS
02-25-2008, 15:36
Кажете,че и ние да...понаучим :-) :-) 8-) 8-) :-P :razz: :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
sweatkiss
02-25-2008, 15:43
Аз да ,всеки ден или през ден
BodyBuilder
02-25-2008, 15:45
и какво в тази дейност те подлудява най-много и кога най-4есто се сещаш за това
InDuStRiOuS
02-25-2008, 16:01
ти защо биеш чикии бе? 8-) 8-) 8-) Защото му се бие да го ева :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
TheRunaway
02-25-2008, 16:08
Аз да ,всеки ден или през ден
Постни снимки. :)
ти защо биеш чикии бе? 8-) 8-) 8-) Защото му се бие да го ева :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
еми и момичетата онанират по същата причина
InDuStRiOuS
02-25-2008, 16:19
еми и момичетата онанират по същата причина Emi ako si devstvena?az ako bqh momi4e az nikoga ne bih zagubil devstvenostta si ot prasta mi
besnicataa
02-25-2008, 16:21
да,но рядко
NaDuPeNa_PrInCeSa
02-25-2008, 16:27
Повечето момичета маструбират!!!
Аз също го правя в това няма нищо лошо! 8)
Leiderschaft
02-25-2008, 16:30
+1 8)
TasteOfSin
02-25-2008, 16:30
Ми да няма нищо лошо или срамно в това.Правя го г/д 2 пъти в седмицата понякога по често друг път по рядко.
Аз също го правя в това няма нищо лошо! 8) :) :)
еми и момичетата онанират по същата причина Emi ako si devstvena?az ako bqh momi4e az nikoga ne bih zagubil devstvenostta si ot prasta mi
Ти на колко години си?
да 8) случва ми се ,но рядко
psihqsala
02-25-2008, 17:26
Mdaaa. Kak go pravq-samo pokazvam. :P
olive_oil
02-25-2008, 17:36
мастурбирането при момичетата не винаги означава да си бъркаш с пръст или нещо друго. Прочети малко инфо, не ми се обяснва :oops:
bravo a ako te pita nqkoi priqtel ili ne6to toq rod bi li izlagala za6toto pove4eto mi priqtelki go kriqt makar 4e e istina 8) seki go znae :lol:
мастурбирането при момичетата не винаги означава да си бъркаш с пръст или нещо друго. Прочети малко инфо, не ми се обяснва :oops:Да,личи си колко разбират :razz: Аз бях девствена като почнах да мастурбирам и ципата ми си остана непокътната,като правих секс за 1-ви път имаше кръв и т.н. :D И сега,въпреки че имам приятел от дълго време и може да се каже водя редовен полов живот,продължавам да го правя почти вс ден. :) Правя го защото ми харесва,усещането е сравнително различно от секса ! :P
olive_oil
02-25-2008, 18:01
абе мн разбират...
има разлика м/у мастурбирането на момчетата и на моичетата, ама... :-x :-x :-x 8)
la4ezara
02-25-2008, 18:04
:razz:
Мии...аз го правя доста често,но няма лошо ;)
Ми като не съм правила секс на 4-5 ден вече минавам на самозадволяване :-D
GetNasty
02-25-2008, 18:49
Ми да няма нищо лошо или срамно в това.Правя го г/д 2 пъти в седмицата понякога по често друг път по рядко. и аз така..като изпитвам сексуален глад :) :-D
vseki masturbira! malko ili mn! as pres den dva!
Ami az ne go pravq naposleduk . Ponqkoga za zagrqvka pred muja samo :D tova go vludqva
Ami az ne go pravq naposleduk . Ponqkoga za zagrqvka pred muja samo :D tova go vludqva
bow :)
elitututu
02-26-2008, 09:26
ем както мом4етата онанират защо не и моми4етата при липса на партниор?на мен ми се слу4ва рядко 1 път седми4но ...сами4ка
Razbira se, 4e nqma ni6to lo6o v tova.Momi4eto po tozi na4in opoznava 4udesno tialoto si. Po-skoro ne bi bilo normalno ako ne go pravi.
A OT KRSIVI I SEKSAPILNI MAJE MASTROBIRARATELI........ :D
8-) Ооо, миличкия, тя тая ципа така мислиш се къса.
Освен това едно момиче е девствено, не защото има налична девствена ципа, а защото не е правило секс.
Иначе, по темата - не обичам особено да мастурбирам. Не изпитвам кой знае каква силна нужда и ми е скучно. Принципно сексуалната ми възбуда и желание идват главно от партньора - когато него го няма си мисля за други работи.
Абе правила съм го но съм съгласна, че е скучно самичка .... друго си е като има мъж до теб ! :grin:
PatkoPatkov
02-26-2008, 12:10
хммм
оказа се че повечето мастурбират... ма иначе никой не си признава ...
krem4et0
02-26-2008, 12:11
По принцип да, но не съм го правила от месец-2.....
bebence_ff
02-26-2008, 12:47
Ми да няма нищо лошо или срамно в това.Правя го г/д 2 пъти в седмицата понякога по често друг път по рядко.
и аз така
sexy&crazy
02-26-2008, 16:42
emi az predi ama sa si iam priqtel i taka :) :) :)
FunnYboY
02-26-2008, 16:49
Един въпрос към момичетата.
Дори и да имате приятел, и да кажем сте задоволени, бихте ли си правили пак скречове? По-точно кое ви кара да го правите, въпреки задоволеността си :) ?
krem4et0
02-26-2008, 18:00
Ами най-често го правя като съм ядосана. Вместо да бия по стената и да мятам възглавници.....
hahavteen
02-26-2008, 18:12
Дори и да имате приятел, и да кажем сте задоволени, бихте ли си правили пак скречове? По-точно кое ви кара да го правите, въпреки задоволеността си :) ?
Mda pravia go vupreki 4e si imam gadje..Ne moga da poso4a pri4ina.Poniakoga imam jelanie da si go napravia sama,da se potopia v moite si fantazii,da mislia samo i edinstveno na men da mi e hybavo...Poniakoga go pravia kogato ne moga da zaspia i mi e sky4no...Prosto mi haresva i niama ni6to ob6to s tova dali priatelia mi me zadovoliava ili ne :)
Ch0c0la73
02-26-2008, 18:52
tva e dobre 4e otvorihte takava tema tva ka4i li vseobshto taq tema e nqkvo tabu hxahaxh navskqde se prikazva mom4etata po kolko 4ikii si bieli i t.n. i vs si mislqt 4e momi4etata sme nqki monahini :D :D :D em normalno e se pak ;] i nezavsii ot tva dali si imame priqtel ili dali sme zadovodeleni too ponqkoga ti idva nastroeniety za tva i ti dostavq kefa ;]
Котарана
02-26-2008, 19:18
Да мастурбирам. Почти винаги, когато съм сама у нас.
FunnYboY
02-27-2008, 06:33
Mda pravia go vupreki 4e si imam gadje..Ne moga da poso4a pri4ina.Poniakoga imam jelanie da si go napravia sama,da se potopia v moite si fantazii,da mislia samo i edinstveno na men da mi e hybavo...Poniakoga go pravia kogato ne moga da zaspia i mi e sky4no...Prosto mi haresva i niama ni6to ob6to s tova dali priatelia mi me zadovoliava ili ne :)
Благодаря за отговора :) !
Angel_kiss
02-27-2008, 09:50
Да.2-3 пати седмично :) или когато имам нужда
pfff apuk koieto momi4e pitam ne masturbiralo.... a se okazva 4e momi4etata masturbirat dori pove4e ot mom4etata :D