Влез

View Full Version : изрисуване на дънки

great_mari
02-26-2008, 12:55
молбата ми е ако можете да ми предложите някакви хубави картинкиграфити и т.н. или каквото и да е за рисунка върху изсулени дънки,защото са без нищо върху тях и искам да ги разнообразя :-D а също така с какво мога да ги изрисувам,мислих с перманентни маркери ама нз,предложете моля ви :-o :-o
мерси предварително на отзовалите се :-)

splendour
02-26-2008, 13:25
moje s markeri da ... 1 fr gi naprai s korektor ama nz dali se otmiva kat gi izpere6

chipi_kaoo
02-26-2008, 13:29
На една бяла риза, направих натпис с на майка очната линия. Не се отмива. Киснях я няколко пъти с белина, но не става. Някъква идея, защото в неделя трябва да съм с бяла риза и черен панталон. Плс кажете как да го махне :P

PinkFloydSound
02-26-2008, 13:35
На една бяла риза, направих натпис с на майка очната линия. Не се отмива. Киснях я няколко пъти с белина, но не става. Някъква идея, защото в неделя трябва да съм с бяла риза и черен панталон. Плс кажете как да го махне :P
е, няма да стане...щом не се е махнало досега, след толкова накисвания :( много жалко :(
по темата:ми има едни духащи флумастри, за рисуване по дрехи и тем подобни...

great_mari
02-26-2008, 13:40
Колкото и тъпо да звучи пробвай с веро :shock: така бях си оклепала един ангуг с няква мазнина след 7-8 изпирания и опити за почистване с препарати не стана и накрая баба ми ми каза:
взимаш верото,сипваш няколко капки на петното(2-3 зависимост от големината),разтъркваш го хубаво с нокти върху петното,изчакваш 1-2 мин и после отмиваш и воала :P при мен стана,за теб нз 8-) :-)

chipi_kaoo
02-26-2008, 13:43
Колкото и тъпо да звучи пробвай с веро :shock: така бях си оклепала един ангуг с няква мазнина след 7-8 изпирания и опити за почистване с препарати не стана и накрая баба ми ми каза:
взимаш верото,сипваш няколко капки на петното(2-3 зависимост от големината),разтъркваш го хубаво с нокти върху петното,изчакваш 1-2 мин и после отмиваш и воала :P при мен стана,за теб нз 8-) :-)Колкото и невероятно да е и аз така съм чувал, и ще пробвам. Мисля да пробвам и с този белият прах с който се почиства мивката :-D :-D надявам се да стане :-P

great_mari
02-26-2008, 13:46
nedei probvai s nego,nito s cif ili domestos! az probvah na edni stari dynki 8-) ima neveroqtno "krasiv" efekt

mhmhmhmhm
02-26-2008, 14:42
Има си и такива специални боички за дрехи :-P
На бурканчета се продават ..
Бягай питай в някоя книжарница ;)
Бтв-коректор? :shock:

chipi_kaoo
02-26-2008, 15:25
nedei probvai s nego,nito s cif ili domestos! az probvah na edni stari dynki 8-) ima neveroqtno "krasiv" efektПочти се махна, с помещта не теб, много веру и много търкане, сега накиснах петното защото има още малко :grin: :grin: :grin: Много ти благодаря.

пп. Сега ще пиша по-малко, щото ме заболяха ръцете от търкане :-D

SuMmEr_KiSS
02-26-2008, 21:16
взимаш верото,сипваш няколко капки на петното(2-3 зависимост от големината),разтъркваш го хубаво с нокти върху петното,изчакваш 1-2 мин и после отмиваш и воала :P при мен стана,за теб нз 8-) :-)

kolkoto i typo da ti zvuchi..! mn qsnu 4e s vero maznoto se maha zashtoto veroto e USILVATEL..[nz taka go nari4at] aa proizvejdat spec usilvateli za premahvane a mazni petna..ii veroto e syshtat rabota i vinagi maha maznite petna..nZ ko sydyrja noo samo s vero se maha mazno.. nito sol prah ..nikfi takis prostotii ;]

pepita87
02-27-2008, 21:05
Побвай с кислородна вода,изгорено от ютия се махна с нея...което е мн по-трудно за махане...но я нанеси само на засегнатото място!

Naskyyyyyyyyyy
02-28-2008, 14:54
Изрисувай си дънките с перманентен маркер гледам че така ги правят ма е тъпо според мен :-o

skatemore
02-28-2008, 19:03
молбата ми е ако можете да ми предложите някакви хубави картинкиграфити и т.н. или каквото и да е за рисунка върху изсулени дънки,защото са без нищо върху тях и искам да ги разнообразя :-D а също така с какво мога да ги изрисувам,мислих с перманентни маркери ама нз,предложете моля ви :-o :-o
мерси предварително на отзовалите се :-)

с кале , не се маха

folly__
02-28-2008, 19:32
ами аз си рисувам дрешките с едни боички за стъкла... мн са яки. попринцип едни такива можш да си купиш във всякаква по-голямшка книжарница за около 9 лева,мойте са 15,90 и има 12 цвята. (+една тубичка черен цвят в огромно количество)
и ами с тях рисуваш там каквото и да е и за да не се изпере в пералнята веднага след като изсъхне боята на опаката страна гладиш с ютията и ето... на мен ми излизат много яки