View Full Version : Искам да ми вярва..
Има едно момиче с което преди ходехме ии много се обичахме всичко беше перфектно но тя ме мисли за супер голям женкар и курвар вика ми ти мн се промени само за момичета мислиш и само лъжеш.Това не е така аз искам само нея само че тя като ходи с други момчета и аз се зарибявам с други. Сега тръгнахме да се оправяме нещо с нея и тя вика дали да ти повярвам не мисля че си заслужавш много съм се надул и какво ли още не . Мисли че съм се променил но това въобще не е така аз съм същото глупаво момче което я обичаше преди това че почнах да тренирам футбол незначи нищо тя пък само с такива ходеше преди ам аз нищо дълго време след като се разделихме бяхме приятели и тя само ги сменяше и аз си траех въпреки че мн я обичах тя ми вика аз теб винаги ще те обичам но загубих доверието си в теб знам че я нараних и то много преди време бях я ударил бях и изневерил няколко пъти просто бях голям идиот но наистина я обичам и знам че тя ме обича и мисли за мен но искам да си я върна .. но тя ту е нон стоп с мен и ми показва колко ме обича гушка ме целува ме после ми вика "Хубавецо ти не си заслужаваш" това ми го казва през ден ;( немога да разбера какво иска толко мн съм тъгувал за това момиче правех какво ли не за да си я върна писма и писах хаха рисувах и подаръци цветя всичко на свети валентин и подарих един огромен букет цветя и тя тогава беше с мен Това беше най-хубавата ми вечер през целия живот бяхме само аз и тя най-хубавия ми секс но след това тя каза че неможе да ми вярва неиска пак да я боли въпреки че ме обича.Та как да я накарам да ми вярва отново и как да си я върна?
elitututu
02-26-2008, 14:09
по-добре за известно време не я търси и т.н покажи и 4е не си толко загорял и лудо влюбен..остави я за известно време да разбере какво губи пък и в тфа време да останеш с мислите си и да разбереш дали наистина си заслужава
Кото за начало спри да и се обаждаш.Дръж се сякаш е поредната.Стъпи тежко и не отстъпвай.Когато се видите докосни я по рамото без да показваш слабости или превързаност поздрави я усмихни се дръж я малко на разтояние.А когато ти каже че си женкар.Кажи и че е права.Приеми го.Тогава тя няма да иска да ти го казва отново след като ти самия се смяташ за такъв.После и кажи че ако смята да се прави на интересна и да те разиграва по добре да хваща гората.Кажи и че си сгрешил но няма как да оправиш нещата като тъпчиш на едно място.Колкото и да ти го повтаря няма да се промени нищо.Кажи просто и ясно че искаш втори шанс ако ти каже не няма да ти даде.Кажи добре тогава, спираме да се прегръщаме,спираме всички интимни отношения.Кажи и че има граница между лубовта секса и приятелството. И я остави там където е.Ако сте в заведение просто остави парите на масата и стани.(не я оставяи тя да плати сметката все пак е жена)Ако сте на улицата просто си тръгни.Не се обръщаи на зад.Когато я видиш следващия път само я поздрави с поглед и я подмини.Продължи за известно време на пред и след време ще се върне при теб.Ако обаче не стане поне няма да те размотава на сам на там.
Един друг съвет не и задаваи въпроси а и даваи само отговори.Не я питаи какво искаш от мен.А по добре кажи "Виждам искаш ме стига си се лигавила."Ако я караш да задава въпроси ще я накараш да мисли прекалено много за последствията от това.Жените се страхуват да взимат решения.
Просто спри да тичаш по нея.Милите жестове не са лоши но не прекаляваи.
Успех
GameMaster
02-26-2008, 14:31
Emi...spored men s pravo si e zagubila doverieto pri polojenie che si i izneveril i to NQKOLKO PYTI!!!...No moje bi trqbva izvestno vreme da q ostavish na spokoistvie i neshtata da pootihnat.Ne znam chesno kazano :( ...
ee az q ostavih dosta vreme nqkolko meseca bez nishto ii sega pak tq za kvo go prai tfa ;( pff ne me e bolqlo za momi4e nikoga kolkoto v momenta ;(
ee az q ostavih dosta vreme nqkolko meseca bez nishto ii sega pak tq za kvo go prai tfa ;( pff ne me e bolqlo za momi4e nikoga kolkoto v momenta ;(
Отговорих ти.
И не задавай въпроси защо една жена...Те са просто странни :)
Но мобе би просто и е все тая.Забавно е да има неангажиращи отношения.
Ако те устроиват остави нещатата така ако не я отрежи.
Все пак повярваи има и други жени.
Аз имах връзка за 4 години.Прекратих я за един миг.Не ми отне повече от 10сек да реша.Понякога като се сетя за миналото и ми е приятно.Не и се сърдя не я мразя.Просто прецених че не е за мен.Но никога не съм се връщал на зад.И щом на човек му мине мисълта да остави някои то значи всичко е решено.
ama az mn q obi4am prosto nemoga da razbera za6to ne iska da mi vqrva !! Basi ima6e momenti reve6e mi po tela a y obi4am te mnogo piqna na kopele mi reve ,priqtelkite i kato gi vida i vikat aa tq te obi4a mnogo emi kato me obi4a 6to ne e s men !
GameFace
02-26-2008, 15:22
off: Пич, разби ме. В целия ти пост няма нито една запетайка!
zvezdichka777
02-26-2008, 15:24
Трябва и време ... тя показва че те обича,значи трябва да продължаваш да и го показваш и ТИ .. . трябва да си възвърне доверието към теб,макар че ще и е доста трудно .. имай търпение и първо си отговори на въпроса дали искаш да бъдеш само и единствено със нея,защото ако я нараниш още веднъж тфа ще е голям удар за нея .. Обичаш ли я ?-ако да,то тогава продължавай да и показваш любовта си и тя ще ти прости ..
ama az ne spiram da i pokazvam kolko q obi4am moite priqteli mi vikat ti si lud 6tom tq ne ocenqva 4e mom4e kato teb i ti4a po guza tolkova vreme no az ne gi slu6am te mi kazvat tq ne si zaslujava tq e razhaitena vqturni4ava pravi si kvoto iska i 4e ne me obi4a noo az q obi4am i kato sme samo az i tq vsi4ko e prekrano .. izneverih i za6toto tq beshe v Parij sus baleta deto tam tancuva ii az sgreshih .. i sujalqvam mnogo no q obi4am ..
hooliganka89
02-26-2008, 15:55
ama az ne spiram da i pokazvam kolko q obi4am moite priqteli mi vikat ti si lud 6tom tq ne ocenqva 4e mom4e kato teb i ti4a po guza tolkova vreme no az ne gi slu6am te mi kazvat tq ne si zaslujava tq e razhaitena vqturni4ava pravi si kvoto iska i 4e ne me obi4a noo az q obi4am i kato sme samo az i tq vsi4ko e prekrano .. izneverih i za6toto tq beshe v Parij sus baleta deto tam tancuva ii az sgreshih .. i sujalqvam mnogo no q obi4am ..
Щом прекарвате време заедно,според мен е най-добре,да не я притискаш,да не й задаваш въпроси от сорта на "Кога ще имаме сериозна връзка" или някакви такива,надявам се да ме разбираш,и в един момент няма да усетиш кога,ще си имате една хубава връзка,просто няма да го коментирате.Всичко ще се нареди с времето,недей да бързаш,защото така може да развалиш всичко което имаш сега,което лично на мен не ми се вижда много,при условие,че си й изневерявал.
Желая ти успех,ако има напредак,може пак да дойдеш и да споделиш,как вървят нещатат с вас.
BeZrAzLiChNa
02-27-2008, 06:35
ami nqma kak da si vurnesh doverieto mn e trudno trqbva da i dokajesh am 6tom ne te iska ostavi q