View Full Version : МОМ4ЕТА плс отговорете
eeeeeeeeee
02-26-2008, 14:23
моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
Alabalaportokala
02-26-2008, 14:27
С големи гърди разбира се, но ако си мислиш че гаджетото ти ще те зареже щото не са ти големи колкото на Памела Андерсън - лъжеш се. Така както вие не ни ядете за малки пишки, така и ние няма да ви убием ако сте с малки цици. Айде дишай дълбоко
suantito
02-26-2008, 14:31
Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....
GameMaster
02-26-2008, 14:35
:shock: lele....Interesni predpochitaniq .... :?
Uptown_soldier
02-26-2008, 14:44
С големи гърди разбира се, но ако си мислиш че гаджетото ти ще те зареже щото не са ти големи колкото на Памела Андерсън - лъжеш се. Така както вие не ни ядете за малки пишки, така и ние няма да ви убием ако сте с малки цици. Айде дишай дълбоко
Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....
с една дума няма никаква причина да се притесняваш.
С нормални за фигората и гърди.Предопочитам стегнатия бюст.Твърде големите ми отвръщават.Преличат ми на виме.И се лашкат забавно.
.. за мен не е от значение .. само да не са мн мн мн мн малки :)
Яла тука котио ти напълня дурата с любов :grin: :grin: :grin:
fr3e_s7yle
02-26-2008, 15:38
моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар чуваш ли се ми кажи :-D пахаахаха .. тря да си много не умна за да задаваш такива въпроси .. защото никой не избира какъв да е .. така че и да ти кажа че си добре или зле .. няма да можеш да промениш нищо .. а ако се интересуваш от това зарди приятеля ти дали не него ще му хареса по хубаво зарежи ако те харесва ще е зарди самата теб а не циците ти .. :-o
Nik4o_Spain
02-26-2008, 15:58
ami za men li4no nqma golqmo zna4enie no kakto sqko mom4e bih predpo4el s golemi gardi :-D ti kakvo 6te predpo4ete6 s malak 4len ili s golqm :D
boje gospodi!!!! kak moje da pitate takiva ne6ta neznam..... estestveno 4e nqma pproblem
Абе не е чак толкова от значение гърдите,важното е кво има вътре ..
P.S. Предпочитам нормални :)
Christian
02-26-2008, 23:42
Темата е тъпа, подплънките също, но и яките балони! Личното ми предпочитание е нормални, стегнати, но съм бил със всякакви. Не е толкова от значение, много други неща са по важни, това е второстепенно, дори маловажно. Зависи от човека.
w3s7_s1d3_b01
02-27-2008, 06:37
100000000000000000000х БРАВООООО!!!!!!! 8) 8) 8-) 8-)
kuklichka_bg
02-27-2008, 06:47
da 4udensi razmeri :-D :-) no ako momi4eto e s takiva razmeri 1/70 i tam ko be6e i e nqkfo blasnato v liceto ne misq 4e shte e sashtoto pak i ko as pritesnqvash za edno cici we xaxax :} :grin: nali imash ne6tu tam :}
desert_eagle
02-27-2008, 06:50
с тия данни които остави можеш да изглеждаш по 100 различни начина . дай снимка тук или на лс и ще ти кажа :) ако искасш де..
моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
Ми ако си сложиш снимка да те видим ... то от размери файда няма тряя лайв да видим :) а и да ти кажа аз лично ако си харесам едно момиче ... няма толкова значение кви пък са му гърдите ...
AnIcHkAtA
02-27-2008, 17:32
Аз съм момиче но моя отговор е - най-красиви са СИМЕТРИЧНИТЕ с тялото гърди.Всичко трябва да е с горе-долу еднакви пропорций.Нито е красиво мн високо момиче с малки гърди нито много ниско с големи ;)
"Разни хора, разни идеали" :-o
Колкото и да е красива, ако е някаква "куха лейка"...
Няма никакво значение за мен. А и цифрите дето си дала не са лоши :-D ако изобщо може да се съди по тях...
VinDiesel
02-27-2008, 20:01
За мене няма значение какви са гърдите важното е характера на момичето и да е красива
WhiteOneBG
02-27-2008, 21:13
Нали се сещаш че може да е с мерки на модел ;)
Дай снимка иначе от горе написаното става , но човек рядко се влюбва в цифри така че
с1с неините си без доп1лнителни екстри
FunnYboY
02-28-2008, 05:43
кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
Перфектно 8)
po dobre da sa malko po malko ot kolkoto golemi ddz pove4e me kefqt srednite ot kolkoto mnoogo golemi ili p1k golemi ddz po skromen s1m predpo4itam sredni :-P :-P :-)
wehrmacht
02-28-2008, 07:03
като изключим това че не ги подбирам според гърдите им , предпочитам нормален бюст (не държа да са airbag тип)
Ако някой ходи с теб само заради гардите ти и външноста ти значи много жалко за теб
TheNewReligion
02-28-2008, 13:38
Пфффф !
Да има разлика като се погледнем в огледалото и да не е кат крава с цици кат Козлодуйски дини :D
Да има разлика като се погледнем в огледалото и да не е кат крава с цици кат Козлодуйски дини :D :-D хахха разби ме тва мение ...
и така не съм момче но да кажа ...
по мярките които каза си супер все пак снимката не е излишна но не се притесняваи и виж циците не са най-важното нещо в момичетата което ще се хареса на момчетата.Има мн-повече стойностни неща които са от значение :)