Влез

View Full Version : Срам го е от мен?!

-IcE-pRiNcesS-
02-27-2008, 14:51
шаляляляляляляля

DivoTo_KoTe
02-27-2008, 14:52
Ем мацка той най-добре си знае какво е.По-добре си поговорете и го попитай дали найстина те харесва и защо го е срам.

sapphirr
02-27-2008, 14:58
не се притеснявай,като порастне ще му мине!

VinDiesel
02-27-2008, 14:58
Не го е срам просто някой хора са си такива не му се сърди аз например съм същият като твоя приятел. Когато сам с приятели и с гадже обръщам повече внимание на приятелите си

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-27-2008, 15:13
не се притеснявай,като порастне ще му мине!

true

comics
02-27-2008, 15:35
Ем 7 клас лапе- к0 искаш :-D

moon_flower
02-27-2008, 15:39
Ми нормално честно казано.Много момчета са така.Особено в тази възраст. :)

Desire_
02-27-2008, 15:44
Ами те на тая възраст момчетата са такива...незнам дали го е срам от теб, но просто иска да изпъкне пред приятелите си и се прави на такъв, какъвто не е..

monkata93
02-27-2008, 16:17
Момчета... :D може да го е срам или д аму е по-забавно с приятели нз :-o

-IcE-pRiNcesS-
02-27-2008, 16:54
Мерси мхого на всички!!

bolnoty
02-27-2008, 16:58
.. и вие го приемате за нормално това ? боже мой .. така си е .. но не би трябвало да е така .. същото беше с бившата ми .. мразя хората заради това .. едни са с теб - други са с приятелите си .. бившата ми беше казала това: "харесвам много това, че си еднакъв навсякъде" .. дори оня ден стана въпрос и пак го споменах .. много ме дразнят такъв тип хора - ама всеки си избира сам .. много правилно казано е, че като пораснат ще се оправят ..

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-27-2008, 17:05
нормално ако на момчето си му първата .. :) иначе не се притесняваи говори с него може пък нещата да се променят :)

MartyParty
02-27-2008, 17:10
Виж са...когато аз бях на 13,а момчето(с което ходя и сега)беше на 15 и той се държеше по абсолютно същия начин.Рядко излизахме сами(какво ти рядко,ние никога не бяхме сами) и той дори не стоеше близо до мен.Целувка пред приятелите му беше мисията невъзможна и аз много се дразнех ,ама си траех защото много го харесвах(глупачка пълна).Сега се оправи и приятелите му вече не са с нас,щото той бил като зарибен от мен и не можело да си говорят като хората.Аз имам невероятно търпение,но според мен е по-добре да говориш с него.Нормално е да го е срам пък и за един месец още не е свикнал с мисълта,че трябва да обръща внимание на някой друг,освен на приятелите си.

Co0kIe
02-27-2008, 18:19
Поговори с него, питай го защо! Нещата ще се оправят с времето :)

Morskoto_oko
02-27-2008, 18:49
-IcE-pRiNcesS-, защо очакваш момчето да се държи еднакво с теб като сте двамата и като сте с приятели. Нормално е да се обръща внимение на всички в компанията. Ти също трябва. Надявам се, че вашите общи приятели ти допадат и ти е прятно с тях... :? Никак ли не говори с теб като сте на среща с други хора? Поне за ръка не се ли държите?? :)

sladko_dete
02-27-2008, 19:48
-IcE-pRiNcesS-, защо очакваш момчето да се държи еднакво с теб като сте двамата и като сте с приятели. Нормално е да се обръща внимение на всички в компанията. Ти също трябва. Надявам се, че вашите общи приятели ти допадат и ти е прятно с тях... :? Никак ли не говори с теб като сте на среща с други хора? Поне за ръка не се ли държите?? :)
:smt023

SkiT
02-28-2008, 07:32
Нормално...като сте сред приятели нормално е да обръщате внимание на приятелите си...и аз съм на това мнение...:)...е не да се отебавате отвсякъде,но не и да отебавате всички...

hooliganka89
02-28-2008, 07:41
Няма да се претисняваш,това е характерно за всички момчета на тази възраст.

SkiT
02-28-2008, 07:51
Така е...характерно е за много хора,не само на тази възраст :)

hooliganka89
02-28-2008, 08:04
Може,отдавна не съм ходила с седмокласници,забравила съм,за какво става дума :D

nencuHka
02-28-2008, 09:32
С последния ми приятел изпаднах в същата ситуация. Когато сме двамата адския- а пред хората някак си студен .. Приятелите му..абе изобщо всички . Намерих сили и поговорих с него , а отговорът му беше " Не разбра ли че ме е срам да ходя с приятелката си на кафе" и аз .. :shock: :shock: :shock: Търпях въпреки всичко , а накрая на него му писна.. при такава лабилна връзка той искал свобода..не знам какво повече искаше и какво още разбираше под свобода ..
Такива са момчетата..никой не може да ги разбере :(

Alabalaportokala
02-28-2008, 10:02
Да, искаме свобода. Както вие не харесвате постоянно ние да ви търчим подир гъзовете така и ние не обичаме да ни притискат. Взаимно е, а вие понякога сте много нахални и искате да застанете между нас и приятелите ни, пускате ултиматуми да избираме между вас и тях, една бира не можем да изпием без да мърморите след това. Еми не става така. Само отблъсквате по тоя начин като се мъчите да ни променяте и ограничавате. Научете се и си гледайте вашите панички !

-IcE-pRiNcesS-
02-28-2008, 16:41
Мерси много на всичкиии!!!

TheNewReligion
02-28-2008, 17:57
Абе какво разбират момчетата в седми клас ми е интересното , ама айде карай да е весело ! Една моя приятелка беше в същото положение и заряза гаджето си именно заради това негово глупаво поведение ! Хем , сиак да сте гаджета , хем те отбягва , когато сте в компания ! Няма много логика , но както казах вече момчетата в седми клас нищо не разбират от любов ! Поне повечето !

mickelangelo
02-28-2008, 19:50
Няма държание .. за пред хората така да се изразя ..

Ou7taControL
02-29-2008, 01:17
Не го е срам просто някой хора са си такива не му се сърди аз например съм същият като твоя приятел. Когато сам с приятели и с гадже обръщам повече внимание на приятелите си а според мен това е грешка и трябва на нея да обръщаш повече внимание

Christian
02-29-2008, 02:24
Невъзможно е да го е срам щом като е с теб и другите знаят, просто всяка една личност ( в случая той ) се нуждае от капка свобода и когато сте в компания е възможно да се отпуска и да се чувства свободен. Това чувство е неописуемо, особено като си обвързан е трудно да се докара до там, но давай му тази свобода и не се коси, нормално е.

deathproof
02-29-2008, 13:59
Ами щом се чувстваш пренебрегната му кажи просто. И другите знаят ли, че ходите, защото той може само да се занася с теб? Не е нормално да се чувстваш така. Като сте сред хора трябва да си говорите и с другите, но това не значи, че той трябва да те игнорирате. Вие сте двойка. Заедно сте. Отивате и си тръгвате заедно. Ако е мъж той трябва да се грижи ти да се чувстваш комфортно.