View Full Version : пеене-отслабване?
хммм туко 76то гледах musik idol 2, i mi9 napravi vpe4atlenie 4e kazaha na edno momi4e koeto pee6e idealno..... da otslabne s 10 kg ma i pak da se qvi... nqkvi takiva.... i tq kato izleze ot zalata kaza 4e po4va dieta i hap4eta...... takam, pitam az peenetyo kakvo o6to ima s vun6nosta?> da vqrno e 4e noviqt ni ''idol'' trqbva da e est s dobra vun6nost za da ospee. no tova da ne bi da se naloji ot folk pevicite? ot koga pev4eskite danni zapo4naha da imat ob6to s van6nostta???
chipi_kaoo
02-27-2008, 16:41
Първо искам да потчертая, че това шоу е за хора които могат да пеят, и външността не е от значение, защото след това не стават кой знае какви звезди. Но (тук е голямото НО) ако човек отива в музикална компания, не е нужен само глас. Голяма роля играе и визията. Визията е 50%от успеха на изпълнителя. А за тва НЕКАДЪРНО жури, като почват да обиждат пълните хора, като чели те са фиданки. Мразя някой да се присмива на другите. :P
и мен то4но това ме дразни! особено тояяя слон....даже името не му знам... седнал е да обижда! ми аз ао сам на тяхно място и така ме обиди някои, направо 6те му маиката пред камерите.... или пове4е няма да се весна! деее ама пак са важни! филип киркоров дето е наи голямата звезда измежду тия неизвесни хорица.... не прави 4ак такижа остри забележки, а критиката му е основана по др на4ин и др г и при4ини!
snow__queen
02-27-2008, 17:03
Съгласна съм с вас.Този път журито е направо смешно ,Казасян направо не му завиждам с тия КАПАЦИТЕТИ около него.А сляпото момиче,на което казаха как се била виждала на сцената? Кво общо има дали вижда с тва как пее.Мн се дразня ей :)
dam az predi 2 min ,izgledah i tazi 4ast s momi4eto, i toq filip egati kak q odreza ooooooooooooo egati i zvezdite! znaete li kakvo dokazvat te? 4e sa edno ni6to bez viziqta si!
Аз тъкмо гледах едно момче, нали и тоя дебелия дето е от журито (не му знам името) без да го е чул, без нищо и вика "Беги първо свали килограми и тогава ела" :shock: Абе той не се вижда какъв е, че на момчето ще казва, че трябва да свали килограми :shock: Не ставал за "Мюзик айдъл". Ба*ти журито ...
no commentttttttttttttttttttttttttttttt
Slave4You
02-27-2008, 17:49
Ем те казаха отначалото още че трябвало да имат и визия .. ама според мен това трябва да го реши по-късно публиката. Журито е тук за да прецени кой пее добре и кой не, вече колко си харизматичен се решава от хората;)
Ice_Queen_
02-27-2008, 18:02
Уфф...
напротив!Външността е СУПЕР ВАЖНА!Ако някоя 100 кг личност/да го кажа/ тръгне да пее,дори да е 2рата Селин Дион - дали много хора ще и обърнат внимание?
Така..много се говори за СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ!Я ми кажете една ДЕБЕЛА звезда от световната сцена?Не говоря за оперното пеене и др подобни..
Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!
Ice_Queen_
02-27-2008, 18:15
Аз тъкмо гледах едно момче, нали и тоя дебелия дето е от журито (не му знам името) без да го е чул, без нищо и вика "Беги първо свали килограми и тогава ела" :shock: Абе той не се вижда какъв е, че на момчето ще казва, че трябва да свали килограми :shock: Не ставал за "Мюзик айдъл". Ба*ти журито ...
онзи ДЕБЕЛИЯТ реално погледнато нямаше гласови данни!
marina star
02-27-2008, 18:29
Уфф...
напротив!Външността е СУПЕР ВАЖНА!Ако някоя 100 кг личност/да го кажа/ тръгне да пее,дори да е 2рата Селин Дион - дали много хора ще и обърнат внимание?
Така..много се говори за СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ!Я ми кажете една ДЕБЕЛА звезда от световната сцена?Не говоря за оперното пеене и др подобни..
Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!
ivana!
Ice_Queen_
02-27-2008, 18:31
Уфф...
ivana!
световна звезда?
БЕЗ ВИЗИЯ?
арита франклин е световно извесна 150 кг мова женица! и за6то казва6 без оперно пеене? нима това е ограни4ение в извесността?или я прави по малко добра?
EarthShaker
02-27-2008, 20:29
а според теб, мислителке, той как разбра това без да го е чул... Да не е ТЕЛЕПАТ :shock: Хората отиват там, пеят и ги оценяват.. как оня малоумник ше каже така... първо че не е главата на журито, а Казасян е главния... той има решаващата дума... ти нещо не си наясно май
sapphirr
02-27-2008, 20:40
...от както си4ко стана бизнес и за да се кутираш с 2 думи трябва да излъ4ваш секс!
Това го видях после :-D Все пак не беше редно така да го отхвърлят. Човечеца можеше и да може да пее :D
EarthShaker, той този дебелият после се върна и пя. Ама сам си се върна най-нахално и си изпя песента :D Наистина нямаше гласови данни :D Аз го написах коментара преди да се беше върнал :oops:
Ice_Queen_
02-28-2008, 08:58
арита франклин е световно извесна 150 кг мова женица! и за6то казва6 без оперно пеене? нима това е ограни4ение в извесността?или я прави по малко добра?
ти изобщо наясно ли си колко усилия са нужни за оперното пеене?и да си забелязала че по-голямата част от оперните изпълнители са с наднормено тегло?задаваш ли си вече логичният въпрос защо?
а бтв ,ето ти Арета Франклин В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА СИ :
http://arted.osu.edu/160/images/60rock1/franklin_pf.gif
тя определено е имала визия в началото на кариарата си!!!!!!!!!!
Трупането на кг,когато вече имаш ИМЕ в музикалните среди е нещо др!
Ice_Queen_
02-28-2008, 09:07
а според теб, мислителке, той как разбра това без да го е чул... Да не е ТЕЛЕПАТ :shock: Хората отиват там, пеят и ги оценяват.. как оня малоумник ше каже така... първо че не е главата на журито, а Казасян е главния... той има решаващата дума... ти нещо не си наясно май
Оня ,за да е там не е малоумник..пести си речника,за другаде.
Да , мислителка съм,какъв ти е проблема относно това?
И не бтв,не е телепат,ОНЯ се върна и показа че няма и капка гласови данни.И кво?
И би ли ми показал къде пише че Казасян е ГЛАВАТА/хахаха/ на журито?Да не би Казасян да го хареса?
мързи ме да ровя във ВиБокса за тва..
ти изобщо наясно ли си колко усилия са нужни за оперното пеене?и да си забелязала че по-голямата част от оперните изпълнители са с наднормено тегло?задаваш ли си вече логичният въпрос защо?
Трупането на кг,когато вече имаш ИМЕ в музикалните среди е нещо др! dobre da kajen 4e sam saglasna,no natrupanite i kg mi,popre4iha li i sled tova? ne! neznam za6to tolkova ostro se izkazva6 i se zaqjda6 :)
sapphirr
02-28-2008, 12:13
Трупането на кг,когато вече имаш ИМЕ в музикалните среди е нещо др!
тва мнение ми хареса!
Ice_Queen_
02-28-2008, 12:30
Трупането на кг,когато вече имаш ИМЕ в музикалните среди е нещо др! dobre da kajen 4e sam saglasna,no natrupanite i kg mi,popre4iha li i sled tova? ne! neznam za6to tolkova ostro se izkazva6 i se zaqjda6 :)
Нем,ти 1ва се заяде ,не се прави на невинна.
Аз просто ти доказах какво говоря.Да кг не пречат,след като си звезда/изградена,името ти се знае/ ,но да ми тръгне 120 кг да става звезда..надали мн хора изобщо ще и обърнат внимание.
ВИе път всичките като сте толкова прави,я ми кажете - гаджетата ви колко кг са? Ауу,ама нали е важно да се гледа вътрешната красота/в случая гласовите данни/ - външният вид нали няма значение? Що не си хванете едно 120 кг момиче/момче ? Не казвам ,че и те не са хора,вие така изкарвате нещата!
chipi_kaoo
02-28-2008, 12:33
Уфф...
Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!Веднага ти давам за пример Ваня Костове. Тя пее страхотно, въпреки, че е с наднормено тегло. А Ивана??? И тя е като слон, но никой нищо не й казва! Защо??? А обиждат. Да си се видят тях и тогава!!! :shock: :P
Ice_Queen_
02-28-2008, 12:45
Уфф...
Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!Веднага ти давам за пример Ваня Костове. Тя пее страхотно, въпреки, че е с наднормено тегло. А Ивана??? И тя е като слон, но никой нищо не й казва! Защо??? А обиждат. Да си се видят тях и тогава!!! :shock: :P
Оф...да то ние говорим за световна величина ..нвм
какво ми давате за пример фолкизпълнителки?
Я виж тук : дебела ли ?може да е ,аз да не довиждам,добре,но тия снимки са и от началото :
http://bgpopfolk.free.fr/ivana/bgivana.htm
Колкото до Ваня - http://www.tonikafamily.online.bg/history/ftfacts.html
тя е започнала кариерата си от "Фамилия Тоника" , не самостоятелно...
Нем,ти 1ва се заяде ,не се прави на невинна.
Аз просто ти доказах какво говоря.Да кг не пречат,след като си звезда/изградена,името ти се знае/ ,но да ми тръгне 120 кг да става звезда..надали мн хора изобщо ще и обърнат внимание.
ВИе път всичките като сте толкова прави,я ми кажете - гаджетата ви колко кг са? Ауу,ама нали е важно да се гледа вътрешната красота/в случая гласовите данни/ - външният вид нали няма значение? Що не си хванете едно 120 кг момиче/момче ? Не казвам ,че и те не са хора,вие така изкарвате нещата! nai malko iskam da se zaqjdam s nqkogo!izvinqvai ako taka ti se e storilo. i vij sega, saglasna sam za vsi4ko koeto kaza do momenta.....ne iskam da kaja 4e ne e taka! iskam da kaja 4e ne trqbva da e taka! kak moje tolkova ostro da obijda6 1 4ovek..... i o6te predi da si go 4ul... da mu kaje6 bei otslabni i pak ela? ne misli6 li 4 ee nespravedlivo?postavi se na tqhno mqsto!ima hora koito sa s nadnormeno teglo poradi zdravoslovni pri4ini, tova 4e az . ti ili bai ivan go nqmame toq problem,ne zna4i 4e trqbva da mislim ograni4eno nali?4e si prava....4e s viziq se staVA ZVEZDA OK,PRAVA SI!no ne trqbva da e taka! kakvo 6te kaje6 z aonovo slepoto momi4e?s kakvo e po malko ot dr te???? nie ne sme hora zaklevam se........
Ice_Queen_
02-28-2008, 16:20
1во преди 5 години бях страшно пухкава и знам какво е!
2ро - ако момче,видимо ДЕБЕЛО дойде при теб в дискотеката и поиска да танцувате ти ще приемеш ли? ей така без да го познаваш..да предположим че танцувате и той тръгне да те целува? Я сега ми кажи?
за сляпото момиче не коментирам,понеже не съм гледала!
4esno da ti kaja ne bih priela s s supermodel da tancuvm, taikato sma zaeta...... no ne tva ima6e vruzka s vuprosa ti :) taa tuk ne stava duma za li4ni vzaimootno6eniq, a za tva sa slu6a6 i da se vuzhi6tava6 na nqkoi zaradi tova koeto e ot vutre! az ne izbiram fr tata si po tva dali sa 90 60 90....razbira6 li me? dori v gadjeto mi naposledno mqsto sam oburnala vnimanie na vun6niqt vid!moje bi az sam si takava, nz moe mnenie!
pak i hubavo,da viknat edin moden kritik da gi obsujda za drehite..... kvi sa tiq izcepki deto pravi funki? 4e toi po dobre li e ot tqh?
Ice_Queen_
02-28-2008, 16:51
Малка си,а света е гаден- сори. Имах в предвид с въпроса си,че хората предимно гледат ВЪНШНИЯТ ВИД и най- после вс останало.
Гадно но факт.На който не му харесва да се застреля.В такова време живеем.
sigurno e taka :) jivota e gaden da..
Abigoria
02-28-2008, 18:03
Уфф...
ivana!
световна звезда?
БЕЗ ВИЗИЯ?
Angie Stone... :x И не се дръвчи толкова :-x
Ice_Queen_
02-28-2008, 19:47
Уфф...
ivana!
световна звезда?
БЕЗ ВИЗИЯ?
Angie Stone... :x И не се дръвчи толкова :-x
коя си ти да ми казваш как да се държа?
kuklichka_bg
02-28-2008, 19:53
jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi eba u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e :-) 8)
JivaRana
02-28-2008, 20:05
jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi e** u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e :-) 8)
подкрепям :) поне да бяха малко по-тактични :x
jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi e** u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e :-) 8)Някои хора просто забравят от къде са тръгнали :(
EarthShaker
03-05-2008, 21:29
И не бтв,не е телепат,ОНЯ се върна и показа че няма и капка гласови данни.И кво?
И би ли ми показал къде пише че Казасян е ГЛАВАТА/хахаха/ на журито?Да не би Казасян да го хареса?
ами ясно колко си наблюдателна... на Казасян гласа е 2 точки... Добро утро, Америка...
и ти май не си наясно ко говориш? оня дебеличкия може и вместо да пее да плюе охлюви ама фънки няма как да разбере преди да го чуе... плюс това момчето е там да си изпее песента и да си замине най-малкото а той му отнема и това право...
Доказа че мислиш! Браво :razz:
Ice_Queen_
03-06-2008, 13:40
ами ясно колко си наблюдателна... на Казасян гласа е 2 точки... Добро утро, Америка...
и ти май не си наясно ко говориш? оня дебеличкия може и вместо да пее да плюе охлюви ама фънки няма как да разбере преди да го чуе... плюс това момчето е там да си изпее песента и да си замине най-малкото а той му отнема и това право...
Доказа че мислиш! Браво :razz:
ходи се лекувай и после пиши плз.
Abigoria
03-06-2008, 13:43
Ice_Queen_ , ти без да се зъбиш явно не можеш... Като не ти отърва, не се заяждай :?
Ice_Queen_
03-06-2008, 13:49
Ice_Queen_ , ти без да се зъбиш явно не можеш... Като не ти отърва, не се заяждай :?
аз си казах мнението,той се заяде. 8)
sweet_baby_cool
03-06-2008, 18:27
Mnogo mi e interesno koi 6te e idola?????? Koi 6te e s perfiktna figura nalojena ot anoreksi4nite top zvezdi, koi 6te ima perfektna koja, kosa i nokti i koi 6te ima plasti4nost na tqloto kato na Madona? I nai-vajnoto: koi 6te ima glas za milqrdi?????????
EarthShaker
03-06-2008, 18:34
а като не можа да ми отговориш адекватно с доводи изкара 1 клишенце от баницата с късмети
Ice_Queen_
03-06-2008, 20:34
а като не можа да ми отговориш адекватно с доводи изкара 1 клишенце от баницата с късмети
а може би просто си ми под нивото и не искам да се занимавам с теб?!!!!!!!!!!!!!
а може би просто си ми под нивото и не искам да се занимавам с теб?!!!!!!!!!!!!! nz za6to si tolova otricatelno nastroena?kvo ti stava 4e se zaqjda6? a tozi ti primer s svetovnite zvezdi ne e hi4 umesten, za6toto sam dale4e ot misalta 4e bg musik idol 6te stane svetovna zvezda! za6to da ne bi nevena da e stanala svetovno izvesna? tq dori na 1 viq kasting be6e proskubana v glavata ,ama ima glas... i premina po natataka. sled koeto est se podobri i viziqta i :) i o6te endo dopulnenie, za svetovnite zvezdi se grijat 100 4oveka sa kosa,manikur,koja,obleklo..... stailing kato cqlo? taka 4e hi4 nedei da kazva6 4e vanq kostova ne e primer ,ivana ne eprimer, ili nai malko arita franklin!
Arr0gAnT
03-07-2008, 16:37
Нормално е ако искаш да си Идол да имаш не само глас, но и визия иначе кой ще си сложи в стаята твой плакат?Примера може да е много повърхностен, обаче тук говорим за музикален идол, а не просто за певец, защото да - може да си дебел или сляп и да си певец, да си известен, да те харесват, но тук се търси типичната комерсиална звезда - слабичка, модерна, общо взето като сички по Мтиви там Риана и мн мн други - има си някъв пакет от качества и едното не върви без другото, когато става дума за комерсиалните певци
ok,ne mi se spori s predobedeni hora
LiveFlower
03-08-2008, 19:09
emi mnogo qsno,4e trqbva da ima hubava viziq ebati,i az sum debela,ama sum napulno suglasna s jurito.Kakvi sa tiq svinki kude se qvqvat :-x Tva trqbva da e idola na Bulgariq trqbva da ima hubavo tqlo i estestveno prekrasen glas.
i taq predi da se e qvila na kastinga edin mesec predi tova trqbva6e da pomisli za figurata si!Funki o6te v na4aloto kaza 4e svine da ne mu se qvqvat :x
DejaVu31
09-04-2008, 08:10
Айде стига си говорете на шапките. :? Визията продава.Те не търсят най-добре пеещия човек,търсят съчетания на глас и визия.Колкото до това че са били много гадни..А вие какво си мислите,че музикалната индустрия ще ги галят с перце и ще са тактични..пф..А Фънки не го гледайте,той е добър в това което прави,той е музикант,не певец,освен това не се е явил за Music Idol,че да ги сравнявате..
Ще се покажат пред цяла България ... Сигорно не е пеела "велико" щом не са я взели .Виж как приеха Деница - Тя бееше добре ;)
И аз си мисля , че всички пеят хубаво от мюзик айдъл , ама не съм експерт и не разбирам.