Влез

View Full Version : Аз или той ? Кой е правият от двамата ?

Your^wish
02-27-2008, 21:53
Здравейте първо ! Искам да ви задам този въпрос тъй като от доста време го обмислям и не мога да стигна до еднозначен извод. С приятеля ми бяхме заедно 2 години и няколко месеца. Преди месец и половина обаче се разделихме.Ситуацията е такава,че първоначално бяхме се разделили за известно време по негово желание,тъй като той живее в друг град и по едно време се бяхме отчаяли от това разстояние (последната една година от връзката ни той не беше в града,в който живея аз ),затова се разделихме.Но някакси половинчато,т.е. можем да бъдем с други хора,но без секс и т.н. И си знаем,че сме си заедно или поне след време ще бъдем. И дотук всичко беше ок. Само,че миналата година имаше дълъг период,в който бяхме разделени ( 7 месеца по-точно),в който аз ходех с друго момче и от тогава той много го намрази. Лятото бяхме скарани с приятеля ми аз се целувах с онова момче и той много ми се обиди. И сега когато си определихме тези така да ги нарека "правила" аз излизах с няколко момчета само,че не се получи с нито едно от тях и сигурно ви е ясно какво стана отново се целувах с онова момче (бившия ми).И въпреки,че приятеля ми не бях длъжна да го осведомявам за случая много ме гризеше съвестта и му казах какво се случи.От тогава сме разделени и той не желае нито да ме вижда,нито нищо.Нито пък си идва при мен в родния ни град.И така вече месец и половина и тъй като аз много държа на него е изключително тежко за мен.Та според вас прав ли е той да ми се сърди за случая или не ? Според него щом не съм уважила желанията му и не съм се замислила над последствията и това,че ще нараня чувствата му значи не го обичам. И може би отстрани така изглежда не знам...Става на въпрос,че той смята че аз имам някакво вечно задължение към него да не общувам с бившия ако искам да имам някаква връзка с него или какъвто и да е контакт ( ТОЛКОВА МНОГО ГО МРАЗИ) ..... Мислите ли,че е прав или преиграва и се държи детински ?
Благодаря предварително на тези,които ще го прочетат и ако обичате не ме упреквайте за постъпката,и без това съжалявам достатъчно... :(

cryingangel
02-27-2008, 22:00
Нормално е момчето да реагира така.Това момче не е като което ида е друго за него той е най-омразния.Нормално е и ти да искаш да поддужаш някаква врузка с бившия иначе е кофти.Според мен трябва да му се обадиш и да си поговорите сериозно.Да му обясниш ,че това момче не представлява интерес за теб и ,че просто искаш приятелски отношения с него.Да му кажеш ,че всеки греши и искаш той да те разбери.Кажи му ,че го обичаш,че за теб той е важна част от живота ти...:) според мен това е най-правилно , но със сигорност ще има и по-добри савети от моя :)

Your^wish
02-27-2008, 22:03
Ами аз му ги казах тези неща,но той каза че просто вече нямало смисъл тъй като всичките му чувства се били "изпарили"..... И се държи откровено гадно щото от тогава точно един път бяхме на кафе и той се държа супер противно.Аз започнах да се обиждам,а той ми каза: "не искам да се правя на много важен,да ти правя гадно и т.н. просто се държа така както се чувствам без преструвки"...
Даже на няколко пъти ми каза,че аз може и да искам да се съберем и може и преди да ми е простил,ама тънката разлика с преди била,че той вече не ме обича....

cryingangel
02-27-2008, 22:20
Според мен неможе за толкова малко време да се изпарят чуствата му.Или е много наранен и сега иска да се почустваш и ти така или просто никога не е имал чуства,но поне според мен е първото.Трябва накакси хем да му покажеш чуства хем безразличие.Когато един човек загуби човек които е обичал сужелява рано или късно

Your^wish
02-27-2008, 22:23
Мерси за съветите cryingangel ! Мои приятелки също смятат,че той още ме обича и или иска да си ми го върне или смята,че връзката е безсмислена и се опитва да се отдалечи от мен,за да не страда повече....

cryingangel
02-27-2008, 22:27
Твоите приятелки са прави според мен.Изчакай със сигурност ще има още много мнения по темата хубаво е да прочетеш различни мнения и савети преди да вземеш решение как да действаш :)

nether
02-27-2008, 22:33
Еми, ако не се виждате по толкова много време за какво изобщо сте "заедно" остави го, живей си живота със хора, които харесваш и можеш всеки ден да си до тях, а не да имаш някъде си гадже, където не си виждала от 7 месеца и като го видиш ще трябва да чакаш още толкова да се видите пак... забрави го, загърби го знам, че ще е трудно, но е по-доброто решение. Най-добре е да приятелят ти да е от твоя град или поне да може да се виждате всеки ден, а не само по пустия интернет да си пишете. Пък и според мене като не си го виждала толкова време, малко или много се е изгубила любовта ти към него и имаш други влечения. Тези правила дето сте си наложили за мене са пълна глупост. Ако не можете да сте заедно просто недейте. И щом реагира така, може би иска да ти покаже, че не иска да бъде вече с тебе, но това е само предположение разбира се. Моят съвет по-накратко е да го забравиш и да си намериш нов приятел.

Your^wish
02-27-2008, 22:36
Ама не си ме разбрал правилно. Не че не сме се се виждали 7 месеца.Това беше миналата година и бяхме скъсали и аз си имах друго гадже,с което ходех 7 месеца. И го споменах това с цел да разберете откъде идва цялата история и защо той го мрази толкова много :)

nether
02-27-2008, 22:47
И пак... късали сте един път, сега втори... не върви на добре работата. А за това кой е прав.. не бих казал, че има прав и двамата сте сбъркали, но ако наистина ти ги е казал тия неща според мене ги мисли, може да опиташ да се сближиш пак с него, но ако те отхвърли не се занимавай. И извинявай, че не съм прочел хубаво, явно ми се спи, може и от ракията да е. Аз ще лягам утре ще видя до къде е стигнало и ще пре-прочета темата :) лека

MiMcHeToOo
02-27-2008, 22:54
До някъде прейграва, до някъде не.. Не мисля обаче, че връзката ви има бъдеще.. Та то е като сапунен сериал..

tqnko1
02-27-2008, 23:49
spored men ti si pravata toi mislq 4e se pravi :-o ili prosto mu e pisnalo i se opravdava s nai t1poto ne6to koeto nameri za dobre :-o neznam

Ou7taControL
02-28-2008, 00:54
според мен и двамата сте си виновни, колкото и да ми е гадно да ти го казвам.. Ние с моят приятел сега сме на огромно разстояние един от друг ( наистина е огромно... става вапрос за държави..) и аз много го обичам както и той мен и въпреки трудностите ние сме си заедно, макар че знаем че ще се виждаме рядко.. и според мен ако наистина го обичаш, въпреки че ти е трудно се опитай да не му изневеряваш.. или поне ако му изневеряваш имай в предвид че той не трябва да разбира и мисли за последствията след това и как ще се чувстваш самата ти.. съжалявам ако мнението ми по някакъв начин те е засегнало, успех с него, дано се съберете пак :)

hooliganka89
02-28-2008, 08:01
Връзките от разтояние са трудни,спор няма в това,и аз имах такава връзка и си я държа,макар вече да сме на едно място,но все пак половин година,издържахме да сме в отделни държави,това не е критерий.
Имам по-голям брат,който има връзка с едно момиче вече почти 5 години,заедно са 2 дни,после са скарани по цяла седмица,сигорно и за това не са си омразнали толкова години :D
Според мен,връзката ви няма кой знае какъв смисъл,но все пак може да опиташ,пак да се съберете,и ако нещата са кофти между вас,недей да се мъчиш,да възродяваш тази стара любов.
Желая ти много успех!!!

nencuHka
02-28-2008, 09:46
Нормално да не ти дава да общуваш с бившия .. по думите ти общуването с бившия ти става чрез целувки ? :D

SkiT
02-28-2008, 13:27
Отстъпи изчакай...не се заигравай с бивши...виж действията на твоя...възможно е наистина да му е писнало и да иска раздяла...

zay4e
02-28-2008, 18:30
Spored men toi e napylno prav, i az ako bqh i az taka 6tqh da postypq ... tova si e,da mu kaje6 "bravo pi4" ot mene :)

Your^wish
03-01-2008, 19:42
Ами фактически това не беше изневяра. НЕ знам вие защо го приемате така. Споменах в първото ми съобщение все си мисля,че когато се целувах с бившия ми бяхме скъсали с моя приятел и то не аз с него,а той с мен. И това ме нарани супер много и това с бившия не означава,че не обичам приятеля ми. А дори и наистина да ходехме и да беше изневяра не смятам,че съм убила човек. Вече месец и половина супер много страдам и не мога вече без него колкото и налудничаво да ви звучи отвратително ми е. Даже не знам дали определям действията си като грешка тъй като той къса с мен,а после очаква аз да не правя нищо и да чакам да му скимне да се съберем. Но всеки си има мнение. Знам само,че страшно ми липсва...

Chess
03-01-2008, 21:00
Щом не сте били заедно не е било изневяра...Това е друг въпрос...
Не трябва да сте заедно...
Ти не си задължена да правиш, това което той ти казва...А той има право да ти се сърди...

Made_of_Pain
03-01-2008, 21:17
И двамата сте някакви бебешори...
Идете да си поиграете с играчките после майките ви, ще ви пуснат да гледате заедно 'фокс кидс'

Your^wish
03-01-2008, 21:21
Значи ако обичаш не офлудвай темата с глупости.
Аз съм на 17,а той на 24.Тъй,че може да отидеш някъде да се гръмнеш !

Made_of_Pain
03-01-2008, 21:22
Тва на колко си, не говори колко мозък имаш...
Ти си жив пример.

Your^wish
03-01-2008, 21:25
И кой точно беше ти,че да определяш каква съм аз ? Никой не ти е поискал мнението.
И не се прави на толкова морален/на - няма безгрешни хора и няма такива,които никога да не са постъпвали лекомислено.

Made_of_Pain
03-01-2008, 21:26
Искаш мнение още с писането на темата =)
Хех, колко лесно се нервирате, като се видите уязвими :D

Your^wish
03-01-2008, 21:26
Искаш мнение още с писането на темата =)
Хех, колко лесно се нервирате, като се видите уязвими :D
Мнение по случая,не мнение за личността ми.

Made_of_Pain
03-01-2008, 21:28
Личността ти е част от случая =)
Мисли.

Your^wish
03-01-2008, 21:29
Личността ти е част от случая =)
Мисли.
Както вече казах на всеки може да се случи да постъпи лекомислено.
По-важно е дали осъзнаваш грешката си и ще помислиш занапред.
Не можеш да даваш на хората такива крайни оценки,всеки притежава своите слабости и силни страни,възходи и падения. По тази логика всички хора на тая земя ще са тъпи за теб. Помисли :)

Made_of_Pain
03-01-2008, 21:34
Да ти кажа, скучна си и от толко' теми, дето изчетох вече не помня в твоята за какво ставаше дума...
Но по аватара ти помня, че си казах 'о, ето още една с мозък колкото амеба' =)
И тъй като не помня целта на темата ти, а гледах хубав филм и съм в настроение ще кажа само ' - > ок, троши си главата =) и без тва вече си наспами темата =)

Your^wish
03-01-2008, 21:38
Ами то няма смисъл отдавна от темата,тъй като и без това не получих никакви свестни съвети.А ти беше най-големия малоумник тука,некво тъпо лапе дето се мисли за много важно,прочело нещо някъде и си мисли, че знае всичко за живота и отношенията между хората.
Ама какво ли ти говоря ти и т'ва не заслужаваш.

Your^wish
03-01-2008, 21:48
Ако може някой модератор направо да заключи темата,благодаря предварително :)

krisscho
03-01-2008, 22:55
Прав е!
Причините бяха изложени от Made_of_Pain.

machine_shot
03-01-2008, 23:01
За мен самия факт че си се целувала с друг , при положение че имаш сериозен приятел с който претърпявате труден момент,си е изневяра.Ти си знаеш,но според мен той е прав.

zvezdichka777
03-02-2008, 06:26
еми нормално да ти се разсърди .. имал ти е доверие а ти си го пренебрегнала,виновна си си ... ако го обичаш и искаш да ти прости се опитай да поговориш с него и да му обещаеш че тфа няма да се повтори , макар че мисля че нямаш толкова силни чувства към него щом не ти пука за тфа че ще го нараниш и си се целувала с друг ...

Your^wish
03-02-2008, 21:23
Държа на него просто съм прекалено егоистична,поради не малко обстоятелства и случки в моя живот.Обиди ме това,че къса с мен,че ме изоставя просто ей така след всичко,което сме преживяли заедно и се чувствах ужасно,беше ми много мъчно,депресирано изобщо почувствах се прекалено слаба и отхвърлена от света и така. Не знам дали бихте могли да ме разберете,аз не казвам,че съм постъпила правилно,но мога да твърдя,че го обичам.