View Full Version : Защо ???
а ве деба защо секи път като хересам некоя моми4е и винаги сам отрязан толко ли сам зле на външен вид или пък ги дразни това че сам прекалено мил и внимателен с тях даите предложения
http://194.12.229.100/photos/333/3329566l.jpg
hooliganka89
02-28-2008, 10:32
Ако момчето на снимката си ти,си симпатяга,не вярвам заради външния вид да те режът,ама за характера ти не знам,и за подхода към свалката.
Може да дадеш,малко повече описание,какво по-точно казваш,и тогава те режат.
BlueFace
02-28-2008, 10:43
Трябва още инфо ... :)
ами да мом4ето на снимката съм аз.еми като си харесвам некое момиче разбира се не казвам направо първо излизам няколко пати с нея да разбера какво мисли за мене и вече след 3-4 срещи и казвам "Искам да ти призная нещо от както те срещнах мисля само за теб .Харесвам те и искам да знам има ли шанс да се полу4и нещо между нас" И винаги отговора е "еми аз те ценя повече като приател"
BlueFace
02-28-2008, 11:06
Много познато .... :? И наистина е мн тъпо :x
hooliganka89
02-28-2008, 11:11
ами да мом4ето на снимката съм аз.еми като си харесвам некое момиче разбира се не казвам направо първо излизам няколко пати с нея да разбера какво мисли за мене и вече след 3-4 срещи и казвам "Искам да ти призная нещо от както те срещнах мисля само за теб .Харесвам те и искам да знам има ли шанс да се полу4и нещо между нас" И винаги отговора е "еми аз те ценя повече като приател"
Значи се държиш много добре с тях,което им навява приятелство.
Мисля,че трябва да станеш малко по-лош,в смисал няма да угаждаш толкова на момичетата,и тогава най-вероятно ще се получи нещо.
Препорачвам с момичетата с който искаш нещо,да не сте били прятели преди това,че тогава е нормално.С по-непознати момичета,и не го прави на всяка втора,че ще си споделят и ще кажат "Той иска всяка",а ако не искаш никоя,тебе пак ще те искат всички :)
BlueFace
02-28-2008, 11:17
Мисля,че трябва да станеш малко по-лош,в смисал няма да угаждаш толкова на момичетата,и тогава най-вероятно ще се получи нещо.
Препорачвам с момичетата с който искаш нещо,да не сте били прятели преди това,че тогава е нормално.С по-непознати момичета,и не го прави на всяка втора,че ще си споделят и ще кажат "Той иска всяка",а ако не искаш никоя,тебе пак ще те искат всички :)
Тва не е много вярно...Не винаги ако се правиш на недостъпен и отбягваш сички те гонят и искат..... :?
hooliganka89
02-28-2008, 11:19
Тва не е много вярно...Не винаги ако се правиш на недостъпен и отбягваш сички те гонят и искат..... :?
Никъде не съм написала,да се прави на недостапен и да бяга от хората,казах просто съвсем малко от това.
Има разлика ?
donkihot
02-28-2008, 11:22
може би все още не е дошъл и твоят момент...споко за всеки влак си иам пътници..а пък си и сладък,така 4е споки4 :-P
Alabalaportokala
02-28-2008, 11:22
Всички момчета трябва да разберат че искат ли да се харесват на 1 момиче трябва да показват мъжките си черти. А те какви са - грубост, небрежност и най - важното да си тежък и да си стоиш и отстояваш положението. Жените сами те са хаотични и неточни създания. С швейцарска точност не им помагаш. Бъди леко груб(не прекалявай все пак), недостъпен, не и се нахвърляй веднага. Така ще я накараш да те желае максимално много стига да си и допаднал. Ако си и обещал да я потърсиш след ден, потърси я след 2-3. Също така покажи малко нелогичност - те са такива и това също би било в твой плюс. Думичката "угаждам" трябва да е табу при тебе - момичетата може да не го показват и да се цупят когато им се откаже, но вътрешно изгарят от удоволствие че са срещнали такова момче. Бъди непредвидим,спонтанен, изненадвай я непрекъснато. Станеш ли монотонен - окипазл си я :) С добрина ще постигнеш само приятелство, с лошотия ще постигнеш секс и гадже. Ти си избирай.
Бъди себе си!...просто не ги питай дали може да се получи нещо,а създай обстоятелствата да се получи...не й се натискай шот е шит!Просто се дръж предизвикателно,предизвик айки ги да направят същото.Не им говори приятелски а обаятелски :D :P
wehrmacht
02-28-2008, 12:48
пич и при мен е така само дето вече към 100 пъти са ми казвали директно лице в лице че съм грозен , и вече се отказах да си търся гадже защотоми писна да чувам колко съм грозен.
krasitoOoO
02-28-2008, 12:59
male ti si nogo gotin kaji mi koia e taa tapa4ka 6o te e zarejala luda e bila
пич и при мен е така само дето вече към 100 пъти са ми казвали директно лице в лице че съм грозен , и вече се отказах да си търся гадже защотоми писна да чувам колко съм грозен.
в подписа ми има мой снимки
Харесва ти да те съжаляват ли?
hooliganka89
02-28-2008, 13:04
Нали?Момчето е супер сладур,а тея мацки дето са снимани с него,хич не ми допадар,ако някоя от тях го е отразяла,трябва да го отпразнува момчето.Хихихи :P
TheNewReligion
02-28-2008, 13:22
Явно все си попадал на заблудени кучки , които си нямат и понятие какво е това истинско момче ! Гледали са само външния вид , пък на всичко отгоре незнаят какво искат ! :?
TheNewReligion
02-28-2008, 13:23
Значи си добър приятле на момичетата !
krasitoOoO
02-28-2008, 13:40
Значи си добър приятле на момичетата ! това не зна4и 4е това се отнася за всяко моми4е
princesa_viki
02-28-2008, 15:18
Ами промени си отношението към тях
Значи се държиш приятелски с тях,щом така ти казват.
Питай някоя,с която си по-близък каква ти е грешката и ще се поправиш :)
хахах, порки се жалва
koi si ti we ?
Нали?Момчето е супер сладур,а тея мацки дето са снимани с него,хич не ми допадар,ако някоя от тях го е отразяла,трябва да го отпразнува момчето.Хихихи :P Тези джете момичета с който сам се снимал са моите наи добри приателки :)
evelinka1122
02-28-2008, 15:27
Явно все си попадал на заблудени кучки , които си нямат и понятие какво е това истинско момче ! Гледали са само външния вид , пък на всичко отгоре незнаят какво искат ! :? Точно така!!! 8)
Когато излизам със свястно момиче съм културен,но и леко псувам и говоря нагло,останало ми е навик и черта от живота ми досега.Показвам точност,но и характер.Знаят,че могат да разчитат на мен,но заслужавам уважение и го получавам.Кавалер съм,не се хваля,но и не скромнича.Жената до мен трябва да се чувства добре.Честен съм,но тайнствен.Понякога лъжа,налага се,но ТЯ не трябва да разбере защото е за нейно добро или мое :)
Не позирам,аз просто съм такъв,мисля,че жените си падат по това.
А с курвичките флиртувам яко и говоря на техните език,изпълнявам техните желания.
ВАЖНО:ТРЯБВА ДА БЪДЕш ДИСКРЕТЕН,ТОВА МЕ НАУчИ МОМИчЕ!!!
Не трябва да се хвалиш,че си правил секс с тая и оная,да я описваш гола,да ходиш с нейни приятелки и познати.Избирай,не бъди хаотичен.Истинския мъжкар е надървен,но не е хаотичен,той е прецизен и избира своите женски брато.Не спи със всяка,защото има достойнство.
Не чукай,прави любов,простаците само чукат!Пичовете правим любов!
Обаче трябва и да си готин пич и направо си бог за жените,хвалят те на приятелските си,на родителите си,всички искат да те познават.Не загубвай доверието им,трябва да бъдеш истински,иначе губиш всичко.
Пич и никога не говори като губещ,не се дръж като момиче,на колко си години?
хахах, порки се жалва хаха кондора се обяснява :D :D :D :razz: :razz: :razz:
male ti si nogo gotin kaji mi koia e taa tapa4ka 6o te e zarejala luda e bila момче или моми4е си ако си мом4е пе4ели6 1 ракиа ако си моми4е цяла вечеря :)
krasitoOoO
02-28-2008, 16:03
male ti si nogo gotin kaji mi koia e taa tapa4ka 6o te e zarejala luda e bila момче или моми4е си ако си мом4е пе4ели6 1 ракиа ако си моми4е цяла вечеря :) e momi4e sam
TheNewReligion
02-28-2008, 16:11
male ti si nogo gotin kaji mi koia e taa tapa4ka 6o te e zarejala luda e bila момче или моми4е си ако си мом4е пе4ели6 1 ракиа ако си моми4е цяла вечеря :) e momi4e sam
Брао ! Сега ще кльопаш ! :lol: Чушка , много си си хубав ! Ще си намериш гадженце в най-скоро временце ! :P
TheNewReligion
02-28-2008, 16:14
Когато излизам със свястно момиче съм културен,но и леко псувам и говоря нагло,останало ми е навик и черта от живота ми досега.Показвам точност,но и характер.Знаят,че могат да разчитат на мен,но заслужавам уважение и го получавам.Кавалер съм,не се хваля,но и не скромнича.Жената до мен трябва да се чувства добре.Честен съм,но тайнствен.Понякога лъжа,налага се,но ТЯ не трябва да разбере защото е за нейно добро или мое :)
Не позирам,аз просто съм такъв,мисля,че жените си падат по това.
А с курвичките флиртувам яко и говоря на техните език,изпълнявам техните желания.
ВАЖНО:ТРЯБВА ДА БЪДЕш ДИСКРЕТЕН,ТОВА МЕ НАУчИ МОМИчЕ!!!
Не трябва да се хвалиш,че си правил секс с тая и оная,да я описваш гола,да ходиш с нейни приятелки и познати.Избирай,не бъди хаотичен.Истинския мъжкар е надървен,но не е хаотичен,той е прецизен и избира своите женски брато.Не спи със всяка,защото има достойнство.
Не чукай,прави любов,простаците само чукат!Пичовете правим любов!
Обаче трябва и да си готин пич и направо си бог за жените,хвалят те на приятелските си,на родителите си,всички искат да те познават.Не загубвай доверието им,трябва да бъдеш истински,иначе губиш всичко.
Пич и никога не говори като губещ,не се дръж като момиче,на колко си години?
Малко нескромно , ама е истина ! Той човека си знае ! :P
krasitoOoO
02-28-2008, 16:16
Брао ! Сега ще кльопаш ! :lol: Чушка , много си си хубав ! Ще си намериш гадженце в най-скоро временце ! :P aaaaama sa ti verno trebva da me 4erpi6
JivaRana
02-28-2008, 16:19
Оо ми ти си си сладур :oops: пък и от отговорите разбирам, че се държиш добре с момичетата, но явно си попаднал точно на някви заблудени :)
fr3e_s7yle
02-28-2008, 17:01
Много малко информация си дал за себе си. Но предполагам че ако си избереш някаф стил ще е добре :)
Брао ! Сега ще кльопаш ! :lol: Чушка , много си си хубав ! Ще си намериш гадженце в най-скоро временце ! :P aaaaama sa ti verno trebva da me 4erpi6 разбира се само ми кажи от каде си може да се срещем некой път :)
Оо ми ти си си сладур :oops: пък и от отговорите разбирам, че се държиш добре с момичетата, но явно си попаднал точно на някви заблудени :) мерси мн свестни сте били в тоя форум не знаех 4е има толкова свестни хора ние в пирдоп сме се идиоти :D
shto be pi4 simpatqga si :) men me kefish :oops: :-)
е*ати това досега не ми се беше случвало за 1 ден да ми кайат толко моми4ета 4е сам симпатяга :D :D
е*ати това досега не ми се беше случвало за 1 ден да ми кайат толко моми4ета 4е сам симпатяга :D :D
:P :oops:
еи 6е зема си4ките да ви изведа на вечеря :)
PuhkaFelka
02-28-2008, 17:59
Ей комши мен нема ли да ме изведеш .. :D
Ей комши мен нема ли да ме изведеш .. :D
Ади ти ли си ?
PuhkaFelka
02-28-2008, 18:02
Аз съм .. комшийката от 3 етаж :D симпатичен си ми бе
krasitoOoO
02-28-2008, 18:11
е*ати това досега не ми се беше случвало за 1 ден да ми кайат толко моми4ета 4е сам симпатяга :D :D emi ti si si
леле аз си мислех че сам урунгел :D :D :D
леле аз си мислех че сам урунгел :D :D :D
Чак урунгел не мисля,че си макар,но може още да се постараеш откъм визия.
Друго нещо,което ми прави впечатление от форума е,че се държиш някак "нахакано",което издава комплекс за малоценност у теб.И аз говорех така като теб преди време.Ако искаш някое момиче за нея трябва да си мъжкар,не нейния най-добър приятел.Истината е,че е невъзможно между момче и момиче,между 2 нормални и красиви индивида от противоположен пол.Винаги ще прехвръкне искра и тогава вече не говорим за приятелство,а друг вид междуполови отношения.
Не бъди приятел с момиче което харесваш,защото ще си този на чието рамо плаче докато страда заради някое лошо момче а ти ще страдаш от това,че не е твоя.
Тая работа остави на загубеняците.Ние мъжкарите не пасуваме,ние водим,точно това привлича една жена.Не ползвай интелект където се искат мускули и обратното.
Абе брат,да ти го кажа просто и ясно,не се оставяй някоя да ти се качи главата и не бъркай това да си мил с това да си парцал,защото с парцалите мацките си бършат обувчиците,а с лошковците като мен знаят къде трябва да спрат.
krasitoOoO
02-29-2008, 14:11
леле аз си мислех че сам урунгел :D :D :D ama ina4e parvo men trebva da me 4erpi6
krasitoOoO
02-29-2008, 15:01
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova
krasitoOoO
02-29-2008, 15:42
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova ehe da dom do............ daje nemoga da napi6a too grad as sam ot petri4
опа тука се заформи двойка :-D :smt011
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova ehe da dom do............ daje nemoga da napi6a too grad as sam ot petri4 gr petri4 li 6oto blizo do nas ima edno selo petri4 ta zarad tui te pitam :)
опа тука се заформи двойка :-D :smt011 e ti pak :)
krasitoOoO
02-29-2008, 15:57
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova ehe da dom do............ daje nemoga da napi6a too grad as sam ot petri4 gr petri4 li 6oto blizo do nas ima edno selo petri4 ta zarad tui te pitam :) ne selo a grad petri4
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova ehe da dom do............ daje nemoga da napi6a too grad as sam ot petri4 gr petri4 li 6oto blizo do nas ima edno selo petri4 ta zarad tui te pitam :) ne selo a grad petri4 ok moje se metna nekoi pyt do tam :)
krasitoOoO
02-29-2008, 16:25
опа тука се заформи двойка :-D :smt011 e ti pak :) 4ak tolko........
krasitoOoO
02-29-2008, 16:26
em 4e razibra se :D ama kaji koga as ve4e ogladneh em ela v pirdop ili kaji ti ot kade si i rabotata e gotova ehe da dom do............ daje nemoga da napi6a too grad as sam ot petri4 gr petri4 li 6oto blizo do nas ima edno selo petri4 ta zarad tui te pitam :) ne selo a grad petri4 ok moje se metna nekoi pyt do tam :) emi ok ki 4ekam da doi6 i da me 4erpi6 edna ve4erq :D :D