View Full Version : даите мнение плс!!!
значи има едно момиче което страшно много харесвам но я срещам само в автобуса непозната е за мен но много искам да я заговоря но мисля че ще изглежда глупаво просто ей така да отида и да и кажа здр как се казваш.искам съвет какво да направя.благодаря за помощта.
VinDiesel
02-28-2008, 16:01
Ако се е регистрирала в някой сайт просто от сайта си поговори с нея и в автобуса я заговори :)
Амии ако слуша музика, питай я какво слуша. Може да ви се отвори тема за разговор :wink: .. ако не, кажи и нещо умно/остро, някоя мъжка реплика нямате ли си? :D Я ще чакам да видя момчетата какво ще кажат, но аз съм сигурна, че би ме впечатлило нещо набрежно, ненатрапничево и в същото време нещо свежо и..хм.. абе нещо сладко 8) :P :D
Амии ако слуша музика, питай я какво слуша. Може да ви се отвори тема за разговор :wink: .. ако не, кажи и нещо умно/остро, някоя мъжка реплика нямате ли си? :D Я ще чакам да видя момчетата какво ще кажат, но аз съм сигурна, че би ме впечатлило нещо набрежно, ненатрапничево и в същото време нещо свежо и..хм.. абе нещо сладко 8) :P :D
това бих направил но аз имам предвид като за най-първи път да и кажа нещо. тва не ми се струва нормално просто да отида при нея и да и кажа ква музика слушаш
fuck_me_pls
02-28-2008, 16:16
da to4no tova trqbva da napravi66 :P
това бих направил но аз имам предвид като за най-първи път да и кажа нещо. тва не ми се струва нормално просто да отида при нея и да и кажа ква музика слушаш
Хм.. ами не знам, ама това с музиката е добро.. и малко усмивки като вложиш, аз бих се впечатлила, защото си е много небрежно някой сладур идва и те пита нали.. :) . А и първо може да я погледаш нещо, да и се усмихнеш, да те забележи (ако до сега не те е ;))..
Black_Devil
02-28-2008, 16:17
ne mislq, 4e ako ot purviq put i poiska6 tela ili skype 6te i napravi6 dobro vpe4atlenie. prosto otidi do neq i q pitai kude u4i ...i nqkakvi takiva ne6ta i postepenno kato se opoznaete moje6 da razpitva6 za drugo:)
VinDiesel
02-28-2008, 16:19
В никакъв случай не прави тва по горе написаното щото веднага тя ще разбере че я харесваш !!! разучи я намери някакъв начин да се свържеш с нея по нета ако ли не ти трябва някакъв точен момент за да я заговориш
ne mislq, 4e ako ot purviq put i poiska6 tela ili skype 6te i napravi6 dobro vpe4atlenie. prosto otidi do neq i q pitai kude u4i ...i nqkakvi takiva ne6ta i postepenno kato se opoznaete moje6 da razpitva6 za drugo:)
Да и аз така мисля.. за разговора - без skype и телефон.. за първи разговор не е на добре, даже е дразнещо някакъв непознат като иска твърде много :D
мисля да и кажа че от доста време се засичаме в автобуса и бих искал да се запознаем.добре ли е?? :?
мисля да и кажа че от доста време се засичаме в автобуса и бих искал да се запознаем.добре ли е?? :?
Ами, да, да :). Не е лошо :P
splendour
02-28-2008, 16:32
samo ne se pritesnqvai i ne zaekvai yjasno t1po se poly4ava :)
samo ne se pritesnqvai i ne zaekvai yjasno t1po se poly4ava :)
А така, добър съвет :)
MiMcHeToOo
02-28-2008, 16:42
Ами, да, да :). Не е лошо :P
Супер е :)
Айде, нападай тигре утре и да пишеш какво е станало :P :P
обезателно :)
:) :) Ще следа новините, да знаеш :D и успех :-) :-)
:) :) Ще следа новините, да знаеш :D и успех :-) :-)
а и още един въпрос по-добре ли ще е ако не я питам още на първия разговор дали си има гадже? :?
Nik4o_Spain
02-28-2008, 17:26
i az mislq 4e tova koeto kaza KiFy e nai dobre da napravi6 :-D a dali si ima gadje .. nepremenno pitai da ne stane kofti :)
valentinka_1990
02-28-2008, 17:27
Щом пътувате в един автобус защо например някой ден не седнеш до нея и понякога темите за разговор си идват от самосебе си.например как съседа те е ядосал или нали знаеш,че най-универсалната тема за запознанство.понякога е тъпо ама...става...
spored men i kaji "ti si ebasi qkata pi4ka i sega ako nese zabie6 s men" tova 1 priqtel postoqno go rasi 1/3 mu vrazva :D opredeleno ima t`pi momi4eta :grin:
А, моля.. гаджетата ( и въпросите за такива :D ), по нататъка.. нека се заговорят хората първо и ще видим после :) :) . Jo®K@tA, утре цялостен репортаж да дадеш 8) :D :D
А, моля.. гаджетата ( и въпросите за такива :D ), по нататъка.. нека се заговорят хората първо и ще видим после :) :) . Jo®K@tA, утре цялостен репортаж да дадеш 8) :D :D
ми начи казах и това което мисля и тя в началото ме попита защо съм заговорил точно нея а не примерно някое друго момиче и аз и казах че я намирам за много сладка и доста привлекателна и почнахме да си говорим за даскало и за други неща и мисля че мина добре. :grin:
ми начи казах и това което мисля и тя в началото ме попита защо съм заговорил точно нея а не примерно някое друго момиче и аз и казах че я намирам за много сладка и доста привлекателна и почнахме да си говорим за даскало и за други неща и мисля че мина добре. :grin:
Йее, браво, мъжки, само така! :) :grin: :) Сигурна съм, че те е харесала :wink: . Щом сте се заговорили, имаш екстра прогрес ;). А какво ти каза, като се разделихте :P :P ?
BlueFace
02-29-2008, 12:43
Не я питай дали си има гадже!!!!!Ако се навие да излезете тогава я питай или по skype да го вмъкнеш в някой разговор.. :) Пък и няма нищо лошо да и кажеш примерно:"Здр няколко пъти вече се засичаме в автобуса и исках да се запознаем ,защото мисля ,че си много сладка. :) :) Аре Успех!
П.П. И после пиши кво е станало !! :)
Не я питай дали си има гадже!!!!!Ако се навие да излезете тогава я питай или по skype да го вмъкнеш в някой разговор.. :) Пък и няма нищо лошо да и кажеш примерно:"Здр няколко пъти вече се засичаме в автобуса и исках да се запознаем ,защото мисля ,че си много сладка. :) :) Аре Успех!
П.П. И после пиши кво е станало !! :)
Вече стана тая рабта :P, виж по-нагоре.
Йее, браво, мъжки, само така! :) :grin: :) Сигурна съм, че те е харесала :wink: . Щом сте се заговорили, имаш екстра прогрес ;). А какво ти каза, като се разделихте :P :P ?
ми каза ми беше ми приятно да се запознаем и че ше ми пишем по скаип
ми каза ми беше ми приятно да се запознаем и че ше ми пишем по скаип
Еми, браво :) Много добре 8)