PDA

View Full Version : коя от двете

dancevi
02-28-2008, 17:27
Здравейте на всички!
От няколко месеца преглеждам темите, за да намеря някой със сходния проблем, но реших директо да споделя с вас.
Може да излезе малко дългичка история да си предопредя предварително.......

Значи всичко започна много отдавна сиг 4-5 клас, не помня точно.
Най-готиното момиче в класа.....май сички я харесвахме тогава(е от момчетата де :D).Обаче с времето(2-3 год), аз нещо се влюбих в това момиче и даже 2 фр от класа тогава ми казаха,че и тя ме била харесвала.Държах се супер мило с нея и май мн й харесваше.По- миналата година лятото тя заминаваше някъде и ние цяла вечер си писахме.Почнах да й пращам сърчица и кво ли още не по скайпа, горе-долу и се обясняях, но тя като чели го прие на шега.Щом се върна продължихме с нормалните контакти, дори когато дойде време да мислим за кандидатстване(сега сме 8 кл) тя щеше да кандидатства в езикова, но изведнъж й хрумна да се пробва в мойто(по-скоро нашето) сегашно даскало, защото аз и говориш, че там ще си кандидатствам.
Първият път когато отидохме заедно направо не си чувствах нищо.
И целия първи срок си ходихме заедно на даскало....
Но откакто станахме 2-ри нешо не се засичаме вече.Не си пишем, т.е. аз й писах няколко пъти, но като чели й досаждах и я оставих.Преди като й писах или като си говорехме на живо пусках лафчета и тя се смееше, сега само в даскало като се засечем аз и казвам "здрасти", тя ми се усмихва и казва hi, но тва е.Най се плаша от мисълта, че май изпуснах шанса си, макар, че вес пак пробвах.Но nz дали не се прави на недостъпна иииии за тва ако можете кажете нещо по въпроса...
Откакто съм в новия клас обаче, напоследък друго момиче ми привлича вниманието.Май се влюбвам и в нея, а и тя е супер готина,
мн е отворена, говори си с всички, от време на време с една нейна фр все ме гледат, тя ми се усмихва......Ииии голяма дилема.Кажете с коя да пробвам и двете са готини, но като чели по-влюбен съм в първата и не мога да я забравя........Плс HELP!Мерси предварително на тези от вас които хвърлят по някое око на темата :)

NightGuardian
02-28-2008, 17:37
За толкова години , тя те е възприела като приятел , а станеш ли с момиче приятел забрави...!Затова избери 2рата...

Nik4o_Spain
02-28-2008, 17:40
ami spored men 1-vata poneje q poznava6 po dobre ot tova novoto momi4e do kolkoto razbrah ... prosto q pokani da izleznete ili na kafe ili ne6to takova i i obesni si4ko tova koeto napisa tuk i 6te razbere6 tq kakvo misli po vaprosa :-D

zay4e
02-28-2008, 17:42
Spored men 6tom po-golemi 4uvstva ima6 kym pyrvata probvai se s neq :) nqmam si idea za6to se e otdrypnala,no dokolkoto razbrah ot tova koeto razkaza ostanah s vpe4atlenieto 4e i tq te e haresvala,no nz za6to taka izvednyj e sprqla da ti pi6e,moje bi si e pomislila 4e q ima6 samo za priqtelka 6tom ne vyrvi6 napred,no pak ti kazvam 4e ne sym mn sigurna v tova.Vse pak ti si re6ava6 :) Uspeh 6te stiskam palci da provyrvqt ne6tata :grin:

splendour
02-28-2008, 17:48
за ся не заг1рбяи нито 1 6тот не си сиг в чувствата си.....

comics
02-28-2008, 17:53
и ас стискам

valentinka_1990
02-28-2008, 17:57
ми нормално е на тази възраст да си толкова объркан,е аз не съм много по-голяма от теб,но и при мен има подобни дилеми:)Аз мисля,че просто трябва да се допитап до сърцето си.погледни едната после другата и сам ще усетиш как ти действат:)Успех:)

tqnko1
02-28-2008, 18:19
За толкова години , тя те е възприела като приятел , а станеш ли с момиче приятел забрави...!Затова избери 2рата...
zimai 2rata da q 4uka6 u kenefa :)

dancevi
02-28-2008, 19:09
ей мерси мн за съветите :grin: утре прилагам в действие :D
ще пробвам с първата