View Full Version : Презервативи за първия път
4a6ka_za_kafe
02-29-2008, 11:03
Искрено се извинявам, ако скоро е пусната такава тема, но нямам много време да търся, а информацията ми трябва за тези дни. Въпросът ми е: какви презервативи използвахте, когато правихте секс за пръв път? Въпросът ми е най-вече към момичетата, но няма да откажа и мнения от момчета. :)
OtherDimension
02-29-2008, 11:04
най-обикновен
ползвал съм супер обикновени и дюрекс и дюрексът се скъса на 2 пъти, а с другите проблеми не съм имал
това да ти е проблема..
Дурекс не са лоши, според мен. :) Ти си прецени. Айде успех и умната! :) :)
4a6ka_za_kafe
02-29-2008, 11:10
Въпросът ми е може би по-скоро на кой модел на Durex да се спра, защото от разбраното досега, явно са по-хубави от Sportex (а не знам дали има вариант да си изнамеря и Playlife или Benetton отнякъде). Мисля си за Extra Safe, нали има и допълнително спермицид и така бихме били по-сигурни, предполагам...
OtherDimension
02-29-2008, 11:14
абе не се занимавай с глупости .......
къде я видяхте тая разлиак между дюрекс и спортекс
глупости
още по-малко значение има дали ще е lady choice, extra safe и тем подобни магарии
krem4et0
02-29-2008, 13:12
При мен беше Спортекс-с китарката отпред на кутийката. Но за предпочитане е да не е ултра тънък, да не е оребрен и по възможност със спермицид....
momchence_89
02-29-2008, 14:08
Презервативи с дупки по тях. За да не се задушава.
FunnYboY
02-29-2008, 15:20
Искрено се извинявам, ако скоро е пусната такава тема, но нямам много време да търся, а информацията ми трябва за тези дни. Въпросът ми е: какви презервативи използвахте, когато правихте секс за пръв път? Въпросът ми е най-вече към момичетата, но няма да откажа и мнения от момчета. :)
Пробвайте без презервативи първият път. Ще се накефите на макс 8) Стига да знаете к'во правите де...
Пробвайте без презервативи първият път. Ще се накефите на макс 8) Стига да знаете к'во правите де... +1
snoopdogg
02-29-2008, 15:37
Пробвайте без презервативи първият път. Ще се накефите на макс 8) Стига да знаете к'во правите де... +1
кво се съгласяваш па и ти..първия път да знаят кво правят...точно така ше е сигурно и двамата ше се разцепат от кеф..
FunnYboY
02-29-2008, 16:17
кво се съгласяваш па и ти..първия път да знаят кво правят...точно така ше е сигурно и двамата ше се разцепат от кеф..
Казах
ако знаят какво правят...
тоест ако са добре осведомени... К'во по-хубаво да се отвориш без презерватив...? 8)
elitututu
02-29-2008, 17:17
durex ultra thin 8) super e ..ne se e kysal do sega ..plus tfa 4uvstvoto e se 1 si bez prezervativ :lol:
Nadqvam se ne si mislish,che ima nqkakvo znachenie kakyv tochno shte byde prezervativa za pyrviq pyt ?
Az lichno bih preporychala Sportex Fire i Light.
Nadqvam se ne si mislish,che ima nqkakvo znachenie kakyv tochno shte byde prezervativa za pyrviq pyt ?
Az lichno bih preporychala Sportex Fire i Light.
me too :)
ThePainIsReaL
03-01-2008, 15:44
Ми.. има значение, да.. Според мен, лично, трябва да е с допълнително количество лубрикант, да не е със затоплящ ефект, или "фреш" усещането на дюрекс тингъл.. Бих препоръчала дюрекс елит.
Презервативи с дупки по тях. За да не се задушава.
и да се проветрява пишока
Emi durex s pove4ko0o lubrikanti po -pl1tni
....
sinqta opakovka
Untitled
03-01-2008, 18:59
Sico :D:D , bili po dobri ot durex :shock: :-P
ako si sigurna 4e mom4eto koeto 6te te otvori e zdravo i ne e veneri4eski bolno, osobeno ot papilomi (kondilomi), ostavi go da te otvori bez prezervativ, za da po4uvstva istinskoto use6tane!
Your^wish
03-01-2008, 21:17
durex extra safe :)
4a6ka_za_kafe
03-04-2008, 06:55
ako si sigurna 4e mom4eto koeto 6te te otvori e zdravo i ne e veneri4eski bolno, osobeno ot papilomi (kondilomi), ostavi go da te otvori bez prezervativ, za da po4uvstva istinskoto use6tane!
Ами и той е девтсвен, така че май това не е проблем...