Влез

View Full Version : Защо е така ??

sladkata_91
02-29-2008, 12:44
Просто незнам какво става,просто неискам момчета неискам гадже или нещо такова.Има едно момче с което преди се занимавах(Иво) за една година тръгнахме няколко пъти и късахме защото се познаваме от доста години и ни беше странно.Брат му е най-хубавото момче тука в квартала и преди бях ходила с него и затова трябваше да се крием с Иво за да не разбере брат му.Не че на брат му .. му пукаше още за мен нито на мен за него но бяхме приятели.А пък и Иво е колкото мен на години и е некфо странно да хода с някой колкото мен отделно той е братовчед на най-добрата ми приятелка и по цял ден е в тях защото тя има брат и се са заедно.Един ден отивам аз до тях и виждам Иво и почваме си говорим нещо и пак почнахме се занимаваме но нещо неискам нямам представа защо.. момчето е много хубаво и много момичета го харесват само че той си седи се тука в квартала учи си в кварталното училище а аз почти не си седа тука и той ми вика аз откъде да знам ти какво правиш през деня и аз еми хода на училище и винаги се караме много го харесвах и все още имам някфа тръпка към него но всички не спират да ми говорят за него без най-добрата ми фр защото вика той ми е братовчед прави квото искаш няма да ви се бъркам.. Вчера гаджето на мойта приятелка имаше РД и всички некфи пием смеем се некфо яко и има едно момче дето мн се харесваме с него и некфи такива се забиваме само че идва Иво и аз като го видях и спрях да се занимавам с другото момче и цяла вечер с Иво си говорим тфа онова гушкаме се .. спах с него.. (не сме правили секс) само се гушкахме такива беше супер яко но нямам представа защо не го искам и не е само той нито едно момче неможе да ми хване окото и да ме накара да почна само за него да мисля.. незнам защо е така но много се нервирам защото е тъпо така .. зарибявам се с момчета виждам че вече всичко е станало некфо сериозно и до там спирам всякакви контакти с това момче незнам защо .. възможно ли е да съм безчувствена или просто ме е страх да обичам?

SkiT
02-29-2008, 12:50
Просто си търсиш причина да си търсиш друга причина...не търси,то само ще дойде каквото трябва и когато трябва.Като чета виждам,че начина по-който разсъждаваш,имаш нужда от още няколко годинки над учебниците :-P

nadito93
02-29-2008, 12:52
Abe i az sum imala nqkoi momenti kogato ne mi e pukalo za nikoe mom4e prosto ne mi bqha interesni.Ama spoo 6te ti mine vse nqkoe mom4e 6te ti haresa. Ne e zaduljitelno vinagi da si ima6 gadje :)

Kukurigo Petko
02-29-2008, 12:56
91..мхм,разбирам.Интересно ми е кога ли ще ти дойде акълът и ще осъзнаеш,че това,което те вълнува в момента няма стойност!

hooliganka89
02-29-2008, 12:57
Дали си безчуствена,нито знам нито ме интересува,а още по-малко мога да гадая.
Като не ти харесват момчетата,здраве да е,или ще ти мине,или няма да ти мине.
А да не си падаш по момичета?
Нещо си забравила,да използваш "," :razz:

BlueFace
02-29-2008, 12:59
Не може да си безчувствена,порблема може да е ,че си се привързала към него адски много и просто ти е трудно да се разделиш с него.И сега ти си обсебена от него и игнорираш другите момчета.Мисля,че ти изпитваш привързаност към него ,а не любов (но има голяма възможност да греша де :D )
П.П. WTF!!!?!!Защо подяволите да е странно да ходиш с момче на твойта въздраст. :? То тва стана мн голяма мода да си фашташ някъф 18-20 годишен дето уж е "мн готин" ама не може да си намери гаже колкото него и ходи по по малките..(Въпреки че е вярно ,че по-малките по-лесно се лъжат :-D )

Kukurigo Petko
02-29-2008, 13:03
П.П. WTF!!!?!!Защо подяволите да е странно да ходиш с момче на твойта въздраст. :? То тва стана мн голяма мода да си фашташ някъф 18-20 годишен дето уж е "мн готин" ама не може да си намери гаже колкото него и ходи по по малките..(Въпреки че е вярно ,че по-малките по-лесно се лъжат :-D )

има нещо такова :D

hooliganka89
02-29-2008, 13:06
Не може да си безчувствена,порблема може да е ,че си се привързала към него адски много и просто ти е трудно да се разделиш с него.И сега ти си обсебена от него и игнорираш другите момчета.Мисля,че ти изпитваш привързаност към него ,а не любов (но има голяма възможност да греша де :D )

Едно време беше почти задължително,да ходиш с момче на твоята възраст или една година по-голям от теб,в днешно време,ако ходиш с момче на твоята възраст,рискуваш да бъдеш линчувана от обществото,странно но факт.
Миналата година,бях си хванала гадже на моята възраст,и ела да видиш колко беше странно за приятелките ми.

VinDiesel
02-29-2008, 13:09
Явно имаш тръпка само докато върви зарибявката а след като тръгнеш с някой вече не ти е интересно и търсиш друго момче да се зарибявате 8) :-x

sladkata_91
02-29-2008, 13:18
Явно имаш тръпка само докато върви зарибявката а след като тръгнеш с някой вече не ти е интересно и търсиш друго момче да се зарибявате 8) :-x

to4no taka samo 4e iskam da byda s Ivo za6toto e super sladuk i ne mi puka mnogo 4e e kolkoto men a pyk i s nego 6te sum samo ve4er su6to tfa e 4e neiskam nikoi da znae 4e az i toi hodime predi znaeha to4no 3ma 4oveka a nie hodihme nqkolko meseca iskam da go jelaq taka kakto predi za6toto vseki vika toi moje da obi4a a y hubav e mil e da samo 4e kato go vida i se zaradvam i posle nekfo mi stava bezrazli4no i taka stana sus vsqko mom4e neiskam da e taka.. ii vuzmojno li e prosto da mi e omruznalo da sum s gadje .. az kato govorih s ivo i mu vikam iskam ne6to seriozno i toi ok i mi vika aide da se vidim 6oto si pi6ehme po skype i az ee sega nemoga trqbva da hoda na kafe s fr-ta i toi e kvo e tfa na dr den pak taka i toi vika e ti si neseriozna kvo iskash nqma otkude da namerish takova mom4e .. deto samo kogato ti poiskash da e s teb.. i az se zamislih 4e moje bi e taka .. ama iskam da karam ne6tata dosta po bavno iskam da izpitam ne6to kum nego da govorim pove4e a ne vidim se a y celuvki gush op i aide v legloto .. a btw ne sym nqkoq kurva spala sum s 2-3 mom4eta ;)

hooliganka89
02-29-2008, 13:24

to4no taka samo 4e iskam da byda s Ivo za6toto e super sladuk i ne mi puka mnogo 4e e kolkoto men a pyk i s nego 6te sum samo ve4er su6to tfa e 4e neiskam nikoi da znae 4e az i toi hodime predi znaeha to4no 3ma 4oveka a nie hodihme nqkolko meseca iskam da go jelaq taka kakto predi za6toto vseki vika toi moje da obi4a a y hubav e mil e da samo 4e kato go vida i se zaradvam i posle nekfo mi stava bezrazli4no i taka stana sus vsqko mom4e neiskam da e taka.. ii vuzmojno li e prosto da mi e omruznalo da sum s gadje .. az kato govorih s ivo i mu vikam iskam ne6to seriozno i toi ok i mi vika aide da se vidim 6oto si pi6ehme po skype i az ee sega nemoga trqbva da hoda na kafe s fr-ta i toi e kvo e tfa na dr den pak taka i toi vika e ti si neseriozna kvo iskash nqma otkude da namerish takova mom4e .. deto samo kogato ti poiskash da e s teb.. i az se zamislih 4e moje bi e taka .. ama iskam da karam ne6tata dosta po bavno iskam da izpitam ne6to kum nego da govorim pove4e a ne vidim se a y celuvki gush op i aide v legloto .. a btw ne sym nqkoq k***a spala sum s 2-3 mom4eta ;)

Браво!91 набор си и си спала само с 2-3 момчета,какъв напредък.
Моя съвет е да разбереш,какво искаш от това момче,след тогава да искаш съвети от нас.
Виждам,че момчето е свястно,след като искаш да си бъбрите повече и така на татака,тва може на него да му го кажеш.
И нещо не схванах,искаш да имат тайна връзка с него ли?Ако е така,срам те е ли?Мислиш,че си прекалено перфектна за него или какво?

VinDiesel
02-29-2008, 13:27
Хахх защо пък трябва да се криете като мишки че ходите и ти защо си с тая нагласа да излезне нещо сериозно винаги това което търсим не го намираме запомни го това :)

Lekov
02-29-2008, 13:27
ми аз ти предлагам да не се виждате 1 седмица или повече и после ще видиш че ще баде разли4но

sladkata_91
02-29-2008, 13:41
nee pff ne za tova 4e sum prekaleno perfektna za nego da se kriem purvo nali za tova 4e e kolkoto men vtoro zaradi brat mu i prosto neiskam nikoi da znae 4e az i Ivo hodim nekfo tupo e za6toto sme izrasnali zaedno
Prosto iskam da se vliubq :( za tfa iskam da go karame po bavno samo 4e s nego nqma kak ta nie se poznavame tolkova dobre i vijdam 4e toi mn iska da sme zaedno i az se prava na luda vupreki 4e go haresvam za6toto dori da trugnem az neiskam da se kriem toi vika misli6 li kvo 6e kaje brat mi a puk i kvo 6e kaje toq onq 4e ti hodish s men neiskam da ti se podigravat pff tfa dori nz za6to 6e stane az ne sym perfektna tolkova hubava ili kakvoto i da e da sviknala sum vse da hoda s nqkoe mom4e prosto za6toto vse se namirashe i sega ima no prosto neiskam ni6to ama si govoreh s edni mom4eta ot moq klas i o6te 2 momi4eta i sedim v kafeto i si govorim i razpravqt kak sa se vliubili kolko vreme e imalo igra gluposti a tfa na men ne mi se e slu4valo ot dosta otdavna samo 4e te sa prekaleno sramejlivi a az ne kogato iskam ne6to go kazvam i pokazvam i qvno zaradi tova ne sum se vliubvala skoro .. kazvala sum mu go tova na Ivo i toi vika ti nejiveesh v nqkfa prikaza i az mu kazah mi ok ne jiveq v prikazva tova e realnosta no iskam da sum 6tasliva i vliubena i toi kato mu kazah tfa me pogledna usmihna se i si trugna .. tui 4e ..

hooliganka89
02-29-2008, 13:49
nee pff ne za tova 4e sum prekaleno perfektna za nego da se kriem purvo nali za tova 4e e kolkoto men vtoro zaradi brat mu i prosto neiskam nikoi da znae 4e az i Ivo hodim nekfo tupo e za6toto sme izrasnali zaedno
Prosto iskam da se vliubq :( za tfa iskam da go karame po bavno samo 4e s nego nqma kak ta nie se poznavame tolkova dobre i vijdam 4e toi mn iska da sme zaedno i az se prava na luda vupreki 4e go haresvam za6toto dori da trugnem az neiskam da se kriem toi vika misli6 li kvo 6e kaje brat mi a puk i kvo 6e kaje toq onq 4e ti hodish s men neiskam da ti se podigravat pff tfa dori nz za6to 6e stane az ne sym perfektna tolkova hubava ili kakvoto i da e da sviknala sum vse da hoda s nqkoe mom4e prosto za6toto vse se namirashe i sega ima no prosto neiskam ni6to ama si govoreh s edni mom4eta ot moq klas i o6te 2 momi4eta i sedim v kafeto i si govorim i razpravqt kak sa se vliubili kolko vreme e imalo igra gluposti a tfa na men ne mi se e slu4valo ot dosta otdavna samo 4e te sa prekaleno sramejlivi a az ne kogato iskam ne6to go kazvam i pokazvam i qvno zaradi tova ne sum se vliubvala skoro .. kazvala sum mu go tova na Ivo i toi vika ti nejiveesh v nqkfa prikaza i az mu kazah mi ok ne jiveq v prikazva tova e realnosta no iskam da sum 6tasliva i vliubena i toi kato mu kazah tfa me pogledna usmihna se i si trugna .. tui 4e ..

Ти определено,не си наясно,какво точно искаш!Не мога да ти помогна,съжелявам за което.
Само мога да ти кажа,че това да се влюбиш,не е някво чудо,и никъде в никакъв учебник няма да намериш инструкций.

И аз имам въпрос към теб,защо пишеш на латиница?И защо не използваш,знаци като ","?

VinDiesel
02-29-2008, 13:50
Ти май незнаеш какво искаш от живота

sladkata_91
02-29-2008, 14:04
Ти определено,не си наясно,какво точно искаш!Не мога да ти помогна,съжелявам за което.
Само мога да ти кажа,че това да се влюбиш,не е някво чудо,и никъде в никакъв учебник няма да намериш инструкций.

И аз имам въпрос към теб,защо пишеш на латиница?И защо не използваш,знаци като ","?

moje i da si prava nz kakvo iskam no iskah da se promenq neiskam da sum onova glupavo momi4e koeto samo gleda s kolko hubavo mom4e 6te q vidqt i v koe kafe ili v koq diskoteka 6te e i kakvo 6te pie i kakvi drehi 6te si kupi .. iskah da se promenq i vse o6te iskam za6toto Ivo e prosto suseda s koito sum izrasnala a sega sum napulno razli4na i si misleh 4e moga pak da se vurna kum onova koeto beshe .. no qvno tova e koeto 6te buda ..

sladkata_91
02-29-2008, 14:05
aa i pi6a na latinica i bez znaci za6toto ddz po lesno mi e sviknala sum ot skype..