View Full Version : не зная какво чувствам
Premestih se v novo y4ili6te.Namerih si novi priqteli i vsi4ko be6e idealno.No posle mai se vlubih v edno mom4e ot sasedniq klas,s koeto se poznavame ,otkakto sme se rodili,oba4e toi me otblasna.Az sam mnogo sina ,i kolkoto i da mi be6e gadno ,go zabravih.Haresah si drygo mom4e i misleh ,4e i toi me haresva,no pak to4no togava, nai-dobrata mi priqtelka ot klasa prizna,4e go haresva i tq i az ne i priznah,4e go haresvam i az.Sega v klasa ni idva edin metal i mai imam simpatii kam nego i az ne znam za6to?Toi e tolkova stranen.....a pak az o6te sanyvam vsqka ve4er,mom4eto,v koeto bqh vlubena i mislq,4e se pobarkah!Znam,4e e mnogo tapo i az samata ne znaq kakvo iskam,no molq pomognete!
gangstata
02-29-2008, 14:18
Миии ддз...аз ли тряа знам ко чувстваш...помисли кой харесваш..пък ко като е странно момчето..ако го харесваш не тряа ти пречи...щом сунъваш оня ,значи не си толкова силна и не си го забравила...
hooliganka89
02-29-2008, 14:26
Мисля,че...лесно се влюбваш.
А за металчето,мисля че това е моментно състояние,защото е нов в класът и ти е интересен,само заради това.
А какво чустваш,аз съм последният човек,който може да ти каже това.
mickelangelo
02-29-2008, 14:59
Мии и аз не знам какво искам ..
ioancheto
02-29-2008, 15:12
o0o0of az pak mislq 4e trqbva da porasne6 malko predi da se vaika6 koi te bil HARESVAL i koi ne... 1 den edno mom4e...2 den drugo...Tova ne e osobenno normalno da se VLIUBVA6 taka... q se opravi malko molq ti se 4e ot takiva kato tebe mi se vdiga kravnoto... Vsqka pikla na 12 godini si misli 4e se e VLIUBVALA .. molq vi se ... nafta li ste pili ili kvo..
GameMaster
02-29-2008, 15:23
Emi ne znam....Nie ne mojem da ti kajem kogo haresvash :? Ti sama preceni i osyznai vsichko.Uspeh :)
inSane_baby
02-29-2008, 15:29
влюбен не означава това, което си мислиш. Само т'ва ше ти кажа! :?
ioancheto
02-29-2008, 15:31
влюбен не означава това, което си мислиш. Само т'ва ше ти кажа! :?
am to i az tva se opitvam da i kaja ama :D
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-29-2008, 15:33
или лесно се влюбваш или не знаеш какво искаш.. :) помисли си с кои би ти било на теб по яко .. кфо ти говорят чувствата :)
Premestih se v novo y4ili6te.Namerih si novi priqteli i vsi4ko be6e idealno.No posle mai se vlubih v edno mom4e ot sasedniq klas,s koeto se poznavame ,otkakto sme se rodili,oba4e toi me otblasna.Az sam mnogo sina ,i kolkoto i da mi be6e gadno ,go zabravih.Haresah si drygo mom4e i misleh ,4e i toi me haresva,no pak to4no togava, nai-dobrata mi priqtelka ot klasa prizna,4e go haresva i tq i az ne i priznah,4e go haresvam i az.Sega v klasa ni idva edin metal i mai imam simpatii kam nego i az ne znam za6to?Toi e tolkova stranen.....a pak az o6te sanyvam vsqka ve4er,mom4eto,v koeto bqh vlubena i mislq,4e se pobarkah!Znam,4e e mnogo tapo i az samata ne znaq kakvo iskam,no molq pomognete!
ти изобщо знаеш ли какво искаш ...?!?! Ту един ,ту друг?!? Я малко се поспри и се осъзнай пък тогава го мисли тоя новия ,защото явно с предишните няма да тсане работата.. :?
o0o0of az pak mislq 4e trqbva da porasne6 malko predi da se vaika6 koi te bil HARESVAL i koi ne... 1 den edno mom4e...2 den drugo...Tova ne e osobenno normalno da se VLIUBVA6 taka... q se opravi malko molq ti se 4e ot takiva kato tebe mi se vdiga kravnoto... Vsqka pikla na 12 godini si misli 4e se e VLIUBVALA .. molq vi se ... nafta li ste pili ili kvo..
mersi,naistina me nakara da se osaznaq i da se zamislq,qvno ne6to sam se pobarkala!6te se opravq,mersi mnogo :)
sweet_baby_cool
02-29-2008, 16:20
Az mislq 4e se opitva6 da zabravi6 starata "lubov" kato si tarsi6 nova i nova :-) vnimavai samo ne si igrai s mom4etata moje da ti se varne
IrReplacaBle
02-29-2008, 16:39
Ами мацко,ти не знаеш какво искаш-това си личи.Не знам до колко са силни чувствата ти към онова момче,но по-добре да го забравиш щом те е отблъснал.Явно си лесно влюбчива,но и лесно отстъпваш,защо?Трябва наистина да решиш към кого имаш наистина истински чувства,а не само увличане,тогава ще намериш и отговор на въпроса си " ne znaq kakvo iskam".
П.П. Повечето жени не знаят какво искат :-D то и аз съм в такова положение сега,че направо се вбесявам на себе си.досега не съм се чувствала по-объркана,но сега наистина НЕ ЗНАМ КАКВО ИСКАМ.... 8-)
mihichkaaa
02-29-2008, 16:55
еми щом ти незнаеш какво очакваш от нас :-o иначе спорид мен си малко неориентирана и трябва да избереш 1 от трите момчета а до колкото разбрах сънуваш 1 от момчетата според мен си влюбева в него а тфа с др е просто някво влечение :-P
ти изобщо знаеш ли какво искаш ...?!?! Ту един ,ту друг?!? Я малко се поспри и се осъзнай пък тогава го мисли тоя новия ,защото явно с предишните няма да тсане работата.. :?
да точно това е момичето не знае какво иска :-P