View Full Version : На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
malkata_shmatka
02-29-2008, 21:51
na 13 sam i priqtelqt mi iska da pravim sex. toi e na 18. az se 4uvstvam gotova no vse o6te me spirat godinite. help kakvo da napravq?
:smt102 :smt102 :smt102 :smt120
т.7
krem4et0
Nadelina
02-29-2008, 21:55
Moq syvet e da ne pravish sex s nego... zashtoto ako imash pone malko mozyk v posledsvie shte syjalqvash... Garantiram ti go!!!
KimBerLy1912
02-29-2008, 21:55
Прави каквото ти дойде на акъла,но не и секс :?
хехе аз не мисла 4е треа праи6 па том 6ом е на 18 а ти на 13 е некав педофил в мойте о4и :D
4eere6ka_kiss
02-29-2008, 22:02
хЛОПА ТИ ЩОРАТА ! :D Ти нещо ... ? Как си мислиш ти , че можеш да си готова на 13год ? Ти имаш ли цикъл бе ? :lol: Божее я се съвземи бе момичее ! Не си мисли , че после ще ти завиждат твоите превзети приятелки ! Направи го ,ама после не ни пише тука "Те ме мислат за курва , защото направих грешка " !!!!
Ако не правиш секс с него,ще те зареже.
Ако правиш,пак ще те зареже,след някоя седмица.
Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!
WILD__BOY
02-29-2008, 22:38
ебете се на воля
като му омръзнеш ще ти стане сводник и ще си намерите място на симеоновско
malkata_shmatka
02-29-2008, 22:41
za6to mislite 4e tolkva burzo 6te mu omruzna? :(
6от сме такива :D па на тебе например да гледа6 1 филм 5 пъти неа ли да ти омръзне 8-)
Lunatic-
02-29-2008, 22:42
za6to mislite 4e tolkva burzo 6te mu omruzna? :(
zashtoto si plitkoumno syshtestvo :(
krissinkata
02-29-2008, 22:48
ти със всичкия ли си ? изчакаи поне още 3-4 години . едва сега организма ти почва да се развива.. пък на твоя кат не му отърва да ходи да си ебе к*рвите от махлата ;]
malkata_shmatka
02-29-2008, 22:50
toi 4aka,4aka i ve4e ne go svurta.
4ака той 2 дена 4ака ти изкара 4е 3 годин ходите от как си на 10
malkata_shmatka
02-29-2008, 22:57
2 meseca malko li sa?
:smt085
WILD__BOY
02-29-2008, 23:00
2 meseca malko li sa?
не, но ти си малка
тъпа си, ограничена си
сигурен съм, че след като те изчука ще пуснеш тема: свърши на пердето, мога ли да забременея
So unbelievable love..
02-29-2008, 23:24
2 meseca malko li sa?
не са малко,ако си по - голяма, мацка :( :( първия път трябва да е с човек,който обичаш и който е готов да те чака не 2 месеца, а ако трябва и 2 години!!!Недей да си разваляш детството, за това, че на някой батко му се е*е :?
malkata_shmatka
02-29-2008, 23:28
mhm :(
Nadelina
02-29-2008, 23:31
I kakvo reshi v kraina smetka... Vleze li ti neshto v glavata? Ili oshte se chuvstvash gotova da pravish sex...
psychopath
02-29-2008, 23:37
я си направи нова регистрация - malka_patka
доста си глупава...малка си
malkata_shmatka
02-29-2008, 23:37
miiiiiiiiii mai 6e iz4akam. :-o :)
psychopath
02-29-2008, 23:39
miiiiiiiiii mai 6e iz4akam. :-o :)ми да
Nadelina
02-29-2008, 23:43
Ustiskai povechko!
amatorium
03-01-2008, 00:36
Nai-dobre izchakai oshte 6 mesetsa ili poveche, za da vidish dali oshte hodite. Ako stanesh na 14 i toi oshte durji na teb mojesh da mu pusnesh. 8)
malkata_shmatka
03-01-2008, 00:39
ami nz za6toto toi malko dosta durzi na sexsa v edna vruzka puk i e takuv 4ovek...sprql e da raste na 15. i e rasta iiiiiiiiiiiiiiiii ........No vse pak neiskam da me zareze! :(
Spider4eto
03-01-2008, 00:40
е за кво да ходиш с човек който иска само секс :o
malkata_shmatka
03-01-2008, 00:45
:smt086 toi ne iska SAMO sex nooooo nz prosto si go lofkam. :(
Spider4eto
03-01-2008, 00:47
аве ако беше свестен щеше да знае че си още малка за секс и нямаше да те кара да го правите :-x
malkata_shmatka
03-01-2008, 00:49
toi na me kara! prosto go use6tam 4e vseki put kogato se natiskame, toi napravo umira za tva! ina4e ne mi e kazval direktno
Spider4eto
03-01-2008, 00:51
пфф желанията на секи мъж се свеждат до секс. Ама изчакай щото после може да съжаляваш
malkata_shmatka
03-01-2008, 00:54
zn i 6e iz4akam. imam fr koito sa go napravili na 12-13 i sq mn sazalqvat. 6e iz4akam o6te malko. :smt026
Ou7taControL
03-01-2008, 02:00
браво, наистина трябва да изчакаш! А ако той те зареже за това, значи не те обича... а ако те изчака докато порастнеш още малко и се почувстваш готова, значи наистина те обича и държи на теб.. :)
из4акаи поне 15 год.. поне
angellove
03-01-2008, 05:58
Абе и според мен е нужно да изчакаш. Не бързай за никъде. Светът няма да свърши ако не правите секс.
А колкото дали си готова... еми не те познавам, но май 13 все пак ти е рано. Тепърва ще претърпяваш промени и промени. А той щом още нищо не е казал не бързай да мислиш колко е загорял и колко не може да чака. Това че иска не значи че е нужно веднага да скачате в леглото. ;)
Ne vijdam zashto trqbva da byrzash.Imam poznati i priqtelki,koito i na po 17-18 godini si izchakvat,da opoznaqt choveka do tqh i chak togava ako precenqt,che si zaslujava,a dori ne stava vypros za pyrvi pyt.Samiqt fakt,che ni pitash pokazva,che ti ne si gotova i reshenieto,koeto shte vzemesh shte e kolebivo.Taka che se otkaji za sega,kakto uj si reshila,i izchakai momenta,v koito koito kakvoto da ti govori,ti si reshila i shte go napravish s nego.
ave 6e ta ebe i 6e ta ostai ti tupa li si kva si, na 13 godini mi trugnala s 18 godi6en, ti v 4as li si?????????????// Ne se li se6ta6 za ko e s tebe a? taka 6e ti go nabie v gaza i 6e ta ostae, ama kakto i da e
krem4et0
03-01-2008, 06:53
:smt086 toi ne iska SAMO sex nooooo nz prosto si go lofkam. :(
Ти си на 13-обичай си там мама и тате, куклата Барби и плюшките. За секс ти е прекалено рано. А и като гедам мисленето ти, поне още 4-5 години не трябва да правиш секс. Само какъв глагол използваш-лофкам................уф. И не можел без секс-какво очаква от 1 13 годишна тоя? Най-добре го оставяй и върви играй на криеница зад блока, че времето е хубаво днес!
аз няма коментирам кога съм го направил за 1 път но беше удавна и ши кажа че съм се превърнал в нимфоман както и момичето с което правихме секс тогава ...... а приятеля ти като е на 18 да си намери някое момиче по голямо от 15 годишни и да си прай секс , но ако имаш акъл ако са го направиш ще станеш нимфоманка и ще съжаляваш ... успех дано съм ти помогнал и да си послушала съвета ми
az puk sum s razli4no mnenie ot si4ki vas nikoi ne moje da i kaje koga da pravi sex s koi i t.n. nqma zakoni za tova .6tom se 4ustva gotova i iska nqma ni6to lo6o i ne e sig 4e 6te sujalqva
krem4et0
03-01-2008, 07:41
az puk sum s razli4no mnenie ot si4ki vas nikoi ne moje da i kaje koga da pravi sex s koi i t.n. nqma zakoni za tova .6tom se 4ustva gotova i iska nqma ni6to lo6o i ne e sig 4e 6te sujalqva
Всъщност половото сношение с лице под 14 години дори и с негово съгласие е наказуемо. А след като момчето е на 18, значи е пърнолетно и носи наказателна отговорност...........
love_girls
03-01-2008, 07:48
След като не си сигурна и имаш притеснение , че си малка, най-вероятно не си готова за това.
Моят съвет е да не го правиш , само защото той иска, а първо и най-вече ти да го поискаш и второ самата ти да си сигурна , че си готова да го направиш...
Повярвай , бързо ще му омразнеш , той се пак е на 18 а ти на 13 , явно си хубавичка и надарена щом та е фанал на такава вазраст , но се пак недей да правиш секс с него ако не искаш да са чустваш използвана ;)
Всъщност половото сношение с лице под 14 години дори и с негово съгласие е наказуемо. А след като момчето е на 18, значи е пърнолетно и носи наказателна отговорност...........
znam 4e e nakazuemo ama misli6 li 4e ako i dvete lica sa suglasni 6e ima ne6to sled tfa ???
znam 4e e nakazuemo ama misli6 li 4e ako i dvete lica sa suglasni 6e ima ne6to sled tfa ???
Ooo izobshto ne se znae...Nedai si Boje stane nqkoq belq ili pyk tehnite razberat i shte ima "Toi me iznasili!!!",nqkolko krokodislki sylzi i idi obqsnqvai,che tq si e otvorila krakata!Spored teb na kogo shte povqrvat...? Mnogo takiva typi i malki kurvichki ima,taka che momcheta vnimavaite s kogo se hvashtate!
Ooo izobshto ne se znae...Nedai si Boje stane nqkoq belq ili pyk tehnite razberat i shte ima "Toi me iznasili!!!",nqkolko krokodislki sylzi i idi obqsnqvai,che tq si e otvorila krakata!Spored teb na kogo shte povqrvat...? Mnogo takiva typi i malki kurvichki ima,taka che momcheta vnimavaite s kogo se hvashtate! da taka e i az sa se zamislix prava si
LoLLi4kA
03-01-2008, 08:51
iz4akai pone o6te 1-2 god...ina4e skoro 6te s1jalqva6 :?
LovePoisoned
03-01-2008, 09:30
2 meseca malko li sa?
не, но ти си малка
тъпа си, ограничена си
сигурен съм, че след като те изчука ще пуснеш тема: свърши на пердето, мога ли да забременея
+ 1
Божичко, какво толкова намираш в него? :shock: Ми ебете се, то последствията не са за мен... Ама все пак другите са прави. |-(
Колкото години да чакаш, майката му е да не си глупачка.
tva za perdeto be6e originalno :D abe momiche interesno mi e ti ima6 li menzis :D :D na 13 godini si zasrami se
ama to qsno 6tom si se hvanala sas 18 godi6en nema6e smisal da puska6 tema znae se kakvo 6e napravi6..... a pak i kav e toq pedofil bah mamamu tva e detence na 13 godini be ....DOKADE STIGNA TOQ SVQT
Еми ето ви ситуацията в България 2008 - 13 годишни се ебат с пълнолетни и даже не са сигурно в това. Аз се изнасям от тук след 3 години на вас ви предлагам същото.
Ti se iznasqsh,ama az iskam da ostana v Bylgariq.Zatova me e qd i se draznq bezkraino mnogo!
Извинявай че обърнах темата в друга посока, ма все пак какво те кара да стоиш в тая кочина??
Извинявай че обърнах темата в друга посока, ма все пак какво те кара да стоиш в тая кочина??
"Kochinata" nie sme si q napravili i nie bi trqbvalo da mojem da si q opravim,taka che...da bqgame ne e reshenie.Iskam s gordost da kazvam,che sym bylgarka,iskam Bylgariq sled 20 godini da ne e tova,koeto e sega,da e gorda evropeiska strana,koqto da osigurqva dobyr standart na jivot na naroda.I tova nqma da stane ako vsichki izbqgame ot Bylgariq,mojesh da si siguren!
temata za balgariq e interesna moje li po nqkakav na4in da napravim obsh 4at 4e v tiq foromi se deistva mn bavno0
ми недей... :? още си мн малка...и не мисля че осъзнаваш какво имаш на предвид като казваш "готова съм?!" изчакай...ако те обича ще си остане с теб и без sex... :)
Ми щом се чувстваш готова му даи да те изчука,ама после като те зареже да не си биеш главата в стената!! Ма грам не мислите с тия глави...Секса не е само удоволствие,а ОТГОВОРНОСТ!!!
Тои е на 18..ти..на 13.На него му е сега момента да излиза да се забавлява с приятели..да се занимава с момичета-независимо,че ходи с теб,това на него не му пречи.Точно в тази възраст момчетата само си мислят къде да се шмугнат на топло м/у нечии крачета,а ако си мислиш,че ще оправя само теб..мн се лъжеш..хлапе..
Не ти не си готова, ако беше възрастта нямаше да те спира!!! Недей да правиш секс с него, просто си малка и после ще съжаляваш. А ако те е страх да не би като му откажеш да те зареже, помисли защо е бил с теб ако те остави....
zvezdichka777
03-01-2008, 12:46
мацка,ако се чувстваш готова,го направи .. има възможност да те зареже след тфа но ако си сигурна в чувствата му ... давай!помисли внимателно обаче преди тфа дали искаш точно сега на 13 .. да го направиш и дали точно с ТОЗИ ЧОВЕК !? :o
Nik4o_Spain
03-01-2008, 12:47
Еми ето ви ситуацията в България 2008 - 13 годишни се ебат с пълнолетни и даже не са сигурно в това. Аз се изнасям от тук след 3 години на вас ви предлагам същото.
Az go napravih predi g/d 1 godina i e mnogo po dobre ... ne sled 3 god a sled 3 dena se iznasqi ako pita6 men :)
Wrathchild
03-01-2008, 12:48
Като държи на секса да си хване някоя по-голяма, готова за секса...
А вие като се изнасяте нищо няма да оправите...
Nik4o_Spain
03-01-2008, 12:55
"Kochinata" nie sme si q napravili i nie bi trqbvalo da mojem da si q opravim,taka che...da bqgame ne e reshenie.Iskam s gordost da kazvam,che sym bylgarka,iskam Bylgariq sled 20 godini da ne e tova,koeto e sega,da e gorda evropeiska strana,koqto da osigurqva dobyr standart na jivot na naroda.I tova nqma da stane ako vsichki izbqgame ot Bylgariq,mojesh da si siguren!
Ami malko hora sa na tova mnenie .... az li4no se mahnah i jivota mi se obarna polojitelno zlobata v horata i si4ko tova .... ne sme vinovni nie a pravitelstvoto i koito i da ide na tqhnoto mqsto pak 6te e taka za6toto seki e al4en za pari i moje bi kakto kaza sled 20 godini 6te se opravim ... az iskreno se nadqvam i togava sas udovolstvie 6te se varna v balgariq i ne samo az a hilqdi balgari koito sa izvan balgariq ... v momenta e kriza vlezne li evroto o6te po lo6o 6te stane az jiveq v edin ot nai hubavite kororti v ispaniq i vav slan4ev brqg e po skapo ot tuka ... moje li da mi obesne6 tova tuka zaplatata ako e 1000 evro v bg 6te e 400 LEVA a edin hlqb e 1 lev tuka e 30 stotinki .... balgariq nqma bade6te blizkite godini zatova seki 6te se iznese tam 6te ostanat horata s tvoeto mislene pensionerite koito imat da zimat pensii u4enicite (i ot tqh dosta 6te se mahnat) i horata koito imat vazmojnost da oceleqt v tova koeto predstoi ...... seki da si opi4a akala i dokato e po mlad/a da se maha ot bg tova e moeto mnenie nezavisimo koi kakvo misli no e FAKT samata istina!
miss_nelly
03-01-2008, 13:03
Аз на 13 още си играех с приятелките пред блока както се казва.За къде бързаш? :-o Да не случайно твоите приятелки да са се е***и пък ти горката си изостанала.Секса на 13 не те прави голяма,а по-глупава. :( Помисли си такава ли искаш да си.Не бързай да израстваш толкова.Има време за всичко. :smt018
elitututu
03-01-2008, 13:04
недеи ..сега в теб бушуват мн хормони аз направих грешката и го напраяих на 14 ..и до ден сажалявам затфа.по-добре недеи защото мн тъпо ще се полу4и след време като скъсате и ти се прави а няма с кого и си на 14 примерно...не е хубаво от толко малка да запо4ваш 8)
neznam kak da go kaja po-qsno:ne si gotova,ne go obichash,toi ne te obicha,malka si i dva meseca vyobshte ama vyobshte ne sa mnogo :?
swords1010
03-01-2008, 13:10
Не е разумно, не е законно, определено не си много готова, а приятелят ти... едва ли е по-разумен, за да иска секс от теб. Много си го лофкаш? Сигурно и той много те лофка. М?
Не бързай... изчакай няколко годинки. То ще се види кой, кого лофка.
Няколко страници по назад се писа, за това как може момчето да бъде наказано после. Та аз се сетих, че скоро имаше случай с майка, осъдила приятеля на малолетната си дъщря, за това че е правил секс с нея. :)
saninka91
03-01-2008, 14:37
Разликата не е голяма , но точно в този период според мен ясно си проличава разликата в мисленото и държанието. Ти си на 13 и мислиш за приятели, гадже,даскало , а той на 18 - секс, работа,реализиранеи още много неща за които едва ли си дорасла. Никой от тук не може да ти каже не спи с него или спи с него , защото не го познава . Това го решаваш самата ти ,но първо се замисли само за спането ли е или за нещо повече. Ако постоянно ти говори за секс трябва да се замислиш дали просто не си поредната .
swords1010
03-01-2008, 15:39
{S}a^N^n{Y}, ама не се отнася само до приятеля и а и до нея. Твърде малка е. Тя тепърва започва да се развива физически и психически, съмнява ме и сексуалната и култура да е на ниво. Ами рано и е, според мен. Никой не може да каже? Аз пък смея да и кажа да не го прави.
IsoMniaC_
03-01-2008, 15:46
Ne mislq che na 13g si gotova fizicheski ili psihicheski da pravish seks! Ako go napravish tolkova rano posle shte sujelqvash! Ne se vodi po jelanieto na priqtelq si, ako toi ima naistina nqkakvi chuvstva kum teb nqma da bude problem da poizchaka izv vreme! Ne si misli che sled kato v posledno vreme povecheto na tvoita vuzrast sa spali s momche trqbva i ti da posledvash tozi primer! :?
abe iz4ukai se v golemiq zagorql pi4goa sled 2 dena da t1rsi nova kato teb :grin:
saninka91
03-01-2008, 16:03
Малка е ама щом го иска никой не може да я спре. А за сексуалната й култура ,да права си че не е на ниво . Ама като се замислиш колко 12-13 годишни пикли срещаш по улицата с полички 1 пръст под триъгълника и огромна разкрачка. Не казвам че трябва да стане такава , а по скоро да помисли дали иска да е такава или да го направи заради себе си.И най-важното - дали си заслужава с баткото.
Mirelchetoo14
03-01-2008, 16:09
Хаха,много бързо забравяте какви сте били на 13 :D "Ти не си готова физически","Мензис имаш ли?"... :( А иначе по темите "Кога ви дойде" не обръщате внимание,че 95% от отговорите варират във граница от 10 до 12...та даже някои и на 9.И,повярвайте ми на 13-14 познавам и деца,и жени(говирм за физически).Вярно,че масата момичета не са готови за такава отговорност на тези години и е по-добре да изчакат,но е ужасно тесногръдо и неправилно да се гледа на тях като на деца,едва ли не негодни дори за общуване,защото има и разумни умствено и физически израснали:x
DevilWish
03-01-2008, 16:27
Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!
Absolutno sym syglasna ;) Виж ,момче ти го казва ,така че прави си изводите ;)
LovePoisoned
03-01-2008, 16:30
Аз кочина не правя. :oops:
Нека си стоим тука, па може и да станем повече (децата ни да са такива 8) ), защото ако нормалните хорица се изнесем, България ще си остане хептен кочина. ;Д Скапаняци винаги ще има, ама да ги помачкваме докат сме живи. :o
Хаха,много бързо забравяте какви сте били на 13 :D "Ти не си готово физически","Мензис имаш ли?"... :( А иначе по темите "Кога ви дойде" не обръщате внимание,че 95% от отговорите варират във граница от 10 до 12...та даже някои и на 9.И,повярвайте ми на 13-14 познавам и деца,и жени(говирм за физически).Вярно,че масата момичета не са готови за такава отговорност на тези години и е по-добре да изчакат,но е ужасно тесногръдо и неправилно да се гледа на тях като на деца,едва ли не негодни дори за общуване,защото има и разумни умствено и физически израснали:x
:) taka e no kato se zamisli sled vreme i 6te osuznae 4e e sgre6ila zatova trqbva mnogo da pomisli dali naistina go iska :?
LovePoisoned
03-01-2008, 16:35
Съгласна съм с Mirelchetoo14. И ще се повторя от предното си мнение, че най-вече важно е и умственото израстване. А като гледам, че авторката още се колебае, май, май... 8)
Ооо, и един съвет! :? Мм този, който го каза, не се бъзикаше. :booooomb: Гледай къде свършва, най-често се забременява, ако се изхвърли на земята или на щорите. :-o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Angel_of^love
03-01-2008, 17:48
На 13 си много малка.Живота не свършва.Изчакай, няма за къде да бързаш...А отделен въпрос е дали той те обича, защото нуждите на повечето 18-годишни момчета се свеждат до секс...тъй, че много внимавай какво правиш и с кого, защото ако сега избързаш...ще има да съжаляваш после цял живот. Ще вземеш да направиш някоя простотия и после ще си навлечеш купища проблеми.
Виж, и аз съм на 13 години, а дори си нямам гадже.Да не би да ми има нещо !? 8) Живей си живота...рано е за такива отговорни неща!
Але как се навивате да ходите с толкова големи бе !? БААСИ 5г. разлика.А ПЪК ТОЙ КАК СЕ Е НАВИЛ НЕ ЗН.Трябва да е еба*и злето!
LovePoisoned
03-01-2008, 18:55
Але как се навивате да ходите с толкова големи бе !? БААСИ 5г. разлика.А ПЪК ТОЙ КАК СЕ Е НАВИЛ НЕ ЗН.Трябва да е еба*и злето!
Ми и тя трябва да е ега ти малоумната.. 8)
princesa_viki
03-01-2008, 18:57
Аз не виждам смисъл да питаш-щом си го решила...
Успех ти пожелавам. :)
scorpion4ituo
03-01-2008, 19:01
аз сам на мнение: Най сладки са забранмениете неща! Какав е смисла като порасне да са чука ше може секи ден и когато си изка, а сега не. Ако се изчука ся, тя ще стане мн спец сред приятелките си. Те ше я уважават ч е е спала с 18 годишен. А като порасне тва че е спала с някой ше е мн нормално и част от всекидневните неша на секи. КАто порасне никой няма да и каже "браво" Че е спала с някой. По сащия начин е и с цигарите и наркотиците. Докато си малак и са забранени са най сладки, а като пораснеш няма да има смисал. Аз сам на мнение да спи с него тва става ч в живота и остава за винаги! За винаги ше зн че си спалана 13. Но помисли това няма ли да те прави курва пред другите когато пораснеш? Да речем че той те изка само за чукане ОК. Като те изчука кфо ами ше та зареже. Ти няма да си девствена. КАто станеш на 17 и имаш изтински приятел на твоята ввазраст, който е девствен и с теб ше му е за 1 пат, като разбере че не е първия ко ше си помисли ааа??? Затова да ти кажа нз може би ше сажаляваш. И ако го наппраиш и ако не го напраиш ше сажаляваш прецени си сама нз . Плс никой да не ме коментира и изкам да кажа че секи има правото на мнение моля нокой да не спори и да не са заяжда с мен ОК!!! :booooomb:
na 13 sam i priqtelqt mi iska da pravim sex. toi e na 18. az se 4uvstvam gotova no vse o6te me spirat godinite. help kakvo da napravq?
т.7
krem4et0
Moqt suvet e da si dade6 realna smetka (dokolkoto tova e vuzmojno) kakvo iska6! Mom4e ili momi4e ne stava gaje s nqkogo, ako samo si durjat rucete!!! Kogato dvama du6i sa gajeta, trqbva i dvamata da go znaqt, a ne samo ti da znae6, 4e si gaje s nego, a toi da ne znae, 4e e takuv s teb ili samo te izpolzva za da ti otvori defstvenata putchica! Ako ne pravite sex, spored men vie ne ste gajeta, a mnogo blizki priateli! Spored men mom4e i momi4e mogat da izlizat 4esto zaedno, da se durjat za ruce i da se pregru6tata bez da sa gajeta, no mnogo dobri priateli! Dvama stavat gajeta, togava kogato iskat da spodelqt lubovta v sexualen aspekt ili kogato iskat da se 4ukat kato v porno film za da oblek4at divia si sexualni jelaniq! Po princip, ako tursi6 истината trqbva da znae6, 4e sex-a ne e samo 4ukane!
Transporter
03-01-2008, 19:32
Ti 6tom ot 13 po4va6 predstavqm si na 20 kakva 6te si ? Razporena otsqkade...
т.7
krem4et0
1-вото,което трябва да направиш е да седнаш малко над уроците в училище.2-ро приятелят ти не е ли малко голям за теб? 3-то Щом се чувстваш готова .... защо ни питаш?!
т.7
krem4et0
Ti si re6i dali da go napravi6 ili ne! az sum na mnenie, 4e ako vednuj se iz4uka6, nqma za kakvo pove4e da se pazi6 ot sexualni kontakti! Otvorqt li te vednuj, nqma ni6to lo6o v tova da zapo4ne6 da pravi6 bezrazboren sex! Ako 6te se vuzdurja6, za6to togava si iskala da zagubi6 defstvenostta si tolkova rano!? Moqt suvet e, ako re6i6 da zagubi6 defstvenostta si i v posldstve se razdelite s priatela ti, ne si izbirai novi tolkova po-golemi, ami se 4ukai s tiq na tvoqta vuzrast! Spored men sex-a v puberteta, osobeno za mom4etata ne e nikak lo6! Nai-vajnoto e da podbira6 s kogo go pravi6! Pazi se mnogo ot polovo predavani bolesti! Te sa mnogo opasni, o6te pove4e 4e v BG statistikata za HIV/SPIN, hepatit B i C ne e realna! Kusmet i speh!
ЕВАЛА !!!
и без тфа си малка,а и да знаеш,че ше ти скъса пердетата и после след няма и един месец ше те зареже,но ти си решаваш според мен ти е прекалено рано :D
ANTIHUMAN
03-02-2008, 06:02
хехе аз не мисла 4е треа праи6 па том 6ом е на 18 а ти на 13 е некав педофил в мойте о4и :D
И в мойте е ПЕДОФИЛ!
Момиче бягай от него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x
Rise_Against
03-02-2008, 06:52
abe xoraaaaa...ta az na 13 o6te si igaex s kukli! i tfa go kazvam bez gram maitap! to4no v 6 klas sprqx da si igraq s kukli,t.e. kogato sum bila na 13 ve4e! tfa devoi4e za kuf sex e trugnalo da misli...Q si gledai detstfoto i urocito v u4ili6te!ima6 cql jivot za sex i gadjeta! edin put v jivota si dete,sled tova cql jivot vuzrasten. budi razumna!
plamsityy
03-02-2008, 07:26
абе момиче... :shock: аз съм на 13 и до сега съм нямала гадже.. пък тя секс ши ходи да ми прай.. моля те съвземи се!
dudeto_sy
03-02-2008, 07:29
Това, че се чувстваш готова, не означава, че наистина физически и психически си готова за подобна стъпка. Обмисли добре нещата, но вземи под предвид и това, че момичетата съзряват сексуално, физически и психически към 16/тата си година!
Абе недей да бързаш само на 13 си. Изчакай поне още 1-2 години и ако той държи на тебе би трябвало да те разбере :wink: Пък и той е на 18 за кфо друго мое да мисли освен за ЕБАНЕ :lol:
Смяташ ли че си достатъчно подготвена за секс...аз на твоята възраст си играех на барбита 8)
inSane_baby
03-02-2008, 11:20
Абсолютно! Не стига това, а помисли си какво ще казваш след години на децата си на тема секс? Как би се почувствала ако твоето дете се прое6е на 13? И друго нещо има, след това момче ще тръгнеш с някой 14-15 годишен (който по моя представа трябва да е девствен). Как ще се чувстваш тогава, ако ти си го правила вече? А не помисли ли, че въпросното момче ще разкаже на приятелите си, те на своите, така из цялото училище ще се носи мълва, че си курва. :x
princesa_viki
03-02-2008, 11:23
Като си помисля,че братовчедка ми е на 13 :shock:
Леле... :?
Еми щом се чувстваш готова.. го направи, всеки сам решава, кога ще е първият му път. Но преди да го направиш, вземи прочети нещо по въпроса, за да не съжаляваш после. :)
Evanescencefan
03-02-2008, 13:58
На тъпа ли се правиш или попринцип си тъпа?Т'ва си е педофилия!Ще му омръзнеш бързо щото иска да те оправи,а ти после ще ревеш и ще пускаш теми от сорта на "Той ме заряза след като ме изчука" "Мойте фр ме мислят за кучка" "Закъснява ми може ли да съм бременна" и "Кво да пр ся".Осъзнай се.......не е възможно да си толкова тъпичка!Била готова ми то щом на 13 се готвиш да го правиш,АБЕ ГОСПОДИ,НА КЪДЕ ОТИВА ТОЯ СВЯТ!?С твоето изобилие на мозъчни клетки във вещетвото,намиращо се в краниума ти(краниум-мед.наименование на черепа)можеш да станеш само проститутка!Не прави секс с него за нищо на света,ще съжаляваш.Зная че сега те тресат хормоните ама земи се успокой малко имаш време,не са почнали да се топят ледниците още.Ако го направиш ще си имаш големи непрятности.Стигни се малко на 12 съм и съм по-здравомислеща от теб!
Абе недей да бързаш само на 13 си. Изчакай поне още 1-2 години и ако той държи на тебе би трябвало да те разбере :wink: Пък и той е на 18 за кфо друго мое да мисли освен за ЕБАНЕ :lol:
ami taka si e , puk i ti si malka :?
malkata_shmatka
03-02-2008, 19:23
of nz ama go 4uh da kazva pred negov fr 4e iska pone da mu go duham ama ne 6ta da se izloza.... :( (toi ne razbra 4e sam go 4ula)
come_as_you_are
03-02-2008, 19:41
Хаха,много бързо забравяте какви сте били на 13 :D "Ти не си готова физически","Мензис имаш ли?"... :( А иначе по темите "Кога ви дойде" не обръщате внимание,че 95% от отговорите варират във граница от 10 до 12...та даже някои и на 9.И,повярвайте ми на 13-14 познавам и деца,и жени(говирм за физически).Вярно,че масата момичета не са готови за такава отговорност на тези години и е по-добре да изчакат,но е ужасно тесногръдо и неправилно да се гледа на тях като на деца,едва ли не негодни дори за общуване,защото има и разумни умствено и физически израснали:x
+1
Наистина,аз имам познати на по 13 години,които ако не ги познавах,бих казала,че са на поне 16-и по външен вид,но и по поведение.Съдейки по коментарите на това момиче,не бих казала,че тя е от тези хора.Въпреки това ви казвам да не слагате всички под общ знаменател! :)
А по темата-по принцип всеки си има глава,с която да мисли,всичко си зависи от теб.Въпреки това те съветвам да почакаш,а ако това е точният човек,съм сигурна,че ще те изчака! :)
Айде,успехчета!
Мисля че не трябва да го правиш, макар да се чувстваш готова; Много вероятно е, макар да ти се струва невъзможно сега, да те нарани после.. :( И все пак послушай сърцето си.... късмет!
HaPySHeH
03-02-2008, 19:55
Много като тебе вече плакаха :grin: :o
FunnYboY
03-02-2008, 19:55
Ба-ти разгонените момичета... :? Не те знам как ще траеш до 15-16... ако въобще решиш да чакаш де :D :-D
Pliok0019
03-02-2008, 19:57
Еми щом се чувстваш готова.. го направи, всеки сам решава, кога ще е първият му път. Но преди да го направиш, вземи прочети нещо по въпроса, за да не съжаляваш после. :)
kuklichka_bg
03-02-2008, 20:15
na 13 godini si o6te organizma ti ne e razvit tolkova mnogo oshte teparva ti predstoqt promeni moje da si navle4e6 mnogo neproiqtnosti taka 4e . ti re6ava6 :o
JuS7^YourS
03-02-2008, 20:18
според мен на 13 е още рано за секс, няма закъде да бързаш, да не си 22-годишна девственица?
Mementomori
03-02-2008, 20:22
Щом има нещо.което те спира,едва ли е уместно да не правиш!Не се замисляш?Според мен си още недостатъчо зряла на тази възраст(визирам биологично),за да се насладиш максимално на секса!Та някои на твоите години и цикъл нямат.......
come_as_you_are
03-02-2008, 20:31
Та някои на твоите години и цикъл нямат.......
Да ти кажа нз дали вече има и такива... :D
Mementomori
03-02-2008, 20:36
Ами има,отвори секцията здраве и ще разбереш........
SunSmile
03-03-2008, 11:09
тцтцтцтцтцтц абе тия лапета мн бързо искат да са какички бе?! Еми той ACIKO-TO е много прав.... Ще си му поредната пикла, с която е спал и нищо повече. Кво те кара да си мислиш, че като спиш с него ще е кой знае кво? Ще ти е първия и после ще знае целия град как на 13 си спала с наи - големия Playboy в града! Е, замисли се струва ли си? Така или иначе ще те зареже след време, щото си му малка, по - добре не се лъжи да му даваш квото иска (секс)!!! :-P
Guesta5554
03-03-2008, 11:10
Na maika ti u kurvenskata da6terq da go zavra deba i pa4avrata ti bode6 li se we 6ti eba pi4kata lelina skapana kliunesta!!! Ako bqh ba6ta ti 6tqh da te udrqm s buhalka za zdrasti i 4ao we !!! :x :x :-x :-x :-x
nightwish16
03-03-2008, 12:25
misla 4e si o6te mlada po4akai o6te 2 3 godini :-D
stealthyGirl
03-03-2008, 12:57
Аве явно и двамата сте еднии.. бог да Ви плеснИ дано! 8-)
menta_loverka
03-03-2008, 13:09
mi 6tom misli6 4e si gotova pravi... men mi e 4udno kvo pravi6 s 18 godi6en ? ili po-to4no toi s teb
No_Limit
03-03-2008, 13:26
Защо я обиждате ? Това си е изцяло нейно решение , това че е правила секс на 13 години не я прави курва . Има и по - фрапиращи случаи . Моят съвет е да правиш каквото решиш за добре , но не забравяй предпазните мерки
tirintina
03-03-2008, 16:21
Spored men ti e rano...vse o6te se razviva6 a i ima variant sled kato toi e na 18 ti na 13 da e s teb samo zaradi sex-sa parvo se uveri 4e te obi4a,4e ima 4uvstva i t.n.Moq savet e da nebarza6,no se pak tqloto si e tvoe i dano da ne sajelqva6 sled tva i da se 4uvstva6 parcal.... :neutral:
driplata
03-03-2008, 17:11
abe ako si sigurna 4e iska6 pravi sex oba4e ti iska6 da pravi6 sex ili prosto da mu ugodi6 za da se 4ustva dobre ma se pak po dobre nedei 6oto 6e sazalqva6 nqma da stane6 po tupa kato mu otkaze6 da pravi6 sex s nego ako toi durzi na teb 6e e s teb
babylove
03-03-2008, 17:49
vyiii ti normalna li si be.... kak shte pravish sex na 13god... a tvoq prietel shtom e na 18god zna4i 6te te zareje sled 1-2 sedmici sled kat ta e na*bal...toi e golqm za tebe...nedei da pravish sex s nego 6toto posle shte syjelqva6.
ae vii ko o4akvate ot momi4eto vi6te kak se e pisalo "malkata_shmatka". Kat i e "mnogo akyla" da spi s nego i da q ostai
<<SilVer>>
03-03-2008, 18:36
of nz ama go 4uh da kazva pred negov fr 4e iska pone da mu go duham ama ne 6ta da se izloza.... :( (toi ne razbra 4e sam go 4ula)
Ти кво ... да не си му неква играчка за секс ебати?! Като иска да му духат , да прави секс и прочие да си хване някоя на неговата възраст. А ако наистина те обича - ще чака. Защото съм сигурна , че ти не си готова ... иначе нямаше да пускаш темата. 8) По-добре изчакай.
pepita87
03-03-2008, 19:03
т.7
krem4et0
Еми много хубаво,като си решила да го направиш,на нас каза...ам ва6те знят ли???
sexy_lydetin4e
03-03-2008, 19:35
abee momi4ence ...
na tvoite godinki drugite si igraq sas kuklite
a ti si tragnala da si viri6 krakata!!!
ne barzai da se 4ekne6,6tot 6te sajalqva6!!
<MaLKa Si> iiii na si4koto ot gore.. ne moje6 li da zacepi6 4e toq mu e merak samo da te naebe .. koi znae kav pedofil e
tc tc :-x tapa rabotaaa :smt013
sLaDkA_GrEsHkA
03-03-2008, 21:02
:lol: ... ми ако беше по малък... и ти ако си малко над възръстта си ... може би .. ама щом търсиш помощ от форум по тоя въпрос.... ше ти отговоря с въпрос .. : къде ти останаха куклите Барби ??? или Кен ? може би Кен ще ти е по полезен като гледам кви мисли те мъчат :lol:
JUST_ME_
03-03-2008, 21:30
Мила, аз съм на 15 и половина и още се притеснявам и не съм го правила. Я си помисли ако стане някой гаф. Айде има хапчета ала бала ама замисли се как ще изглежда момиче на 13години да отиде да си купи хапчета против бременност :lol: :lol: Поне за мен е апсурдно!!!! :smt018 :smt018 :smt018 Пък и не смятам, че крайния резултат ще хареса и на теб и на него... пича може да е жребец в леглото ма ти си едва на 13! Ииии между другото 18 годишен... хмм... с 13 годишна... Аз на 13 си играех с кукли..бахти поколенията, бахти чудото :smt018 :smt018 :smt018
Девойко, действай и не се притеснявай. Щом се чувстваш готова, давай. И да ти говорят и да не ти говорят, щом ти се прави, ше го направиш. Просто си прецени дали е точния момент.
JUST_ME_
03-03-2008, 21:42
Според теб на 13 дали може да прецени правилно... Бахти отраканата и развитата ще да е :shock: Пуууу... :shock:
Бе, мъча се да я стимулирам да мисли... кво толкоз... Все пак има и моми, дето рано почват... Познавам едно страхотно момиче, невероятен човек, дето почна на 13... кво да ти кажа, не я е променило особено.
JUST_ME_
03-03-2008, 21:47
Да е, има ги...ама според теб ако това момиче можеше сама да прецени и беше убедена, че е правилно щеше ли да пита тука. Аз не мисля...
Мацка, ако не те бърка пусни една снимка да те видим... :P
Нали за тва се мъча да и стимулирам мисълта :D
JUST_ME_
03-03-2008, 21:53
Стимулираш ти, ама все тая.. и да е супер умната мацка, пак може да направи някоя глупост... :x Според мен ако е развита нали телесно и е преценила да действа, но поне с някой по-малък ..16 е добре за 13годишна...18годишните мислят много различно от 13.. чак му се чудя как се е хванал с нея, като знае че няма да му пусне лесно...
За някои точно тва си е изживяване... тва им е цел.
JUST_ME_
03-03-2008, 22:05
бахти целта брат... :smt078 да изчукаш няква малка и после да я захвърлиш като малко коте без да мислиш за последствията... :-x :-x Дано пича не е такъв де, тя си преценява...зависи от колко ходят.. ама май не ще е от много, защотот тя е на 13... не знам, но би било добра идея да разпиташ също това онова от бившите му и т.н. .. все ще излезе нещо :P
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 06:15
abeeeeeeeeee
taq si nema akal na 13 godini da se 4ekne ..
apa 6tom taka e re6ila nikoi ne moje da q spre
tq sigorno o4kava da q stimulirame i da i kajem
davaiiiii mila...... napravi gooooo :razz: :razz: :D
<<SilVer>>
03-04-2008, 06:21
Бе, мъча се да я стимулирам да мисли... кво толкоз... Все пак има и моми, дето рано почват... Познавам едно страхотно момиче, невероятен човек, дето почна на 13... кво да ти кажа, не я е променило особено.
Е да ама аз имах една фр , която се промени. Прави секс , след месец скъса с гаджето , държеше се кофти , супер самочувствие ала бала ... След което се влюби в друг и той я заеба с думите : не искам да бъда с теб , защото се държиш като пълна курва ... а ти си си и такава. И какво стана след това - тя му прие думите и почна още по-зле да я кара. :x
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 06:50
ima li smisal da prodaljavame da pi6em.. kato tq edva li 6te vazprieme i 6te ni poslu6a
az se samnqvam :smt021
Glezanka
03-04-2008, 07:21
И си малка ... и си шматка ... секс на 13 години ... нямам думи
JUST_ME_
03-04-2008, 07:23
Като гредам момичето не е писала от скоро, може вече да са свършили работата...
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 07:45
xax nai-veroqtno .... :D :D :D :D :D :D :D :D
Лапе,ти имашп ли нещо в главата?Добре ли си?Ако беше мн готова,няаше да пускаш теми.Ае бегай при Кен и Барби...
Spider4eto
03-04-2008, 08:27
еее кажи най накрая наебахте ли се 8-)
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 09:16
eeee ti pa kolko grubo go kaza "naebahte li se"
nedei taka :D 4e 6te se obidi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spider4eto
03-04-2008, 09:17
ем обичам да казвам нещата направо :oops: ама дано не се е щото ще е супер тъпо
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 09:23
be da si tro6at .. glavitee
am :> spored vas kakva e normalnata vazrast :D ako trea da sam 4esna
az go napraih kam kraq na 16-te si godinki ..
ama tva e minalo :) ....
apaaa iiii sega 6te prava 18 :D i 4esno kazanano ne mislq 4e e bilo gre6ka 6tot si bqh blizo na 17g
bee nz... :D :D ;) :P
Spider4eto
03-04-2008, 09:34
аз след 2 седмици праа 16 и съм си девствена 8-)
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 09:36
tva e hubavo :)
i ne barzai .. kakto se kazva :D
"za hubavite ne6ta ima vreme"
:D :}}
:-) :-) :-) :-)
Spider4eto
03-04-2008, 09:43
абсолютно :)
<<SilVer>>
03-04-2008, 09:53
be da si tro6at .. glavitee
am :> spored vas kakva e normalnata vazrast :D ako trea da sam 4esna
az go napraih kam kraq na 16-te si godinki ..
ama tva e minalo :) ....
apaaa iiii sega 6te prava 18 :D i 4esno kazanano ne mislq 4e e bilo gre6ka 6tot si bqh blizo na 17g
bee nz... :D :D ;) :P
Ем там някъде - 16, 17. това не значи , че като ги навършиш и си хванеш гадже трябва веднага да правите секс , ест :D
Може и на 15 , но според мен трябва двамата да са били много време заедно ... и да са горе долу на една възраст.
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 10:07
e mnoo qsno :)
bqh dosta vreme s nego
2god. blizo
amm be6e malko po golqm ot men
s 2godini ;) bez da me kritikuvat nqkoi 8)
jozefina_93
03-04-2008, 14:13
Vuv nikakuv slu4ai ne go pravi!!!Ti si na 13 be momi4eee!!!I mai ne si sus vsi4kiq si.Toq batko edin vid iska da te nae*e i da te zareje.Pomisli i pi6i kakvo e stanalo... :)
marina star
03-04-2008, 14:22
mi....ti naistina si si 6matka,gledai si urocitee i igrite i sled 16 misli za sex
theEXPLOITED
03-04-2008, 14:24
НЕ САМО В ТВОИТЕ
т.7
krem4et0
Ami preceni sama ,ti go poznava6 nai-dobre ,moje bi ne samo godinite te spirat a si ima6 i sumnenie 4e 6tete zareje posle.Ako naistinata te obi4a toi nqma da nastoqva i 6te iz4aka moje 1 godina ili 2 ,makar 4e ne mislq 4e 18 godi6en moje da durji dve 2 g. bez seks.Moq suvet e da go obmisli6 mnogo seriozno i purviq vupros na koito trqbva da si otgovori6 e pritiska li te toi da spi6 s nego.Ako otgovora e da -> sama si pravi izvodite
sexy_lydetin4e
03-04-2008, 17:18
nqmaa SUMNENIE .. toq e pedofil!!!!!!!!!!!!!! :? tapa rabota... da iska da otvori edno dete
tc tc !!!!!!!
Offf..Milichka samo moga da ti kaja pravi kakvoto ti iskash v kraina smetka jivota si e tvoi..
Violenza
03-05-2008, 12:16
mi....ti naistina si si 6matka,gledai si urocitee i igrite i sled 16 misli za sex
И к'во? След 16 100% ше е готова да прави секс нали?
кат' почнете с ваш'те тъпи години...
sq si o6te dete budi takova kato porasne6 6te moje6 da si pravi6 kolkoo sex pojelae6 no dete pak nqma da stane6
Skullbreaker
03-05-2008, 15:50
Първо да защитя колегата Бейбо:
Кочината България не е наш продукт , ние сме нейн.
Иначе какво всички се държите , все1 не сме почнали от по 14-15...
На 13 не знае ебе ли и се , пикае ли и се ,оня нуб видял шанс да изчука девствена и се хванал кат' гладен циганин за джанка.
Научно погледнато - Who cares?
ANTIHUMAN
03-05-2008, 16:15
Казваме приблизително!!!!!!! Що и ти ли на 13 прави секс ? :-D :D
basi na 13 i ve4e iska da se peca abe hora imate dosta da jiveete za kade ste se razbarzali be lelel
Violenza
03-05-2008, 17:12
Не, не съм. Доста далеч си от истината...
И няма приблизително - всеки се развива напълно различно.
Пък и с какво право съдите?
Щом е готова "младата дама" да ходи при 18-год. приятел и да й разпори п*тката .... След някой друг ден ще си лежи на леглото у тях сама и ще си вика " Уууу,че съм тъпа .... как можах да го направа за 1-ви път с такъв човек (който я зарязва) ! " Ами да много ще си слаба в главата ако го направиш.Та все пак "госпожо" вие нямате ли си някаква "мечта" ... или нещо като представа за 1-вата ви бройка или ви е все едно.... Тва е мнението ми .... момичета на твоята възраст не са чували за целувка,а ти СЕКС ще ми правиш. Ето защо има изоствавени деца по домовете после...защото разшлякани п*тки като теб го правят с разни 18-год. Е дано да разбереш поне част от нещата,които написах ! ! ! :-x :-x :-x
toq e pedovil wee :D :D :D ti v red li sii???
tatoskata
03-07-2008, 09:19
Greshno e da napadate momicheto ta to sega navliza v sveta na sexsa kakvo iskate sled vreme pak da q e strah da pravi sex?Milichka malka si za sex oraganizmati ne se e razvil za tazi golqma krachka,ima vreme za vsichko *Barzata rabota sram za maistora* momcheto ne e za teb nemoje toi da iska sex ot teb pri oslovie che ti si na 13godini ne e normalen,ako pravish sex s nego shte sajeliavash sled vreme :-)
pomisli si pak , dali ne ti e po-hubavo da si igraesh s kuklite ?
mama znae li za batkoto ?
pfff ,navlizala v sveta na sexa ... ptosot si predstavqm sestra mi , koqto e na 13 i priqtelq mi , koito e na 18 .... :? :? :? :? :? :?
hooliganka89
03-07-2008, 10:12
Ima edin post s koito sam tolkova saglasna!Cql jivot shte udesh vazrastna i otgovorna,no edin pat pravish li seks,neshata mnogo se promenqt,i sam 100% sigorna,che shte sujelqvash.
Povecheto koito sme ti dali savet da ne pravish seks sega sme pravi,po-golemi sme i znaem kakvo govorim.
ако те обича ще чака !
с моя ходим 9 месеца и не сме се ебали !
hooliganka89
03-07-2008, 10:39
ако те обича ще чака !
Momiche ti zaslujavash medal :) Ne znam na kolko si godini,no povecheto momicheta na vazrast 14-15-16 i 9 dena ne chakat i pravqt sex,posle sa s razbiti sarcakoeto e nai-tragichnoto :lol:
ако те обича ще чака !
Momiche ti zaslujavash medal :) Ne znam na kolko si godini,no povecheto momicheta na vazrast 14-15-16 i 9 dena ne chakat i pravqt sex,posle sa s razbiti sarcakoeto e nai-tragichnoto :lol:
ами на 28 мар правя 15
а той на 25 март прави 17 :)
hooliganka89
03-07-2008, 10:52
ако те обича ще чака !
ами на 28 мар правя 15
а той на 25 март прави 17 :)
E mnogo hubava razlia imate.Vsichko nai-hubavo s priqtelq i ne barzai s sexa,makar che si namerila svqstno momche,shtom oshte te chaka,znachi te obicha :)
мерси подобно ! :-) пожелавам ти и ти да откриеш такъв момак 8-)
:-)
hooliganka89
03-07-2008, 10:55
мерси подобно ! :-) пожелавам ти и ти да откриеш такъв момак 8-)
:-)
Az si imam sashto :D
8-) окей тогава да продължава да те слуша .. иначе- :smt079 :D
dudeto_sy
03-07-2008, 11:19
Момичетата съзряват към 16/тата си година и психически и физически, точно поради тази причина аз те съветвам да не превиш секс все още.
От друга гледна точка, щом правите секс, той моментално става подсъдим и според Наказателния кодекс - педофил. Затвора за подобно нещо е м/у 10 и 15 г.
sexy&crazy
03-07-2008, 11:51
awe ti tapa li si we
kak 6e praish sex na 13 god pak i si4ki ti kazaha nedei 6te te zareje
chocoleptic
03-07-2008, 13:18
офф много си тъпа честно ! Някъв келеш на 13 и ще се ебе с 18 годишен .. после кво мислиш , че няма да те зареже ли ?! хахах баси злетата .. :?
ANTIHUMAN
03-08-2008, 09:24
Не, не съм. Доста далеч си от истината...
И няма приблизително - всеки се развива напълно различно.
Пък и с какво право съдите?
Ок желая ти детето ти да прави секс на 11 години и после гледай мъжа ти кво прави съответния педофил! Ще ти харесва ли 11 годишното ти дете да прави секс с некав 18?!? Кога прави секс ....... или още не си :D :? Всеки се развива различно тва го знам мацко ама се пак кога са еба за първи път? На 12-13-14 :-o Сподели опит :) :D
Violenza
03-08-2008, 09:38
Ок желая ти детето ти да прави секс на 11 години и после гледай мъжа ти кво прави съответния педофил! Ще ти харесва ли 11 годишното ти дете да прави секс с некав 18?!? Кога прави секс ....... или още не си :D :? Всеки се развива различно тва го знам мацко ама се пак кога са еба за първи път? На 12-13-14 :-o Сподели опит :) :D
Ай стига с тия пожелания.. ония ден в друга тема ми пожелаваха да ме разкъса глутница кучета.. :)
Обсипвате ме с мили пожелания.
Ти за моето дете не бери грижа, няма да прави секс на 11, защото няма да го позволя.
Казах вече, не съм се "ебала" на 12-13-14 .. останалото не те засяга.
scorpion4ituo
03-08-2008, 14:07
значи аз сам на 14 и не сам девствен, но аз сам момче по нищо не ми личи дали сам го праил или не сам. Приятелката ми е на 16 години и на нея и беше за 1 пат с мен. Това е най-добре и двамата да сте девствени и за двамата няма риск. Тя изкаше да го направим без презерватив, за да баде 1жия пат изтински и незабравим (ама паво беше пила некфи хапчета или после ги изпи не помня мн добре). И след ато севаршихме тя не ме заряза нито аз нея. И още сме си гаджета и правим секс (когато има вазможност разбирасе, не е толкоз рядко). Но при нас е различно тя е по голяма, а ааз млко по малак. В твоя случай той наистина изка да те изчука и да те зареже апак и щом не си му парватааа....начи е имало и др кат теб. Той е педофил мога да ти кажа. Да си чука на неговата вазраст тва се пак не са 1 не са 2 тва са 5 години разлика.....
ev4etooo
03-08-2008, 19:25
:? Mm StrYVa mi SE 4e i Da pRaVi6 sEX S nEgY PaK 6tE tE ZareJi VApRos NA vReMe,aBe bEyBe pO DobRe NeDeI mAlKa sI o6Te I nz KaK SE 4YSTvA6 gotovA :) :) :?
немога да разбера едно нещо.Що обиждате момичето.Тя като човек пита.Вие кат простаци отговаряте(отнася се за тези които я нареждат).Много сте възпитани.Казва се МОЯ СЪВЕТ Е ДА НЕ ГО ПРАВИШ, а не ти тъпа ли си как ще го правиш или ти си ебахти курвата или такива неща.Казва се нормално.Момичето ви е помолило за помощ.Моя съвет е да изчакаш,ако те обича и той ще те изчака.
Made_of_Pain
03-08-2008, 21:28
А мозъчната трансплантация за кога ти я насрочиха?
PepiDesigns
03-08-2008, 21:49
Чакай .. писал съм по темата , ама питай друга тринайсе годишна тъпачка , дето не знае кво иска ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160020
Айде , приятен ден , и що не вземе някой да заключи тия теми , след втората страница , в която за кой ли път пише - НЕ ...
Айде , лека вечер .. просто ми дойдоха в повече нервите по този въпрос , иначе съм в супер настроение :D :grin: :oops:
ANTIHUMAN
03-09-2008, 07:45
Ай стига с тия пожелания.. ония ден в друга тема ми пожелаваха да ме разкъса глутница кучета.. :)
Обсипвате ме с мили пожелания.
Ти за моето дете не бери грижа, няма да прави секс на 11, защото няма да го позволя.
Казах вече, не съм се "ебала" на 12-13-14 .. останалото не те засяга.
Сама каза ,че няма да го позволиш :) Незнам според мен не трябва да прави секс ,не заради друго ,а първия път трябва да бъде единствен и Незабравим.Трябва да го помниш с хубави спомени! За разлика от мен където го правих с неква дето не я познавах :x
Момиче съвета ми е да не го правиш.Ако те обича ще те разбере и ще изчака!!!
ПС:Отнасяйте се по коректно и не й се злобете.Може нормално да го казвате
LovePoisoned
03-09-2008, 16:13
Сама каза ,че няма да го позволиш Smile Незнам според мен не трябва да прави секс ,не заради друго ,а първия път трябва да бъде единствен и Незабравим.Трябва да го помниш с хубави спомени! За разлика от мен където го правих с неква дето не я познавах Mad
+ 1 Подкрепям...
Хайде, ти си момче, всмисъл по можеш да контролираш нещата, но авторката на темата... не се знае дали момчето ще ползва кондом или дали тя ще се сети - хаха, лесно е все пак, напие я с една-две ракии и..
baby_girl_vn
03-09-2008, 16:40
Какво става тука забога?!!!!?!?!?!?!?!??!?!Накъде са тръгнали 13 годишните че и 12 годишните?!?!?!Абе децаааааааааааааааа живейте си детството!!!!!!!!Какво става с тея деца ходят да се е*ат при всеки срещнат.Че и не им пука на колко години е може на 30 да е....давай ръгай ко ти пука?!Тцтцтцттцтц много много зле тия деца.5 клас момиченца вече са окопирали училищните тоалетни и храсти...кво да ви кажа...ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!!!Вий бетер от циганите станахте
Ти нормална ли си бе ?!?! Съвсем близо до акъла е ,че просто иска да ти го ръгне и после ще те остави ... ако не разбираш значи си много зле .. ти виждала ли си серйозна връзка м/у 13 годишна и 18 годишен ...
nikiTa__
03-09-2008, 21:00
moq pruv put be6e s mom4e za koeto ne mi puka6e, nito na nego za men, ne sujalqvam za samiq sex s nego, a za tfa 4e 6tqh da si zagybq nai dobriq si priqtel zarad tfa :( ako verno si go re6ila ve4e, yspeh :) :)
Заради такива боклуци като теб се подвеждат и други момиченца.
Ми да не го прави тогава,тя си решава.Честно казано не ми пука какво е мнението на другите,важното е на мен да ми е добре. :-D Шегичка.Знам,че не е правилно,но въпреки това е приятно... :(
Violenza
03-10-2008, 12:11
Свастика, ти пък много я познаваш, че да знаеш дали е 'боклук' или не.
tralalala
03-10-2008, 12:43
абе хора, кво се нахварлихте срещу детето !!!Много сте гадни :(Мила аз сащо сам против секса на тази ранна вазраст ,защото аз самата сгреших на тези години...слу4и се два пати и наистина много сажаляжам с него бях 5 месеца, а тои такмо направи 18 ,това обаче не му попречи 1 седмица след това да ме зарежи.Така че добре си помисли дали това е човека и дали заслужава тази жертва :)
Violenza
03-10-2008, 12:55
жертва :)
Жертва?!?!?!
tralalala
03-10-2008, 13:04
ами да жертва си е !!! поне парвите пъти :P
Violenza
03-10-2008, 13:07
ами да жертва си е !!! поне парвите пъти :P
Ти се жертваш заради някого? Или го правиш защото го искаш?
(не ти..)
Ако е първото - много жалко.
Lady Death, :wink:.
tralalala,в моят случай не той ме заряза,а аз него защото се влюбих в друг.Ходихме една година.Смятам,че не съм сгрешила когато избрах да ми бъде първият,той беше много внимателен и нежен.И изобщо не съм се чувствала като жертва.Напротив беше прекрасно изживяване,което никога няма да забравя.
13 GODI6NA PIKLA SI SAMO ! NE SE ZANIMAVAI S TOVA !
SweeT_FreaK
03-10-2008, 18:45
твой проблем .. мисли .. та квот и да стане поне да си знаеш за себе си че е било ан твоя отговорност .. :)
sh0shinka
03-10-2008, 18:58
wij sega tiiii purwo ot kolko wreme si s nego obichash li go toi obicha li te ubedila li si se che posle nqma da te zareje che ako ti go zarejesh nqma da gowori prostotii zad gyrba ti dokazwa li ti liubowta si wnimatelen li e s teb no spored men ako na sichki tezi wuprosi ti imash polojitelni otgowori ostawa poslednoto kaji mu che oshte ne si gotowa da pochaka kolkoto ti e nujno i ako za 1 mesec naprimer toi te ostawi zashtoto ne si mu pusnala sama si prawi izwodite siguren li si che shte e wnimatelen s teb ili dori che shte te pazi kakto trqbwa MN AMA MNOGO E OTGOWORNO az si legnah s moq priqtel sushto kogato bqh na 13 i sega oshte ne sme se razdelili ot MN wreme sme zaedno ne se pritesnqwai ama naistina se zamisli
абе момиче ти ако имаше малко мозък в главата..щеше да се сетиш че щом мн си са "лофкате" от 2 месеца.. и 5 години ви е разликата..той иска само секс и нищо новече..иди кажи на мама че ще прайш секс с 18-годишен батко да видим тя кфо щи каже.. отивай си играй с барбитата и изобщо не мисли за такива раоти..боже на къде отива тоя свят :smt091 :smt067 :smt018
Той се възползва от тебе ....Не знам как те навива ...НО НЕ ГО ПРАВИ
Циганите се пляскат на 13, следователно е циганка, а циганите са боклуци, е поне тези, които се чукат на тази възраст, а и провалени лекета без чувство за ориентация не могат да се нарекат хора, сеш се?
Ми не,не съм циганка. :-D Също така,това,че съм правила секс не значи,че съм наркоманка,пияница,пушачка и глупачка,която не си учи уроците и няма повече от тройка.Напротив,аз съм отличничката на класа,класирам се на олимпиади,не съм опитвала цигара през живота си и всички ме мислят скромно,невинно и срамежливо момиче.Понякога когато си на върха,ти се иска да направиш нещо,което се смята за изключително гнусно,лошо и неприемливо от хората.Незнам защо... :(
hooliganka89
03-11-2008, 07:08
Той се възползва от тебе ....Не знам как те навива ...НО НЕ ГО ПРАВИ
Hah kak q naviva li...
Spored teb trudno li e,da naviesh edna 13 godishna naivna hlapachka,za kakvoto i da e ?Az shte kaja,che ne e hich trudno.
Tq gorkichkata oshte ne moje da misli trezvo,i nai-loshoto e,che veche iska da pravi sex.
Az prosto ne moga da razbera za kade barzat teq deca,mozaka mi ne moje da pobere izobshto kakvo im se varti na tqh v glavite...
::GooD_GiRL::
03-11-2008, 17:16
Абе, момиче, не съм тая която да ти казва какво да правиш ама не ти ли е малко рано??? Я се замисли ако обичаш - струва ли си да го правиш с някакъв "батко" който 100 на 100 ще те зареже 1 седмица по-късно или ще поиска да го правите анално??? Аз лично още не съм правила секс, на 15 съм, гаджето ми е на 16 и е правил, но е съгласен да чака колкото му кажа. Са разбирам, че твоето момче си има нужди ама що не си хване някоя на неговата възраст? Ти си решаваш, но да знаеш, че жестоко ще съжаляваш!
Violenza
03-11-2008, 17:54
Свастика, ти пък много я познаваш, че да знаеш дали е 'боклук' или не.
Циганите се пляскат на 13, следователно е циганка, а циганите са боклуци, е поне тези, които се чукат на тази възраст, а и провалени лекета без чувство за ориентация не могат да се нарекат хора, сеш се?
Ебаси сравнението чесно...
Ти какво повече си постигнал, м? (НЕ това, което си постигнал във великите си мечти...)
Не можеш да наричаш даден човек 'боклук' само защото е правил секс на 13. Просто е смешно.
GameFace
03-11-2008, 18:49
Мани го секса, бре душа. :)
Дай да си говориме за брак, деца, ипотечен кредит и пенсионно осигуряване... ;)
Mono_Blok
03-12-2008, 11:47
ako go naprai6 6e si nai golqmata kurva ti na 13 to na 18 :D :D :D :D :D :D male ne taka 6e se izloji6 4e sled tva 6e sajalqva6 mn mn
т.7
krem4et0
А , ми прави си бе... какво да си блъскаме ние главите с твоя проблем. Ти така и така си го обмисляла като идея .....
ПЕДОФИЛИЯАААААА :-x :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :x :x :x :x :x :x
Мисля да си хвана нещо не по-голямо от 7 години.... :-x Скоро ще пише тук във форума същата тема :shock: :D
Нека се опитаме да мислим....поне малко :?
Е стига бе, и аз ходех с 13-годишна, не е като да беше свършил света. Отстрани може да изглежда гадно ама от мойта позиция възраста нямаше особено значение....
Айде сега наречете ме и мене педофил :)
GameFace
03-12-2008, 13:42
Е стига бе, и аз ходех с 13-годишна, не е като да беше свършил света. Отстрани може да изглежда гадно ама от мойта позиция възраста нямаше особено значение....
Айде сега наречете ме и мене педофил :)
Щом искаш - педофил! 8-)
Айде сега наречете ме и мене педофил :) И кво?секс имаше ли? :lol: ...тцтцтц...се едно няма момичета на твоята възраст.Няма значение
А на авторката-писнА ми от такива като тебе.... :-x Троши си главата и приятен секс!Ама ако те вида,че пишеш тема за"Забременях,какво да правя,а съм на 13?!" или "Първият ми път тебе ужасен" ще се запознаеш със тъмната ми страна( 8-) без базик! :x )...Ти майка нямаш ли си?Или и ти искаш да станеш от малка... :-D Що не поговориш малко с мама да ти обясни какво е секс и какво презерватив.Кога е добре,на каква възраст и защо е най-хубаво да се прави,когато 2ма души се обичат ИСТИНСКИ!А нее...ващо самозаблуждаване...След като те наебе(по-грубо казано),ще те зареже и ще видиш къде зимуват раците бе аджеба :-D Умница си ми ти \:D/ :smt003 :smt033
Та какво стана прави ли или не , интересно ми е просто :razz: :razz:
GameFace
03-12-2008, 22:24
Ти колко си назааааааад........вече е в 3-тия месец 8-) :razz:
prettyIdeath
03-13-2008, 04:18
Абе тряа да направим една тема - 12-13-14 годишните да питат направо там дали да правят секс с приятелите си...
по темата - Рано ти е! Ще съжаляваш един ден и този ден ще дойде в мига в който скъсате с приятела ти. Скоро, той като завърши училище, или ще иде да учи или ще почне да работи. Във всички случаи ще стане нещо което ще ви накара да скъсате... По-добре недей .. ама сякаш ще ни послушаш каквото и да ти кажем...
momchence_89
03-13-2008, 12:40
Абе тряа да направим една тема - 12-13-14 годишните да питат направо там дали да правят секс с приятелите си...
по темата - Рано ти е! Ще съжаляваш един ден и този ден ще дойде в мига в който скъсате с приятела ти. Скоро, той като завърши училище, или ще иде да учи или ще почне да работи. Във всички случаи ще стане нещо което ще ви накара да скъсате... По-добре недей .. ама сякаш ще ни послушаш каквото и да ти кажем...
За темата ще стане супер.
13-15
16-18
19- ......
3 важни теми .....
А конкретно за тази тема за секса си мноооооогоооооооооооо МАЛКА :? :? :? :? :? :?
amatorium
03-13-2008, 12:47
kakvo i e rano. Taq tema koi znae ot koga se vlachi. Nqma da se uchudq veche da e pulnoletna avtorkata :lol:
gangstata
03-13-2008, 13:01
ми предполагам,че след 2-3 седмици шш цъфнесш с тема"бременна ли съм"...прави квото щеш..мисля,че не си готова да поемеш отговорност при евентуален гаф...
bub4eto_933
03-13-2008, 20:43
Господи!!!....Недей!!!!!!!! #-o
i'm so excited!
03-14-2008, 05:46
13-15
16-18
19- ......
3 важни теми .....
а какво ще правят тези на по 11? :(
Айде де кажи правихте ли вече??Няколко дена ме държиш в напрежение
LovePoisoned
03-14-2008, 17:11
13-15
16-18
19- ......
3 важни теми .....
а какво ще правят тези на по 11? :(
Те няма и да се сетят да питат... :razz: Зелени са им тиквите още и на тях, и на 13-годишните...
Ти колко си назааааааад........вече е в 3-тия месец 8-) :razz:
Тя сега няма време да пише... Оня я заряза и трябва да се оправя.. Самотна майка ще е... тц-ц. :? Поне да види мъжко ли е, женско ли е...
Айде да мислим имена веке. :oops:
So unbelievable love..
03-14-2008, 17:21
момиченце,да си чувала нещо за следните "неща" : трипер,спин,сифилис ?!?!?!?!??! чесно кажи? и после ще ти отговоря на въпроса
На 13 си много малка.Живота не свършва.Изчакай, няма за къде да бързаш...А отделен въпрос е дали той те обича, защото нуждите на повечето 18-годишни момчета се свеждат до секс...тъй, че много внимавай какво правиш и с кого, защото ако сега избързаш...ще има да съжаляваш после цял живот. Ще вземеш да направиш някоя простотия и после ще си навлечеш купища проблеми.
Виж, и аз съм на 13 години, а дори си нямам гадже.Да не би да ми има нещо !? 8) Живей си живота...рано е за такива отговорни неща!
ЕВАЛА на момичето. Аз съм на 16 и имам приятел в момента. Както и аз не съм правила секс, но не се чуствам готова. А с приятеля ми сме заедно от.. хммм след 4 дена стават 9 месеца. Той е на 17 и много ме обича но никога .. НИКОГА не ме е карал да правя каквото и да е било. Преди няколко месеца щяхме да го направим, защото мислех че топй много го иска. Точните му думи бяха - "Не искам да правиш секс със мен сега... Знам че не се чустваш готова.... " Намери си такова момче. Моя също е нещо като раста. В смисъл нещо подобно.. слуша музиката но косата му е 2 см. :D Но тва че е раста не го прави секс маниак... :D
LiLGrizzly
03-14-2008, 17:41
emi pravi sex s nego i posle go usadi za pedofilstvo :D :D :D bZk
ti luda li si ne pravi... ako 6e go pravi6 da e nekoi na tvoite godini da bade......
8)
advokata
03-14-2008, 17:57
Здравейте!
Аз съм на 21 години.
Естествено , правил съм секс.
И ще ти кажа , че когато съм бил на 13:
1. Тогава , забога и момиче не съм успял да подуша , да докосна , дори и целуна , а пък камо ли секс да правя... При мен на 13 години беше само и единствено мастурбация , мастурбация и да сложим още малко мастурбация...
Естествено , на 13 години съм се чудил , дали ще стане някой скандал.
На 13 също така попаднах и на порно касетите на татко ми , изгледах ги и се зачудих. Въпроси имах и то много... и колкото и странно да ви се стори - взех да попаднах на книга за секс. Минимум 1000 страници дебела беше книгата и така бавничко , взех та прочетох книгата.
Там бяха описани 10000 неща относно секса , включително рискове , промени и Т.н И тогава от въпросите който имах 1/1.2 останаха от въпросите от , които си зададох , както споменах - нямах много въпроси...
И така стигнах до едно от най-простите заключения - 16/17+...
Тогава , според мен , би трябвало да имаш достатъчното полово развитие , не казвам пълно , а достатъчно. (16 съм написал , защото при много хора това е изключение да имат гореспоменатото достатъчно развитие.).
Забелязях , че един е написал , че момичетата на 13 нямат цикъл... ???
Човек , в България повечето момичета имат цикъл на толкова.
А ти , чувал ли си , че имало някакво момиче което започнало , да има цикъл на 2.5 години. **** ** ****** , това трябва да е болно момиченце...
И защо автора си е сложил такова име? "malkata_shmatka" - "Напълно безмозъчна" /Не е ли голямо съвпадение?
1. Добре де , съгласен съм , че си мислиш , че си "готова" (прочетете реда за съвпадението...) , но не мислиш , ли че "любовта" ти ще бъде до теб ако стане някоя трагедия?
2. 18 годишно момче + 13 годишно момиче + секс = :-o
3. 18 годишно момче + 13 годишно момиче + секс = Забелязахте ли 18 годишно момче? Не осъзнаваш ли "шматке" , че той е пълнолетен? Осъзнаваш ли , че той трябва да е с момиче на 18 години?
Ако някой разбере , за това , бъди сигурна , че първо полициятта , ще разбере -> родителите ти -> наказание -> до края на непълнолетието ти в стаята ти без компютър!!!
4. Моля те , ако ще пренебрегваш написаното по-горе , моля те... поне да бъде с презерватив... ама те умолявам с цялото си сърце... ( :razz: )
Ще кажа едно браво на темата. Дано да накара малките "големи" момичета да се замислят...
koi e toq izvratenqk det iska da spi s 13 godishna be ebasi maikata ama i tq si e za boi kade e tragnala kato che li nz che o6te ima izvara po ustata :D :D :D
blondi_1994
03-15-2008, 11:40
Mmm kf0 kat e na 13 we hora i az sum na 13[sled 7 dena praq 14]ama predi 2 dni pravih seks za purvi put samy dety priqtelqt mi e kolkyty men i toi su6ty be6e devstven samy tfa e razlikata mejdy nas dvete :(
ReNiTy_VArna
03-15-2008, 11:54
Аве момичета в кой измислен сяът живеете?До вчера с кукли сте си играли неска секс тръгнали да ми праят...ккаво знаете за секса въобще?Имате ли някаква сексуална култура?Не осещате ли че ставате смешни с тия въпроси дали 13-годишна да прай секс с 18 годишен-НЕ много ясно!!!Ще ти дойде времето спокойно,и теб ще те отворят няма да останеш ненаебана...ама за сичко си има някви разумни начини...
baby_inloff
03-15-2008, 12:39
NAPRALNO S1M SAGLASNA :smt018
macka_1912
03-17-2008, 17:05
Awe Ne E taka smIsal Ne trqq vednaga da q napadate basi Mila Spored men sI Oshte Malka za sex tqloto ti edva sega se razviva i kato go napraish s nego smisal ni6ty nqma da stane ama moje da kaje na frends i sled tfa da te so4at s pryst ne go pravi ako dyrjish na svoqta repotaciq ima vreme a i iz4akai perfectnoto mom4e ne si darqvai devstvenostta na pyrvoto mom4e tfa e ne6ty cenno !!! Tfa e Moq savet ne ti kazvam da se vslu6a6 v nego no ti kazvam tfa koeto mislq are uspehi Mila i napravi pravilniq i bezboleznen Izbor :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Стани поне на 15 ,защото консервата кат се отвори от малка секи яде от нея :-D
so_sexy_92
03-17-2008, 17:14
malka si ne pravi... az sam na 16 spala sam samo s edin- bqh na 15 i do sa sex sex sex.... 6a ti omryzni :-D
CragHack
03-17-2008, 17:21
Според мен секс трябва да се прави, когато човек е готов. Какво значи готов - ми просто да му се ебе. Как може да разпознаеш дали наистина ти се ебе или просто искаш да го направиш заради гаджето - ми много просто.
Ако не беше гаджето щеше ли да ти се ебе? Тоест- като си самичка задоволяваш ли се? Маструбирала ли си някога? Стигала ли си самичка до оргазъм? Ако отговорите на всички тези въпроси са ДА, значи си готова.
При всички останали случаи - ти си напълно неподготвена за секс и няма НИКАКЪВ смисъл да го правиш.
Невротичка
03-17-2008, 19:19
Всички сте много зле, да ви кажа. Като я нападате какво? Нали като изказваш някакво мнение или проявяваш някаква реакция имаш за цел да постигнеш нещо? Вие какво постигате?
Като някакви бабички сте. Не сте ли забелязали, че момичетата напоследък доста по-бързо се развиват. И какво, на 13 наистина е малка, но всеки се развива различно. Тя трябва да си помисли наистина готова ли е за това.
Но по-важното е не да я нападате, ами примерно да й обясните, че ако все пак реши да прави секс, задължително трябва да е с предпазни средства, защото последствията не са свързани само с бременност и СПИН, има достатъчно много ужасии, които може да си лепне, и просто да внимава, да попрочете малко литература преди да го направи.
Много сте важни вие "зрелите".
_butterfly_
03-17-2008, 19:47
Здравейте!
Аз съм на 21 години.
Естествено , правил съм секс.
И ще ти кажа , че когато съм бил на 13:
1. Тогава , забога и момиче не съм успял да подуша , да докосна , дори и целуна , а пък камо ли секс да правя... При мен на 13 години беше само и единствено мастурбация , мастурбация и да сложим още малко мастурбация...
Естествено , на 13 години съм се чудил , дали ще стане някой скандал.
На 13 също така попаднах и на порно касетите на татко ми , изгледах ги и се зачудих. Въпроси имах и то много... и колкото и странно да ви се стори - взех да попаднах на книга за секс. Минимум 1000 страници дебела беше книгата и така бавничко , взех та прочетох книгата.
Там бяха описани 10000 неща относно секса , включително рискове , промени и Т.н И тогава от въпросите който имах 1/1.2 останаха от въпросите от , които си зададох , както споменах - нямах много въпроси...
И така стигнах до едно от най-простите заключения - 16/17+...
Тогава , според мен , би трябвало да имаш достатъчното полово развитие , не казвам пълно , а достатъчно. (16 съм написал , защото при много хора това е изключение да имат гореспоменатото достатъчно развитие.).
Забелязях , че един е написал , че момичетата на 13 нямат цикъл... ???
Човек , в България повечето момичета имат цикъл на толкова.
А ти , чувал ли си , че имало някакво момиче което започнало , да има цикъл на 2.5 години. **** ** ****** , това трябва да е болно момиченце...
И защо автора си е сложил такова име? "malkata_shmatka" - "Напълно безмозъчна" /Не е ли голямо съвпадение?
1. Добре де , съгласен съм , че си мислиш , че си "готова" (прочетете реда за съвпадението...) , но не мислиш , ли че "любовта" ти ще бъде до теб ако стане някоя трагедия?
2. 18 годишно момче + 13 годишно момиче + секс = :-o
3. 18 годишно момче + 13 годишно момиче + секс = Забелязахте ли 18 годишно момче? Не осъзнаваш ли "шматке" , че той е пълнолетен? Осъзнаваш ли , че той трябва да е с момиче на 18 години?
Ако някой разбере , за това , бъди сигурна , че първо полициятта , ще разбере -> родителите ти -> наказание -> до края на непълнолетието ти в стаята ти без компютър!!!
4. Моля те , ако ще пренебрегваш написаното по-горе , моля те... поне да бъде с презерватив... ама те умолявам с цялото си сърце... ( :razz: ) ;-)
"18 годишно момче + 13 годишно момиче= Забелязахте ли 18 годишно момче" -това беше добро \:D/
crazy_didi
03-17-2008, 20:29
Имала съм същия проблем наистина обичах едно момче, но не исках да бързам казах му че искам да изчакам малко и той в началото каза добре, но след 2 дена ме заряза (не съжелязам за избора си).
А ПО ТЕМАТА: Помисли добре преди да вземеш това решение се пак щом пускаш тема тук значи не си съвсем сигурна в това какво точно искаш. :-o :-o
Оххх какви сте ми заблудени само ПИЧКИТЕ по на 13 години, някой батко ви казал че ви обича/харесва и вие му вярвате :D Ае разберете че не му пука и на върна на ноката на малкия пръст за вас колкото и да ви обенсява че ви цени, уважава ....а да и обича как забравих :-D Та вие колкото и да сте развити нямате кво повече да му предложите освен секс, просто няма кво друго да го задържи при вас и затова като му откажете и след максимум 2 дена си ви реже. Все пак 2 дена са си гратисен период, може пък и да размислите...
П.С. към авторката а и не само - хвани си момче на твоята възраст, той поне няма да иска само секс от теб, просто спрете да се правите на големи, смешни сте :-x
ReNiTy_VArna
03-18-2008, 07:52
Невротичка:
Всички сте много зле, да ви кажа. Като я нападате какво? Нали като изказваш някакво мнение или проявяваш някаква реакция имаш за цел да постигнеш нещо? Вие какво постигате?
Като някакви бабички сте. Не сте ли забелязали, че момичетата напоследък доста по-бързо се развиват. И какво, на 13 наистина е малка, но всеки се развива различно. Тя трябва да си помисли наистина готова ли е за това.
Но по-важното е не да я нападате, ами примерно да й обясните, че ако все пак реши да прави секс, задължително трябва да е с предпазни средства, защото последствията не са свързани само с бременност и СПИН, има достатъчно много ужасии, които може да си лепне, и просто да внимава, да попрочете малко литература преди да го направи.
Ще ти кажа че си съпер тъпо момиче!!!!!!!! Занйш ли че заради неграмотни малки курви като тебе има майки на по 13????Това знаеш ли го?И недей се ебава с нас"зрелите" и то зрели ,защото имаме някаква сексуална култура,а не тръгваме да се ебем ей тъй!Тя може да се наебе с 10-20 момчета ама да знай как и наистина да е зряла-умствено каквато 100% не е!Не казвам че е тъпа,но не можеш на 13 да мислиш като на 18 ?!?!Замисляла ли си се колко по-ограничено е мисленето на тази въвраст-като коне с капаци сте!Мислите че всичко знаете,а после ревете и пускате теми че на 13 са ви зарязали и сте бременни!
ReNiTy_VArna
03-18-2008, 07:54
Ще ти кажа ,че си сyпер тъпо момиче!!!!!!!! Знаеш ли, че заради неграмотни малки курви като тебе има майки на по 13????Това знаеш ли го?И недей се ебава с нас"зрелите" и то зрели ,защото имаме някаква сексуална култура,а не тръгваме да се ебем ей тъй!Тя може да се наебе с 10-20 момчета ама да знай как и наистина да е зряла-умствено каквато 100% не е!Не казвам че е тъпа,но не можеш на 13 да мислиш като на 18 ?!?!Замисляла ли си се колко по-ограничено е мисленето на тази въвраст-като коне с капаци сте!Мислите че всичко знаете,а после ревете и пускате теми че на 13 са ви зарязали и сте бременни!
:-x
kvokvokvo
03-18-2008, 08:50
т.7
krem4et0
Така като гледам, май НЕ мислиш достатъчно. Моят съвет е да НЕправиш !!! Приятелчето ти е много загоряло.. и се опитва да те навие по всякакъв начин... като толкова много настоява бий му една чи*кия като му се прииска и тфа е !!! Казвам ти ги тези неща понеже си само на 13 и те съветвам да Небързаш :?
Чети и помисли:
1-Прекалено малка си !!!
2-Замисляш ли се как това би навредило на тялото и развитието ти ?!?!
3-И ако той наистина те обича би почакал...
А относно теб..няма да коментирам че изобщо ти минава през акъла :? :x
Невротичка
03-18-2008, 16:19
Невротичка:
Ще ти кажа че си съпер тъпо момиче!!!!!!!! Занйш ли че заради неграмотни малки курви като тебе има майки на по 13????Това знаеш ли го?И недей се ебава с нас"зрелите" и то зрели ,защото имаме някаква сексуална култура,а не тръгваме да се ебем ей тъй!Тя може да се наебе с 10-20 момчета ама да знай как и наистина да е зряла-умствено каквато 100% не е!Не казвам че е тъпа,но не можеш на 13 да мислиш като на 18 ?!?!Замисляла ли си се колко по-ограничено е мисленето на тази въвраст-като коне с капаци сте!Мислите че всичко знаете,а после ревете и пускате теми че на 13 са ви зарязали и сте бременни!
Не знам кое е супер тъпото момиче, но ти май не си ми прочела мнението или дори не си се опитала да разбереш. Първо, никак не съм малка, отдавна съм минала 13 и съвсем не съм курва. Второ, съгласна съм, че е прекалено рано на 13 да се прави секс. И исках с всичко да кажа, че когато й се нахвърляте на нея, тя едва ли ще се разубеди да прави секс, а по-скоро ще я подразните (защото има разлика между критика и супер агресивни, вулгарни нападки)и ще го направи напук на всичко. Нали в крайна сметка целите да я убедите да не го прави, а не просто да я обиждате? По-добре е първо спокойно да й се обясни, че й е рано и какви са рисковете, след което ако тя не е убедена, да се подчертае колко е важно, ако все пак реши да спи с него, да използва презерватив.
Хахх..една връзка си има лигавата страна, ама опре ли до ебане значи трябва да има ебане. Така че не виждам какво има да го обсъждате в 1241241343 мнения из тоя форум. Какво като се изебеш с тоя на 13, а не на 14 или 15. Разликата е че на 15 ще са ти пораснали косми под мишниците xD и може да ти пораснат асансорните копчета, амаа нали има любооов ; ) хахаха, кво ви пука ?
АХхах и какви са тия предложения "АМА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ" хахахахаха, що не отворите една тема, че да научите подрастващите да ядат с лъжица ? Якоо тиийнчета, научили се вчера да броят до 3, днес вече раздават правосъдие от типа - ти не можеш да се ебеш на 13 ...хахах бегайте се праснете по 1 път да ви дойде акълец
ReNiTy_VArna
03-18-2008, 18:34
Невротичка:
Не знам кое е супер тъпото момиче, но ти май не си ми прочела мнението или дори не си се опитала да разбереш. Първо, никак не съм малка, отдавна съм минала 13 и съвсем не съм курва. Второ, съгласна съм, че е прекалено рано на 13 да се прави секс. И исках с всичко да кажа, че когато й се нахвърляте на нея, тя едва ли ще се разубеди да прави секс, а по-скоро ще я подразните (защото има разлика между критика и супер агресивни, вулгарни нападки)и ще го направи напук на всичко. Нали в крайна сметка целите да я убедите да не го прави, а не просто да я обиждате? По-добре е първо спокойно да й се обясни, че й е рано и какви са рисковете, след което ако тя не е убедена, да се подчертае колко е важно, ако все пак реши да спи с него, да използва презерватив.
Добре-аз не знам на колко си и за това мога да ти се извиня,както и за определенията,които дадох,защото не съобразих ,че ще има и зрели които да защитават подобни питания.Тъй като и аз отдавна съм минала тези 13 години,но покрай много от роднините ми(по-малки братовчеди и т.н.) имам наблюдения какво се случва и се смайвам.И мисля ,че въпросът и е напълно излишен и нелогичен.
Невротичка
03-19-2008, 05:59
Ок, Рени, последно само да кажа - НЕ защитавам твърдението, че да се прави на 13 секс е нормално.
Просто не смятам, че начинът да се разубеди някого е като го обиждате и се нахвърляте и т.н. По-скоро и вие изглеждате смешни и незрели по този начин. И е много възможно да се предизвика обратна на желанието реакция.
Затова, по-скоро спокойни обяснения, и само ако те не подействат, да й се обясни какви са рисковете и да не се повтарям вече, май темата е доста изчерпана.
sex_igra4ka
03-19-2008, 09:01
Абе хора,аз не разбрах-изписани са 20 страници и момичето още не е решило ли???????????
Според мен всеки си решава,аз лично не го разбирам чак пък толкова малки,но с всяка година ,с всяка една година пада възрастта,така че може сега да е нормално....
А колкото до заплахите,че ще ти повлияе на развитиети и т.н.....нямам думи-как по-точно ще й навреди не рзабирам????
и все пак щом се чудиш,по-добре да изчакаш,но ако решиш,че си сигурна и искаш да го направиш,защото усещаш сексуална нужда,а не защото имаш гадже и е интересно,ок,аз съм за.
Уф :x Няма значение...к'вото иска да прави ](*,) ](*,) ](*,) :smt013 :smt013 Независимо какво казваме ние,тя ще направи каквото иска.... :-x 8)
много мразя да видя някви такива глупости ама аз си го "лофкам" и т.н. братле изобщо знаеш ли кво значи или просто така си го казваш мързи ме да чета всичките страници със коменти но поне първите 3 ми стигат да разбера че ти искаш да го направиш с него не защото искаш а защото така трябва да се правим на газари пред приятелите си и да сме супер отракани,мисля че е малко тъпо пък и доста хора бяха прави,ако държи на теб няма да го направи с теб когато ти си на 13 по дяволите тоя тъп ли е ?
На 13 освен болка от самия акт друго едва ли ще усетиш,едва ли толкова мн ти се прави секс мисля че ти е рано поради няколко причини
1.От физиологична гледна точка тялото ти не е готово
2.от психологическа гледна точка не си готова колкото и да си мислищ обратното
3.ако го направиш сега няма да се спреш и ще ти лепнат "курва"
4.най-вероятно тоя ще те зареже и после ще ти е тъпо=>ще си намериш друг с който да спиш=>това ще се повтори и =>ще ти лепнат "курва"
5.неговото ми прилича на нещо от рода на педофилия
6.ако ти е казал "ако ме обичаш ще спиш с мен му подари гумена кукла и го зарежи :):)
Тааа с две думи не го прави все още и няма да съжаляваш :)))
Aз съм на същото мнение :)
На 13 освен болка от самия акт друго едва ли ще усетиш,едва ли толкова мн ти се прави секс мисля че ти е рано поради няколко причини
1.От физиологична гледна точка тялото ти не е готово
2.от психологическа гледна точка не си готова колкото и да си мислищ обратното
3.ако го направиш сега няма да се спреш и ще ти лепнат "курва"
4.най-вероятно тоя ще те зареже и после ще ти е тъпо=>ще си намериш друг с който да спиш=>това ще се повтори и =>ще ти лепнат "курва"
5.неговото ми прилича на нещо от рода на педофилия
6.ако ти е казал "ако ме обичаш ще спиш с мен му подари гумена кукла и го зарежи :):)
Тааа с две думи не го прави все още и няма да съжаляваш :)))
Аз съм на същото мнение :)