View Full Version : и аз с моя проблем
donkihot
03-01-2008, 19:03
Много кофти...ходя с едно мом4е аз сам на 15 тои на 17(скоро ги навърши) и нали уж много ме оби4ал нз си ко..когато сме сами е супер мил,ама когато се събере с един мои приятел(с който са първи приятели) напрао ме базикат мн гадно и днеска им го казах ама кел файда...и напрао отка4ам..оби4ам го,защо се променя така? И още нещо днеска ми каза,4е не съм била дащна..мн добре е наясно 4е аз не съм готова за секс и няма да му дам,просто зашото му направих забележка да не ме обарва пред хората той ми каза тва..пфф...реве ми се!
ако някой има н6 умно да каже-да каже,ако не да си замъл4и! Благодаря!
Spider4eto
03-01-2008, 19:13
еее спокойно не е дошъл края на света. Моя също постоянно ме ебаваше с един негов фр, ама му се нацупих няколко пъти и са понамаля. Така че поговори сериозно с твоя приятел, когато сте насаме и му кажи че не ти е приятно да те ебава така. Ако е пич ще престава малко по малко. Ай успех :-)
dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 19:14
Ами, според мен е най-добре, когато сте само двамата да му кажеш, че не ти е приятно и че се чувстваш зле,когато се шегуват така..защото ти сама казваш, че като сте на саме и се държи добре... :)
Your^wish
03-01-2008, 19:46
Ами кажи му,че или ще се постарае да се отнася с теб като хората или прав му път.
ПОстави му условието така и ако достатъчно много държи на теб ще се замисли.
VinDiesel
03-01-2008, 19:50
Направи му забележка прави се на газар пред приятела си просто.
Ами предполагам че си мисли че приятелите му ще го приемат като сдухан или нещо такова и неиска това да става . Един мой приятел беше като твоя ама след кратка беседа с приятелката му и него са опрай и ся са баш бая щасливи :)
Ами кажи му,че или ще се постарае да се отнася с теб като хората или прав му път.
+1
LovePoisoned
03-02-2008, 09:30
+1
+ 1
А и обясни малко по-подробно! Какво точно ти казват? :(
А ако след един свестен разговор не се промени, направи контра атака - злепоставяй го и ти. :D
evelinka1122
03-02-2008, 10:18
Разбира се че се прави пред приятелите си... то се вижда че когато сте насаме е друг и че е по-мил.Съгласна съм с Your^wish :) Успех!
sexy_momi4e
03-02-2008, 10:28
+1
+ 1
А и обясни малко по-подробно! Какво точно ти казват? :(
А ако след един свестен разговор не се промени, направи контра атака - злепоставяй го и ти. :D+1
NightGuardian
03-02-2008, 12:38
Какво точно ти казва ? Мисли и ти някакви реплики и го затапи. :o
Ако не седнете и поговорете серьозно и си оправете проблема. Кажи му ,щом аз не ти се ебавам , защо ти го правиш? И така успех :)