View Full Version : Как да помогна на приятелката си
Black_Fyed_Peas
03-01-2008, 20:11
Здравейте!Моля ви за помощ от името на една от моите мн добри приятелки,та проблема й е за това че й лепнаха етикета "КУРВА" защото искаше да скъса с гасжето й и се отпусна малко за да го накара да скъсат ама не се отпусна кой знае колко :? И вече е "КУРАВАТА НА ДАСКАЛОТО" това ме дразни защото тя не е такава нито се разголва нито се перчи и е с голямо самучуствие.Кажете ми как да й помогна :-k
MartyParty
03-01-2008, 20:19
Всяко чудо за 3 дни...
Sledvashtiqt pyt,prosto da mu kaje,4e kysat -.- :-x :-x :-x tolkova li e trudno.Za men e kurva (ne vnai-lo6iq smisyl na dumata,ama pak..)
prettyIdeath
03-01-2008, 20:31
Просто е трябвало да му каже, че искат да скъсат. Ако се е мятала на шията на други момчета, докато е ходела с него, още по-зле за нея... Тва са лапешки работи.
ПС: На колко години е приятелката ти?
Black_Fyed_Peas
03-01-2008, 20:33
Sledvashtiqt pyt,prosto da mu kaje,4e kysat -.- :-x :-x :-x tolkova li e trudno.Za men e k***a (ne vnai-lo6iq smisyl na dumata,ama pak..)аммммм в къф смисал в не най-лошия смисъл на думата не искаше да му го казва защото щтеше да му стане супер гадно тя не е такава и аз кат неина приятелка искам да махна грозния етикет защото не е вярно защо мислиш че е курва само тва немога да разбера
Black_Fyed_Peas
03-01-2008, 20:34
я кажи кое е даскалото??Драган Манчов
В този случай не можеш да и помогнеш... :?
Black_Fyed_Peas
03-01-2008, 20:36
Просто е трябвало да му каже, че искат да скъсат. Ако се е мятала на шията на други момчета, докато е ходела с него, още по-зле за нея... Тва са лапешки работи.
ПС: На колко години е приятелката ти? аммммм на 13 що??
Black_Fyed_Peas
03-01-2008, 20:38
В този случай не можеш да и помогнеш... :? Защо? :-o
В този случай не можеш да и помогнеш... :? Защо? :-o
Няма какво да направиш :-o ...
А и както имаше един коментар...Ще отмине, няма да трае много...
А и сте на 13 години...
ПС... :lol:
prettyIdeath
03-01-2008, 20:40
ПС: На колко години е приятелката ти? аммммм на 13 що??
ем.. :-D Нормално е така да къса тогава с приятела си :-D :P
Ми потупай я по рамото и и кажи че не е вярно или и кажи да ги пита дали са сигурни че е спала със секи срешнат че да и викат курва ... ддз в моя град има клипчета с едни момичета дет духат и са ебат ама незнам дали някой им вика че са курви ... поне за мен повечето жени са такива и не ми прай кой знай кво впечатление
Made_of_Pain
03-01-2008, 21:21
Детински истории...
На по 13 пък сте курви, пък гаджета.. и се обичате и страдате... направете си филм.