View Full Version : story of the shit
nobody13
03-02-2008, 17:16
ne moga da buda 6tastliva mamka mu
vseki den pla4a, razdiram se , kusa mi se surceto ne moga da pokaja kak se 4uvstvam
nz ve4e
tezi momenti stavat vse pove4e
imam priqtel ot 3 meseca i s negozapo4nahme da sporim
roditelite mi sa v ispaniq
jiveq s baba i dqdo, no i s tqh samo problemi
iskat da me zatvarqt i da ne izlizam vku6ti
mn staromoden na4in na mislene, nikakva podkrepa i razbirane ot tqhna strana
ne iskam da se zatvarqm pove4e v sebe si
samo upreci i obijdaniq ot tqh
eto i taq ve4er i priqtelq ne mi pishe , nikakuv go nqma, no ne iskam vse az da go tursq
...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-02-2008, 17:18
пий 1 валерианче ... исе успокой ... старците не са толкова виновни според мен колкото приятелчето
sexa_na_kompleksa
03-02-2008, 17:45
пий 1 валерианче ... исе успокой ... старците не са толкова виновни според мен колкото приятелчето
Подкрепям ... Нормално е баба ти и дядо ти да имат по-консервативен и различен начин на мислене от твоя. Но ако с приятелят ти всичко е наред, на тях няма да им обръщаш такова внимание.
Сигурно няма смисъл да ти казвам, че е глупаво да плачеш за тези неща, ти се знаеш, че няма смисъл...
evelinka1122
03-02-2008, 17:48
Ох миличка и твойта не е лесна... ами всеки преминава през такива периоди, но не е решение на проблема само да плачем нали :) Опитай се с баба ти и дядо ти да постигнете един компромисен вариант за излизането, примерно от мен се очаква да се уча добре в даскало и да помагам вкъщи с каквото мога и ме пускат да излизам, така че отстъпи и поговорете. Знам че те с много старомоден начин на мислине, но вярвам че ще се справиш. Сега да дивим проблема с гаджето ти, кажи му или така направи да разбере че се намираш в много трудно положение и че повече от всякога се нуждаеш от него, виждам че никак не ти е разразличен, кажи му че го обичаш! Ще видиш как постепенно ще ти пише той първи. А ако имаш възможност излез с някоя приятелка и си поговорете за разни гримчета дрешки парцалки малко да се поразсееш :) Аиде успехчета мила и горе главата!!! :-)
нямаш ли приятелки излизай с тях забавлявай се ако приятеля ти неможе да ти обраща толкова много внимание намери си приятелки..занимаваи се с нещо,на колко си,работиш ли??
nobody13
03-02-2008, 17:50
si4ko se sabira mamka mu
ne mislq 4e psiikata mi e labilna ama sum i mn emocionalna
i kogato iskam malko pomo6t i podkepa ot nqkoi to4no togava nqma nikoi daje si4ko se obru6ta sre6tu men i nikakvo razbirane
e sq 6e legna 6e zaspq i 6te doide ytre
i kvo GUZ
nqma sq da mi prati sms da me pita kak sum
p.s. kato ste v cikul kak se uspokoqvate momi4eta, aaaa pff
miloto_girl_4e
03-02-2008, 17:51
Наистина е нормално баба ти и дядо ти да имат по-старомоден начин на мислене.. Все пак разликата в поколенията ви е дооооста голяма.. Затова време светът се е променил коренно :!: Относно приятеля ти, нормално е да спорите, не е приятно, но.. любовта не е само хубави моменти.. Явно си в някакъв кофти период...дано скоро ти мине :)
LovePoisoned
03-02-2008, 17:53
Ох миличка и твойта не е лесна... ами всеки преминава през такива периоди, но не е решение на проблема само да плачем нали :) Опитай се с баба ти и дядо ти да постигнете един компромисен вариант за излизането, примерно от мен се очаква да се уча добре в даскало и да помагам вкъщи с каквото мога и ме пускат да излизам, така че отстъпи и поговорете. Знам че те с много старомоден начин на мислине, но вярвам че ще се справиш. Сега да дивим проблема с гаджето ти, кажи му или така направи да разбере че се намираш в много трудно положение и че повече от всякога се нуждаеш от него, виждам че никак не ти е разразличен, кажи му че го обичаш! Ще видиш как постепенно ще ти пише той първи. А ако имаш възможност излез с някоя приятелка и си поговорете за разни гримчета дрешки парцалки малко да се поразсееш :) Аиде успехчета мила и горе главата!!! :-)
Точно така. Моите родители са си тук, в града ми, обаче аз прекарвам работната част на седмицата при баба и дядо... И те като твоите се притесняват, но аз винаги им обяснявам какво е, що е и те си ми имат пълно доверие. :-) Покажи на твоите, че можеш да бъдеш отговорна и да се грижиш за себе си. Обясни им що-годе с кого се събираш, определете си час и т.н.
А относно гаджето ти.. ако продължава в същия дух, най-вероятно ще се къса... :(
VinDiesel
03-02-2008, 17:55
О аз тая седмица в четвъртъка си права 2-ра татойровка и баба ми ми се расърди и неискаше да си говори с мене 2 3 дни но и мина видя че няма каде да ходи се пак родителите ми ми дават да си правя каквото искам само да не правя гаменски историй и да не стана наркоман а баба ми все ми прави някакви забележки и се опитва да ми заповядва обаче никой не я слуша :)
sexa_na_kompleksa
03-02-2008, 17:58
Абе ти така кажи - че си в цикъл. :D Ти за това се чувстваш така. Като ти свърши ще си много по-добре. :) Пусни си хубава музика и полежи малко. ;)
nobody13
03-02-2008, 18:01
mi ne mi e za 1 put da sum v cikul ve4e 4-5 godini
no tozi put e mn po razli4no
i edva li vsi4ko e ot tva
6te mi grumnat bu6onite , pove4e ne iskam da popadav v tva polojenie i da stava kakvoto i da po -lo6o
na nikoi ne go pojelavam
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-02-2008, 19:11
Мила, знам какво е.. Нормално е наистина и понякога тези дни са наистина нетърпими! Но, не се притеснявай, ще видиш, че като ти свърши, ще си друг човек. ;) И аз имама цикъл от толкова мн време и никога не бях забелязвала такова нещо, но то започна тази година и почти всеки такъв период е ужасен, но явно досега не съм забелязвала, понеже всеки ден ми беше ужасен преди :D Така, че, не се притеснявай, изчакай само да минат тези дни и си ок ;) :-) Споко :)
Pliok0019
03-02-2008, 19:16
Има много трудни периоди в живота на един човек. Недей да изпитвай пълна апатия към заобикалящия те свят. Грешка е, защото това променя начина ти на мислине и те депресира. Научи се да откриваш красивите неща в живота, малки, но съществени. С тях е по-лесно да се превъзможне всичко останало. Живота е за това, да му се наслаждаваме (:
Успех!
menta_loverka
03-02-2008, 19:24
Baba ti i dqdo ti nqmat vina e vqrno 4e si teen i iska6 da si navun postoqnno no po-dobre e da ima6 tova ograni4enie otkolkoto da si navun 6tot ina4e 6te po4ne6 da krivi6 ot praviq put spored men priqtelqt ti e idiot ...spored men de...ne mu pi6i neka toi da ti pi6e pruv da vidi6 koga 6te po4uvstva 4e mu lipsva6
NightGuardian
03-02-2008, 19:25
Потърси утеха при приятели.Гледай да се забавляваш , да излизаш , а баба ти ,кой я слуша ? А колкото до приятелят ти.Покажеш ли на едно момче ,че го харесваш или по-лошо обичаш , много му дигаш самочувствието. :-o Айде успех във всичко ! :)
nobody13
03-03-2008, 17:49
emi moje da e stara ama me kara da se 4uvstvam vinovna za vsqko ne6to koeto pravq, podtiska me, tva koeto iskam ot semeistvoto ne mi se dava..
plus tva se 4uvstvam mn samotna, ni6to 4e imam poznati priqteli i t.n.
nqkude ima dupka
a i s priqtelq mi sme v edin klas, vseki den zaedno
zduhvam se kato mislq za kraq na vruzkata ni i kato se razdelim kvo 6te prejivqvame
nz kude mi e utehata , no se strahuvam mnogo, edvam se sdurjam da ne zapla4a pred nego
naskoro zapo4nah s cigari mamka mu
daje kato pisha tezi redove mi se pulnqt o4ite