Влез

View Full Version : Голям проблем .. кофти тръпка

gandji
03-02-2008, 18:35
Начи дерта ми е бая голям , има едно момиче което ми беше 1-во и преди време скъса с мен , преди да са срещна с нея бях : простак , курвар ( смисал че исках да го начукам на почети всяка една която видя ) ... абе с 2 думи бях голяма отрепка , и това момиче не ми излиза от главата от момента в който я видях а да не говорим че когато трагнахме чуствата ми още повече са засилиха към нея но виждам че тя неиска да бъде с мен и немога да я забравя и вмомента което и момиче да видя по улиците ми са струва грозно абе ситуацята напрао е мега тъпа . Някой ако може да ми даде някъв съвет как мога да я забравя освен тоя да тръгна с друга понеже не познавам много момичета а в градът който живея ( Казанлък ) повечето са селяни и примерно ако ида да са запозная с някое момиче и тя си има приятел и оня като разбере и идват проблемите ( Селско забавление с 3 букви : бой а както казах не обичам да си имам проблеми и искам живота ми да е спокоен ) ... оффф обърках са и незнам дали някой ше сфане нещо от сичко тва дет написах , но ако някой ми даде съвет как мога да забравя въпросното момиче ще съм много благодарен . :)

Pliok0019
03-02-2008, 18:40
Пич..ти си живия пример, който дадох на най-добрия ми приятел... И потвържение на пророческата песен на Руши: "Всичко се връща". С времето ще забравиш мацката и предполагам от опит знаеш, че има хиляди други. Все ще се намери някоя НЕселянка ;)

gandji
03-02-2008, 18:44
Е чакай малко аз исках да им го ******* не съм тръгвал с тях и да им прая сечено :|

Pliok0019
03-02-2008, 18:45
Е чакай малко аз исках да им го ******* не съм тръгвал с тях и да им прая сечено :|
О... е все пак ако са ти пускали им е било гадно ;)

gandji
03-02-2008, 18:46
Е не са ми пускали тия дет исках , ама ми е пускала една дет тя искаше 8-)

tan0
03-02-2008, 18:47
еми какво да ти кажа няма да ти е много лесно да я забравиш ако имаш истински чувтва кам нея но по лесно ще ти е ако я набараш в изданка,така да се каже да я разочароваш...Разбираш ли ме а колкото до селските испалениея еми харесай си някоя и известно време наблюдавай каде ходи и с кого до 2-3 дни ще разбереш дали си има гадже или не ако няма действаи ако има тарси друга и така...

Evanescencefan
03-02-2008, 18:48
Времето лекува. 8)

gandji
03-02-2008, 18:55
Аз мога много брутално да я разочаровам ама неискам , щот преди когато беше щастлива и аз бях щастлив , когато тя беше нещастна го споделях с нея а намеренята ми към нея са наистина сериозни но тя не го разбира пък и не съм и казал сичко което имам да и казвам но тия дни да видим дали ще подействат думите и дали ще се върне при мен в което малко са самнявам че ше стане :(

variety
03-02-2008, 19:08
Pi4 tova,4e ti si selqndur po du6a ne zna4i,4e cql Kazanluk e selo :o Ima si dostatu4no gotini hora stiga da ima6 jelanie moje6 da se zapoznae6 sus super hora, taka 4e ne obvinqvai grada i horata. Kakvoto ti e sam si si go napravil takova

gandji
03-02-2008, 19:11
Чакай малко , ти примерно ако настапиш някой без да изкаш в някоя дискотека и оня почне да ти са прай тва за теб не е ли селско изпълнение и нямах в предвид че сички са селяндури ами че праят селски изпалненя за едното няма нищо ;)

variety
03-02-2008, 19:19
Samo edin vupros - ot koe daskalo si? Ina4e sum suglasna za tova sus selskite izpulneniq,no ot takiva hora ne moje6 da se otturve6 - prosto gi ima navsqkude... :? i az im se draznq

gandji
03-02-2008, 19:22
В механото уча , ама до ся не съм имал проблеми със такива изпалненя там , пък дано и да нямам :)

kifla
03-02-2008, 19:37
Пич..ти си живия пример, който дадох на най-добрия ми приятел... И потвържение на пророческата песен на Руши: "Всичко се връща". С времето ще забравиш мацката и предполагам от опит знаеш, че има хиляди други. Все ще се намери някоя НЕселянка ;)

Лично мнение...няма да я забравиш колкото и да искаш.Дори и да тръгнеш с друга ще мислсиш за тази и ще си станеш пак курвар както каза сам :?

evelinka1122
03-02-2008, 19:38
пробвай с една водка пък да видим дали ще дойде утехата 8-)

darla
03-02-2008, 19:47
naistina vsi4ko se vra6ta!4uvstva6 se taka za6toto do sega vse ti si gi za*baval,a sega tq ti go e na4uka na tebe,a ne ti na neq!Svikvai,6te ti se slu4va vse po 4esti4ko!

gandji
03-02-2008, 19:49
Ше помогне ама за няколко часа или пък още повече ше почна да мисля за нея и нищо чудно да напрая някоя простотия щот няма да са напивам за 1-ви път заради момиче

koalka
03-03-2008, 05:45
Хубаво, за нея си се променил, обаче няма смисъл - тя не иска да е с теб и няма какво да направиш.И да говориш с нея, не мисля, че ще те чуе...

hooliganka89
03-03-2008, 12:19
Първо явно не знаеш значението на думата "курвар".
Курвари се наричат,момчета които спат с много момичета,но само за по една вечер.
Такива като теб,които само искат "да го начукат",са палячовци.
И в целият си разказ,явно си забравил да поставяш препинателни знаци.
И ти като другите пубертетчета си пишете на гадния селски диалект.
И най-накрая,ще забравиш момичето с времето.

gandji
03-03-2008, 12:22
Курвари се наричат,момчета които спат с много момичета,но само за по една вечер.

Така аз палячото само да ти обясня че имаше нужда само от тва най-отдолу , а относно припинателните знаци ... не са безпокой когато искам си ги пиша , когато неискам не ги пиша . ок ? а за тва че не съм употребил правилно думата курвар , се пак мерси че си обарнала внимание ама ся ако ти са занимава може да ми кажеш ква точно дума да сложа вместо курвар . Мерси предварително ;)

gandji
03-03-2008, 12:23
Иначе зех да я позабравям , или поне така си мисля за момента ....

Nasindo
03-03-2008, 15:13
Начи дерта ми е бая голям , има едно момиче което ми беше 1-во и преди време скъса с мен , преди да са срещна с нея бях : простак , курвар ( смисал че исках да го начукам на почети всяка една която видя ) ... абе с 2 думи бях голяма отрепка , и това момиче не ми излиза от главата от момента в който я видях а да не говорим че когато трагнахме чуствата ми още повече са засилиха към нея но виждам че тя неиска да бъде с мен и немога да я забравя и вмомента което и момиче да видя по улиците ми са струва грозно абе ситуацята напрао е мега тъпа . Някой ако може да ми даде някъв съвет как мога да я забравя освен тоя да тръгна с друга понеже не познавам много момичета а в градът който живея ( Казанлък ) повечето са селяни и примерно ако ида да са запозная с някое момиче и тя си има приятел и оня като разбере и идват проблемите ( Селско забавление с 3 букви : бой а както казах не обичам да си имам проблеми и искам живота ми да е спокоен ) ... оффф обърках са и незнам дали някой ше сфане нещо от сичко тва дет написах , но ако някой ми даде съвет как мога да забравя въпросното момиче ще съм много благодарен . :)

Еми виж според мен още я обичаш и затова не може да е забравиш ... А самия подход ти е грешен - значи не трябва да се опитваш да е забравиш ,защото това ще ти стане като цел и тогава самото забравяне ще е много трудно :) ... нз дали ме разбра ... Просто го разбери ,че сте имали яки моменти заедно и че хората се събират и разделят и в това няма нищо анормално :) живей си живота и след време ще хлътнеш пак по някоя друга ;) айде и успех пич

hooliganka89
03-03-2008, 16:26

Така аз палячото само да ти обясня че имаше нужда само от тва най-отдолу , а относно припинателните знаци ... не са безпокой когато искам си ги пиша , когато неискам не ги пиша . ок ? а за тва че не съм употребил правилно думата курвар , се пак мерси че си обарнала внимание ама ся ако ти са занимава може да ми кажеш ква точно дума да сложа вместо курвар . Мерси предварително ;)

Няма ти казвам как да се назоваваш,но ти си имал желание да бъдеш курвар,което не те прави такъв.

Ето аз искам да стана президент,но не съм,това според теб давали ми правото да се наричам президент?И аз заглеждам бюлетините на разни партий и си представям как някой ден моята снимка,и моето има стоят там на тоз плакат ама...Те мечтите са безплатни :D