PDA

View Full Version : алкохол

Red_Bull4o
03-02-2008, 19:18
na6ite ne mi davat da piq alkoxol kazvat mi samo po 1 bira na mesec a az po4ti sqka ve4er kato izlqza si piivam bira v y4ili6te sam otli4nik i prodaljavat da mi se karat da y4a nz kakvo da praq na 16 sam i sam mom4e ne sam nqkoi piqnica koito ne moje bez da pie bira sqka ve4er no prosto si piivam za kompaniq

darla
03-02-2008, 19:44
Koi li roditel 6te kaje na 16-godi6niq si sin-NA!Napii se za zdrave!!!

asi_basi
03-02-2008, 19:55
MMM stranno, to az deto sam momi4e si piivam s na6ite, po4ti vsqka ve4er me pitat kvo 6te piq - nai 4esto - vino/ bira/ gin/ rom/ vodka abe kvot ima... i to ot po-malka mi davat. Daje maika mi e kazvala 4e predpo4ita da moga da piq otkolkoto na nqkoi kupon da se napiq i da ne znam kvo sam pravila i nikoga ne sa mi se karali do sega 4e piq ili 4e na kupon sam pila, daje vednaj kato se bqh napila im kazah i ne mi se karaha hi4, osven re4ta 4e ne se pie golqmo koli4estvo alkohol bez da znae6 dali e dobro ka4estvo da ne se natrovq posle. No qvno tvoite roditeli sa po stranni i konservativni i neiskat da stane piqnica ot teb. Taka sa i roditelite na edin poznat, mom4e ne mu davat i gram alkohol da blizne. Spored men 6tom ne ti vredi biri4kata i v u4ili6te si otli4nik si q prodaljavai, NO gledai da prekalqva6 :razz:

asi_basi
03-02-2008, 20:00
Koi li roditel 6te kaje na 16-godi6niq si sin-NA!Napii se za zdrave!!!

E estestveno, 4e nqma da mu kajat taka i mom4eto ne e kazal 4e tova iska. No ne e normalno vaob6te da ne mu davat da si piiva ponqkoga po 1 biri4ka s tqh ili malko 4a6a vince a? To ot takiva roditeli deto vsi4ko malko zabranqvat na decata si zatva posle ima deca koito kriqt kvi gi var6at.

Rofl4e
03-02-2008, 20:15
Пфф безобразие да забраняваш на детето си да пие..то нали знаете забранения плод е най сладък но както и да е аз най жестоко съм се напивала точно пред наще и цяла нош им правих въртели...и те горкичките нз как са ме издържали...!!! :grin: :D :razz:

kuklichka_bg
03-02-2008, 20:17
koko pati sam se napivala nashte mi davat da piq pred tqh xaxaxaxa vednaj se bqh napila pred tqh xaxaxa vednaj v kashti s endo momi4e posle lagah 4e sam povrashtala ot nekfi vafli 6tot 3 pati xaxaxaxa ami pii taino be to mn slojno xaxaxaxaxaxa {}{}{}{}{{} ama ne se pribirai u vas 4e shte te usetqt xaxhahxah :D {}{}{}{}{}{}

nicolepcd
03-02-2008, 20:41
Ооо, при нас никога не е имало закон да не се пие :? Пия когато и каквото искам (то па и едно пиене, та маааане 8-) ). По 1 бира на месец - това е нечувано... :shock: Да не говорим, че си на 16... Аз съм на 15 :grin: , и нямам ограничения за пиенето... :? Защото родителите знаят, че ако забранят нещо, то аз незабавно ще го пробвам :D А за теб - нищо не можеш да направиш, освен да си пийваш когато можеш... или да изчакаш още 2 години до 18... :)

apfan
03-02-2008, 21:13
Тва с чакането 2 години си е мазохизъм за момче, което бирата му е приятна :P Ами май трябва да им покажеш, че вече не си малко момче и лека по лека да започнеш да им показваш,че ще правиш каквото ти си искаш и не да не ти се бъркат така в работите особено да ти казват да пиеш по бира на месец.. което звучи безумно :D Ама да не им кажеш "слушайте сега , от тук нататъка нищо няма да слушам какво ми говорите и ще правя каквото си искам!!", защото с едно добре измислено наказание ще ти докажат, че не е точно както ти смяташ :D Просто им покажи, че можеш сам да се грижиш за себе си и нещата с пиенето ще се подредят :) Даже ще почнеш да се напиваш с баща ти след годинка-две и ще се чудиш на него ли му е по-неудобно или на теб :grin:

Jery
03-03-2008, 07:58
Ами нашите попринцип не ми дават но аз си пийвам като съм по клубовете.Не са ме разбирали защото те са заспали когато се върна и мисля че ако ме разберат няма ко знай колко да ми се карат а даже и може да ми разрешат да пия и пред тях. :-D

chipi_kaoo
03-03-2008, 08:50
Естествено, че ще те стимулират да учиш. Ако не ти казват "Учи", ти ще си кажеш "След като не ми се карат за оценки, за кво да уча?", както и с алкохола. Имаш си акъл, така, че можеш и сам да си прецениш ситуацията. Ти най-добре познаваш родителите си :-P

VerryBerry
03-03-2008, 13:57
че ти какво искаш??Да се напиваш като прасе ли?!Кой родител ще го допусне тва..пък и се постави на тяхно място-явно се притесняват за теб..ти продължавай да си учиш добре и си пий бирата,но не си позволявай да прекаляваш..
Мисля,че тва му е цаката 8)

Red_Bull4o
03-03-2008, 18:47
че ти какво искаш??Да се напиваш като прасе ли?!Кой родител ще го допусне тва..пък и се постави на тяхно място-явно се притесняват за теб..ти продължавай да си учиш добре и си пий бирата,но не си позволявай да прекаляваш..
Мисля,че тва му е цаката 8) ne isakm da se napivam no prosto s kompaniqta kato izlezem i piq po 1 bira ai da ne e sqka ve4er ama prez ve4er ne se napivam i nqmam tova namerenie no roditelite mi smqtat 4e 1 bira pred ve4er e mn za men. A az samiq ne znam kak no da piq i 1 bira ba6ta mi vinagi me poznava dori i vednaj po telefona kato mu se obadix i bqx v edno zavedenie i toi mi kaza pil si 1 bira i az 4ak se izumix no e taka i nz kak da izpiq taini4ko 1 bira. A ina4e e tapo si4ki na masata da piqt bira a az sok

GreenFairy
03-03-2008, 19:23
Еми няма как, докато ти не ги убедиш че си отговорен няма да стане.. Колкото и да се оплакваш по форумите няма да има полза... Ние не можем да ти кажем "Кажи им че ще пиеш колкото си искаш, пък да не те е грижа какво мислят"... Не знам дали ме разбираш, щото и аз самата почнахд а се обърквам... Но мисълта ми беше че трябва да им докажеш че няма да се напиваш като свиня, а дори и да го направиш можеш да носиш отговорност за себе си... Примерно наще си мислят че пия по 1 бира като изляза с приятелките ми 8-) Ама през лятото не е толкова малко...
Цялата философия е да ти повярват че си пораснал, тва е...
Айде късмет ;)

rakiQ
03-07-2008, 10:58
Koi li roditel 6te kaje na 16-godi6niq si sin-NA!Napii se za zdrave!!!мойте! даже и цигари ми предлагат!!
:D с майка си пием редовно ... :-o

TellMeYourName
03-07-2008, 11:11
Аз също съм на 16 и с баща ми си пием радовно :) иначе от 1 бира нищо няма да ти стане

Insatiable
03-07-2008, 12:12
Леле аз съм колкото теб и си пиивам с наште! 8-)
Кво ти пречи да си пиеш биричка без те да разбират...?

vikc
03-07-2008, 15:32
Няма нищо лошо в това да пиеш в умерени количества. Доказано е ,че алкохолът в малки количества е полезен. :) Лятото като се съберем в бившото даскало с един мой бивши съученици си пием биричка и играем баскетбол. 8-)

vikc
03-07-2008, 15:32
Няма нищо лошо в това да пиеш в умерени количества. Доказано е ,че алкохолът в малки количества е полезен. :) Лятото като се съберем в бившото даскало с едни мои бивши съученици си пием биричка и играем баскетбол. 8-)

necropolis
03-07-2008, 15:38
mi az si piq bira s ba6ta mi. estestveno ne prekalqvame, puk i az sum razumen kato izlizam na kupon ili diskoteka znam koga da kaja Stiga pove4e i takam...

Naughty_
03-08-2008, 08:08
Koi li roditel 6te kaje na 16-godi6niq si sin-NA!Napii se za zdrave!!! на една фр родителите :D

amadeuskb
03-08-2008, 08:38
Ми аз си пия пред наще не ми пука щото са супер пичове и двамата.Бащта и майками са казали по-добре се напии в нас от колко на вънка и да не можеш да си дойдеш.Доста често ходя на купончета пия си,правя и в нас купончета връщам се подпиинал в къщи и наще нищо.На сутринта само ми казват "намали бирата все пак спортуваш" и така ;)

blufer_1
05-27-2008, 19:23
Мен наще ме карат да пия. Щот от както станах стрейт ейджър те ме мислят за откачен и само ми наливат вино ракия сипват ми бири, а аз не ги пия

5StaR
05-27-2008, 23:16
Споко пич и аз не пия, никога не съм пил и никога няма да пия!

пс. моля, ако има някой познат във форума да не дава разконспериращи снимки

Kurvata
05-28-2008, 20:30
Леле аз съм колкото теб и си пиивам с наште! 8-)
Кво ти пречи да си пиеш биричка без те да разбират...?
И при мен така,пия пред наще и не ми правят проблеми за алкохола :grin: Само понякога като излизам на диско или на някое купонче ми викат да не прекалявам чак толкова,че да не мога да се прибера ф нас :D

Amateur
08-07-2008, 23:23
На мен мама не ми прави проблеми,но не е много съгласна да пия!

asasfdf
08-07-2008, 23:29
никога не са ми правили проблем за алкохол, с баща ми пием бира по мачове, а иначе ме е взимал и от разни събирания с мои познати..

Greenboy
08-08-2008, 07:40
Нормалное по две бири на ден да ти дават, но примерно 2 литра вотка или някакъв друг твърда алкохол едва ли.

bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:12
еее 1 бира к'во толкова не е един литър водка :lol: на мен наще ми дават даже по някога си пия с татко..

InVic7us
12-17-2008, 16:25
е не правят проблеми моите родители..само като седнем на вечеря и ме виждат колко пия казват само да не прекалявам :D даже съм се прибирала и пияна.. мрънкат малко, че на момиче не отивало ама ... :-D

sladka__droga
12-17-2008, 16:56
Майка ми си ми дава да пия пред нея,ама ми казва да не прекалявам 8-).Ама на 16 по една бира на месец ... незнам как още си жив ... :D.

eXciTeD
12-17-2008, 17:06
Че ти като се събираш с приятели да не би и ваще да идват? Ти си пии пък им казвай, че не си и така. :}

Rofl4e
12-17-2008, 17:10
Темичката е доста стара от март месец е!

DiScOnEcTeD
12-17-2008, 17:40
мен наще ми дават от 12 годишна е тогава ми даваха примерно само бираа и малко водкаа или нещо таковаа а сега вечее не е така но пък и не ми даватт даа сее напивам се пак

krisence
12-18-2008, 14:27
Еми на мен ми дават да пия с тях. Така са ме научили- да пия, но в умерени количества! А твойте няма как да ги обедиш освен ако не им докажеш по някакъв начин, че можеш да пиеш и не прекаляваш с алкохола! :)

kr0seR
12-18-2008, 21:25
Ко та ебе дали ти дават или не ве, човек ? Ще кажеш ,че като не ти дават ще седнеш пред тях да пиеш ... Като си с авери си пии и да не те ебе не си на 5

psychopath
12-18-2008, 22:07
след като си пиеш къв е проблема...
аз нямам този проблем, но не се оливам :-o