View Full Version : Иска ли нещо повече от мен, освен приятелство?!?!
^-Cat-WoMaN-^
03-03-2008, 07:58
Най-добрите ми приятели скъсаха. Бяха заедно близо година, но наскоро се разделиха. И сега той постоянно ми се обажда, най-малко по три пъти на ден и говорим по половин час най- малко.... Снощи към 4- 5 часа сутринта ми званя, след като се прибирал от дискотека да ме чуе как съм ... Обажда ми се дори да излизаме заедно. Отначало го разбирах, се пак сме приятели и да сподели с някого, но той продъжава да ми звани. Страх ме е да не си мисли, че може да има нещо между нас, защото това е невъзножно, не бих причинила това на наи-добрата си приятелка. А и си имам приятел близо от година и много си го обичам и не бих направила това!
sexa_na_kompleksa
03-03-2008, 08:02
На какви теми си говорите? Ако е за него и за мъката, коята изпитва към бившата си приятелка, то тогава едва ли изпитва нещо към теб, просто иска да сподели с някой. Но ако не отваря и дума за нея, а си говорите за теб или за ланшния сняг в 4-5 часа сутринта ...
Или е много сдухан и има нужда нон-стоп да общува с някого и те възприема като достатъчно близка, за да може да те безспокои по всяко време, или иска нещо повече... Поговори с него.
hooliganka89
03-03-2008, 08:17
Най-важното е какво си говорите,за да можем да преценим,дали е приятелство или е нещо повече,но ти не си уточнила какви разговори водите така,че не се знае,какво може да иска.
^-Cat-WoMaN-^
03-03-2008, 08:42
Оначало почваме да говорим за тях двамата, че му е много гадно, че са се разделили и след това си говорим за други неща, общо взето за всичко ...
VerryBerry
03-03-2008, 08:46
не мисля,че може да има нещо към теб, дари и да е така -можеш тактично да го отрежеш,като му намекнеш,че вече си заета..той ще схване намека,струва ми се :-o
MakeMeLaugh
03-03-2008, 09:09
Ако говори повече за нея и тя в скъсала ас него. Моцже би очаква ти да помогнеш да се съберат.
Обаче никой "приятел" не звъни в 4 часа сутринта да те чуе и т.н.
Спопред мен очаквай предложение за гаджосване скоро време ;)
menta_loverka
03-03-2008, 09:14
spored men tva e ot muka i prosto za6toto 4e 4uvstva nai-blizuk 4ovek do biv6eto gadje i kato ob6tuva s teb vse edno podurja vruzka s neq
MiMcHeToOo
03-03-2008, 09:19
Ми според мене или очаква да научи нещо от теб за бившата му, защото може би още е влюбен в нея, или иска да сподели или найстина просто те харесва..
Тва звънене може да е под действие на алкохола ако е бил пиян щот и аз съм ги имал такива изяви ;)
ми кажи му го :D много трудно ... са нз за твоя приятел ама аз на негово място нямаше да удобрявам това ! как ще звуни той по 100 пъти на ден на гаджето ми я ... :D
Cutie_Smile
03-03-2008, 12:02
В началото със сигурност е започнал да ти звъни защото му е било гадно и е искал да сподели с някого ,но ако това продължава доста време може той да започва да изпитва някакви чуства към теб . Според мен просто трябва да седнете и да си поговорите и де да знам и аз да му намекнеш по някакъв начин че ти го приемаш само като приятел :)