View Full Version : ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Darkkiss
01-24-2009, 15:15
ол да мия кенефи ти мноо гилми гледаш бе кретен
а ти от къде се взе бе...
няма смисъл да пиша в тая тема то се е видело че БГ е пълна с идиоти дето се имат за нещо...
маината ви!!!!
И да неграмотен съм но поне не млиекам....
LiveFlower
01-24-2009, 15:29
Няма нищо друго,с което да се гордея повече от това,че съм българка.Гордея се с имената на големите българи в миналото,борели се за България,гордея се с историята,с културата,с традициите на българина,с худ. литература...
За държавата вече е отделен въпрос,срам...
ол да мия кенефи ти мноо гилми гледаш бе кретен
а ти от къде се взе бе...
няма смисъл да пиша в тая тема то се е видело че БГ е пълна с идиоти дето се имат за нещо...
маината ви!!!!
И да неграмотен съм но поне не млиекам....
Единствения, който се държи идиотски, просташки и като див селянин в тоя раздел на форума си точно ти... Обиждаш, квалифицираш, поставяш определения за българите в България...
Имаш най-смешната логика- който живее в България е селянин и готово, аз съм големия "мъж" и "пич" затова че отидох в чужбина.
И не знам какви "Гилми" гледам, ама виждам ти какви гледаш- тъпи американски...
И кой те знае какъв развален български говориш, така че замълчи верно...
magneziq
01-25-2009, 07:53
Да се гордея е доста силно казано.Обичам България и се радвам,че съм българка,но и от части се срамувам от този факт,понеже за мен това е най-пропадналата държава на света за този момент. :smt022 Жал ми е,че сегашното полужение е такова и точно заради това искам да напусна България.Винаги ще я обичам,но тук не може все още да се живее човешки.
PlamenMEN
02-10-2009, 20:17
Да се гордея е доста силно казано.Обичам България и се радвам,че съм българка,но и от части се срамувам от този факт,понеже за мен това е най-пропадналата държава на света за този момент. :smt022 Жал ми е,че сегашното полужение е такова и точно заради това искам да напусна България.Винаги ще я обичам,но тук не може все още да се живее човешки.
В чужбина е 100 пъти по - тежко. Ама българинът си е упорит, издръжлив, но и безкрайно тъп понякога. Ако някой живее кофти тук, не му е виновна държавата, сам си е виновен. Разликата между българина и останалите народи е, че те не чакат на готово от държавата, а се борят сами за благото си. И като излязат нашите в чужбина, почват да си търсят работа, не хранят тамошните политици.
Иначе - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Аз тук съм роден и тук ще умра!
SoFarSoG00d
02-11-2009, 10:53
Срам ме е ,че съм българка,даже не споменавам от къде съм....по-добре.
В чужбина е 100 пъти по - тежко. Ама българинът си е упорит, издръжлив, но и безкрайно тъп понякога. Ако някой живее кофти тук, не му е виновна държавата, сам си е виновен. Разликата между българина и останалите народи е, че те не чакат на готово от държавата, а се борят сами за благото си. И като излязат нашите в чужбина, почват да си търсят работа, не хранят тамошните политици.
Иначе - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Аз тук съм роден и тук ще умра!
Абсолютно си прав човек, но за съжаление повечето от пишещите в този раздел на форума едва ли ще те разберат... Те са американизирани, глобализирани и т. н. мозъчета, за които е срамно да се наречеш българин... За които Родината не означава нищо, а почти всичко се свежда до финикийските знаци, заради които са готови на абсолютно всичко. Какво да говорим, важното е, че такива като нас ги има и винаги ще ги има и ние няма да оставим България на произвола на съдбата.
Срам ме е ,че съм българка,даже не споменавам от къде съм....по-добре.
Казвай че си таджикистанка от пакистански проиход тогава... Айде да не те обиждам, че обиди не се толерират във форума, но точно това заслужаваш в момента с подобно идиотско изказване...
SoFarSoG00d
02-11-2009, 13:01
Като не знаеш какво е мнението на цивилизованите страни относно България ,не се пали много!!!!!Уважават повече африканци,иранци,пакита ,индийци и т.н.т.
"Цивилизовани" страни ли? Кои бе, кои са тези "цивилизованите" и с какво точно са цивилизовани, ще ми кажеш ли?
Тея дето легализираха браковете между педераси и лесбийки ли? Дето позволяват на същите да си осиновяват деца ли? Дето са легализирали наркоманията и проституцията? За тези ли "цивилизованите" ми говориш? Е през половия член ми е мнението на подобни западни и америнаски отрепки за мнението им за България.
Предпочитам да съм "нецивилизован" и консервативен, но да си остана винаги горд с рода си, историята си и страната си, отколкото да стана като тези "цивилизованите" и "нормалните"...
SoFarSoG00d
02-11-2009, 13:24
Няма нищо лошо проституцията да е легализирана-това все пак е най-древната професия,относно браковете между хора от един и същи пол-при положение,че те искат да са заедно,никакви закони не може да им попречат,не виждам нищо лощо.Относно легализирането на наркотици-тревата е легализирана в Холандия,а те е страхотна държава,в която съм имала шанса също да живея.Излез от собствената си черупка и недей да мислиш,че светът свършва с България.
Браво, браво мойто момиче, страхотен морал и ценностна система имаш...
Ми то на педофилите им харесва с малки деца, тогава да ги легализират и тях, какво ще кажеш? Те го искат, можеби трябва да им позволим, а?
Ма дай всичко да позволим, всеки да си прави каквото му харесва и това е...
Примерно мен днеска ми харесва някое момиче на улицата и ми се иска да правя секс с нея. Е, да я питам ли тя дали иска или не да прави секс с мене щом на мен ми се иска?
Rodolubec
02-11-2009, 14:10
Кристо бате те в Холандия и педофилията е легална Границата за правене на секс е 12 години. Да не говорим ,че пенделите могат да осиновяват деца .Просто деградацията е пълна.
Да обобщим за да си "цивилизован" трябва да примеш:
педалите, педофилите, секса между малолетни ,наркотиците ,парите и вещите да са над всичко за човека ,да се възхищаваш на престъпниците , разни емигранти и малцинства да ти се качват на главата да не се гордееш от това ,че си бял за да не засегнеш някой!? докато другите раси могат да се гордеят,да възхваляваш Сащ като защитник на "демокрацията" и "мира" в света рда възхваляваш ЕС ,всичко що е американско да е най-доброто за теб и единствения добър национализъм да е америкнският. Да не казваш истината за да не засегнеш някой!?Въобще американицзацията и криворазбраната толерантност е пълна.
Те американсите геополитици отдавна са я измислили тази концепция още през студената война Сащ да е защитник на "свобадата" на хората тоест да са крайно либерални.И по този начин да мариканизират света и да постигнат глобално господство.Ама такива като SoFarSoG00d си мислят че е това се прави за по добро бъдеще на целия свят SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?
Еми и Аз се присъединявам към Кристо:
Да им пикам на "цивилизацията"!
SoFarSoG00d
02-11-2009, 14:13
Холандия е страхотна държава,с високи стандарти,качествено образование,просто имах шансът да живея там известно време и ми хареса!
proFloras
02-11-2009, 14:27
Гордея се че съм Българка гордея се с природата със забележителностите с исторята
Горд съм със това че български ми е фоклора въпреки че не намирам нишо горделиво във националноста ми.
Холандия е страхотна държава,с високи стандарти,качествено образование,просто имах шансът да живея там известно време и ми хареса!
Е да, за теб парите са най-важното нещо в живота, как иначе...
И какво му е толкова "качественото" на холандското образование? С какво е по-качествено от българското, айде кажи ми? Верно, тук така станаха нещата, че учениците са се качили на главата на учителите, обаче образованието ни все още си е нормално и добро.
А в Холандия се сещам защо е "по-добро" образованието- просто защото се учи супер малко и се участ основно елементарни неща.
А тука образованието е "некачествено" щото не ви пишат 6-тиците ей така, заради черните ви очи... И щото се учат понякога трудни, но важни и значими неща. Ето затова е "некачествено" българското образование.
Ама такива като SoFarSoG00d си мислят че е това се прави за по добро бъдеще на целия свят SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?
Е разбира се брат, то специално за нея мислят и за нейното добруване, как иначе... Тя затова с толкова жар и плам ги защитава, защото им трябват такива заблудени душици като нея, благодарение на които се крепи цялата им глобална "демократична" система...
Rodolubec
02-11-2009, 16:30
SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?
SoFarSoG00d
02-12-2009, 08:25
Не ме интересува.България нулево развитие има.
Не ме интересува.България нулево развитие има.
Кво гледаш развитието значи, ако България има добро развитие ти ще си горда че си Българка, ако не майната и на България ти си срам бе абсолютен срам как може да не почиташ родината си.
По темата въпреки че съм само четвърт Българин съм горд че съм такъв.Верно държавата не е с голямо развитие, но защо заради това да не обичаме родината си.
windowlicker
02-17-2009, 16:58
Аз не живея в България, но винаги съм била и ще бъда горда, че съм българка!
Eстествено,че съм горд.Горд ще си остана,защото ще си остана и Българин!
ivanstef
03-10-2009, 20:59
Вижте какво сайтче спретнах по въпроса
www.velikitebg.hit.bg Продължавам да го работя таке че без злобни коментари ако може
Тотален разгром на нас гордеещите се над негордеещите се :)
Stefityyy
03-12-2009, 18:58
да, гордея се , че съм българка!
България на три ПЛАНЕТИИИ :grin: :grin: :grin: (хехе )
Nam3less3
03-12-2009, 19:02
Да, макар че съм разочарован от повечето хора и политическата същност на държавата.
LUDAKIS1
03-15-2009, 12:36
Написано е на няколко места, но ще го повторя - ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА !!!
Гордея се, разбира се. Само дето държавата ни не е никак в цветущо положение.. :?
мн ясно се гордея то сеа няя с ко ама историята ни е велика :)
мн ясно се гордея то сеа няя с ко ама историята ни е велика :)
Докато нещата,с които се гордея са по-малко от нещата,с които не мога да се гордея,няма как да съм горд.
LudoMlado
03-25-2009, 21:21
Обичам родината, мразя държавата. Споко обаче, дайте още 10 години на нащо поколение и сами ше оправим нещата.
Иначе горд съм разбира се, кой не е.
Darkkiss
03-25-2009, 21:35
Българите винаги се оплакват че държавата им е боклук и няма правила и никой не ги спазва
те искат да живеят на място където се спазват правилата и всичко не наред
но те не искат да го направят това в България...
LudoMlado
03-25-2009, 21:49
Българите винаги се оплакват че държавата им е боклук и няма правила и никой не ги спазва
те искат да живеят на място където се спазват правилата и всичко не наред
но те не искат да го направят това в България...
Кой е казал че не искаме, просто така седят нещата че не всички можем да постигнем това към което се стремим в България.
За жалост не! Много съм пътувал по европа и никъде не ни искат НИКЪДЕ! Всеки си казва: ''щом е българин ясно ...'' Та ние какво сме дали на света за да ни уважават? Ние можем да бъдем само един лош пример на света...
Много съжалявам, че го казвам, но това е истина която неможе да я подминем..
Е писнало ми е от мрънкалота като вас! :smt098
За жалост не! Много съм пътувал по европа и никъде не ни искат НИКЪДЕ! Всеки си казва: ''щом е българин ясно ...'' Та ние какво сме дали на света за да ни уважават? Ние можем да бъдем само един лош пример на света...
Какво сме дали на света- ами например писменост, култура, цивлизация, макари в исторически план. Защото когато България е градяла цивилизация в духовен и материален аспект, французи, германци, италианци, а да не говорим за най-големите помияри- американците ги е нямало на картата на света! Това ясно ли ти е? Или пак ще кажеш, че нищо не сме имали и нищо не сме дали? Мога да ти кажа, че освен Византия, която е била все пак по-напред от нас, няма друга страна в исторически план през Средновековието, която да е била по-напред от нас. Това са били цивилизационните центрове на Европа- ние и Византия.
ДА
Поради редица причини...
kukli4kata001
04-06-2009, 11:10
БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!!!!!!
ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
Съгласна съм с теб и ДА ГОРДА СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА
varSAritai
04-06-2009, 22:41
аз не се гордея българия не е това за което са се борили патриотите и родолюбците тя е една мутренска даржава управлявана от корупция догодина живот и здраве ще живея далече в чужбина и няма да съжелявам ! няма да си съсипвам живота в държава която не дава шансове за реализация и живот какъвто можеш да имаш в чужбина !
Та ние какво сме дали на света за да ни уважават? Какво ли? Еми освен това което изброи kristo , българин е измислил по - добрата аеродинамика на самолетите, българин прави джантите на мерцедес и по половината тунинг на брабус (ако знаеш какво е това 8) ) първият копютър, това което цял свят използва днес и т.н и т.н. Порови се малко из нета и ще видиш колко неща сме дали на света.Най - малко бъди горд с природата. Има ли държава в която да има море плаж и на 200 метра от плажа да има гора? Еми Не няма това е само ТУК. И пак ще го кажа ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
аз не се гордея българия не е това за което са се борили патриотите и родолюбците тя е една мутренска даржава управлявана от корупция догодина живот и здраве ще живея далече в чужбина и няма да съжелявам ! няма да си съсипвам живота в държава която не дава шансове за реализация и живот какъвто можеш да имаш в чужбина ! :razz: :razz: :razz: хаха добре избягай от роднини, приятели и ще те вида и не мисли че в чужбина ще ти е по лесно :!:
Какво сме дали на света- ами например писменост, култура, цивлизация, макари в исторически план. Защото когато България е градяла цивилизация в духовен и материален аспект, французи, германци, италианци, а да не говорим за най-големите помияри- американците ги е нямало на картата на света! Това ясно ли ти е? Или пак ще кажеш, че нищо не сме имали и нищо не сме дали? Мога да ти кажа, че освен Византия, която е била все пак по-напред от нас, няма друга страна в исторически план през Средновековието, която да е била по-напред от нас. Това са били цивилизационните центрове на Европа- ние и Византия.
Единственото с което успяваш да защитиш България е "славната" и история. Само че в момента никой не се интересува какво е станало преди 1000 или повече години, защото това са маловажни неща и дори и България някога да е била нещо в момента е нищо. Жалко, че го казвам, но е така и тъпото е, че българина само се оплаква и се прави на патриот, а иначе тича пиян по улиците... образно казано.
Можете да търсите вината единствено в народа и колкото и да плюете чужденците - те поне имат някакви ценности.. Никой не искам да убидя!
Единственото с което успяваш да защитиш България е "славната" и история. Само че в момента никой не се интересува какво е станало преди 1000 или повече години, защото това са маловажни неща и дори и България някога да е била нещо в момента е нищо. Жалко, че го казвам, но е така и тъпото е, че българина само се оплаква и се прави на патриот, а иначе тича пиян по улиците... образно казано.
Можете да търсите вината единствено в народа и колкото и да плюете чужденците - те поне имат някакви ценности.. Никой не искам да убидя!
Ако не знаем каква България сме имали, никога няма да разберем каква България можем да имаме... Ама не го съзнаваш и казваш майната й на историята. Ама нали се сещаш, че ако не беше един Паисий Хилендарски през 18 век да припомни на българите, че са имали славна история и че са били славен народ, едва ли щяха да се сетят затова и едва ли днес щеше да ни има като народ? Ама викаш историята не е важна- напротив важна е и то много- тя е основата чрез която България трябва да се възроди. Щото какво друго може да ни дава сили след като днес сме зле? Няма просто! Затова остава миналото, от което трябва да извлечем най-доброто и да се опитаме да го възстановим, съобразено със съвремието.
^ Вярно е ама отиди го кажи на един Гей Станишев ....
^ Вярно е ама отиди го кажи на един Гей Станишев ....
Ще му го кажа на изборите, както трябва да направим и всички българи като цяло за да не ни управлява никога повече той плюс Доган, Кобурготски, Костов и т. н. Само дето гледам как все повече българи се хващат на въдицата на новия играч Бат Бойко, който е същия мошеник...
ГОРДЕЯ СЕ! 8)
ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
.. DeViL mAy CrY ..
04-10-2009, 20:31
Малко се позамислих горда ли съм,след като видях клипчетата ДА ГОРДА съм.Само където цялото управление съсипа държавицата и хората вътре :?
AnIcHkAtA
04-27-2009, 12:12
Не се срамувам, в никакъв случай, но не мога да кажа, че се гордея.Народа масово е озлобен, нещастен и на 70% прост..Във всеки един от нас живее патриотичното, но малко са хората, които биха били честни при управлението на държавата.Докато не се научим да спазваме дори най-безсмисления според нас закон няма да се оправим..
Да. Мисля, че този отговор е достатъчен. 8)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
07-18-2009, 02:34
Не се гордея. Не се чувствам на място тук ;/
ItalianMafia
07-18-2009, 12:02
Естествено, че се гордея, че съм българка.. Обичам родината си въпреки, че не бих се върнала..
Ca7aHa7a
07-19-2009, 00:08
Повече от всичко се гордея че съм българин .. \:D/
Moonchild
07-22-2009, 12:31
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА,ако може да се нарече такава
Eстествено :)
И остава някой тук да пише на латиница :razz:
бе аз от корена си не мога да избягам, ай не искам
ма някси искам Българската младеж да не е толкова проста колкото е сега, и тея селяци да спрат да псуват София, защото ако я няма София, няма да ги има и тях...
ILoweSea
07-29-2009, 17:32
Разбира се. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! :smt007
Разбира се. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! :smt007
и го доказваш с тоя негър на аватара
ЕВАЛА !!! 8)
Естествено,въпреки че може да ми се наложи да е напусна защото нашите искат да се местим в Америка .. :( Дано нашите да си променят решението,и да не се местим само за това се моля. :o
Естествено,въпреки че може да ми се наложи да е напусна защото нашите искат да се местим в Америка .. :( Дано нашите да си променят решението,и да не се местим само за това се моля. :o
то така се ходи в америка
ха-ха...
продължавай с мечтите си
ГОРДЕЯ СЕ!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
ха-ха...
продължавай с мечтите си
Не мечтая аз а родителите ми а и те имат финансовата възможност да отидат,но все още се колебаят а аз се моля да се откажат. 8-)
ха-ха...
продължавай с мечтите си
Не мечтая аз а родителите ми а и те имат финансовата възможност да отидат,но все още се колебаят а аз се моля да се откажат. 8-)
всички сте много наивни
но американската имиграционна система не допуска нови хора, ще отидете като бегълци, и след 4-5 години ще ви изхвърлят като песове....
ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЕКЗАЛТИРАНИ ЧУВСТВА НА ПАТРИОТИЗЪМ Или поне ако сте такива дайте своите причини за това родолюбство!
не не се гордея.За какео да се гордея?! септември заминава да уча в чужбина и със всеки изминал ден ставам все по нетърпелива да се махна от тук като виждам простащината и селянията по улицата.Да не говорим каква асоциация правят хората навън като чуят България.Предпочитам да ме смятат за рускиня от колкото за бг. макар че това няма как да се промени...
ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЕКЗАЛТИРАНИ ЧУВСТВА НА ПАТРИОТИЗЪМ Или поне ако сте такива дайте своите причини за това родолюбство!
не не се гордея.За какео да се гордея?! септември заминава да уча в чужбина и със всеки изминал ден ставам все по нетърпелива да се махна от тук като виждам простащината и селянията по улицата.Да не говорим каква асоциация правят хората навън като чуят България.Предпочитам да ме смятат за рускиня от колкото за бг. макар че това няма как да се промени...
в града можеш да отидеш
но от селото да се махнеш не можеш!!!
^^отвори си очите и погледни че вече всичко се е превърнало в едно голяма село!
Аз се гордея че съм българка, но особено в днешни дни НЕ се гордея с България. Такава цигания е станало, такава селящина. Ето днес излизам из града и насред центъра двама пияни мъже свирят на гайда и една жена им танцува. Пътищата - от всякаде "дупка до дупка". Като седнаш на кафе поне 3-4 циганина минават да просят. Докъде стигнахме .. само в нашата страна се продават фалшиви армани, версаче и прочие под път и над път и никой не им прави забележка че копират лого .. разхождам се из Слънчев браг по сергийките и един циганин продава дънки уж армани .. тате пита: колко струват , оня вика :е като за българо 4о лв .. и ква е разликата българин ли не :-x е*и му майката тези наще министри прости дето уж се грижат за бг .. просто даржавата пропада а те си вирят краката на масите .. охх я да не се отнасям и да си земам багажеца и за чужбина .. 6те си остана само с гордостта 4е съм българка но не и с бг ;хХ
Dimana99
08-07-2009, 14:55
Не се гордея,че съм българка, защото сме посрана държава която нищо не е постигнала
В такъв случай се гордей, че си туркиня, циганка или еврейка... Баси тъпите "българи" дето ги имало, и после се чудим защо не можем да се оправим. С такъв материал както се изказва Баце Бойко оправия няма. Те не си знаят историята на рода, не знаят Българската история и имат някакви претенции, коментират България каква е и какво е постигнала?! Виж се първо ти бе момиченце, седни прочети някоя книжка за историята на Българския народ, за постиженията му, които ти явно не искаш да видиш, а после коментирай. Как може да не знаеш нищо и да се излагаш като циганин на изпит по Български език?
DoYouLoveMe
08-11-2009, 21:41
ГОРДЕЯ СЕ!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
+1
gigaherz
08-12-2009, 11:18
Добре бе, стойте си в тъпата България! Толкова по зле за вас! Като искате да живеете в миналото и да се гордеете с ''величието на България'', което е било преди мнооооого векове, живейте. В момента България е една ''тоалетна'' и условия за нормален живот няма! Два милиона българи се осъзнаха и напуснаха ''тоалетната'' и още много ще я напуснат, защото мислят с главите си! А на kristo ще кажа само, че много добре знам историята на България, но няма да лея сълзи по нея, а ще гледам напред в бъдещето, а бъдещето на България е трагично!
БЪЛГАРИЯ ПОД ВСИЧКО! :-x
RichKidsOnLSD
08-12-2009, 11:58
Добре бе, стойте си в тъпата България! Толкова по зле за вас! Като искате да живеете в миналото и да се гордеете с ''величието на България'', което е било преди мнооооого векове, живейте. В момента България е една ''тоалетна'' и условия за нормален живот няма! Два милиона българи се осъзнаха и напуснаха ''тоалетната'' и още много ще я напуснат, защото мислят с главите си! А на kristo ще кажа само, че много добре знам историята на България, но няма да лея сълзи по нея, а ще гледам напред в бъдещето, а бъдещето на България е трагично!
БЪЛГАРИЯ ПОД ВСИЧКО! :-x
Поредният боклук не оценяващ това, което му е дала България всъщност, ти НЕ заслужаваш да живееш нормално...
Абе разбирачи марш в чужбина а вие какво направихте за БЪЛГАРИЯ да не е в тва положение та сте недоволни така че мислете бягайте лошото е че като идете там и ви питат кви сте вас ще ви е срам да кажете от къде сте защото вие не заслужавате да се наречете БЪЛГАРИ и по добре такива като вас са измет неблагодарна вие не осъзнавате че живеете в рая.Вие не цените какво сте наследили какви сме били преди и какви ще бъдем.
ТАМ КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ !!!
gigaherz
08-13-2009, 09:09
Един ден като някой убие(не дай си Боже) някой ваш близък или роднина и му дадат 2 години условна присъда както на Стависки,ще видим колко ще обичате България!
RichKidsOnLSD
08-13-2009, 15:36
^това аргумент ли е? Ти си малоумен...
Да то такива работи само в България стават ама сте едни и вие правете квото знаете после да не да ревете колко ви е мъчно за БЪЛГАРИЯ и как искате да се втрнете ама нема да можете айде марш на запад ходете при бездушнити чужденци които само бачкат и нищо друго те са машини и обръщат внммание само на най близките си айде кинете :booooomb:
windowlicker
08-14-2009, 00:25
Да то такива работи само в България стават ама сте едни и вие правете квото знаете после да не да ревете колко ви е мъчно за БЪЛГАРИЯ и как искате да се втрнете ама нема да можете айде марш на запад ходете при бездушнити чужденци които само бачкат и нищо друго те са машини и обръщат внммание само на най близките си айде кинете :booooomb:
Много филми гледаш...
Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици :? :? :?
Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици :? :? :?
Прав си с такова нищожество няма смисъл да се занимаваме !!!!
gigaherz
08-14-2009, 20:10
kristo написа:
Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици Confused Confused Confused
tsoko написа:
То и вие след време ще искате да се махнете от България, но ще е късно.
kristo написа:
Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици Confused Confused Confused
tsoko написа:
То и вие след време ще искате да се махнете от България, но ще е късно.
Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко...
gigaherz
08-14-2009, 20:50
kristo написа:
Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко..
Хващаме се. И пиши пак като заминеш. Tsoko също.
kristo написа:
Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко..
Хващаме се. И пиши пак като заминеш. Tsoko също.
не се хващай, че ще загубиш. Особено ако се хванем за пари и то колкото предложиш. Но ти гарантирам, че ти ще си губещия. Ще се чудиш какви кредити да теглиш и от кого да искаш на заем, за да ми платиш...
@ гигахерц : Тихо . Жалък предател на родното ! Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш ! България това е свята дума за мен. Обичам страната ни повече от всичко на света ! ГОРД СЪМ, ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН !
gigaherz
08-15-2009, 10:42
Ravage написа:
Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш !
Вярно е, но това далеч не е достатъчно, за да се гордея с произхода си!
Ravage написа:
Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш !
Вярно е, но това далеч не е достатъчно, за да се гордея с произхода си!
А сетих се, трябват ти пари... Не пари, много пари. И половин България да бачка за тебе. Тогава може и да станеш "горд българин". Ако това, че толкова много велики българи са дали живота си за идеала България за теб не е повод за гордост с произхода ти, то не виждам кое може да бъде. Ти си патологичен случай на промит от материализъм мозък... Както и да е, в крайна сметка си ми вече тотално ясен и безразличен.
gigaherz
08-15-2009, 13:53
Нищо вече не може да ме накара да се гордея, че съм българин, при положение, че и от Европейския съюз вече ни мразят.
Нищо вече не може да ме накара да се гордея, че съм българин, при положение, че и от Европейския съюз вече ни мразят.
Хах, за теб мнението на Евросъюза за България е по-важно от собственото ти за нея... ето затова сме в това положение - патрер. На мен пък ми е през оная работа мнението на ЕС за България. Един ден България ще се оправи и то със или без него. Изобщо не ми пука за тяхното мнение, и те като теб не правят разлика между Станишев-Доган-Кобурготски и редовия българин, който е истинското олицетворение на България. А редовия българин е честен и почтен човек, не крадец и мошеник като тримата боклуци, които изброих по-горе, които така или иначе нито са българи, нито имат нещо общо с България.
Хах, за теб мнението на Евросъюза за България е по-важно от собственото ти за нея... ето затова сме в това положение - патрер. На мен пък ми е през оная работа мнението на ЕС за България. Един ден България ще се оправи и то със или без него. Изобщо не ми пука за тяхното мнение, и те като теб не правят разлика между Станишев-Доган-Кобурготски и редовия българин, който е истинското олицетворение на България. А редовия българин е честен и почтен човек, не крадец и мошеник като тримата боклуци, които изброих по-горе, които така или иначе нито са българи, нито имат нещо общо с България.
Да де, ама кой ги избра тези тримата? Точно народът, а не Брюксел...
gigaherz
08-15-2009, 18:40
kristo написа:
А редовия българин е честен и почтен човек.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Човече излагаш се. Точно за българина да го кажеш това - излагация!
kristo написа:
А редовия българин е честен и почтен човек.
Човече излагаш се. Точно за българина да го кажеш това - излагация!
Кой го казва - най-голямата излагация, която съм виждал някога във форума- това си ти. Ако ти се отъждествяваш с тия тримата бандити, с кражбите им и глупостите им, аз знам, че 99% от българите нямат нищо общо с делата им. Българите сме трудолюбив и честен народ, честен понякога до глупост, но честността е над всичко все пак, каквато и да е цената за нея. Кажи ми кой обикновен българин краде, не работи, не учи - няма такива освен синчетата на комунистическата номенклатура, на които всичко им се позволява и дава наготово.
^И тук пак важи въпросът, който зададох: А именно кой ги избра тези тримата? Народът.
gigaherz
08-15-2009, 19:01
Няма да споменавам имина, но ще кажа, че познавам поне четирима от обкръжението на моето семейство, който мамят и крадат като невидели.
kristo написа:
аз знам, че 99% от българите нямат нищо общо с делата им.
О, да. Те само гласуват за тях и ги вкарват в парламента. То това нищо не е. Да ти припомням ли,че 2001 година Саксгобурготски дойде с гигантско мнозинство и направи коалиция с ДПС. Резултата - МИЗЕРИЯ до безкрайност, но НЕ - българския народ, защото е много ''умен'' както казваш, 2005 година избра Станишев, който направи коалиция с НДСВ и ДПС. Резултатът е ясен - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ!
Ето това е ''умния'' ни народ.
Еми НЕ - няма да стоя тука, за да работя за тоя ''умен'' народ!
Първо 2001 никой не е очаквал Симеон да се коалира с ДПС и да се окаже такъв голям мошеник и боклук. най-малкото сме си мислили, че понеже баща му е бил един достоен и голям управник на България, синът му и той ще бъде такъв, но уви - лошо сме се излъгали и какво можехме да направим, след като преди това пък Костов се изложи и остави България в незавидно положение?
Нормално е да се търси разбиване на двуполюсния модел на БСП и СДС, който се видя, че не доведе до нищо положително. След това "царя" тотално се провали и нямайки избор по-голямата част от българите не отидоха да гласуват, защото тогава нямаше друга реална алтернатива освен току-що прохождащата, но все още слабо известна и непопулярна Атака, и БСП пак спечели.
Сега пък спечелиха ГЕРБ и Бойко, на който аз лично нямам доверие, но пък разбирам сънародниците си - това беше по-скоро протестен вот срещу БСП-ДПС-НДСВ. Пък в крайна сметка дано се издъня в прогнозите си за ГЕРБ, но още от самото начало виждам, че за съжаление няма да стане така. И все пак скоро ще е момента когато на власт най-после ще дойде нормална патриотична и реформистка партия, която да не е продукт на системата(тоест на БСП, "бившото" БКП).
Така че няма за какво да обвиняваш българския народ - избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009, но по-добре отколкото да не се гласува изобщо и Доган да състави самостоятелно правителство.
gigaherz
08-16-2009, 11:22
kristo написа:
избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009,
Точно 2009 имаше най-голям избор, защото имаше и ГЕРБ(на които аз вярвам), и любимата ми - РЗС. Но ако и ГЕРБ се провали, то тогава наистина няма никаква надежда.
kristo написа:
избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009,
Точно 2009 имаше най-голям избор, защото имаше и ГЕРБ(на които аз вярвам), и любимата ми - РЗС. Но ако и ГЕРБ се провали, то тогава наистина няма никаква надежда.
Не вярвай толкова на РЗС и Янев, защото това, което чуваш от него 50% не е истина, а клевети. Казвам ти го като човек, който е проверил информацията за някои от хората, които той плю. Отделен е въпросът, че той се крепи на израелски финансисти и МОСАД. :)
Кое казано от Яне Янев е клевета по-точно? Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа" или наличието на радикален ислям в село Рибново е лъжа?! И това, че ДПС тотално се оля с изборния туризъм и купуването на гласове, което беше разследвано от РЗС и ВМРО и доказано чисто теоретически и практически? Или пък че мутрата Гриша Ганчев, който му отправя смъртни заплахи е тотално феодализирал Ловеч и Ловешка област чрез финансовата си(мафиотската си по-точно) империя?
Е, какъвто и да е Яне Янев, поне чрез делата си направи нещо, доказа с факти мафиотски сделки и престъпления, за които другите говореха само на теория и чрез популизъм(както баце ти Бойко и даже Волен Сидеров и Атака).
А това за финансирането му от Мосад е жалка и смешна клевета. Докажи го?! Това, че си сътрудничел с някакви бивши шефове на Мосад не означава нищо, не означава че е финансиран от тях. То ако беше техен човек, ако разполагаше с такъв огромен финансов ресурс сега да е спечелил изборите, ама нито имаха медийния комфорт на ГЕРБ, нито имат собствена телевизия пак както ГЕРБ(телевизия Европа) и т. н.
gigaherz
08-16-2009, 12:36
Ако ще и с Мосад да работи - не ми пука. Важното е,че разкрива един по един боклуцити, които крадяха България през последните 20 години. Относно Гриша Ганчев - не мисля, че е от ония олигарси, които за забогатяли незаконно, но кой знае. По-скоро Яне трябва да разследва Станишев, Доган, Златомир Иванов, Младен Михалев, братя Галеви(само като си помисля, че замалко не станаха депутати и ми се повръща) - eто това са истински държавни престъпници.
Кое казано от Яне Янев е клевета по-точно? Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа" или наличието на радикален ислям в село Рибново е лъжа?! И това, че ДПС тотално се оля с изборния туризъм и купуването на гласове, което беше разследвано от РЗС и ВМРО и доказано чисто теоретически и практически? Или пък че мутрата Гриша Ганчев, който му отправя смъртни заплахи е тотално феодализирал Ловеч и Ловешка област чрез финансовата си(мафиотската си по-точно) империя?
Е, какъвто и да е Яне Янев, поне чрез делата си направи нещо, доказа с факти мафиотски сделки и престъпления, за които другите говореха само на теория и чрез популизъм(както баце ти Бойко и даже Волен Сидеров и Атака).
А това за финансирането му от Мосад е жалка и смешна клевета. Докажи го?! Това, че си сътрудничел с някакви бивши шефове на Мосад не означава нищо, не означава че е финансиран от тях. То ако беше техен човек, ако разполагаше с такъв огромен финансов ресурс сега да е спечелил изборите, ама нито имаха медийния комфорт на ГЕРБ, нито имат собствена телевизия пак както ГЕРБ(телевизия Европа) и т. н.
Хахаха. Факти? Нима? И им повярва? Аз познавам един-двама от хората, които плю и много добре знам за какво става въпрос но няма да ти го кажа, защото скоро ще им съд и Янев ще си носи последствията за това, което говори и лъжите, които хвърля в пространството. ;) Ти му вярвай, аз съм виждал с очите си лъжите, които сипе и съм ги виждал не с високопарни думи по телевизията, а на живо в документационна форма. Той каквото ще да говори. Още малко да поговори и цял живот няма да може да се наплаща по дела за клевета. ;)
Точно евтин популизъм използва Янев и ми е много смешно как половината, че и отгоре български народ му се връзва. Но ще има справедливост и там някой ден. И аз не казах, че всичко, което говори е лъжа, а само 50%. ;)
А за евреите, ако гледаше Новини щеше да си видял. По БТВ точно преди изборите господин ти Янев цъфна на специална пресконференция с въпросните господа финансисти и агенти на МОСАД и за да не голословя и да се правиш пак на недоразбрал:
http://all.actualno.com/news_247123.html
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=152230
http://www.vsekiden.com/?p=50930
http://dnes.dir.bg/2009/06/23/news4655421.html
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/05/27/726071_ianev_shtial_da_vnasia_chujdi_eksperti_za_b orba_s/?ref=rss
gigaherz
08-16-2009, 12:44
Яне има депутатски имунитет(това според мене трябва да бъде премахнато, защото и Волен Сидеров се криеше зад него, а бие хора по магистралите). Както казах - Няма никакво значение дали работи с Мосад - важното е, че не само говори, но и ДЕЙСТВА!
Яне има депутатски имунитет(това според мене трябва да бъде премахнато, защото и Волен Сидеров се криеше зад него, а бие хора по магистралите). Както казах - Няма никакво значение дали работи с Мосад - важното е, че не само говори, но и ДЕЙСТВА!
Абе хубаво вярвай си му! Твой си е избора. ;) Аз го виждам какво говори и какво от това, което говори е истина и какво е евтин популизъм, на който българският народ се хваща. :) Въпрос на избор.
gigaherz
08-16-2009, 21:19
kristo написа:
Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа"
Не са милиони - над 1 МИЛИАРД ЛЕВА! Тая крадлива мръсница - в затвора до живот!
MaRiYa_86
08-21-2009, 12:49
Та по темата..кратък,ясен отговор ще дам.
Да,гордея се :)
playerman
08-28-2009, 05:58
Да горд съм че съм българим трябва да сме благодани на наще прадеди че са не освободили защото колкото и смешно на някой да зучи можели да сме под турско робство и сега
Гордея се и то много, може да не сме идеалната държава, но историята говори много за нашия народ, през какво сме минали, какъв тежък път сме извървели, за да стигнем до тук!
baby_face
09-02-2009, 15:04
Да, горда съм, че съм българка и ако имах възможността да избирам къде да бъда родена и да живея винаги бих избрала България.
pe4enkata
09-03-2009, 08:46
гордея се но не чак толкова ако тръгна да изреждам причини няма да ми стигне целия форум :D
Тези който не се гордеете че сте българи искам да ви попитам какво изобщо правите в България ? Какви сте вие ? еничери турци които живеят в Бългаиря ? Мангали които са недоволни от себеси и си го изливат на България ? НА САПУН! България за българите грабителите ВЪН! :-x
montana6
09-04-2009, 00:50
Тези който не се гордеете че сте българи искам да ви попитам какво изобщо правите в България ? Какви сте вие ? еничери турци които живеят в Бългаиря ? Мангали които са недоволни от себеси и си го изливат на България ? НА САПУН! България за българите грабителите ВЪН! :-x
Ей заради такова мислене като твоето никога няма да се оправим, щото проблема си е в мисленето на хората. Докато не се научите да зачитате чуждото мнение и другата гледна точка, и спрете да се правите на големи националисти и патриоти, няма да се оправим. Просто в България няма толерантност и това е. Не можеш да обвиняваш другите хора за избора им. Що не си гледаш ти себе си и бъдещето си? Не мислиш ли, че така е най-добре? Нито съм виновен, че България е такава, нито съм искал да е такава, нито съм я направил такава. Не искам да живея в такава държава и затова ще ходя да уча в чужбина и после да живея там. Щото не те знам дали си ходил в друга държава и дали си живял, но мога да ти кажа, че изцепки като нашите никъде на запад няма! Тук където съм аз хората знаят какво е търпение, знаят какво е дисциплина, правила и т.н. Те мислят цивилизовано и уважават избора ти, какъвто и да е той. Никой няма да ти се изсмее или подиграва за нещо. Няма какво да съм горд, че съм българин, не съм някакъв националист, нито патриот, но не се и срамувам от България. Държава като държава, националност като националност, за мене няма значение какъв си и откъде идваш. Не е най-хубавата държава, но има и много по-зле от нас. Само че промяната, която се иска няма да дойде, докато всеки не си промени мисленето.
Ами ДА! Горд съм що за българин е този които не се гордее с собствената си държава България! Е имаме си и кусури разбира, се но какво трябва да седим и да ругаем ли ?
Marinchety
09-07-2009, 23:05
да ест
Разбирасе че съм горд да съм Българин.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
България над всичко, я!
А, за тези, който смятат, че сме по-назад от другите Евро-държави грешат :)
Там, където аз съм, масата от хората са по-прости от колкото някога съм могла да си представя. Като сложим настрана и първичното отношение към чужденците, разбира се. Повтарям, има и свестни хора, но повечето са въздуж под налягане.
Ще кажете- 'ма то в България да не е по-различно?
Ще ви отговоря - Разликата между българите и повечето европейците с които аз съм си имала работа е- (Повечето) Българи, които са прости, имат мозък в главата, но не го ползват (както трябва), а (повечето) от другите от Европа, които са прости - нямат мозък в главата, а държавата не желае да им го дари :).
Та хора, замислете се. Родина И държава, мачкана с години от външни фактори, ОЩЕ съществува, и то с пълни сили, както се казва 'Напук на душманите' :)
И не ги слушайте кой знае колко българите живущи в чужбина, хвалейки я чак пък толкоз, 'щото те скоро ще се прибират, ако други фактори не ги държат там :).
България завинаги ! :grin:
П.П. - Егаати дългото съобщение. :oops:
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ДАААААА!!! :grin: :grin: :grin:
FataMorgana
12-26-2010, 14:09
Горда съм че съм Българка. Дори да искате да се изнесете от България, вие не сте никой докато не си обичате родината, никой не уважава някои който не уважава себе си, а България е част от вас.
Чакайте да видите колко ще ви липсва като сте на пет хиляди километра че и повече от мястото където сте израсли и където ви са приятелите и роднините.
Да, има ужасни проблеми и политицети ни са под всякаква критика (Бати Бойко) но все пак, ние сме изклучително умна и красива раса искам да ви кажа. Гледам, гледам и не виждам много, много хора които са като нашите момичета и момчета.
Просто, образованието ни масово запада. Този потенциал който всички имате го хабите защото нямата мотивация, а какво да ви мотивира като гледам какъв ад е станало? Всички трябва да бягаме навън за да се надяваме на нормален живот. Не може да си живеем в собствената държава нормално освен ако не сме корумпирани политици или мутри някви.
Хора, моля ви, гледайте си даскалото, знам колко е отвратително в България и как учителите масово не им пука, ама имаме нужда от умни хора, не от овце за да я правим тази държава не да бягаме от нея.
Stan4o123
12-28-2010, 13:54
гордея се,че съм българин,но определено не се гордея,че съм част от този народ В МОМЕНТА...отвратен съм и от чалгата и от циганията,която е превзела цялата държава,плоските и малоумни разбирания,както и всичко,което се случва,хората просто са гадни и себични,няма привързаност,няма взаимопомощ,сякаш не сме 1 народ,ами безразлични чужденци 1 към друг...
няма взаимопомощ,сякаш не сме 1 народ,ами безразлични чужденци 1 към друг... това ни е най - голямата грешка
SwEeTMuFFiN
01-08-2011, 18:15
за мен няма точен отговор. от части се гордея. по историята ни, държавата е олицетворение за думата ,,страхотна,,. но сега не е така. бих казала че съм 78% горда :-)
mecho8888
01-08-2011, 18:32
Естествено, че се гордея
че какво ни е освен че сме бедни в сравнение с богатите
Мирна, спокойна и красива държава е България. Ако всеки сам преодолее собствената си лакомия и алчност ще станем и богата държава.
Не ми харесва само, че сме алчен и лаком народ, а сме започнали да се превръщаме и в лош и коравосърдечен. Но Господ си знае работата. Докато не се променим няма да сме богати.
http://vbox7.com/play:abb66abf
FuckedUp
01-09-2011, 12:36
Обичам родината, мразя държавата.. Горд съм.
anonymous768631
01-09-2011, 21:39
Създателят май не се гордее!!!!
Как нямам грам правилна пунктуация в тази анкета!!!
K0rTexXx
01-19-2011, 15:25
НЕ!На кое отгоре да съм горд?Това, че е пълно с чалга и е пълна цигания?Или, че сме най - бедни в цяла Европа?Айде моля Ви се, янма нужда от излишен патриотизъм...
mecho8888
01-25-2011, 22:13
НЕ!На кое отгоре да съм горд?Това, че е пълно с чалга и е пълна цигания?Или, че сме най - бедни в цяла Европа?Айде моля Ви се, янма нужда от излишен патриотизъм...
първо направи разлика между европа и европейски съюз и тогава ходи да пръскаш акъл, който нямаш
Да! Естествено, че се гордея..тук съм се родила, тук е моето семейство, приятелите, близките хора.. тук е моят роден край! Обичам родината, мразя държавата!
В България няма реализация, и всички го знаят. И заради това много млади хора отиват да работят на запад, като си мислят, че там е "рая"... но родината им липсва..
VaMpiRKaTaaa
01-27-2011, 11:51
Годрея се от миналото ни,от пра-дедине ни.
Но попрнцип-НЕ.
За какво да се гордея?
За това,че младите хора бягат от страната ни?
От това,че прдишното ни правителство,ни ограби по всякакъв възможен начин?
От това,че ме е срам да се нареча българка?
От това,че има хиляди гладуващи хора?
Или може би от това,че деца,раждат?
От това,че всяка трета майка,зарязва детето си по сиропиталища?
НЕ,НЕ се гордея.
Nam3less3
01-29-2011, 03:58
Как да се гордея с нещо, за което нямам никаква заслуга?
kukuchev711
02-10-2011, 18:15
Аз харесвам родината ми - България, но мразя страната - България.
Като се почне от полиците до…………
Тъполудие,
Моля продължавате да не учите, да не ходите на даскало, да обеснявате как другите са най-велики, продължавайте да се жалвате! Колко идиоти съм видял да дойдат където съм аз и няма и 3 месеца да се върнат обратно в България защото тука няма такова като няма да работя...
Мързеливци с претенции...
Тъполудие,
Моля продължавате да не учите, да не ходите на даскало, да обеснявате как другите са най-велики, продължавайте да се жалвате! Колко идиоти съм видял да дойдат където съм аз и няма и 3 месеца да се върнат обратно в България защото тука няма такова като няма да работя...
Мързеливци с претенции... ПОКЛОН!
Точно в това се корени проблемът.
K0rTexXx
02-16-2011, 19:06
първо направи разлика между европа и европейски съюз и тогава ходи да пръскаш акъл, който нямаш
Разликата я правя перфектно, и мога да ти кажа, че сме най - бедни в ЕВРОПА!!!Акъла ми е в пъти повече от твоя :)
Разликата я правя перфектно, и мога да ти кажа, че сме най - бедни в ЕВРОПА!!!Акъла ми е в пъти повече от твоя :) Стига с тази чалга бе хорааа .... Не в нея е проблема ...
ГОРДА СЪМ!ГОРДА СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!!!
Кой каквото иска да казва България си е България,а ако не я харесваме-ние сме си виновни,защото хората правят държавата.Вярно,че не всичко е наред,но няма перфектни неща.Ние сме Велик Народ,щом сме преминали през толкова изпитания до днес и сме оцелели.БЪЛГАРИЯ-ВЕЧНА!!! :smt049
cobuecku95
02-28-2011, 12:01
Аз също съм горда с това,че съм българка,защото България е страна,богата на култура,изкуство.Но от гледна точка на стандарта на живот,заплатите на работещите,цените,политика ,според мен България е много,много назад спрямо другите Европейски Държави. :? ПРАВИЛНИЯ КОМЕНТАР
Разговарях преди време с един американец. Той каза, че жена му учила история и толкова много я впечатлила българската история, че решили да дойдат да живеят и работят тук. Естествено, си помислих, какво е тяхната 300 годишна история, пред нашата - 1300. И те наистина живеят тук вече 4-5 години. Нека не се подценяваме като народ. Може би има някои, дори по-богати народи, които ни завиждат. И както се казва - горе главите. Щом сме тука, значи сме по-силни!
anonymous768631
03-04-2011, 23:08
Разбира се, че съм горд.
А и държавата ни не е толкова зле, колкото са други държави, които са изкарвани като приказака и блян... Например САЩ... Не знам как тея хора поддържат общото убеждение, че тази държава върви нормално...
Особено след като антропогенните процеси разяждат природата, социалната политика крета, валутата им е пред пълен крах, всяка една страна на планетата я мрази(явно или скрито) и е готова да пречи на САЩ всячески, етнически конфликти заради черния президент...
Абе, честно казано... Масоните, които за мен са намесени тук, няма начин, са доста изкусни в този занаят, а именно да промиват мозъците на простолюдието...
Ние от своя страна си имаме една стабилна валута, социална политика, която е наистина зле, но поне знаем, че по-надолу трудно... Икономическа политика, чиято единствена цел не е да замаже очите на населението, а да търси подобрение за постоянно в по-дългосрочен план. Също етнически конфликти, които никак не са конструктивни(както и 97% от всичките подобни в света)...
Имаме известни предимства пред тях, а ни изкарват по-зле...
stoyan207
03-08-2011, 06:58
До автора:
като си горд че си българин поне се научи да пишеш на български
Fiction7577
03-14-2011, 15:49
Обичам България, тя е моята родина и като всеки друг родил се тук, изпитвам онази носталгия към нея, която само един българин може да усети.
С времето обаче, мисленето ми става все по песиместично, а то това се равнява и на реалистичното, имайки предвид в какво положение сме.
Няма друга като нашата държава, но от около година, година и нещо имам желанието да се махна от тук и да опитам да живея другаде.
Винаги съм си мечтала и желала да съм в Англия. Не знам защо, просто така. Искрено се надявам възможно най-скоро това да се случи.
Е, ако нещата се оправят може и да си остана но няма изгледи да стане.
И все пак - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Обожавам страната,мразя държавата !
susamKa15
05-22-2011, 16:03
Аз мн се гордея че съм БГ!♥ ..макар че живея в Испания ;(