Влез

View Full Version : Хорското мнение ?!

NightGuardian
03-03-2008, 15:10
Едно момиче по-някакъв начина ви се е харесало и тръгвате с нея.После приятелите ви почват да казват мания тая незнам си какво.Ще оставител и или ? Защото мен не ми прави кеф да ходя така с някое момиче ! :x

А при момичетата така ли е ? Искам и вашето мнение 8)

skatemore
03-03-2008, 15:13
е луд ли си за кво кат си я харесал се чувствай щастлив :)

Vladkoy
03-03-2008, 15:16
Ако слушаш хорското мнениие, тряа седиш в училищните кенефи и да чистиш лайната с клечки за зъби

sexa_na_kompleksa
03-03-2008, 15:16
Аз съм в същото положение - приятелките ми не одобряват гаджето ми, но въпреки тяхното мнение аз съм с него, защото го харесвам, а те грешат за него. Така че, ако ти си харесваш твоята приятелка, ще се абстрахираш от мнението на другите и ще си бъдете заедно. :)

Nasindo
03-03-2008, 15:19
Едно момиче по-някакъв начина ви се е харесало и тръгвате с нея.После приятелите ви почват да казват мания тая незнам си какво.Ще оставител и или ? Защото мен не ми прави кеф да ходя така с някое момиче ! :x

А при момичетата така ли е ? Искам и вашето мнение 8)

Опознай добре човека до себе си и се опитай да и вярваш и да е разбереш първо ,а не веднага да слушаш кой кво говори за нея

hooliganka89
03-03-2008, 15:23
Със сегашното ми гадже нямам такув проблем,да не го харесвът приятелите ми,но с предишни съм имала такув проблем,и гледах да не обръщам внимание.

evelinka1122
03-03-2008, 15:24
"Хорското мнение след мойто погребение" е казал някой... или "Аз данък хорско мнение не плащам" няма какво да коментирам те фразите си говорят достатъчно...

spyk22
03-03-2008, 15:25
Братле ти си с момичето ти ходиш с нея, а не твойте приатели, такаче важно е на теб дали ти харесва. :)

CuRly_Doll
03-03-2008, 15:37
Офф много сте ми смешни така.Някой казал:"Мен таз не ма кефи,мани я" и веднага момичето е аут.Пфф как може да ви пука?Ем нали тези приятели дето говорят много много,нали те не ходят с момичето,а ти.Къф е проблемът тогава?Напраоо нямам думи....Аз никога не бих зарязала някое момче,щото видиш ли ти някой не го харесвал..Един среден пръст и не ме ебе изобщо.Да си гледа работата и тва е,да не ме занимава изобщо!!!

dress_me_up_in_diamonds
03-03-2008, 15:40
Щом си тръгнал с нея, значи ти харесва...нали така?Ако ти е хубаво с нея, според мен няма защо да слушаш приятелите си, а и ти я познаваш по-добре отколкото я познават те, така че... :)

krisi_bep
03-03-2008, 15:57
Не,не бих го оставила.

hooliganka89
03-03-2008, 16:16
Офф много сте ми смешни така.Някой казал:"Мен таз не ма кефи,мани я" и веднага момичето е аут.Пфф как може да ви пука?Ем нали тези приятели дето говорят много много,нали те не ходят с момичето,а ти.Къф е проблемът тогава?Напраоо нямам думи....Аз никога не бих зарязала някое момче,щото видиш ли ти някой не го харесвал..Един среден пръст и не ме ебе изобщо.Да си гледа работата и тва е,да не ме занимава изобщо!!!

Ако едно момче зареже приятелката си,само защото неговите приятели не я харесват,то тогава това момче е супер комплексар,и иска да се докаже пред "тайфата",и го е страх да не вземе да го базикат.
Просто отчаяна нужда,да се доказва пред компанията си.

Мнението ми не е отправено към автора,просто посочвам пример.Нямам конкретен обект на мнението ми.

<<SilVer>>
03-03-2008, 16:23

Ако едно момче зареже приятелката си,само защото неговите приятели не я харесват,то тогава това момче е супер комплексар,и иска да се докаже пред "тайфата",и го е страх да не вземе да го базикат.
Просто отчаяна нужда,да се доказва пред компанията си.

Мнението ми не е отправено към автора,просто посочвам пример.Нямам конкретен обект на мнението ми.

Съгласна съм :)

А иначе ако някой ми каже "тоя е смотан , махни го " много ясно , че няма да го послушам. Но виж ако приятелка да речем ми каже , че гаджето ми се е държало някакво кретенско , говорило е глупости по мои адрес и тн , бих се позаинтересувала естествено :D

koalka
03-03-2008, 17:15
Не всички приятели могат да харесват приятелката ти, не всеки има твоя вкус.И си отстояват мнението, но все пак трябва малко да се съобразяват, защото ти си с нея и можеш да се засегнеш, но все едно...простено им е.
Иначе бъди си с нея, не трябва да се съобразяваш и да угаждаш на чужди капризи.Не те са с нея, нали?

GameMaster
03-03-2008, 17:55
Emi az chesno se vliaq ot mnenieto na ostanalite, no moje bi ne bih skysala s momche zaradi tova :) ...

TheMaggie
03-03-2008, 17:57
Ами първо ще се замисля,но ако съм убедена,че това е моето момче - много им здраве на моите "приятели"...Това си е моят избор и те трябва да го уважават,независимо дали им харесва или не.. ;]]

PepiDesigns
03-03-2008, 21:13
Ха , в никакъв случай няма да я оставя ... и все пак , ако ми е истински приятел , този който говори за мен , ще ми го каже в очите, ще се разберем , и ще си имам и приятелите , и приятелката ....
Още не се е случвало да говорят за приятелката ми .. в смисъл , 1-2 реплики , по-хапливи да ме издразнят , но винаги им бия контра ... ум - бръснач :D

Иначе , все пак , малко или много всеки се влияе от чуждото мнение , аз по-малко ;) Не ме интересува , ако съм щастлив с нея , само ако тя не е щастлива бих се позаинтересувал , за да го оправя ;)

w0sh
03-03-2008, 21:14
Просто не си хващаш грозно гадже и не ти се смеят по улиците. Просто е.

Жилав Сатър
03-03-2008, 21:15
Ами първо ще се замисля,но ако съм убедена,че това е моето момче - много им здраве на моите "приятели"...Това си е моят избор и те трябва да го уважават,независимо дали им харесва или не.. ;]]

Ебати гадното, как може да си сложиш розови букви?! Не разбирам хора като теб...някви бъгави сте, не ми се нравите.

muhlqsal_4orap
03-03-2008, 21:16
Като ги видиш такива и тряя да им пъхаш дискове в устите да ядат здравословен софтуер О.о

menta_loverka
03-03-2008, 21:45
kato se haresvate kvo ti puka za drugite

MiMcHeToOo
03-04-2008, 05:38
Ох, сливи ли имате в устата? Един разговор с така наречените ви приятели (които постъпват доста нетактично за приятел) може да оправи нещата..!

Pedigree
03-04-2008, 06:21
Все пак аз ще ходя с това момче,а не приятелките ми.
Ще им обясня,че съм го избрала,а те нямат право да се бъркат.

fr3e_s7yle
03-04-2008, 07:14
Хахха бих казал само "да ти иам приятелите" според мен по хуу зарежи тях от колкото момичето :lol:

Sevt
03-04-2008, 07:16
" Искам теб, не ми пука кой какво мисли за тва,
за мнението на някой друг не давам пукната пара ! "

Spider4eto
03-04-2008, 07:18
" Искам теб, не ми пука кой какво мисли за тва,
за мнението на някой друг не давам пукната пара ! " евалата напълно го подкрепям, а и тва ми е част от любимата песничка :-)

MoHuTo
03-04-2008, 08:21
Аз съм в същото положение - приятелките ми не одобряват гаджето ми, но въпреки тяхното мнение аз съм с него, защото го харесвам, а те грешат за него. Така че, ако ти си харесваш твоята приятелка, ще се абстрахираш от мнението на другите и ще си бъдете заедно. :)