Влез

View Full Version : искам да се запознаем,но как...

claraa
03-03-2008, 18:36
Zna4iii ot nqkolko sedmici si haresah edno mom4e ot moeto daskalo.Re6ih da mu potursq skyp-a,no se okaza,4e nqmal net...Kak da se zapoznaq s nego uj slu4aino...

takamm...ima razvitie,pi6em si v impulse...ot tam natatukk...

gandji
03-03-2008, 18:39
Ми ако пич-а пуши докато сте на фаса в някое междучасие му поискай огънче и след това се запознайте примерно , пък ако не пуши отиди при него и са запознайте друга идея аз нямам 8-)

claraa
03-03-2008, 18:41
Ми ако пич-а пуши докато сте на фаса в някое междучасие му поискай огънче и след това се запознайте примерно , пък ако не пуши отиди при него и са запознайте друга идея аз нямам 8-)

ne pu6i :D

menta_loverka
03-03-2008, 18:43
znae6 li mu imeto i klasa? ako gi znae6 ili se sbliji s momi4etata ot klasa mu i im kaji da vi zapoznaqt ili otidi po vreme na 4as v kabineta kudeto ima 4as i kaji g-ja edi koq si vika edi koi si i toi kato izleze mu izlei 4uvstvata si (teq 6turotii gi pravih kat bqh 5 klas svur6iha rabota)

krisi_bep
03-03-2008, 19:23
Отиваш с някоя по-дива твоя приятелка,правите се на луди и се запознавате с него,може и с негова приятел да изглежда така,че не сте желали запознанство само с въпросното момче.

Не прави тъпата грешка(като мен),ако той не е сам и ти се престрашиш да се запознаеш с него,да се запознаеш само с него,а не и с приятеля,който е с него.(дано ме разбра,но след като го направих ми беше страшно тъпо,защото пренебрегнах другото момче :-D вече и здр не си казваме,но това е друг въпрос :-D )

Dale Tremont
03-03-2008, 19:25
otidi po vreme na 4as v kabineta kudeto ima 4as i kaji g-ja edi koq si vika edi koi si i toi kato izleze mu izlei 4uvstvata si (teq 6turotii gi pravih kat bqh 5 klas svur6iha rabota)

ооо, браво, ти ме вдъхновяваш 8-) винаги съм искала да направя точно това, но така и не събрах смелост... някой ден сигурно ще ми кипне чайника и ще го направя :D

Chess
03-03-2008, 19:42
otidi po vreme na 4as v kabineta kudeto ima 4as i kaji g-ja edi koq si vika edi koi si i toi kato izleze mu izlei 4uvstvata si (teq 6turotii gi pravih kat bqh 5 klas svur6iha rabota)

ооо, браво, ти ме вдъхновяваш 8-) винаги съм искала да направя точно това, но така и не събрах смелост... някой ден сигурно ще ми кипне чайника и ще го направя :D

Като си повтаряш, че някой ден ще го направиш - няма да го направиш...

Dale Tremont
03-03-2008, 19:54

Като си повтаряш, че някой ден ще го направиш - няма да го направиш...

прав си, ама аз не си го повтарям 8-) при мен ситуацията е от по-сложните...

muhlqsal_4orap
03-03-2008, 19:58
Точно така, а ако има зелени чорапи и е пял четири пъти на евровизия, внимавай много, защото има огромен извънземен организъм в левия бял дроб и не трябва да се запознаваш с него.

VinDiesel
03-03-2008, 19:59
Изчакай подходящ момент да го заговориш случайно

Dale Tremont
03-03-2008, 20:04
Както каза един приятел, давайки ми съвет в ситуация като твоята, ние момичетата правим нещата мн сложни... вземаш си добре въздух и в удобна ситуация (сред хора или не - зависи от твоите препочитания) отиваш и се запознаваш... Как? По най-елементарния начин. Не е нужно да му обясняваш защо се запознавате. Ако искаш можеш да изтърсиш някоя простотия от притеснение - не пречи, само ще добави чар на ситуацията. Айде, мятай се :P