View Full Version : Майка ми е....
scorpion4ituo
03-03-2008, 18:45
Майка ми се рови навсякаде в моите лични вещи. Не прекъснато влиза в стаята ми и разглежда работите ми. Често сам я сварвал да опитва да влезе в компютъра ми. Непрекъснато ме пита с кой чатя. Често ме издебва и ми зема гсм и го разглежда много добре. Гледа главно смс-и, снимки и мп3-ки. Интересува се от всичко. От смс-ите до снимките. Ако някой знае плс да ми даде някаква програма с която да зключа гсм (к850 СЕ). Аз взех да махам Мемоари Стик и да я слагам само когато ми трява, но тя заблеяза това и ме пита каде е картата ;(. Аз и казах че сам я загубил, но тя я намери из дрехите ми и веднага я беше разгледала мн добре отватре, за целта си купих втора, чак и в гсм си да нямам лични неща.
Причината за всичко това е, че от 5 клас се запознах с едно момиче с което сме гажета. Тя забеляза това и ми забрни да се виждам с нея. Аз тъка или иначе го правя. Тя не харесва момичето с което се сабирам и не ми разрешава дори да говоря с нея. Аз много я обичам (гажето ми) и често я лажа че излизам с фр на мач(майка ми), а излизам с нея(милото). Майка ми много я мрази и непрекаснато ми разправя каква е. Това е влодяващо защото аз наистина мн лов тва момиче. Майка ми се бои де не ме зарази с нещо (колкото и да и повтарям че е девствена и че и на 2мата ни е за 1 пат). Непрекаснато ми тика презервативи насякаде ;(. Като изляза ме е страх да си бракна в джоба намирам по пет ес в дрехите си. Проблемат е че сам само на 14 и майка ми е изпаднала в някакав огромен страх за мен. Бои се от сичко. Когато бях малак (12) почти не и пукаше за мен а сега... Не зная, но аз много обичам приятелката си и не мислим да се разделяме с нея, само заради тъпата ми майка. Напрао сам мн обаркан изкам да остана с нея но нямам никакаф избор, защото сега сам на издражката на майка си и татко си. Баща ми не взема много-много отношение по вапроса, само и казва че мн грешно разсъждава но не прави нищо за да ми помогне. Единствения шанс да остана с това момиче е да изчакам да стана палнолетен и да се изнеса от нас. Това е ужасно защото наистина много я обичам и буквално не мога без нея.
(ako nqkoi izka da help ICQ (487445450) skypa ne daam 6ot mn ma poznat po nika)
techCandy
03-03-2008, 19:19
Толкова си неграмотен, че дори не можах да прочета темата до края.
Каква помощ искаш? Ти дори не можеш точно и ясно да формулираш проблема, нон стоп повтаряш едно и също, вски път ултра неграмотно напсано. Хубаво, тъп си, не може всички да са умни, но поне се научи да се изразяваш човешки. Майка ти трЕбва да те бие по 3 пъти на ден, мене ако питаш....и това ти е малко 8-)
:cry: v mn gadno polojenie si
kakvo e mnenieto na ba6ta ti po vaprosa?
scorpion4ituo
03-03-2008, 19:36
ba6ta mi ne se barka v tezi ne6ta ;(
skatemore
03-03-2008, 20:46
хахахаха абе чи ако беше момиче разбирам , ама ти си ЗЛЕ
ебах маа му не я слушай и тва е , не вярвам да може да те бие , мене мн ме е нервила и един път щех да я бия ама аз само я ударих лекичко щот се пак ми е майка и немоо я удара ама кат бех маничък кът тебе такъв тъп и по темата не я слушай , кво щи напрай ?
scorpion4ituo
03-04-2008, 11:25
ahahahahaha tq da me бие ти ок ли си тя не ме е докосвала никога нито татко ми ама ма заплашват с др простотии деба
scorpion4ituo
03-04-2008, 14:51
maham 6ibanata tema 6ot mi pisna da mi kaate kolko sam bil negramoten tva si e moi problem wee skivaite se sebesi ok ko vi ebe az kolkos am gramoten !!
e are we i az iskam da vidq kolko si negramoten ne e 4estno drugite hora sa se smqli i az vleznah po kusno i nemoga da vidq
e are we i az iskam da vidq kolko si negramoten ne e 4estno drugite hora sa se smqli i az vleznah po kusno i nemoga da vidq
стига сте се подигравали бе :-x
scorpion4ituo
03-04-2008, 19:50
баси чоек не мой да поизка Хелп от някой дори и да не го познаа за ко тряя коментирате дали пиша грамотно или не а? По важното е да разберете ко пиша и да са опитате да помогнете !
TheNewReligion
03-04-2008, 20:22
Еми , незнам какъв ти е бил проблема , но съдържанието на темата е точно две думи ! "Махам темата " ! Какво означава това , незнам !
hooliganka89
03-05-2008, 06:25
Мисля,че майка ти е малко по-нахална от обикновенните майки,което не означава НАСИЛИЕ.Може да си сложиш парола на компа,аз си сложих преди време,защото не исках брат ми да припарва до моето пц.
Така че,има решение за всичко.
scorpion4ituo
03-06-2008, 15:46
Мисля,че майка ти е малко по-нахална от обикновенните майки,което не означава НАСИЛИЕ.Може да си сложиш парола на компа,аз си сложих преди време,защото не исках брат ми да припарва до моето пц.
pi4 zn za parolata :D ama tva e postoqnno i gsm i snimkite v nego i snimkite na kompa nz kade da q kriq taz fla6ka pod ezika si li :D za tva si zeh druga samo i samo da ne mi se rovi v ne6tata v tela :D (smisal ne fla6ka ami M2)
skatemore
03-06-2008, 15:53
те хората си го казаха -нек'ф уж'с нек'ф ад
scorpion4ituo
03-07-2008, 22:56
Майка ми се рови навсякаде в моите лични вещи. Не прекъснато влиза в стаята ми и разглежда работите ми. Често сам я сварвал да опитва да влезе в компютъра ми. Непрекъснато ме пита с кой чатя. Често ме издебва и ми зема гсм и го разглежда много добре. Гледа главно смс-и, снимки и мп3-ки. Интересува се от всичко. От смс-ите до снимките. Ако някой знае плс да ми даде някаква програма с която да зключа гсм (к850 СЕ). Аз взех да махам Мемоари Стик и да я слагам само когато ми трява, но тя заблеяза това и ме пита каде е картата ;(. Аз и казах че сам я загубил, но тя я намери из дрехите ми и веднага я беше разгледала мн добре отватре, за целта си купих втора, чак и в гсм си да нямам лични неща.
Причината за всичко това е, че от 5 клас се запознах с едно момиче с което сме гажета. Тя забеляза това и ми забрни да се виждам с нея. Аз тъка или иначе го правя. Тя не харесва момичето с което се сабирам и не ми разрешава дори да говоря с нея. Аз много я обичам (гажето ми) и често я лажа че излизам с фр на мач(майка ми), а излизам с нея(милото). Майка ми много я мрази и непрекаснато ми разправя каква е. Това е влодяващо защото аз наистина мн лов тва момиче. Майка ми се бои де не ме зарази с нещо (колкото и да и повтарям че е девствена и че и на 2мата ни е за 1 пат). Непрекаснато ми тика презервативи насякаде ;(. Като изляза ме е страх да си бракна в джоба намирам по пет ес в дрехите си. Проблемат е че сам само на 14 и майка ми е изпаднала в някакав огромен страх за мен. Бои се от сичко. Когато бях малак (12) почти не и пукаше за мен а сега... Не зная, но аз много обичам приятелката си и не мислим да се разделяме с нея, само заради тъпата ми майка. Напрао сам мн обаркан изкам да остана с нея но нямам никакаф избор, защото сега сам на издражката на майка си и татко си. Баща ми не взема много-много отношение по вапроса, само и казва че мн грешно разсъждава но не прави нищо за да ми помогне. Единствения шанс да остана с това момиче е да изчакам да стана палнолетен и да се изнеса от нас. Това е ужасно защото наистина много я обичам и буквално не мога без нея.
Naughty_
03-08-2008, 07:55
о боже..всяка майка се притеснява за детето си! и ти като не и казваш кво става с тебе нормално е да иска сама да разбере :)
аз мисля че 90% от майките ровят из нещата на децата си..тва че едни го правят видимо,а други скришом и оставят нещата както са си били 1:1 ..тва е друг въпрос :)
TheNewReligion
03-08-2008, 17:44
Neznam kolko obichash priqtelkata ti , no kazvash , che imash seriozni namareniq kum tova momiche, koeto dopulnitelno uslojnqva situaciqta .Maika ti qvno naistina mnogo se strahuva za teb , no povedenieto i minava vsqkakvi normalni i ne chak tolkova granici ! Pogovori s neq , no ne i kreshti , zashtoto vupreki vsichko ti e maika ! Budi si s momicheto , no se sumnqvam , che shte se zadurjite oshte dulgo ! Vupreki tova ti pojelavam uspeh ! :-) :-) :-)
Съгласна съм с това,че поведението на майка ти е много гадно.Но бъди сигурен,че зада се държи така има някаква причина.Искам да ти кажа,че не е хубаво да се караш с нея.Относно момичето.......може би наистина не е добра компания.
scorpion4ituo
03-08-2008, 21:00
Съгласна съм с това,че поведението на майка ти е много гадно.Но бъди сигурен,че зада се държи така има някаква причина.Искам да ти кажа,че не е хубаво да се караш с нея.Относно момичето.......може би наистина не е добра компания.
не зная, но аз наистина мн я обичам и наистина имаме сериозни намерения с нея. Ако се разделиме няма да мога да го понеса ;(. И не е изобщо такава каквато си я представя тъпата ми майка. Тя беше девствена също както мен аз сам се уверих в това и е хипер як чоеек ае точно един за друг сме си с нея. НЕ мисля че ще намеря по подходяща от нея. Наистина много я обичам, но майка ми вика - ако продалжиш да си с нея сабирай си нещата и отивай да живееш с нея, точно това и ще направя само да стана на 18 за да мга да имам право на работа ;(.
PepiDesigns
03-08-2008, 22:23
Дейм ...
И все пак - на 14 си .. ако ще правите нещо , майка ти хубаво ти тика презервативи на всякъде ..
А тва , че се рови .. кво ще намери ?
Кво ти дреме ;)
За телефона - разпитай във форума на дата
forums.data.bg
в раздела за GSM , но напиши поста си грамотно , могат да ти кажат как се слага парола на Мемори Карта ..
Другото което го казвам навсякъде - седни и поговори с майка си .. обясни и ти какво знаеш за момичето ,и тя да ти обясни на теб , какво знае .. Ако се спори за нещо , едното от двете е лъжа .. въпроса е , дали са казали на майка ти нещо лошо , или приятелката ти те е излъгала ..
Интересно ми е ... на мен .. не е имало никога такива проблеми и такива неща .. всичко си е до характер ..
Са , че ме питат .. с кое момиче излизам , и т.н. ... питат ме , и отговарям .. директен съм , и казвам каквото мисля , и не мисля , че ако се крия , ще постигна нещо повече или по-малко ...
Ти ако не й даваш , значи криеш нещо , което означава , че тя се тревожи за теб ... Помисли малко ,и я остави да прави каквото иска с компютъра и телефона ти , нека ти бута по 100 презерватива в джобовете .. ти пък си и на 14 майче , ако съм разбрал правилно , за кво са ти .. рано ти е .. но днешната младеж е такава да му се не види :?
Не знам .. късмет , дано се оправи всичко :oops:
asi_basi
03-09-2008, 20:13
4akai 4akai malko. Ti ne be6e li "leketo" (kakto sam se be narekal) deto roditelite mu ni6to nemojeha da mu kajat i bqha vdignali race ot nego??? Baziraiki se na tozi post ot druga tema...
Омфг като чета за кос а ви наказвали гхахахахахаах....една че отишла по чехли др че са прибрала каснои трета че излагала омфг. Аз никога не сам бил наказван макар че е имало много ама много и може би ако бях случил на родители като вашитее щяях мн да бада наказван. Значи да започнем от 1 клас - крадях по 10 20 лв от наще и само са чудех ко да ги харча, е в средата на 2ри нямаше мн ко да са чудя щот земах цигари и черпих сички. Наще са праеха на ударени. Знаеха че пуша но татко ми си криеше цигарите :Д мн злеее чоека. 2ри клас кат ми зеха 1вия гсм 2002 е беше скапичак един от новите с цветен екран аз за да сна прая на мн велик го бласках преед фр си и го преебах. Наще нш не ми казаха отстрах ли от ко ли зеха ми нов ии тва е. Година 2003 навартях 400 лв гсм и нш пак не ми казаха. 2004 ми зеха някааф хипер нов комп за времето си с 17инчово ЛЦД мониторче :Д. Пц-то не живя ии месец. СЛед тваа 2006 имах само 2 и 3 и 2 ии тогас 1вото наказание може би в живота. Зеха ми монитора нз как ама такав скандал вдигнах чеее ми го варнаха. САмо тей са развикахй че те ок ето само не викай добре ще са разберем :Д. И редовно си закаснявам. Наще са дигнали раце от мен вече зн че нш няма да ми са случи :Д шот зн чее моа са спраям. И немоат ми спрат неат шот татко ми е собственик на таз фирма ии нета ми е безплатен :Д. Да и още през 2007 пропуших трева :Д не че е редовнод е ама....поне не са са усетили :Д. Имам няколко татоировки които или не им обращат внимание или просто не смеят ма питат за тех. Още аам да имам няколко пирсинги на усната и на ухото както и на езика. Отноо никфа реакция. Горките хора напрао нш не моат ми кажат. :Д Но най големия шок който получиха в последно време е че казах на една семейна вечеря (сас старците и др род) че янам тарпение да стана на 18 и са изнасям. Баси кви физиономие отпориха сички особено баба ми са разрева дядо ми зе да крещши нещо майка ми каза мии ко да прая и и беше и на нея кофти :Д. Ае да напрао не ми тряят родители освяен да ми дааат пари за ко са ми :Д. Ако успея са уреда да бача без тяхна помош в америка изобщо няя са сета за теех :Д:Д:Д:Д. Нощните копончета и сапането с фр са мн обичайни. И се пак ок е родителите ви да имат контрол иначе е вазможно да станете сашите ликета като мене (фрашкани сас сифилис и нз си още кви болести като мен).
A sega ni hlen4i6 za maika ti...6tom neiska6 da ti bara ne6tata zna4i ima kakvo da krie6. Nali ne ti puka6e za va6te? I 6tom maika ti e takav detektiv i taka se darji vaob6te ne mislq, 4e vsi4ki ne6ta koito si napisal po-gore sa istina i za tolkova ne6ta sa si zatvarqli o4ite- tatosi cigari bla bla...
SweeT_FreaK
03-10-2008, 05:58
лелей .. жива мъка направо е тая твойта майа .. и въпреки всичко ти е майка седни да говориш с нея др начин за решение на проблема а зне виждам а щом толкова държиш на това момиче .. и слагаш заади нея майка си на заден план ок ... твой проблем :-D
hooliganka89
03-10-2008, 09:05
pi4 zn za parolata :D ama tva e postoqnno i gsm i snimkite v nego i snimkite na kompa nz kade da q kriq taz fla6ka pod ezika si li :D za tva si zeh druga samo i samo da ne mi se rovi v ne6tata v tela :D (smisal ne fla6ka ami M2)
Eho pich shte vikash na maika si.Ne mojesh li da chetesh?Nicka mi e hooliganka89,koeto podskazva na normalnite hora,che sam momiche.
Ebati galfona si.
lqlqblabla
03-10-2008, 12:59
Толкова си неграмотен, че дори не можах да прочета темата до края.
Каква помощ искаш? Ти дори не можеш точно и ясно да формулираш проблема, нон стоп повтаряш едно и също, вски път ултра неграмотно напсано. Хубаво, тъп си, не може всички да са умни, но поне се научи да се изразяваш човешки. Майка ти трЕбва да те бие по 3 пъти на ден, мене ако питаш....и това ти е малко 8-)
Очаквам с нетърпение да намеря някоя твоя тема и аз да ти търся грешките! Страшно тъпо е кво се имате за много умни всеки греши едни повече други по малко бахти пича си има проблем вие му обяснявате колко неграмотен бил Ем Шъ Му Ебиъ Майчициътъ Бре Диушичкъ :-P :razz: а по темата нз братле наще не ми се бъркат в нещата и по добре така да си остане просто не я слушай нз има един начин обаче нз дали ще подейства пък и може само да влоши нещата.Но имам приятели който за няколко дни се бягали от вкъщи и след тва разправят че акто се преберът маиките им са толкова разтроени че вече несмеят да им кажат нещо напротив :)
scorpion4ituo
03-10-2008, 15:27
НЕ тва не сам го писал аз! Дори не зная за ко става въпрос. Бях на компютърна зала и бях влизал вав форума. Бях си написал името и паролата и бях дал отметката запомни ме на този компютър (понавик винаги го правя). След като ми изтече времето станах. И вечерта си седнах в нас на моя. След като влязах в форума и дадах на "виж свои мнения", видях че сам давал мнения вав форуми в които не сам влизал! Не беше само тук. И в скайпа някой сериозно се базикал с абонатите ми от мое име. След това всички ми бяха адски ядосани. Някой им беше наговорил много простотии, от мое име. Поне си извадих поука - да давам изход от прфилите си като ми изтече времето. Не знам как, но той продалжава да пише от мое име ако и да е станал от компютърната зала. Абонатите ме питат за какво говоря, защо ги псувам и обиждам. НЕ зная кой е седнал, но ми изигра много лоши шеги. Той продължава да тормози абонатите ми и да ми сменя скайп паролата. Много съжалявам за нешата които е напраил. Зная че много хора няма да ми повярвате, но ако изкате ми вярвате. Компютърната зала беше DOOM-9 вав Варна (до катедралата). Оф за ко се на мене ми са сличват такива неща :shock:.
scorpion4ituo
03-10-2008, 17:47
4akai 4akai malko. Ti ne be6e li "leketo" (kakto sam se be narekal) deto roditelite mu ni6to nemojeha da mu kajat i bqha vdignali race ot nego??? Baziraiki se na tozi post ot druga tema...
Омфг като чета за кос а ви наказвали гхахахахахаах....една че отишла по чехли др че са прибрала каснои трета че излагала омфг. Аз никога не сам бил наказван макар че е имало много ама много и може би ако бях случил на родители като вашитее щяях мн да бада наказван. Значи да започнем от 1 клас - крадях по 10 20 лв от наще и само са чудех ко да ги харча, е в средата на 2ри нямаше мн ко да са чудя щот земах цигари и черпих сички. Наще са праеха на ударени. Знаеха че пуша но татко ми си криеше цигарите :Д мн злеее чоека. 2ри клас кат ми зеха 1вия гсм 2002 е беше скапичак един от новите с цветен екран аз за да сна прая на мн велик го бласках преед фр си и го преебах. Наще нш не ми казаха отстрах ли от ко ли зеха ми нов ии тва е. Година 2003 навартях 400 лв гсм и нш пак не ми казаха. 2004 ми зеха някааф хипер нов комп за времето си с 17инчово ЛЦД мониторче :Д. Пц-то не живя ии месец. СЛед тваа 2006 имах само 2 и 3 и 2 ии тогас 1вото наказание може би в живота. Зеха ми монитора нз как ама такав скандал вдигнах чеее ми го варнаха. САмо тей са развикахй че те ок ето само не викай добре ще са разберем :Д. И редовно си закаснявам. Наще са дигнали раце от мен вече зн че нш няма да ми са случи :Д шот зн чее моа са спраям. И немоат ми спрат неат шот татко ми е собственик на таз фирма ии нета ми е безплатен :Д. Да и още през 2007 пропуших трева :Д не че е редовнод е ама....поне не са са усетили :Д. Имам няколко татоировки които или не им обращат внимание или просто не смеят ма питат за тех. Още аам да имам няколко пирсинги на усната и на ухото както и на езика. Отноо никфа реакция. Горките хора напрао нш не моат ми кажат. :Д Но най големия шок който получиха в последно време е че казах на една семейна вечеря (сас старците и др род) че янам тарпение да стана на 18 и са изнасям. Баси кви физиономие отпориха сички особено баба ми са разрева дядо ми зе да крещши нещо майка ми каза мии ко да прая и и беше и на нея кофти :Д. Ае да напрао не ми тряят родители освяен да ми дааат пари за ко са ми :Д. Ако успея са уреда да бача без тяхна помош в америка изобщо няя са сета за теех :Д:Д:Д:Д. Нощните копончета и сапането с фр са мн обичайни. И се пак ок е родителите ви да имат контрол иначе е вазможно да станете сашите ликета като мене (фрашкани сас сифилис и нз си още кви болести като мен).
A sega ni hlen4i6 za maika ti...6tom neiska6 da ti bara ne6tata zna4i ima kakvo da krie6. Nali ne ti puka6e za va6te? I 6tom maika ti e takav detektiv i taka se darji vaob6te ne mislq, 4e vsi4ki ne6ta koito si napisal po-gore sa istina i za tolkova ne6ta sa si zatvarqli o4ite- tatosi cigari bla bla...
НЕ тва не сам го писал аз! Дори не зная за ко става въпрос. Бях на компютърна зала и бях влизал вав форума. Бях си написал името и паролата и бях дал отметката запомни ме на този компютър (понавик винаги го правя). След като ми изтече времето станах. И вечерта си седнах в нас на моя. След като влязах в форума и дадах на "виж свои мнения", видях че сам давал мнения вав форуми в които не сам влизал! Не беше само тук. И в скайпа някой сериозно се базикал с абонатите ми от мое име. След това всички ми бяха адски ядосани. Някой им беше наговорил много простотии, от мое име. Поне си извадих поука - да давам изход от прфилите си като ми изтече времето. Не знам как, но той продалжава да пише от мое име ако и да е станал от компютърната зала. Абонатите ме питат за какво говоря, защо ги псувам и обиждам. НЕ зная кой е седнал, но ми изигра много лоши шеги. Той продължава да тормози абонатите ми и да ми сменя скайп паролата. Много съжалявам за нешата които е напраил. Зная че много хора няма да ми повярвате, но ако изкате ми вярвате. Компютърната зала беше DOOM-9 вав Варна (до катедралата). Оф за ко се на мене ми са сличват такива неща Shocked.
asi_basi
03-11-2008, 08:31
НЕ тва не сам го писал аз! Дори не зная за ко става въпрос. Бях на компютърна зала и бях влизал вав форума. Бях си написал името и паролата и бях дал отметката запомни ме на този компютър (понавик винаги го правя). След като ми изтече времето станах. И вечерта си седнах в нас на моя. След като влязах в форума и дадах на "виж свои мнения", видях че сам давал мнения вав форуми в които не сам влизал! Не беше само тук. И в скайпа някой сериозно се базикал с абонатите ми от мое име. След това всички ми бяха адски ядосани. Някой им беше наговорил много простотии, от мое име. Поне си извадих поука - да давам изход от прфилите си като ми изтече времето. Не знам как, но той продалжава да пише от мое име ако и да е станал от компютърната зала. Абонатите ме питат за какво говоря, защо ги псувам и обиждам. НЕ зная кой е седнал, но ми изигра много лоши шеги. Той продължава да тормози абонатите ми и да ми сменя скайп паролата. Много съжалявам за нешата които е напраил. Зная че много хора няма да ми повярвате, но ако изкате ми вярвате. Компютърната зала беше DOOM-9 вав Варна (до катедралата). Оф за ко се на мене ми са сличват такива неща Shocked.
Ok izvinqvai togava, no estetsveno i ti da be6e na moe mqsto 6te6e da misli6 4e kato vidi6 edin i sa6t nick zna4i e 1 4ovek....zna4i ne si ti.
Ami po temata togava - Ami neznam kakvo bi mogal da pavi6 s maika it, za6toto sloji6 li paroli tq vednaga 6te razbere, 4e naro4no si go napravil a sa6to i kato si s razli4ni karti, fla6ki i t.n. mislq 4e tq 6te razbere 4e gi krie6 nqkade 6tom nqma novi snimki i takiva ne6ta v tel-a ti. Kakvoto i da pravi6 tq 6te si prodalji da t bara ne6tata i da pretarsva, koeto znam kolko e nepriqtnio, za6toto mi se e slu4valo. Spored men samo moje da opita6 da pogovori6 s neq, da obqsni6, 4e ne ti e priqtno da ti se rovi iz ne6tata i 4e ti trqbva malko sobstveno prostranstvo. sa6to i obqsni, 4e momi4eto ne e lo6o i t.n.
P.S. Zna4i si ot Varna? I az :) da ne govori6 za zalata deto e do 6adravanite na centara ? :)
scorpion4ituo
03-11-2008, 15:45
Ok izvinqvai togava, no estetsveno i ti da be6e na moe mqsto 6te6e da misli6 4e kato vidi6 edin i sa6t nick zna4i e 1 4ovek....zna4i ne si ti.
Ami po temata togava - Ami neznam kakvo bi mogal da pavi6 s maika it, za6toto sloji6 li paroli tq vednaga 6te razbere, 4e naro4no si go napravil a sa6to i kato si s razli4ni karti, fla6ki i t.n. mislq 4e tq 6te razbere 4e gi krie6 nqkade 6tom nqma novi snimki i takiva ne6ta v tel-a ti. Kakvoto i da pravi6 tq 6te si prodalji da t bara ne6tata i da pretarsva, koeto znam kolko e nepriqtnio, za6toto mi se e slu4valo. Spored men samo moje da opita6 da pogovori6 s neq, da obqsni6, 4e ne ti e priqtno da ti se rovi iz ne6tata i 4e ti trqbva malko sobstveno prostranstvo. sa6to i obqsni, 4e momi4eto ne e lo6o i t.n.
P.S. Zna4i si ot Varna? I az :) da ne govori6 za zalata deto e do 6adravanite na centara ? :)
Дамс саащата зала доом 9 а аз сам от Климент Охридски дасаклото
::GooD_GiRL::
03-11-2008, 20:23
Ми аз съм момиче,затова може би ми е по-лесно да се спогаждам с майка ми. При мене помага 1 трик - казвам й някои неща, които уж са важни, понякога разказвам нещо, но премълчавам всичко, което не е за родителско ухо. Така тя остава с впечатлението, че съм й разказала едва ли не всичко. Помага ако й поискаш помощ за нещо малко. А няма да е зле след като си момче да помолиш баща ти за малко мъжка подкрепа, поговори с него и му обясни хубаво за какво става дума. Колкото до личните вещи - майка ти сто на сто рови в тях, просто защото няма откъде да черпи инфо за това какво се случва с тебе.
а да - проучи внимателно дали приятелката ти не те лъже за нещо, майка ти едва ли ще тръгне да говори такива неща за нея ей така, за да си се намира на работа.
Лол тука може да се каже "Баси майката" разбирайте го буквално/преносено както искате...Аз на мойта не давам да ми бара и рафта даже :)
4eere6ka_kiss
03-15-2008, 17:30
Доста си неграмотен мой човек ! :D Значи , да те светна , думи като КО?МА! - няма в бъл език :) :razz: а ПО ПРОБЛЕМЧЕТО , КАЖИ Й ДА СПРЕ ДА РОВИ, ЗАЩОТО НЕ ТИ Е ПРИЯТНО И ТОВА Е !!