View Full Version : Помощ, ще лудна
Така, ето какво е положението. Онзи ден си загубих девствеността, използвахме презерватив...или поне в началото е бил използван такъв :-x Момчето го е махнало на половината на акта, тъй като пенисът му прекалено много се изхлузваше и той решил така да "свърши работата", не ме питайте колко съм му бясна... И не ме нападайте, изобщо не съм усетила разликата! От позата, в която бях, не можех да видя изобщо... Така, той НЕ свърши в мен, като се кълнеше после, че от това нямало да има проблем. Въпреки това аз се паникьосах и на 16-тия час от акта, тъй като по-рано просто нямаше как да стане, пих Escapelle. Цял ден имам всевъзможни странични ефекти от това... Идиотът въобще няма да го коментирам, знам, че е здрав и няма венерически болести (тества се съвсем наскоро), но не това ми е тревогата. Тук има много теми за Escapelle, но намерих следното, като се разтърсих:
Контрацептивната таблетка се взима до 48 часа след половия акт!
Грешно! Таблетката се взима възможно най-бързо, веднага след акта.
Е, това е. Изчетох всевъзможни теми, но вече не знам - дали ще подейства хапчето, голяма ли е възможността да съм забременяла, и то извънматочно?
Наясно съм, че теми за Escapelle има много, но горната информация ме шашна!
skatemore
03-03-2008, 20:31
ти си ТЪПА
къф ти е проблема кат нее свършил в тебе ма.........
Kras4eto_lp
03-03-2008, 20:32
Еми всъщност се пие до 72 1аса след половия акт, но ако се пие в първите 24 шанса да не си бременна е 96% до колтото си спомням. Спокойно нищо ти няма...и аз съм пила Ескапел и подейства :P
Извънматочната бременност не е често срещата,едва ли се е получила такава при теб.
За хапчето-както сама си прочела,трябва да се вземе възможно най-бързо и до еди колко си часа май 2-3 дни бяха.Ти си го взела що годе рано,ще подейства.Колко процента е вероятността да забременееш не знам колко е,но със сигурност не е голяма.Следващият път изпий хапчето възможно най-бързо и не си лягай с първия прошляк от улицата(съдя,че е такъв от това,че изобщо не те е попитал съгласна ли си да махне презарватива).Но и ти сигурно си няква ....Щом си лягаш с човек,който не познаваш достатъчно добре...И то първият път...Мале много си зле!!!Ама много!!!Опазил Бог от акъл като твоя!
ти си ТЪПА
къф ти е проблема кат нее свършил в тебе ма.........
Хайде по-леко с изразите, пич... Прекъснатият полов акт далеч не е най-сигурното средство за предпазване от бременност поради някои анатомични особености...Главно за Еscapelle ми е питането, тъй като се обърках с тези часове на приемане, от аптеката ми казаха, че най-добре до 24 часа, на листовката пише, че е оптимално 12, а според друг източник изобщо не трябвало да се чака повече от 2 часа. Кажи на кое да вярвам сега?
А за Liar...човекът го познавам от има-няма две години, не е като да не сме заедно от доста време, свестен човек е и НИКОГА не съм предполагала, че може да направи подобно нещо...така че престанете с категоризациите и благодаря за сведенията, нужни са ми...
Леле 2 години,не мога да повярвам...
Иначе помня,че преди имаше една реклама на Ескапел,в който казваха "три дни имаш да избягаш,три дни имаш да решиш"...та би трябвало това да е срока(освен ако на опаковката не пише дрруго),ама тва беше отдавна...
А оптимално = най-добре.Това значи,че е препоръчително да се пие до 12 часа,не значи,че не действа след това.Действа,но с по-малък процент сигурност(не прекалено малък,не се безпокой.Щом си пила хапче и не е свършил в теб едва ли си бременна).
utre kat si legnete i kat go preite bez kaput na sledva6tiq den pak pii Escapelle i 6e vii6 ko 6e stane.
utre kat si legnete i kat go preite bez kaput na sledva6tiq den pak pii Escapelle i 6e vii6 ko 6e stane.
Ще взема да го пробвам, да знаеш. Звучи ми интересно.
Иначе - мерси за информацията, наистина...за някои хора дребна работа, за мен е побъркващо.
ei da ne zeme6 da pie6 kazah go na bazik, znae6 li kvi kravoizlivi moje da stane ot teq hapove?
ei da ne zeme6 da pie6 kazah go na bazik, znae6 li kvi kravoizlivi moje da stane ot teq hapove?
Ами, аз вече пих...пак...бях си взела две опаковки, за всеки случай, максималист съм...Като видях, че така казваш, и...сметнах, че е правилно :? Откъде мога да знам? :D
Спокойно...от такива бъзици много полза няма :)
Ееехе, едно, спокойно...и аз се бъзикам :P
stresnah se be vikam si ujas :D
lazy_lady
03-03-2008, 21:26
Мисля, че възможността да си забременяла при тези обстоятелства е пренебрежимо малка. Успокой се и тъй като най-веорятно заради хапчето цикълът ти ще се разстрои, не се стресирай от това. А... и извънматочната бременност няма общо с презервативите или хапчето.
teen-age-R
03-03-2008, 22:15
predi okolo godina /pri moito sefte/ stana gore-doly su6tata rabota. az pih eskapel sled okolo 15 4asa... golqmo 6ybe brah i az. a be identi4en s tvoq sly4ai. ne si bremenna ne na 100 mi na 1000%. eskapela deistva do 72 4asa sled akta. suvet ot men - vzemi si edin test i sled 2 sedmici go napravi. a ako predi tva ti doide mi drasni edno pismo na ls da se posmeem na 6ybeldisvaneto ;) no naprazno se pritesnqva6
MakeMeLaugh
03-03-2008, 22:24
Шматка си.. чела,ч ела и недочела...
След като не си в овулация и не е свърпил в теб, само дето си пила хапчето да се овреждаш...
amatorium
03-03-2008, 23:14
Шматка си.. чела,ч ела и недочела...
След като не си в овулация и не е свърпил в теб, само дето си пила хапчето да се овреждаш...
+1 Aman tuka vsichki piqt Escapelle za tonizirane :) Do predi da vlqza v toq forum daje i ne go bqh chuval tova lekarstvo, no tuk qvno vsichki si durjat na noshtnoto shkafche :lol:
Е, хора, много ви благодаря :) Най-вероятно не съм с перфектната сексуална култура, но въпреки това се надявам да не ми трябва това хапче още дълго време, просто дотолкова се стъписах от действията му, че реших да съм по-сигурна...По мое знание без презерватив едва ли ще ми се случи да правя секс :) Шансът да се забременее, дори да не свърши човекът, все пак си е там...Относно овулацията - до нея има едно 10 дни, та поне от тази гледна точка имам предимство :D
NomercyY
03-05-2008, 18:26
според мен няма никакъв възможност да си забременяла щом не е свършил в теб освен това си пила и хапчето вече такаче няма място за притеснения.
Pila si go izlishno,no kak da e.Svyrshila rabota.Hapcheto trqbva da se prieme do 72 chasa,t.e.3 dni,sled riskoviq polov akt,kato kolkoto po skoro se prieme,tolkova po-golqma e efektivnostta mu.
menta_loverka
03-05-2008, 18:36
pie se do 72 4asa no kolkoto po-rano po-dobre spoko ne si bremenna