View Full Version : Най-добрите ми приятели ..
Take1nlov3
03-03-2008, 20:39
Ем не знам точно как да почна затова ще карам направо значи от миналото лято се сабирах с 1 приятелчета обаче преди 4 месеца когато 1 от моите приятелки тръгна с 1 момче а другите не го одобряваха и вече 4 месеца го трят и днеска се скараха заради него че това момиче не обръща внимание на другите около нея и се интересува само за него аз не съм взел страна защото с всички се разбирам вие как бихте постъпили.Лека вечер.Поздрав Спенс - Дамата в зелено. :)
•._.•No_NaMe•._.•
03-03-2008, 20:46
Nai-glupavoto ne6to koeto nqkoi moje da napravi e da ostavi priqtelite si zaradi gadjeto,za6toto s nego/neq e vremenno,a fr sa zavinagi(v pove4eto slu4ai).Spored men trqbva da pogovorite s neq i tq da re6i koi da izbere,no v nai-dobriq slu4ai ima i sredno pololojenie kogato da nameri vreme i za gadjeto i za priqtelite. :)
Take1nlov3
03-03-2008, 20:50
Вчера се сабраха всички които се караха и момичето постояно казваше "Щом не ме харесвата такава маина ви" ; "Аз няма да ви ходя след гъза" това бяха основно неините думи и това е приятелство от повече от 2 години аз когато почнах да излизам с тях те вече бяха мн добри приятели и така ;( а заради 1 момче с което си от 4 месеца да зарежеш 2 годишни "връзка" с наи добрите ти приятели ;( просто плачевно
Ou7taControL
03-04-2008, 04:03
хах същото се случва и с мен сега.. амиии кажи им че е глупаво да се карат за това, все пак тя ако го обича е напълно нормално да му обръщя повече внимание и да иска да е с него повече и да и е по-хубаво с него.. макар че аз преди около месец имах голям скандал с две приятелки за това и преди две седмици ми се извиняваха и двете... :)
Ø•Ø &am
03-04-2008, 05:39
Не мисля че е добре да слагате ултиматум него или вас а да й кажете да отдели време и за вас,и за него защото както казаха по-горе приятелите са вечно а гаджетата-не... :?
Успехчета :)
Тва е ужасна ситуация :( според мен не постъпвайте така с нея - както каза {{SlaDka^6maTka}} нормално е след като го обича да му обръща повече внимание! Просто й кажете да намира време и за вас и за него :) ! А и още нещо - по-добре не заемай страна все пак все едната страна ще се разсърди - или приятелките ти или другото момиче така че....