PDA

View Full Version : Да продължавам ли да упорствам?

lo0s3r
03-04-2008, 12:09
много исках да тръгна с едно момиче от нейни приятелки разбрах, че тя също ме харесва, взех и скайп писахме си и т.н. много пъти и казвах, че я харесвам супер много, че постоянно мисля за нея и че искам много да тръгнеме. накрая ми каза, че не иска да тръгне с мен, защото може би нямало да се получи и не искала да страдам, ако скъсаме :(
сега като и пиша ми отговаря с по 1 дума и повече нищо не казва :(

хора помощ - какво да правя? отчаях се вече :( немога да спра да мисля за нея? да продължавам ли да упорстав с надеждата да си промени мнението или да се откажа :( много ми е гадно помощ, моля ви!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

jujulinkaa
03-04-2008, 12:13
ами като ти казала че неиска да тръгне с теб не я насилвай може да неизпитва тея чувства които ти изпитваш към нея...

pyshing
03-04-2008, 12:14
ako haresva6 dr po-qka :D otkazva6 vednaga ,a ako q obi4ka6 o6te po4va6 da i podarqva6 cvetq ,ako se vijdate da i pravi6 komplimenti na kafe i taka ... :grin:

MartyParty
03-04-2008, 12:15
Намери си нова...Какво повече да кажа?

HeReWitHouTYoU
03-04-2008, 14:23
Моя съвет е друг: игнорирай я сама ше почне да те търси ;)

hooliganka89
03-04-2008, 14:24

Тва винаги действа.Хмм

Abigoria
03-04-2008, 14:25

Тва винаги действа.Хмм
Ахъм, в природата ни е :D

hooliganka89
03-04-2008, 14:32

Тва винаги действа.Хмм

Така си е.Почти никога не знаем какво искаме,но знаем,че искаме това което нас не ни иска.Отчаяна нужда да се доказваме само пред себе си,че можем да имаме всичко,поне аз така понякога си го обеснявам.
Трудно е мъж да ни разбере,при положение,че ние самите не се разбираме :-o

HeReWitHouTYoU
03-04-2008, 15:12

Тва винаги действа.Хмм

Така си е.Почти никога не знаем какво искаме,но знаем,че искаме това което нас не ни иска.Отчаяна нужда да се доказваме само пред себе си,че можем да имаме всичко,поне аз така понякога си го обеснявам.

Да точно това имах предвид :-)

hooliganka89
03-04-2008, 15:20

Тва винаги действа.Хмм

Да точно това имах предвид :-)

Ето всички сме единодушни,но предлагам да спрем,че малко изцапахме темата на момчето.Ако някой иска да си бъбрим,може да ми пише ЛС :)

koalka
03-04-2008, 15:23
Подкрепям другите, че трябва да я оставиш за малко на мира.Може би се притеснява и само заради това да ти отговаря с по една дума.

CuRly_Doll
03-04-2008, 19:17
Абсолютно точно!!!

sh3_1s_7h3_0n3
03-04-2008, 19:18
Не се натискай там дет' не те искат. Колкото повече настояваш, толкова по-контра ще ти отвръщат. :)