PDA

View Full Version : Харесвам едно момиче, а тя тръгна с друг.

ne_mi_e_dobre
03-04-2008, 16:05
супер много харесвам едно момиче от класа си но тя тръгна с друг. Даже мисля че е обичам малко нз :oops: .
Като поразпитах и се оказа че ходят от 2 седмици, а аз тъпака се каня от 3 месеца да е зарибя. Само за нея мисля и не мога да си е избия от главата. Дайте някъв съвет плс. Само не ми казвайте да е забравя и да е оставя - немога и не искам - супер яка е и точна и мила и умна и напрао ..... ще направя всичко вече наистина.........само защо така стана защо съм толкова тъп да се еб*а.......!!!???

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

bibo
03-04-2008, 16:07
ами ако тоя другия ти е приятел недей да подливаш вода на пича...а ако не е се пробвай - може момичето да харесва теб повече..

hooliganka89
03-04-2008, 16:08
супер много харесвам едно момиче от класа си но тя тръгна с друг. Даже мисля че е обичам малко нз :oops: .
Като поразпитах и се оказа че ходят от 2 седмици, а аз тъпака се каня от 3 месеца да е зарибя. Само за нея мисля и не мога да си е избия от главата. Дайте някъв съвет плс. Само не ми казвайте да е забравя и да е оставя - немога и не искам - супер яка е и точна и мила и умна и напрао ..... ще направя всичко вече наистина.........само защо така стана защо съм толкова тъп да се еб*а.......!!!???

Защо си толкова тъп мен не ме питай,майка ти може да знае отговора на този въпрос.
Първо на колко си години?
След като толкова искаш да си с нея е просто,отиваш и й казваш,че я харесваш,но до сега си се срамувал да си признаеш,питаш я дали и тя има някакви симпатии към теб.
Защо толкова време чака?

ne_mi_e_dobre
03-04-2008, 16:12
на 17 съм и тя е на 17 а тоя другия нз на колко е на 18 май или 19.
Заради пустия срам знам и сега нямам никва идея просто вече....

hooliganka89
03-04-2008, 16:18
на 17 съм и тя е на 17 а тоя другия нз на колко е на 18 май или 19.
Заради пустия срам знам и сега нямам никва идея просто вече....

Еми казвам ти,трябва да й признаеш чуствата си.Достатъчно време си чакал.
Може да изчакаш още малко,може да не се задаржът дълго време заедно.
Да си забелязал тя да има някакъв интерес към теб?Някакво по-специално отношение към теб?

ne_mi_e_dobre
03-04-2008, 16:23
не,
ама и аз нищо не съм направил по въпроса.

IrReplacaBle
03-04-2008, 16:30
и аз нищо не съм направил по въпроса.тук е проблема ;) направи нещо по въпроса де :) не трябва да ти пука толкова много ;)

sexa_na_kompleksa
03-04-2008, 16:58
Мисля, че е крайно време да направиш нещо. Можеш да я поканиш първо да излезнете или по скайп ала бала да се сближите малко, а не отиваш при нея и "Здрасти! Харесвам те!" ... не става ...

evelinka1122
03-04-2008, 18:38
"Здрасти! Аз съм този който те харесва от 3 месеца, време е вече да си моя :-) " ... и това не става... :-D Сега по сериозно :) Ами виж аз казвам да поизчакаш малко да видиш как ще се развият нещата със сегашното и гадже, скъсат ли... веднага и казвай за чувствата си!

yuyuto
03-04-2008, 20:19
"Здрасти! Аз съм този който те харесва от 3 месеца, време е вече да си моя :-) " ... и това не става... :-D Сега по сериозно :) Ами виж аз казвам да поизчакаш малко да видиш как ще се развият нещата със сегашното и гадже, скъсат ли... веднага и казвай за чувствата си!
Мдам, точно така...

bgboy0190
03-04-2008, 20:59
3 месеца си имал и сега си решил да действаш чак когато момичето е с друг. Не е работа да се занимаваш с заети момичета, като не си имал куража когато е трябвало поне я остави намира с гаджето й и не им прецаквай връзката. Или изчакай да скъса с приятеля си или си намери друго момиче...

hooliganka89
03-05-2008, 05:57
не,
ама и аз нищо не съм направил по въпроса.

Мен ако питаш сега почни да контактуваш повече от обикновенно с нея,трябва малко от малко да се сближите,а не да отидеш и "Здрасти,харесвам те",има вероятност да те помисли за луд.

scout4e94
03-05-2008, 07:39
ot edna strana sa pravi da iz4aka6 te da skusat...ama ot druga predstavi si 4e mejdu tqh potrugne/znam 4e nadali iska6 da 4ue6 tova/ kolkoto pove4e 4aka6 tolkova po lo6o 6te stava.smqtam 4e dostatu4no si 4akal dosega i e vreme za deistvie :)