View Full Version : За цветната бременност, ревността и секса за 1 вечер
aanitogb
03-04-2008, 17:10
zdraveite,az sa6to imam nqkolko vaprosa pove4eto kam momi4etata znam 4e mie mnogo rano no iskam da popitam edin vapros pri cvetna bremennost cikala na jenata napalno normalen lie i koga nai rano se razbira takava bremennost,kato cqlo kakvo e dasi bremenna mojibi ot lubopitsvo pitam.
imam i edin problem koito kasae li4no men 4e sam stra6no revniva,kogato sam s nqkoe mom4e imam predvid da mie priqtel iskam da znam kakvo pravi po4ti po vsqko vreme i kadee i znam 4e vseki ot nas ima pravo na li4no prostranstvo no az ponqkoga mislq 4e dori naro6avam tova negovo prostranstvo,a vsa6nost toi nemie daval nikakav povod za revnost no vapreki tova go revnyvam dori i bez povod ili za ne6to nezna4itelno nemoga dase kontroliram molqvi za pomo6t nemoga dago karam da mise obajda po vsqko vreme kato nee smen kakvo da pravq tova zady6ava vraskata ni.
i imam o6te edin vapros kolko ot vas mislqt 4e sexsa s nqkoq kyrva ili s nqkoi za edna ve4er e 100 procentova iznevqra sprqmo priqtelkata-priqtelq.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
trqq6e da formulira6 anketata po dobre za sexa za 1 no6t NE i za iznevqra li e ... emii DA
sladка_ягодка
03-04-2008, 17:20
Естествено че е изневяра секса за една вечер!!Аз дори и една целувка я приемам за изневяра а още повече за секса!
aanitogb
03-04-2008, 17:45
temata nee samo za iznevqrata li4no az ne vinagi mislq 4e sexsa e iznevqra i mislq 4e po4ti vinagi ima pri4ina za da se stigne do iznevqra
dirty_kitty
03-04-2008, 17:50
ами не, не е освек ако не е тайна, стабилна и продължителна връзка
swords1010
03-04-2008, 17:50
ДА! Изневяра е. :)
Естествено че е изневяра секса за една вечер!!Аз дори и една целувка я приемам за изневяра а още повече за секса! :-o edna celufkaa lele ne kazvam 4e si malka ama s tfa si iskazvane na do 14 godi6na prili4a6 //po temata ako se spodeli i se obi4ate 6te si prostite ii spored men sexa za edna noj NE e 100% iznevqra
НЕ :x
истинската изневяра е далеч под половите органи и съвокоплението им....тя е на емоционална основа...
1) При цветна бременност има краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение
2)отностно ревността --> първо се научи да си имаш доверие на себе си - по-голямо самочувствие. И да следиш непрестанно приятеля ти и да не го следиш ако иска да ти изневери ще намери начин да го направи !
3) Да, за мен дори целувката е изневяра :)
aanitogb
03-04-2008, 18:29
a kak dase nay4a dasi imam doverie sama na sebe si i da imam pove4e samo4yvstvie kato znam 4e sam sposobna da napravq mnogo ne6ta i ponqkoga se yzomqvam ot sebe si dori dase nare4e 4e sam leko luda glava no tyk si prava toi ako iska pak 6te go napravi
farafero
03-04-2008, 18:30
Ебаси, да си отдадеш тялото на някой и да не е изневяра... :-o
jim_beam
03-04-2008, 18:41
sexa nikoga ne e samo sex... kakto i celuvkata nikoga ne e prosto celuvka.... :?
анкетата е малко неточна.Гласувах с да за секса за една вечер.Не виждам нищо лошо в това,а що се отнася до това дали секса е 100% изневяра..амии май е но понякога не е заради самия секс и има мн други причини,които го оправдават. :)
Wrathchild
03-04-2008, 20:01
Естествено че е изневяра секса за една вечер!!Аз дори и една целувка я приемам за изневяра а още повече за секса! :-o edna celufkaa lele ne kazvam 4e si malka ama s tfa si iskazvane na do 14 godi6na prili4a6 //po temata ako se spodeli i se obi4ate 6te si prostite ii spored men sexa za edna noj NE e 100% iznevqra14 отдавна ги минах, обаче за мен целувката си Е изневяра.
И не знам за ягодката дали ти прилича на макс 14 годишна, но ти с този правопис приличаш на петокласник...
Mirelchetoo14
03-04-2008, 22:55
sexa nikoga ne e samo sex... kakto i celuvkata nikoga ne e prosto celuvka.... :?
Еееееееее ти се изказа :? И кво,като играеш на шише или си се напил да не би да влагаш големи чувства :D Оооо да,Пешо,толкова те обичам,завърти бутилката още веднъж... :D
Естествено че е изневяра секса за една вечер!!Аз дори и една целувка я приемам за изневяра а още повече за секса! :-o edna celufkaa lele ne kazvam 4e si malka ama s tfa si iskazvane na do 14 godi6na prili4a6 //po temata ako se spodeli i se obi4ate 6te si prostite ii spored men sexa za edna noj NE e 100% iznevqra14 отдавна ги минах, обаче за мен целувката си Е изневяра.
И не знам за ягодката дали ти прилича на макс 14 годишна, но ти с този правопис приличаш на петокласник...+1 . :)
jim_beam
03-05-2008, 03:06
Еееееееее ти се изказа :? И кво,като играеш на шише или си се напил да не би да влагаш големи чувства :D Оооо да,Пешо,толкова те обичам,завърти бутилката още веднъж... :D
emi sajalqvam ama az na 6i6e sam igrala dokato bqh dosta po malka... :P
PaChanGa_GiRl
03-05-2008, 06:56
Не, не е 100% изневяра.
MakeMeLaugh
03-05-2008, 09:05
1) При цветна бременност има краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение
2)отностно ревността --> първо се научи да си имаш доверие на себе си - по-голямо самочувствие. И да следиш непрестанно приятеля ти и да не го следиш ако иска да ти изневери ще намери начин да го направи !
3) Да, за мен дори целувката е изневяра :)
Само първото не го знаех за другото подкрепям ;)