View Full Version : за оцветителите
sLaDkA_GrEsHkA
03-04-2008, 19:50
абе четох 4е има някакви шампоани или балсами оцветители я обяснете по компетентните и кажете мн ли изтощават косата .... колко време седят.. заинтригува ме този с сините отенъци .. и кажете къде да ги търся.. аптеки ли каде ? :) просто не знам и питам :oops: мерси много и то предварително :-)
splendour
03-04-2008, 20:21
v kozmeti4en magazin
За шампоаните незнам, ама имам червен (той е розов, де, ама пише, че е червен :-D ) и зелен балсам. С тъмна коса съм и само розовия хваща. Зеления - не :( А толкова исках зелена коса, ама никъде не намерих боя, а търсих много дълго време :( Иначе не увреждат. Пише, че са без амоняк. Можеш да си ги вземеш от всеки козметичен магазин :) И седят около 3-4 измивания, нищо, че пише 6-8 седмици. Това е за балсамите :)
Arr0gAnT
03-05-2008, 07:35
аз си зех от Метро на Палете шампоан оцветител и седя 2 седмици, като след първите 3 измивания вече имаше само отенък, въпреки че пише 6-8 измивания, пък и ми омаца хавлията в червено. Иначе мисля че не изтощава косата - мойта поне стана много мекичка и лъскава
sLaDkA_GrEsHkA
03-05-2008, 19:11
mnogo vi blagodarq :mrgreen:
Естествено че не са безвредни това нещо е оцветяващо а и е химия!Това дали цвета ще хване зависи от косата ти.По-лесно ще е да я потъмниш,а да изсветлиш много-едва ли.