View Full Version : Солариум за бала !?
Carrie`Bradshaw
03-05-2008, 12:48
Такам наясно съм какъв голям процент от тазгодишните абитуриентки ще се юрнем по солариуми и фитнеси за бала ии въпросът ми е следния: някой има ли наблюдение как се отразява солариумът на пъпчиците по гърба, добре ли се повлияват както, когато се изпичат от слънцето лятото или проблемът се задълбочава? И освен това след колко посещения сравнително започва да се получава желаното потъмнаване?
BlackWings
03-05-2008, 13:34
Ami az pyk da ti kaja ne razbiram zashto se vtyrvat vsichki po solariumi , da dobivat ten ... Kakvo e tolkova krasivo ...Az predpochitam da sym si estestvena i nqma da hodq na solarium ... no razbira se vseki kakto si preceni :) :)
Za pypchicite po gyrba ne znam kak se otrazqva , predpolagam che nqma da im prechi , nqkyde tuk chetoh nqkakva druga tema , v koqto pisheha che pypchicite pi liceto dori se mahali ot solariuma no neznam na teb kak bi ti povliqlo :-| :-|
sexa_na_kompleksa
03-05-2008, 13:57
Братовчедка ми като ходеше за бала на солариум имаше пъпки по гърба и след няколко процедури се махнаха, но не мога да ти кажа колко точно.
А за тена - зависи от самата кожа, колко често ходиш и колко минути седиш.
MishitoOo
03-05-2008, 15:46
ми то нестава така изведнъй аз съм хосила и то отиваш първо за 5минути след ден отиваш за 10 ....и така докато не стигнеш 30 минути и после по 30 можеш да си ходиш колкото искаш ама аз след първите без опечена :lol:
spongebob
03-06-2008, 12:35
Аз попринцип си имам тен..,но и аз ще тръгвам от дръгата седмица още на сулариум заради тъпите гадни пъпчици и се надявам да се оправят до бала :)
scorpion4ituo
03-10-2008, 20:16
Такам наясно съм какъв голям процент от тазгодишните абитуриентки ще се юрнем по солариуми и фитнеси за бала ии въпросът ми е следния: някой има ли наблюдение как се отразява солариумът на пъпчиците по гърба, добре ли се повлияват както, когато се изпичат от слънцето лятото или проблемът се задълбочава? И освен това след колко посещения сравнително започва да се получава желаното потъмнаване?
Гледай final destination 3, там много ок е обяснено сичко :).
Гледай final destination 3, там много ок е обяснено сичко :).
:-D :grin:
e стиа е 4уек там е брутално
... иначе нз някои казват че пъпките се увеличават но там има някфи кремове дет те защитават и наистина може да ти се махнат...ама смисъла на солариума е тен а не да маха пъпки..пъпките може с нещо друго ги мажеш не разчитай на солариума
иначе от 5 до 10 минути се стои по 3 пъти в седмицата,след това вече ше има малък ефект и почваш по 1-2 пъти пак за по 5-10 мин още 1 месец и ще стане хубав тен :)
е ако искаш много тен може и повече ама тфа са нормите