View Full Version : не ме пускат до късно навън
fuck_life0
03-05-2008, 17:10
Na 14 sam. Moite fr gi puskat do 8-9 4asa a mene do 6.30 maksimum 7. Primirqvah se, ama v4era zakasnqh s 15 min nqkyde i vednaga ba6ta mi mi kaza 4e poi4e kat sa stamni da sym si u nas :( . E ne moga da shavana.... kfo tolkoz si misli 4e praq kat izlqza na vun. Jiveq v malak grad i dori da ne pravq ne6to neredno se nqkoi 6e vidi i 6e mu kaje. Daje toi sam mi kaza, 4e kakvoto i da pravq rano ili kysno 6te razbere... Pomognete mi kakvo da pravq. Plssss ! Ne stiga 4e po tozi na4in 6te zagubq priqtelkite si, a i mom4eto koeto haresvam :cry: Ve4e imam 4uvstvoto 4e samo gleda da mi sysipva jivota. Kara mi se za nai malkoto ne6to. E az da ne sym bezgre6na.... :cry: I samo ako obi4ate bez syveti da mu obqsnq 4e i az imam nujda da izlizam 6toto 100% nqma da me izslu6a...
Модерирано по точки 6 и 7 от [B]a[N]D[i]T[k]a
Take1nlov3
03-05-2008, 17:21
Ам да нормално е бащати и като цяло семеиството ти да се притесняват за теб спокоино за всичко си има време,няма смисъл да се впрягаш толкова ако не се примириш кажи на бащи че твоите приятели ще те изпращат до вас като доиде време се пребираш помоли го да те пуска до по късно и да те разбере че имаш нужда да си около хора на твоята възраст.Поздрави :oops: :)
ako ne stane s razgovor ne mislq 4e ne6to dr 6te pomogne ... :(
fuck_life0
03-05-2008, 17:28
Ам да нормално е бащати и като цяло семеиството ти да се притесняват за теб спокоино за всичко си има време,няма смисъл да се впрягаш толкова ако не се примириш кажи на бащи че твоите приятели ще те изпращат до вас като доиде време се пребираш помоли го да те пуска до по късно и да те разбере че имаш нужда да си около хора на твоята възраст.Поздрави :oops: :)
Той много добре знае, че една от приятелките ми живее съвсем близо до нас и даже се познава с родителите й... А и да му кажа, че имам нужда да излизам най мн да ми каже нещо от рода на "Имаш нужда и да си стоиш у къщи."... Абе общо взето не мисля, че каквото и да му кажа ще се съгласи да излизам.
fuck_life0
03-05-2008, 17:32
И аз така мисля, но съм сигурна че и от разговора няма да има полза... Викам си, ако избягам от къщи дали ше схване че буквално ми съсипва живота( и да не кажете че преувеличавам: ми на вас ше ви бъде ли хубаво след училище като сеи приберете, научите си и докато дойде време да си лягате да стоите под един покрив с човек който винаги му е криво и не ви разбира)..
asi_basi
03-05-2008, 17:42
И аз така мисля, но съм сигурна че и от разговора няма да има полза... Викам си, ако избягам от къщи дали ше схване че буквално ми съсипва живота( и да не кажете че преувеличавам: ми на вас ше ви бъде ли хубаво след училище като сеи приберете, научите си и докато дойде време да си лягате да стоите под един покрив с човек който винаги му е криво и не ви разбира)..
Spoko, az otkakto se znam jiveq pod 1 pokriv s hora na koito vse im e krivo, ne me razbirat i za kapak si go izkarvat vse na men...Ama vij - o6te sam jiva! Spoko 6te porasne6 i 6te te puskat do po-kasno...6te go prejivee6.
bebeto0o
03-05-2008, 17:46
Po4ti su6toto s maika mi mrazqqq q. I az nzm kak da i pomogna :-x
_YouR_TempTatioN_
03-05-2008, 18:01
Добре щом мислиш че баща ти няма да те разбере като му обесниш че имаш нужда от това да излизаш с приятели ..пробвай да говориш с майка си ..помоли я да ти помогне да го убедите за по - късен вечерен час.. успеХх ! :) :) :)
*Believe_In_Me*
03-05-2008, 18:49
Нормално е да се притесняват за теб,къде си,с кого си и тн.Пък и си на 14,не си толкова голяма още.Аз какво да кажа като съм на 16 и също имам проблеми по този повод,но освен с разговори няма друг начин да се постигне нещо.Поговори с майка си,може би тя ще е на друго мнение.УспеХ!! :)
fuck_life0
03-05-2008, 18:57
Ако зависеше от майка ми тя щеше да ме пуска поне до 8-8.30. Тя ми има доста по голямо доверие. Но всичко зависи от баща ми. Те не се разбират мн добре, а ако и майка ми се намеси още пойче ще се скарат и затова по хубаво да не я карам да се намесва..
MiMcHeToOo
03-06-2008, 09:35
Почвай да се прибираш на време, не закъснявай, че даже понякога и по-рано се прибери. Така ще докажеш, че си отговорен човек. А иначе, споко още малко и ставаш по-голяма вече няма как да не те пускат :)
PepiDesigns
03-06-2008, 16:43
Мен на 14 ми даваха до 22:00 , само пред нас .. до края на улицата , по-далеч не .. и с приятели , иначе сам - пак не ..
Сега вече нямам време .. ограничение ... примерно 22:30 , ако съм сам ... ако съм с приятели 23:00 .. а лятото няма ограничение ..
Ако съм с комшията няма ограничение никъде , нито за място , нито за време , защото има кола , оправно момче е , и му вярват :)
И така :P
Съвсем нормално.Само на 14 си.
skatemore
03-07-2008, 07:53
Съвсем нормално.Само на 14 си.
:razz: кво му е нормалното а кат има 7 часа така автоматично закаснява
Na 14 sam. Moite fr gi puskat do 8-9 4asa a mene do 6.30 maksimum 7. Primirqvah se, ama v4era zakasnqh s 15 min nqkyde i vednaga ba6ta mi mi kaza 4e poi4e kat sa stamni da sym si u nas :( . E ne moga da shavana.... kfo tolkoz si misli 4e praq kat izlqza na vun. Jiveq v malak grad i dori da ne pravq ne6to neredno se nqkoi 6e vidi i 6e mu kaje. Daje toi sam mi kaza, 4e kakvoto i da pravq rano ili kysno 6te razbere... Pomognete mi kakvo da pravq. Plssss ! Ne stiga 4e po tozi na4in 6te zagubq priqtelkite si, a i mom4eto koeto haresvam :cry: Ve4e imam 4uvstvoto 4e samo gleda da mi sysipva jivota. Kara mi se za nai malkoto ne6to. E az da ne sym bezgre6na.... :cry: I samo ako obi4ate bez syveti da mu obqsnq 4e i az imam nujda da izlizam 6toto 100% nqma da me izslu6a...
Модерирано по точки 6 и 7 от [B]a[N]D[i]T[k]a
Купи си пистолет избий ги всичките!Такива родители заслужават точно това,защото има разлика между загриженост и "подигравка" с личноста и психологически тормоз.С такива родители не те чака нищо добро,желая ти късмет,аз заради моите такива родители вече от доста време не се владея,опасен съм за себе си и за околните,пуша, пия и трева пуша,защото имам нужда да разпускам.
sweet_baby_cool
03-07-2008, 10:47
Namekvai im po dosta zasegatelen na4in , no bez da povi6avq6 ton, 4e vsi4kite tvoi pr izlizat do kasno. Ei taka bez povod mu kazvai kolko si dobra, 4e ne gi laje6, 4e mn rabota var6i6 i t.n. i t.n. Pravi se na jertva tova obiknovenno pomaga pokaji mu 4e mnogo strada6 i si mnogo ne6tasna ama ne kazvai za6to ostavi go toi da te pita :-) :-) :-)
Ми деа знам говори с тях ... Мен също не ме пускаха аз виках карах се бягаш куп лигавщини .. после ме пускаха сега е напът , даже е , развалено семейството ни и с един родител ограниченията са мн малко абе кофти ама може да е за твое добро :) ако не помоли най-учтиво за поне още половин или един час .. или пък след кат ти мине времето навън а ти искаш още с твоите фр питай ваще да седите в вас или секи ден вечерта в къщата на някой фр и да се редувате хах :)
mishenceto92
03-16-2008, 14:38
И мен не ме пускат а съм на 15 :? мойте приятели са до 9.30-10.00 а мен сааааамо до 8 максимум 8.30 пффффффффффф гадост[/b]
sweety_blondy
03-17-2008, 09:08
нормално е , притесняват се за теб
Pogovori s tqh obqsni im s koi se vodi6 kakvo pravite kade hodite(kade mogat da te namerqt) i ako kompaniqta ti e dobra predpolagam 6te te puskat do po kasno za6toto 6te ti imat doverie..a ako go predade6 nz.. :s lo6o za teb ae uspeh4eta
psychopath
03-17-2008, 22:32
консервативни родители имаш...
спечели им доверието и им кажи, че вече си голям/а
Justified
03-18-2008, 08:21
Ама как не ги е срам тези ваши родители?Може ли такова нещо?Аз,аз направо нз какво да кажа.Ма как може така да се притесняват за вас?
И не ги е срам да им пука дали нещо няма да ви се случи.
Според мен това говори че се интересуват за теб,и че се страхуват.А това че приятелите ти ги пускат до послед нощ(добре де в твоя случай до 8-9ч)значи че на родителите им не им пука.
Няма ли да питаш и защо не ти дават да пушиш,на приятелите ти можи би им позволяват.
Spider4eto
03-18-2008, 08:33
ами докажи им че вече си голяма и можеш сама да взимаш важни решения, бъди по отговорна, няма да е бързо но поне ще им спечелиш доверието и туко виж те пуснали до по късно. и мойтв бяха така ам ми обясних на дълго и на широко че се срещам със свестни хора, винаги им казвам къде съм и постепенно си изграждам доверието им. цСпоки и ти ще седиш до късно :-)
даа и аз съм така ебала съм ги тъпите :? ама се пак 7 часа баси кошмара но се примирявам :-D
SamRothstein
03-25-2008, 19:12
Купи си пистолет избий ги всичките!Такива родители заслужават точно това,защото има разлика между загриженост и "подигравка" с личноста и психологически тормоз.С такива родители не те чака нищо добро,желая ти късмет,аз заради моите такива родители вече от доста време не се владея,опасен съм за себе си и за околните,пуша, пия и трева пуша,защото имам нужда да разпускам.
Евала! И ти даде едно решение... ум да му зайде на човек откъде го измъдри.